Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Stemningen var god, alle var i godt humør, og da de nåede Korsør fandt de et pizzeria, hvor de gik ind og spiste. Lars havde sendt Lone et par anerkendende blikke, og Lone vidste godt at det tændte ham, at han vidste hun havde kuglerne i fissen. Imens de spiste spurgte Jens pludselig Jytte hvorfor hun sad så uroligt. Hun rødmede, og benægtede at hun sad uroligt. Senere gik Jens på toilettet, og Lone fortalte Lars at Jytte havde lånt et par kugler. Det grinede de alle af, og da Jens kom tilbage kunne Lars ikke lade være; Jeg synes altså også du sidder uroligt Jytte, er der noget galt? -Nu holder i altså, skal vi ikke bare se at komme af sted? Lars og Lone grinede, og Jens kiggede uforstående på dem.
Kvartetten fortsatte mod Sjællandsodde, og ankom ved 7-tiden. Lone og Lars gik ind til naboen efter nøglerne. Naboen var et ældre ægtepar, hr. og fru Hansen. De boede hele sommeren i deres sommerhus, og var meget gode venner med Lones bedsteforældre. Lars og Lone sludrede lidt med fru Hansen om vejr og vind, og gik så over til Jens og Jytte som var ved at tømme bilen. Der blev låst op og pakket ud.

Da de havde fået sig installeret, og Jens havde fyret op i brændeovnen, blev de enige om at gå en tur ned til vandet. Det var en lun aften, og Lone havde smidte skoene, og gik i bare tæer. Da de kom ned til vandet, fik Lone lyst til at hoppe i, så hun trak kjolen over hovedet imens hun spurgte om de andre ville med. Jens svarede ved at trække T-shirten over hovedet. Lone fortsatte, hun smed bh'en, og trusserne, og løb nogle meter ud i vandet. Hun vendte sig og kiggede på de andre. Lars var allerede nøgen, og Jens var i fuld gang med at lukke shortsene op. Jytte tøvede en smule, men smed så også tøjet, og gik med i vandet. De gik alle så langt ud, at vandet nåede dem til livet. Lars stod pludselig bagved Lone, og lod hænderne glide om på Lones bryster. Hun frøs lidt, og hendes brystvorter var helt stive. Lars stod helt tæt på hende nu, og kyssede hende i nakken. Hun kunne mærke hans pik imellem sine baller. Hun kælede nu for hans pik, imens han stadig masserede hendes bryster. Hans pik var helt stiv nu. Lars havde en dejlig stor pik, og han havde barberet alle kønshårene væk. Hun glædede sig til at mærke hans pik i sin kusse. De stod sådan et stykke tid, imens de betragtede Jytte og Jens, som legede i vandet. De forsøgte at dykke hinanden. Kom Lone, lad hjælpe Jytte med at få dykket Jens kom det pludselig fra Lars. De svømmede over til dem, og det var nu pludselig alles kamp mod alle. Det var umuligt ikke at komme til at røre ved bryster, fisser eller pikke, og Lone lagde på et tidspunkt mærke til at Jens' pik også var helt stiv. Hun havde fået et par glimt af den i kampens hede, og den så ud til at være enorm. Nu lykkedes det hende at komme til at røre ved den - voaw den var jo kæmpe stor, hun kunne faktisk ikke nå omkring den. Den stod helt lige op ad maven på ham.
Slagsmålet ebbede stille ud, og de begyndte at gå i land. 
Lone satte sig på kanten af en Jolle, som lå sandet. Lars kom hen til hende, hans tøj lå på jollen. Han stod nu lige foran hende, og bukkede sig efter sit tøj. Lone kunne ikke lade være, hans pik stod stiv, og helt vandret ud i luften, så hun tog den i munden, og begyndte at sutte. Lars droppede tøjet, og gav sig bare til at nyde behandlingen af hans pik. Lone var en mester i at sutte pik, og han nød det virkeligt. Pludselig hørte de Jytte stønne højt, og kiggede efer lyden. Hun lå på alle fire i sandet, og Jens tog hende bagfra. Lone og Lars drejede sig lidt, så de kunne se på dem imens at Lone suttede pik. Lone havde, med den ene hånd, fat om Lars' nosser, og kunne mærke de begyndte at strammes. Få sekunder efter stod den første stråle af sperm ud i Lones mund. Hun elskede når han sprøjtede i munden på hende. I samme øjeblik lød der en bekendt kvindestemme, som fik Lone til at dreje hovedet, og Lars sendte næste stråle ud på Lones kind. Nå, har i været ude og bade? Det var fru Hansens stemme. Hende og hr. Hansen stod kun en par meter fra Lone og Lars. Lone rejste sig op, og blev ramt endnu engang af Lars' sæd, denne gang på maven.
Fru Hansen var nu kommet helt hen til Lone og Lars. Hun ventede ikke på svar, men fortsatte. -Det ser ud til i hygger jer, så det vil vi da ikke ødelægge, sagde hun smilende, imens hun med en finger fjernede sæden fra Lones kind, og til stor overraskelse stak fingeren i munden og slikkede den ren. I kan jo kigge ind, når i er færdige, så er der varm chokolade, fortsatte fru Hansen, og hendes pegefinger kørte denne gang hen over Lones maveskind, og derefter op i fru Hansens mund. Fru Hansen blinkede til Lone, og vendte sig, og sammen med hr. Hansen, og gik de op mod sommerhuset. Lone og Lars kiggede på hinanden, og grinede så. 
Jytte og Jens havde tilsyneladende ikke opdaget noget, og ingen kunne være i tvivl om at Jytte nåede klimaks nu. Hun skreg højt Ja, jaaa uhh jeg kommer. Jytte faldt om på maven, og Jens tog om sin kæmpe pik, og onanerede ud over Jyttes balder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.