Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu ved jeg jo godt, som udgangspunkt, at du ikke tror at jeg ved noget. Men sagen er min skat, at det gør jeg, for jeg var der og så det. Den lørdag aften hvor jeg kom tidligt hjem, skal du bare vide, at jeg faktisk kom over en time tidligere hjem.

Den dag i dag ved jeg ikke hvorfor jeg valgte at køre hjem så tidligt. Men jeg valgte at springe over maden og tog i stedet hjem kl. 18.00. Og kl. godt 20.00 parkerede jeg i vores indkørsel og jeg undrede mig da godt over den mørke Saab, som holdt foran huset. Og tænkte at vi havde fået gæster, men kunne ikke kende bilen. Fordøren var låst og der var mørkt i gangen, da jeg kom ind. Der var lys på badeværelset, i køkkenet og i stuen var en lampet det eneste der lyste op. Jeg skævede ind på badeværelset, hvor dit tøj lå i en bylt på gulvet. Dine trusser og bh lå lidt for sig selv midt på gulvet. Jeg nåede at tænke, at du måske var i byen og blot havde ladet lyset brænde, fordi du hader at komme hjem til et mørkt hus. Jeg gik ind i stuen hvor jeg så en flaske rødvin og to glas stå på bordet. Så var det at jeg hørte lyde oppe fra soveværelset. Trappen op lå hen i mørke og jeg begyndte at få en underlig fornemmelse i maven. Af den grund valgte jeg at liste mig op ad trappen. Døren til soveværelset stod på klem og en smule lys oplyste gulvet foran døren. Jeg kunne se en skygge bevæge sig derinde. Stille meget stille listede jeg mig hen til døren og så ind. Der stod du midt på gulvet og du var kun iført din sorte gennemsigtige natkjole. Du stod med ansigtet vendt ind mod sengen og du smilede, mens du kælede for dine bryster. Jeg stak hovedet lidt længere frem, så jeg kunne se mere af rummet. Og da var det, at jeg fik et chok, for midt på sengen lå en mørkt behåret og totalt fremmed mand. Han var nøgen og han lå og så op på dig, mens han med venstre hånd lå og klemte om sine nosser og roden af sin pik. Min vejrtrækning standsede ved synet af den halvt stive pik, som jeg må betegne som værende af en anseelig størrelse.

SEX I DAG?

Han bad dig om at trække din kjole af. Jeg så dig trække kjolen op over hovedet og så stod du der, nøgen og dejlig, som jeg havde set dig tusind gange før. Den fremmede mand gav en knurrende veltilfreds lyd. Og jeg så igen tilbage på ham og nu fik jeg endnu et chok. For den store pik i hans hånd voksede pludselig både i tykkelse og i længde. Nærmest i ryk foldede den sig ud og svulmede op til en frygtindgydende størrelse. Den lagde sig op ad hans mave og selve pikhovedet rørte hans mave lige over navlen. Den var stor og glinsende, så nærmest ud som om den kunne eksplodere. Du gav en lyd fra dig, som jeg nærmest vil betegne som et lille hvin. Nå det kan du li`: Sagde du. Og stillede dig helt hen til sengen. Han rullede halvt over mod dig og greb din arm, trak dig ned på sengen ved siden af ham. I et kort glimt så jeg dine skamlæber, da du bukkede dig frem for ikke at falde. De var nøgne og glatte, så du havde barberet dig til lejligheden kunne jeg konstatere. Jeg mærkede vreden skylle igennem mig og var på nippet til at sparke døren op og drøne ind i rummet. Men det gjorde jeg ikke og blev i stedet stående og så på, at han kyssede dig ned over din hals. Kyssede dine bryster og bed let i dine brystvorter. Jeg så dig lukke dine smukke øjne og bare nyde hans kærtegn. Jeg så hans behårede hånd glide ned mellem dine ben, så hans fingre glide ind mellem dine våde skamlæber. Jeg hørte dig stønne, da han fandt din klitoris og du villigt spredte dine ben, så han bedre kunne komme til. I lysets skær så jeg din fisse og baller glinse af din saft. Jeg så hans fingre glide op i dig og han bevægede dem frem og tilbage. Oh din liderlige kælling du stønnede af nydelse og roterede med bagdelen. Det gav små svuppende lyde når hans fingre bevægede sig i dit indre. Han kravlede ned mellem dine ben og jeg kunne ikke se andet end hans behårede røv, som hånligt grinede af mig. Hans gigant pik kunne jeg ikke se, så den måtte være fuldt rejs op ad hans mave. Til gengæld kunne jeg se hans ret fyldige behårede nosser hænge som en tung pose ned mellem hans ben. Han slikkede dig og som altid virkede det på dig og jeg kunne høre at du allerede var ved at få orgasme.

Det var omkring det tidspunkt, at jeg bemærkede en underlig fornemmelse af lyst brede sig. Jeg genkendte den kriblende fornemmelse i pikken og nosserne. Nej var jeg ved at blive liderlig ved at se dette monster dyrke sex med min dejlige kone. Jo min pik rejste sig i ryk og pressede mod mine bukser. Jeg havde faktisk mest lyst til, at tage den frem og onanere, men der var et eller andet der holdt mig tilbage.

I stedet hørte jeg din klynkende og stønnende stemme da du i en voldsom orgasme greb fat i hans hår. Og som du så ofte havde gjort ved mig, trak du hans ansigt helt ned imod din fisse. Du lå og blundede et øjeblik inden du med bevægelser bad ham stå op ved siden af sengen. Han rejste sig og stillede sig med pikken hængende ind over min seng. Eller hængende var nok ikke det rigtige ord, da den trods tyngdelov og alting, stod ret ud i luften. Du satte dig op og placerede en fod på hver side af ham på gulvet og hans pik hvilede på din ene skulder.

Jeg holdt vejret og så dig slikke hans store tunge nosser. Så din hånd gribe om pikken og løfte den op ad. Den var tykkere end dit håndled og næsten lige så lang, som din underarm. Men det virkede ikke som om, at det afskrækkede dig en smule. Din anden hånd kom til hjælp og klemte hans nosser. Din hånd virkede lille og spæd da du forsøgte at holde om begge testikler, mens du med tungen slikkede dig vej op af skaftet på hans pik. Du nåede op til pikhovedet, som nu var helt blank og hård at se på. Du åbnede automatisk din mund op på fuld gab og hovedet og et lille stykke af pikken gled ind i din totalt udspilede mund.

Min vrede var væk, som dug for solen. Og fascineret så jeg dig bearbejde dette monster af en pik med din søde mund. Du greb fast om skaftet og førte forhuden op og ned over pikhovedet. Hver gang hovedet blev blottet, så forsvandt den ind i din våde mund. Nu begyndte han at trække vejret hurtigere, små knurrende lyde kom fra hans strube. Og så udstødte han et langt brøl og bevægede underkroppen frem og tilbage. Jeg så dette kæmpe pikhoved svulme til overdådig størrelse. Jeg forventede et gigantisk sprøjt ramme dig i ansigtet, men nej. En stor hvid og tyk klat sperm kom nærmest bare til syne på spidsen af hans pik. Klatten voksede og voksede indtil den blev for tung til blot at hænge der. Den gled stille ned på din tunge og videre ind i din mund. Men der kom mere af det hvide stads og da han selv greb om pikken og malkede løs, så var det som om, at det bare væltede ud af ham. At en mand kunne rumme så meget sæd, troede jeg simpelthen ikke muligt. Hans endnu gigantiske pikhoved var helt henne ved din mund, som var helt fyldt op af denne hvide klæbrige sperm. Det begyndte at løbe stille ud af din mund og ned over din hage, hvor det slap og faldt ned og landede på dine bryster. Derfra gled det stille ned og endte nede i den lille dusk hår, som du altid lader blive tilbage når du barberer dig.

Endelig var det som om han var færdig. Han greb om det inderste af sin pik og klemte om den, mens han bevægede hånden ud fra kroppen. Nærmest som skulle han tømme en tube tandpasta, så da hånden var helt ude ved spidsen, så kom en sidste klat til syne. Den blev hængende der og nærmest bare ventede. Din mund der stadig var fuld af sperm, lukkede sig og du lavede en synkebevægelse. Og så åbnede du blot munden igen, så han kunne aflevere den sidste klat på din tunge. Hans nærmest lagde den ned på tungen og lod pikken forsætte ned, så klatten blev tørret af på spidsen af din tunge. Også denne klat blev efter, at du demonstrativt havde leget med den på tungespidsen ført ind i din mund og sunket. Jeg vidste at når du uden tøven slugte denne enorme mængde af sperm, så var du meget ophidset. Ellers ville den diskret have sivet ud af din mund og var landet i dit dampende skød.

Selv var jeg så ophidset nu, at jeg havde svært ved ikke at vade ind til Jer flå min pik frem og bore den op i dit indre. Jeg opdagede en svag følelse af skuffelse over at du ikke havde haft ham oppe i din våde fisse. Men til min overraskelse begyndte du at klemme om hans halvslappe men stadig fyldige pik. Du masserede den blidt med dine bløde hænder, klemte om den og lod fingrene løbe ned over hans tunge nosser. Du kyssede den gigantiske pik og drillede den med din frække tunge, så den igen begyndte at live op. I små ryk rejste den sig for din erfarne behandling og til sidst stod den ret op i dit ansigt. Du lod den komme så langt ind i din mund, som det overhoved kunne lade sig gøre. Ikke at det var langt, men da du med et lille svup, lod den komme ud igen, var pikhovedet atter stor, glinsende, blålig og spændt.

Du rykkede ind på midten af sengen og lagde dig på ryggen. Du spredte dine ben og jeg kunne se din opsvulmede kusse dampe af lyst. Du var klar til at modtage ham i dit indre og kussen var klar og åben. Jeg kunne se din mørke hul gabe sultent på pik. Han lagde sig ind over dig og nu kunne jeg ikke se så meget mere, da han spærrede for udsigten. Han bevægede sig lidt nærmest prøvende og så stødte han til. Du kom med et dyrisk hvinende skrig, da han i en lang bevægelse gled op i dig. Jeg sank ned på hug, så jeg havde udsyn op mellem jeres ben. Kunne lige skimte antydningen af den store pik glide ind og ud i dig. Så rejste han sig op på armene og lyset faldt ned over dig og jeg kunne tydeligt se. Se pikken krænge din fine fisse fra hinanden og pløje sig ind i dit indre. Han kneppede dig i lange seje bevægelser og du klynkede hver gang han stødte den ind. Jeg sad på hug og så det hele, så da du fandt din klitoris og vildt bearbejdede den med dine våde fingre. Jeg så dig hugge dit underliv om mod ham, så da orgasmen ramte dig. Få øjeblikke senere så jeg hans krop gennemrystes og han huggede sin kæmpe pik ind i dig med et brøl. Han stødte til nogle gange, mens hans sperm forsvandt op i dit indre.

I lagde stille et lille stykke tid. Han var stadig oppe i dig. Så trak han sin pik ud og væltede om på ryggen ved din side. Hans pik lå slap men fyldigt skråt op over hans mave. Den var glinsende våd af dine safter. Og din kusse stod gabende åben efter den voldsomme indtrængen.

Jeg listede stille ned og ud af døren. Satte mig ind i bilen og bakkede i tomgang ud af indkørslen, mens jeg håbede at der ikke kom andre biler. Jeg bakkede stille op og holdt ud for naboen, så stoppede jeg motoren og ventede. Kun få minutter senere så jeg manden forsvinde ind i sin bil og køre væk. Jeg startede bilen og kørte igen ind i vores indkørsel. Aldrig så hurtigt er jeg kommet ind i huset. Jeg så dit lidt desperate ansigts udtryk, da du stod nøgen og brugt på trappen. Hvilke tanker må ha` gået gennem dit kønne hoved, da du så mig stå der. Jeg var egentlig ligeglad, for jeg ville bare have dig. Hej sagde jeg og smilede! Jeg så dig slappe en smule af! Jeg kom tidligt hjem fordi jeg simpelthen ikke kunne vente længere. Sagde jeg. Du sagde at du skulle i bad! Jeg sagde at det kunne jeg ikke vente på. Og trak dig op i soveværelset. Jeg så du havde lagt dynen over gerningsstedet, men jeg lod som intet. Jeg så også den tykke sæd, som langsomt silede ud af din kusse og ned af dine lår. Min pik var stor og hård som stål, da jeg skubbede dig om på sengen og jeg lagde mig ind over dig. Din kusse var stor og åben efter omgangen med den store pik, som du lige havde haft i dig. Så helt ubesværet fløj min pik ind i dig. Jeg gled frem og tilbage i din våde fisse, som stadig var våd af den fremmedes sperm. Jeg var allerede på bristepunktet og skød min hede sperm op i dig. Jeg lod dig ligge og gik ned i bad. Da jeg kom tilbage havde du skiftet sengetøj og var trukket i et par trusser. Alle beviserne var væk!

Jeg tror du må have tænkt, at jeg både var dum og blind. Siden jeg intet bemærkede. Men du vil blive klogere når du læser dette herinde på erotikmix.dk Ja for jeg ved godt at du af og til stadig smutter på nettet og er herinde og læser novellerne. Så når du nu ved, at jeg ved det! Kan du så ikke bare sætte et lille kryds i kalenderen den næste gang at I skal mødes.

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.