Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag, og solen stod højt på den skyfri himmel. Lone var på vej hjem fra arbejde. Hun glædede sig så meget til at komme hjem, at hun havde haft svært ved at koncentrere sig om sit arbejde i dag. Nu sad hun så endelig i bilen, og skulle bare køre de 20 km hjem, og så ville ferien starte.
Hjemme skulle hendes mand, Lars, gerne være færdig med at pakke, og hvis det gik helt perfekt, så var Jytte og Jens allerede ankommet. Lars og Jens sad garanteret på terrassen med en kold øl, og lagde slagplaner om hvordan de bedst kunne holde flest øl kolde til turen. Hun smilede let for sig selv, for hun kom til at tænke på at Jytte sikkert gik og checkede hendes planter for vand.

Lone sad og tænkte på hvor dejligt det var, at hende og Lars havde valgt at købe det hus. De var, med det samme kommet i snak med naboerne, Jytte og Jens, og nu havde de lånt Lones bedsteforældres sommerhus på Sjællandsodde en uge i Juli. Jytte og Jens er jævnaldrene med Lone og Lars, dvs. først i tyverne, og uden børn. Jytte og Jens havde også lige købt deres hus, og der var derfor ikke de store penge til at holde ferie for. Så ugen i sommerhuset skulle bruges til afslapning - gerne solbadning i have eller på strand, hvis bare vejret ville tillade det. Det håbede Lone at det ville, og de havde da også meldt om sommervejr i vejrudsigten i aftes.
Lone var noget spændt på hvordan det ville gå, for sommerhuset var ret primitivt indrettet - det bestod kun af et rum som både fungerede som køkken, spisestue og soveværelse. I huset var der 2 sovesofaer, som gav huset 4 sovepladser i alt. I det ene hjørne af huset var der lavet et lille rum, hvor der var et toilet og en lille håndvask, men badning skulle foregå udenfor ved ydervæggen, hvor der var sat en bruser op. Jytte og Jens havde syntes at det lød hyggeligt, da Lone havde fortalt om det, og det lod til at de havde været meget glade for tilbuddet om at komme med.

Nu rullede Lone ind indkørslen. Jytte og Jens' Mercedes stod i indkørslen, og Jens og Lars var i fuld gang med at fylde den. Lone gav Lars et hurtigt kys, og sagde hej til Jens. Han nikkede og tog en slurk af en øl. Lone smilede, og sagde at hun lige ville snuppe et bad og få noget andet tøj på. Da hun kom ind i køkkenet, mødte hun Jytte. Hun var ved at fylde vandkanden, for selvfølgelig ville hun lige vande blomsterne inden de skulle af sted.
Lone skyndte sig op på loftet, og gik ind i soveværelset. Her havde Lars lagt en sommerkjole frem til hende, samt en sort bh, og et par sorte trusser med G-streng. Lone kiggede på tøjet og smilede for sig selv. Hun var godt klar over at Lars nød at se hende i den kjole, den var meget kort, og med en dyb udskærring. Lone smed sit tøj i vasketøjskurven, og stod et øjeblik og betragtede sig selv i det store spejl. Hendes bryster var store, men maven var flad igen, efter at hun var begyndt at træne igen. Hun rørte lidt ved sine pubeshår, og besluttede sig for at de skulle væk. Hun tog en dyb indånding - endelig ferie, tænkte hun. Lige da hun skulle til at tage i døren ud til gangen, hørte hun stemmer. Det var Lars og Jens som var på vej op ad trappen. Hun kunne høre at de snakkede om computere, så de var nok på vej op i børneværelset, som Lars havde indrettet til kontor. Hun kunne ikke lade være. Hun åbnede døren ud til gangen, og gik stille hen mod badeværelsesdøren. Resultatet var at hun mødtes midt på gangen med Jens og Lars. Hvad søren, er du ikke i bad endnu? Spurgte Lars. Jeg er på vej, jeg skal nok skynde mig, svarede hun. Jens sagde ikke noget, men Lone lod mærke til at hans øjne gled ned ad hendes krop. Hun nød det, og da hun havde lukket badeværelsesdøren, lod hun øjeblikkelig et par fingre glide ned mellem sine skamlæber. Hun var våd. Hun stoppede hurtigt igen med at lege med sin fisse, og gik i stedet i bad.
Da hun havde badet, fandt hun en skraber frem, og fjernede alle kønshårene. Hun gik igen under bruseren, og skyllede sin fisse grundigt. Hun tog sig selv i at lege med håndbruseren, og skyndte sig i stedet ud af badet, og fik sig tørret. Hun lagde en let makeup, og håret blev sat i en hestehale. Hun tog et håndklæde om sig, og da hun gik ud af badeværelset kunne hun høre Jytte snakke med drengene inde på værelset. Hun gik ind til dem. De var alle tre optaget af noget på pc-skærmen. Er i alle færdige, spurgte hun. Ja, det tror jeg vi er, svarede Jytte. Vi mangler bare dig. Jamen så skynder jeg mig at få tøj på, så vi kan komme af sted. Jytte fulgte med ind i soveværelset, og de snakkede lidt om løst og fast. Lone smed håndklædet på sengen, og tog bh'en Lars havde lagt frem. Under den lå et par kærlighedskugler, og Lone var godt klar over at det var meningen at de skulle sidde i hendes fisse på turen til Sjællandsodde. Hvad er det? -udbrød Jytte pludseligt, og tog kuglerne. Lone have fået bh'en på nu, og svarede -Det er Lars der vil gejle mig op! Gejle dig op? Jytte havde tilsyneladende ingen idé om hvad kuglerne var til. Ja, kom her med dem. Lone tog kuglerne fra Jytte, og satte det ene ben op på fodgærret af sengen. Hun lod begge kugler forsvinde op i sin fisse, så det kun var den lille snor som hang nedenfor. Hun kiggede på Jytte, som stod og så måbende på hende, de fik øjenkontakt, og så grinede de. Jytte spurgte til kuglerne: Er de ikke ubehagelige? Nej, tværtimod. Bliver de siddende? Ja, men jeg tager lige et par trusser på, hvis nu de skulle smutte ud. Lone tog de små g-strengstrusser på, og gik over og åbnede natbordsskuffen. Hun kunne se på den manglende mængde legetøj, at Lars havde sørget for at pakke. Der lå et par kugler mere i skuffen. Hun tog dem op og viste dem til Jytte. Skal du ha' flere op? Nej, jeg tænkte at du måske.....? Næ nej, niks det skal jeg ikke, svarede Jytte undvigende. Pjat med dig, prøv dem nu! Lone og Jytte diskuterede lidt, og Jytte lod sig overtale. Hun trak sine shorts og trusser ned, og Lone instruerede hende, at hun skulle sørge for at være våd, så det ikke gjorde ondt at putte dem op. Jytte var allerede våd, det havde været frækt at se Lone stikke kuglerne op, og tanken om at hun selv skulle have et par gjorde hende ikke mindre liderlig.
Jytte fik shortsene på plads, og Lone tog kjolen på, de gik ind på værelset til fyrene, som var ved at lukke pc'en ned. Klokken var blevet tre, og nu skulle de på ferie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.