BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lone vågnede ved at sengen ved siden af knagede. Hun vendte sig om på den anden side, så hun kunne se derover. Hun så Jytte ligge på ryggen, med Jens ovenpå. Jyttes ben var på Jens' skuldre, og han bollede hende virkelig hårdt. Jytte begyndte at stønne, og der gik ikke ret lang tid før Lone kunne se på hende at orgasmen rullede igennem hende. Jens satte tempoet ned, og da Jytte var faldet ned igen, trak han sig ud, og bad hende vende sig om. Jytte lagde sig på alle 4, og Jens stak sin pik op i hende igen. Han startede langsomt, men satte stille tempoet op. Lone havde leget med sin fisse, imens hun nød forestillingen.
Nu rejste hun sig, og satte sig på knæ på gulvet foran Jytte. Lone aede Jytte på kinden, og flyttede noget af Jyttes hår som hang ned foran hendes øjne. "Når I er færdige, henter I så rundstykker?" - spurgte Lone, imens hun stille kærtegnede Jyttes ansigt. "- Det....skal....vi....nok" Svarede Jytte og smilede. Lone lod en hånd glide hen over Jyttes ryg, og kyssede så Jyttes skulder. Hun kiggede et sekund Jytte i øjnene, hvorefter de kyssede hinanden dybt. Det blev for meget for Jens, som pludselig bekendte at nu kom han. Han trak sig ud, og sprøjtede ud over Jyttes balder. Lone skyndte sig at flytte sig. Hun lagde sit hoved på Jyttes ryg, og de næste sprøjt Jens sendte af sted landede i Lones ansigt. Da han var færdig, slikkede Lone Jyttes ryg ren, og sluttede med at tage Jens' pik i munden. Den var stadig rimelig stiv, og hun kunne kun lige gabe over hans pikhoved. "I hygger jer nok" -Kom det pludselig fra Lars. "Hvad om du kom herop og hjalp mig af med min morgenstivert" Fortsatte han, og Lone skyndte sig at kravle op i sengen til ham. Hun lagde sig på knæ imellem hans ben, og begyndte at slikke hans pik. Jytte og Jens stod op, og begyndte at vimse rundt og tage tøj på. Imens fortsatte Lone og Lars deres elskovsakt. Lone havde vendt sig nu, så de kunne slikke hinanden. Hun var liderlig som aldrig før, det var utrolig pirrende at ligge og elske samtidig med at Jytte og Jens trissede rundt i stuen. Jens gik på et tidspunkt tæt forbi Lone og Lars, og han kunne ikke lade være med at give Lone et klask i hendes bare røv, som strittede lige op i vejret. Hun stønnede højt, så Jens gav hende et klask mere inden ham og Jytte forlod hytten. Lone hverken så eller hørte hvad der skete omkring hende nu. Lars havde slikket intens på hendes klitoris, og nu kom resultatet. Den største orgasme hun længe havde oplevet kom nu rullende igennem hendes krop, og den medvirkede at hun ejakulerede i munden på Lars. Det var flere år siden hun havde prøvet det sidst, og da det var ovre faldt hun sammen som en klud. Da de havde ligget lidt, rullede Lars hende over til siden. De lagde sig nu tæt sammen. "Jeg har lyst til at prøve Jens' pik" -kom det spontant fra Lone. Lars smilede, "du skal være velkommen" -svarede han, "men vær nu sikker på Jytte synes det samme ikke"- fortsatte han. De snakkede lidt frem og tilbage om det som var sket. De havde aldrig snakket sex med Jytte og Jens før, og de havde da slet ikke turde håbe på den udvikling som der var sket de sidste 12 timer. De havde, op til ferien, luftet nogle idéer, over for hinanden, om hvad de kunne tænke sig skulle ske, men de havde slet ikke turde bringe emnet op når Jens og Jytte havde været i nærheden, og de havde da slet ikke turde håbe at det ville blive så nemt. Så de var til slut blevet enige om at de ville sørge for ikke at være generte, smide tøjet åbenlyst, og evt. og elske åbenlyst, så man må sige at det gik over alt forventning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.