Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone har en veninde, Dorte. Dorte var gravid, og faderen ville hun ikke have noget med at gøre. Min kone havde derfor indvilliget i at være med til fødslen. Nogle dage føre terminsdatoen flyttede Dorte ind hos os, og vi var enige om at hun skulle bo hos os de næste par måneder. Dagene gik, og det lod ikke til at den lille havde tænkt sig at komme ud, så fredag aften, 9 dage over tid, sad Dorte i sofaen og brokkede sig, hun havde gået på trapper, gjort rent, og alt hvad hun ellers kendte af husråd til at få en fødsel sat i gang. Min kone fortalte hende at ved begge hendes fødsler, ar det en god omgang hård sex som havde sat fødslerne i gang. Dorte svarede grinende at så krævede det jo at hun måtte låne mig. Lisa svarede prompte, at det var hun da velkommen til. Dorte holdte op med at grine, og de kiggede begge på mig. Jeg var ved at få kaffen i den gale hals. Lisa brød tavsheden, og spurgte henvendt til mig, om ikke det var ok med mig. Jeg kunne ikke sige noget, men nikkede bare. Ok, fortsatte Lisa, og foreslog at hun byttede med Dorte, således at Dorte og jeg havde soveværelset i weekenden. Hun kiggede frem og tilbage på Dorte og jeg, og vi nikkede begge stille.

Aftenen gik, og vores arrangement blev ikke nævnt med et eneste ord. Da den sene FILM var færdig gik Lisa på toilettet. Dorte og jeg sad stadig i stuen, og sagde ingenting. Efter nogle minutter kom Lisa tilbage i stuen. Hun var nu kun iført en silkeskjorte, og under armen en bog. Hun kom hen og kyssede mig godnat, imens hun tog mig på pikken. Henvendt til Dorte sagde hun at nu måtte hun ikke slide mig helt op, hvorefter hun forsvandt ind på gæsteværelset. Jeg kiggede på Dorte, og spurgte om hun ville først, men hun rystede på hovedet, og jeg gik på badeværelset. Da jeg havde børstet tænder, smed jeg tøjet og gik ind i brusekabinen. Jeg tændte for andet og fandt Lisas Ladyshaver frem, og gav mine nosser en grundig tur med skraberen. Da jeg var vasket og tørret lukkede jeg op ind til soveværelset. Dorte var der allerede, hun var nøgen, og gik forbi mig ud på badeværelset. Sikke en krop tænkte jeg. Hendes mave var stor som en badebold, og hendes bryster lå nærmest ned på den. Hendes brystvorter var usædvanlig store, måske 3 cm, og det brune omkring vorterne var nærmest på størrelse med en cd, og helt mørkt. Jeg skyndte mig under dynen, min pik havde allerede rejst sig, og det var med stor forventning at jeg lå og ventede på at hun skulle komme tilbage.

SEX I DAG?

Endelig gik døren op til badeværelset. Dorte slukkede både lyset i badeværelset og soveværelset. Hun var endnu smukkere i skæret fra de 2 små sengelamper. Dorte lagde sig i Lisas side, og vi lå lidt på siden, imod hinanden, under hver sin dyne og kiggede på hinanden. Dorte brød tavsheden; Jeg har glædet mig hele aftenen, hvad med dig. Det har jeg også, svarede jeg nervøst. Pludselig mærkede jeg Dortes hånd på min mave, den bevægede sig hurtigt ned til min halvstive pik. Hun trak stille forhuden frem og tilbage, imens hun med den anden hånd skubbede mig om på ryggen. Hun fjernede min dyne, og satte sig op på knæ ved siden af mig. Her sad hun og kørte min forhud stille frem og tilbage, imens hun med den anden hånd kælede mine nosser. De er lige så lækre som Lisa har fortalt sagde hun, og bukkede sig, meget besværet af sin mave, ned over mig, og tog min pik i munden. Jeg rakte ned og kælede for hendes ene bryst. Det var tungt og fast, og igen bemærkede jeg størrelsen af hendes brystvorter.

Der gik ikke lang tid før jeg måtte stoppe hende, hvis ikke jeg skulle komme i hendes mund. Hun flyttede sig, og lagde sig ved siden af mig, på alle fire. Jeg kravlede ned bag hende, og gav mig til at slikke hende. Hendes skamlæber var store og meget synlige, og jeg sugede dem ind i munden. Dorte stønnede højt, hver gang jeg ramte hendes klitoris, hun havde meget svært ved at lægge stille, når min tunge gled hen over hendes skamlæber. Jeg fortsatte op, og lod tungespidsen glide hen over hendes brune stjerne. Jeg gentog bevægelsen nogle gange, og til sidst stoppede jeg med tungen midt på stjernen Jeg trykkede til, og efter lidt arbejde kom min tungespids indenfor. Dorte klynkede, og jeg kunne se at hendes ene hånd havde fundet ned til hendes kilder. Efter noget tid, rejste jeg mig, og min pik gled ubesværet ind i hendes fisse. Jeg kneppede hende det bedste jeg kunne. Jeg skiftede tempo ind imellem, men forsøgte hele tiden at sætte tempoet højt, samtidig med at jeg gjorde hvad jeg kunne for at skubbe min pik helt i bund hver gang. Efter hvad jeg synes var lang tid, kunne jeg ikke holde sæden tilbage, og eksploderede pludselige oppe i Dortes dejlige kusse.

Vi faldt begge hurtigt i søvn, men kl 2 ringede vækkeuret, og sekunder efter var Dortes hånd på min pik. Hun fik den hurtigt op at stå, og jeg måtte igen i gang bag hende. Efter denne gang endnu længere tid, kom jeg til sidst i hende, og vi væltede igen omkuld.

Pludselig ruskede Dorte i mig, og jeg tænkte med det samme; åh nej, ikke nu igen. Men da jeg endelig fik åbnet øjnene Forklarede Dorte mig at hendes vand var gået. Jeg skyndte mig ind og vække Lisa, så de kunne komme af sted.

(Det blev en dreng)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.