Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I min tid som taxachauffør, har jeg haft mange sjove oplevelser. Jeg har fx. engang oplevet at samle en ung mand op som skulle på en lidt længere tur. Han sætter sig ind på bagsædet, og vi sidder og småsnakker på vejen. Han havde spurgt lidt til om jeg var sippet, og vi var blevet enige om at det måtte man vist ikke være, hvis man skulle overleve som kvindelig chauffør i denne branche. Pludselig spørger han mig hvad jeg ville gøre, hvis han tog pikken frem og begyndte at spille. Jeg grinede og sagde at det ville jeg være ligeglad med, bare han ikke svinede på sædet. Der gik lidt, hvor vi ikke snakkede, og jeg fik pludselig en mærkelig fornemmelse af at noget var galt. Jeg kiggede over skulderen, og der sad min kunde og høvlede på sin pik, imens han smilte til mig. Jeg kiggede hurtigt på vejen igen, imens tankerne fløj gennem hovedet på mig. Jeg blev enig med mig selv om at mig skulle han ikke kue, så jeg fandt en kleenex og rakte bagud, imens jeg gentog "Ikke noget med at svine på sæderne".

En anden gang, kl 5 søndag morgen, samler jeg et ungt par op i midtbyen. Jeg skyder dem til at være midt i tyverne. Fyren er utrolig fuld og jeg må hjælpe pigen med at få ham ind på bagsædet. Hun sætter sig ved siden af ham, og vi kommer af sted. Vi snakker lidt om hvor fuld han er, og hvad mænd gør når de bliver fulde, og hun fortæller at hendes fyr bliver helt utrolig liderlig. Vi bliver hurtigt enige om at det da er bedre end dem som vil slås. Der går nogle kilometer, så kommer der liv i ham. Jeg kan høre at pigen siger flere gange til ham at han skal lade hende være. Pludselig spørger hun om det er ok, hun lader ham lege med hendes bryster -så vi kan få fred. Jeg nikker, og griner lidt for mig selv. I spejlet kan jeg se at hun åbner sin skjorte, og trækker en bh ud gennem ærmet. Hendes bryster er store og flotte, og fyren går med det samme om bord i dem. Der lyder en del smaske lyde fra bagsædet, men jeg kan ikke rigtig se hvad de laver, i spejlet. Da vi ankommer til deres parcelhus, og jeg tænder lyset, sidder pigen nu helt nøgen på bagsædet, og imens fyren fumler en plovmand frem, samler hun sit tøj sammen fra gulvet. De kravler begge ud, og jeg kan se at pigen kun har sine højhælede sko på. Jeg kører lidt frem og vender bilen, og ser nu en nøgen på stå ved hoveddøren, og vente på at fyren lukker op. Jeg bliver holdende lidt, og kan se at det lykkedes ham at få døren åbnet. Lige inden de går ind, kigger pigen over skulderen, og får øje på mig. Hun smider sit favnfuld tøj ind af døren, og sætter sig så på hug foran fyren. Her fisker hun hans pik frem, og giver sig til at sutte. Jeg bliver stadig holdende, da jeg er klar over at det er et show til mig. Efter lidt tid, vender hun sig, og læner sig ind over en skraldespand, og fyren tager hende nu bagfra. Da de har stået sådan et stykke tid mener jeg det er tid at komme af sted, og da jeg stille triller forbi dem, vinker hun til mig. Jeg har siden ikke kunne lade være med at tænke på, hvem af dem der mon blev mest liderlig af sprut?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.