Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Svigermor og svigerfar, havde fået lov at låne vores videokamera det med i sommerhuset, den påske.

Da vi fik kameraet tilbage fik vi at vide, at de havde kopieret båndet over til VHS, så vi kunne bare slette det igen.

SEX I DAG?

Trine og jeg blev nu enige om, at jeg lige kunne bruge et par dage, og klippe en kortere version sammen til dem, lægge lidt musik på i baggrunden, og lave nogle "pænere" klip, lidt tekst, og hvad man ellers kan finde på med sådan nogle ferieoptagelser. Det kunne vi jo altid bruge som gave.

Optagelserne startede meget uskyldigt, med nogle billeder af området, hvor huset ligger, og nogle gode billeder af huset, både inde og ude. Pludselig var der et kort klip af Tove (svigermor), under bruseren. Jeg spolede tilbage, og frøs billedet. Hun stod med ryggen til, hun var nu en flot dame når man tænker på at hun er fyldt 50. Jeg lagde billedet ned på harddisken, - det kunne måske bruges senere!! (redigeringen af videoen, laver jeg på Pc'en)

Der var flere udendørs optagelser, det blev eftermiddag, og Søs og Gunner kom på besøg. Der var nogle optagelser fra køkkenet, det så nærmest ud som om Gunner og Kaj lavede forsøg, med zoom, blænde, og hvad de ellers kunne pille ved.

Så skete det Tove ligger i sofaen, hun er nøgen, og Gunner sidder på knæ, i sofaen, ved siden af hende, hans pik kører ud og ind af hendes mund. Søs ligger på knæ foran og slikker Tove, og hun lyder som om hun kan lide det. Kameraet kører lidt væk og man får Søs at se, hendes bryster er spidse, og hænger frækt ned mod gulvet, der bliver zoomet ind på hendes røv. Hendes skamlæber er store, og hænger ud af hendes fisse. I den en skamlæbe sidder en stor guldring.

Jeg spoler tilbage og kalder på min kæreste, og vi ser det forfra. Der er optagelser af alt hvad man kan tænke sig, Tove ligger på gulvet, og Gunner og Kaj står på hver sin side af hende, og river den af, til de begge kommer. De sprøjter hende i ansigtet og på hendes store bryster.

Der er optagelser af Kaj der skifter imellem og bolle Søs og Gunner i røven, indtil Gunner til sidst ligger sig på ryggen, Søs ligger sig ovenpå, og fører pikken op i sig, hvorefter Kaj kører sin pik op i røven på Søs, og hun er centrum i en lækker sandwich.

Nu er vi flyttet på badeværelset, kameraet er sat på stativ, og Tove har lagt sig op i hjørnebadekaret. Søs står og balancerer på kanten, af badekaret, med røven op i hjørnet. Kaj og Gunner står ved siden af karet, og pludselig begynder Kaj og tisse, Søs og Gunner følger trop, de bliver ved i en uendelighed. Tove retter sig lidt op, og stadig imens Gunner tisser, tager hun hans pik i munden. Hun kan ikke nå at synke det hele, men prøver ihærdigt. Det hele ender i at de boller hinanden, på kryds og tværs, og pludselig er der billeder fra et eller andet museum.

Vi snakker lidt om hvad vi har set, Trine er forarget, at hendes forældre kunne være så vilde, havde hun aldrig forestillet sig, men hun måtte alligevel indrømme at det var ret frækt, det vi havde set. Vi bliver enige om, at lave 2 videoer, en med de almindelige ferieoptagelser, og så en af de frække optagelser.

Jeg laver videoerne, finder nogle plastic-covers, og finder nogle gode stills, og laver en fin forside til hver af coverne.

Næste week-end, er vi inviteret til middag, hos svigermor og svigerfar. Vi tager videoerne med, men venter lidt med at aflevere dem. Vi indtager først en bedre middag, med tilhørende rødvin i rigelige mængder. Jeg kan ikke lade være med, at fantasere en smule op svigermor, hun har en kort kjole på, og jeg har ledt lidt efter tegn på trusser, men har ikke kunne finde dem, - måske...

Vi har nu indtaget en del rødvin, portvin til desserten, og har sat os i sofaen, og svigerfar har mixet en Irish Coffee til os hver. Dem indtager vi et par mere af, og pludselig sprænger Trine bomben.. >Kim har iøvrigt klippet jeres ferievideo sammen til jer< Tove og Kaj udveksler et hurtigt blik, og Trine fortsætter >Ja, det blev nu til 2 film< hun rækker hånden ned i sin taske og hiver de 2 FILM op, som jeg havde lavet. Der er et øjeblik helt stille i stuen, men Trine forsætter ufortrødent, imens hun rejser sig >Skal vi ikke se dem<.

Hun sætter den ene film på, og blinker til mig. Tove begynder at sige noget om, at det havde jeg da slet ikke behøvet, Kaj havde jo kopieret, osv. Men videoen kører, det er den pæne af dem, den varer 12 min., og er meget uskyldig.

Filmen bliver færdig, og Trine rejser sig, >Var den ikke god<. Hun sætter den anden på og sætter sig over til mig.

Filmen starter med, at man ser Trines ansigt og hun siger følgende: Hej mor og far, inden i ser denne VIDEO, vil jeg lige fortælle jer, hvor fedt jeg synes det er, at i stadig elsker hinanden, og at i har forstået at holde jeres sexliv i gang. Hun lægger hovedet lidt tilbage, og kaskader af sperm sprøjter ud over hendes ansigt, og nogle enkelte stråler går direkte i hendes åbne mund. (det var et helvede, at få det til at passe, kameraet var sat på stativ, og man skulle ikke kun se, eller høre, at jeg stod på en stol og rev den af).

Efter indledningen, kommer nogle billeder af sommerhuset udvendigt, og derefter lidt billeder af deres madlavning, sammen med Søs og Gunner, hvorefter den går lige på og hårdt, med de saftige scener. Jeg havde klippet dem lidt, og lagt lidt baggrundsmusik på, men ellers var de næsten som optaget.

Til slut havde vi lavet en lille finesse, klippet starter, med et nærbillede af enden på en stor DILDO, efterhånden som jeg zoomer ud, kan man se, at den sidder i røven på Trine. Til sidst ser man helt tydeligt Trine ligge på knæ i sengen med en stor dildo i røven, og hendes glatbarberede fisse nedenunder, hun trække pludselig dildoen ud, med et stor svurp, og teksen "THE END" glider hen over skærmen.

Et øjeblik er der helt stille i stuen, så siger Kaj pludselig >Nu har i set os bolle, må vi så ikke ser jer?<

Vi kigger hinanden i øjnene og nikker stille. Tove protesterer, hun mener ikke det er noget for "de unge mennesker". Trine ryster på hovedet, og i et snuptag har hun smidt kjolen. Hun er nøgen indenunder, og hun sætter sig overskrævs på mig, og kysser mig. Vi sidder lidt og kysser, og Trine knapper min skjorte op. Jeg kæler for hendes ryg, og lader den ene hånd glide om på hendes dejlige bryster.

Jeg kigger tilfældigvis over i den anden sofa, Tove har også smidt sin kjole, og hun var lige så nøgen som Trine. Hun sidder ved siden af Kaj, og er ved at lukke hans bukser op.

Trine og jeg har rejst os nu, og Trine hjælper mig af med bukserne, og ligger sig på knæ i samme sofa som hendes forældre sidder i.

Jeg tager hende om hofterne, og knepper hende bagfra. Hun stønner højt.

Tove har nu fået Kajs pik ud i det fri, og river den nu af på ham, imens hun ivrigt følger med i at hendes datter bliver kneppet.

Kaj rejser sig pludselig, og Tover rykker tættere på os, hun kæler for Trines ryg, imens hun stikker den anden hånd imellem Trines ben, og får fat i mine nosser, som hun begynder at massere.

Kaj kommer tilbage, han har smidt tøjet, og tager nu stilling bag ved Tove, og trykker sin store (og den er stor) pik op i hendes fisse. Vi står nu ved siden af hinanden, Kaj og jeg, og knepper mor og datter.

Pludselig vil Trine sige noget til sin mor. Og jeg kan se de visker sammen.

Resultatet bliver at Trine Pludselig siger >Kim du skal kneppe min mor<

Kaj bliver kommanderet væk, og jeg skifter fra Trines stramme fisse, til hendes mors. Der er nu ikke meget forskel, bortset fra da hun begynder at malke min pik med hendes fissemuskler.

Trine og Kaj står på hver sin side af os, og kommenterer mit arbejde, da Trine siger >det her kan jeg ikke holde ud at se på, far kom her og knep din datter< Hun sætter sig igen på knæ ved siden af sin mor, og Kaj stiller sig bag hende.

Trine hyler nærmest som en stukken gris, da han stikker sin på i hende. Jeg var lige ved at glemme hvad jeg var i gang med, da Svigermor pludselig begynder at brokke sig >knep mig så<

Sådan står vi lidt, indtil jeg bare ikke kan holde mig tilbage, og jeg sprøjter min sæd op i min svigermor. Vi falder sammen på sofaen, og Kaj og Trine stopper også, og sætter sig ved siden af os. Sådan sidder vi lidt i sofaen, uden at sige noget.

Kajs pik ar stadig stiv, og Trine begynder langsomt at massere den. Det er noget han kan lide, og han begynder at grynte. Pludselig henvender Trine sig til mig >Kom her Kim, sæt dig på knæ foran far, jeg vil se dig slikke hans pik<. Trine og jeg har tit talt om at jeg godt kunne tænke mig at prøve at slikke en pik, så jeg rejser mig, og sætter mig på knæ foran svigerfar. Jeg tager hans pik i munden, og begynder at slikke. Jeg sutter og slikker, og pludselig kan jeg mærke det begynder at rykke i den, så jeg tager kun lige pikhovedet i munden - jeg ville smage hans sperm. Han sprøjter i min mund, det smagte en smule mere bittert end mit eget, men ikke dårligt. Jeg forsøgte at sluge det hele, men han blev ved med at sprøjte, så jeg ikke kunne følge med, så hans sperm løb ned ad min hage.

Svigermor har rejst sig, og spolet filmen tilbage, og vi ser den endnu engang.

Vi er nøgne resten af aftnen, og vi får snakket en hel del om sex, imens vi drikker nogle flere Irish Coffee´s.

Vi finder ud af, at vi vil lege en lille leg, med hinanden. Den går ud på at vi skal finde på en "opgave" til Kaj og Tove, og ligeledes skal de finde en "opgave" til os. Vi skal så mødes igen om 14 dage, og fremlægge beviset for at vi har fuldført opgaven.

Kaj og Tove gik en tur i køkkenet, og vi blev i stuen, og snakkede om hvilken opgave vi skulle finde på.

Efter kort tid samledes vi igen i stuen. Kaj og Tove fremlagde opgaven til os først:

I skal, i løbet af de næste 14 dage, få taget et billede af hhv. Trines fisse, og Kims pik, ved siden af mælken i det lokale supermarked…

Vores opgave til Kaj og Tove:

I skal, i løbet af de næste 14 dage fremlægge bevis for at I har bollet i naboens Swimming pool. (Naboerne er et ægtepar først i tresserne, som altid går i deres have)

Vi tog tøjet på, og bestilte en taxa hjem. I Taxaen blev jeg nødt til at bolle Trine, med den dildo, som jeg fik sneget mig til at låne af svigermor…….

Hvordan vores næste middag kom til at gå hos svigermor og svigerfar må i læse jer til en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.