Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har lige været på besøg hos mine svigerforældre. Det var som altid hyggeligt. På et tidspunkt fandt min svigermor et fotoalbum frem, og da vi bladrede i det, befandt jeg mig pludselig i en situation som overraskende nok, ophidsede mig en hel del. Billederne var fra sidste sommer, og på et par af siderne var der en del nøgenbilleder af mig. Jeg var overrasket over hvor meget man kunne se på dem – intet var overladt til fantasien.

Billederne blev taget en fredag: Solen skinnede, og det var endelig blevet rigtig sommer. Jeg skyndte mig hjem fra arbejde, men skulle lige forbi mine svigerforældre, efter vores datter. Da jeg ankom, gik jeg direkte om i haven, og her fandt jeg mine svigerforældre siddende ved et havebord. Min datter legede i et oppusteligt havebassin, som de tilsyneladende havde købt i anledning af de gode vejr. Min datter hyggede sig, som en pige på 4 gør, når vejret er så godt, og man får lov til at plaske nøgen rundt i et stort badebassin. Hun råbte flere gange til mig at jeg skulle komme ned i vandet til hende, men jeg svarede at jeg jo ikke havde noget badetøj med. Hun rejste sig og viste mig at det var da lige meget, hun havde jo heller ikke noget på. Jeg tøvede lidt, men smed så alt tøjet, og hoppede op til dem. Jeg havde godt lagt mærke til at svigerfar havde sit kamera stående på havebordet, men tænkte ikke videre over det. Min datter og jeg plaskede rundt og hyggede os i nogen tid. Pludselig gik det op for mig at svigerfar tog billeder af os – nå, ja hvad søren tænkte jeg, han er vel lidt diskret og undgår visse steder. Efter nogen tid, begyndte jeg at fryse, og min svigermor kom med håndklæder til min datter og jeg. Vi tørrede os, tog tøj på, og kørte så hjem.

Jeg tænkte ikke videre over hændelsen, før her 6 måneder efter, hvor de så sender fotoalbummet rundt, en søndag eftermiddag. Jeg er en af de sidste der får albummet. Blandt gæsterne var flere af min mands søskende og deres børn, her iblandt et par halvvoksne fyre. Da jeg bladrer i albummet, går det op for mig, at de billeder svigerfar tog, bestemt ikke var af min datter, men nærmere af min fyldige barm, som hoppede og dansede, da jeg legede med min datter. Og en del af min helt glatte mis, især da jeg faldt, og lå med vidt spredte ben, og min piercing i den ene skamlæbe var til åbent skue. Han havde også taget et billede af mig, bagfra, hvor jeg står foroverbøjet, og det tydeligt ses at mine skamlæber hænger neden ud af min fisse. Min mand nævnte intet om billederne, før om aftenen, efter at vores datter var lagt i seng. Vi snakkede om dem, og det viste sig at han var blevet ret ophidset af dem, hvilket jeg også måtte indrømme at jeg var blevet, og vi endte naturligvis med en dejlig hyrdetime.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.