Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da de havde sundet sig lidt, tog de tøj på. Imens fortalte Lone og Lars om episoden, og at de nu alle var inviteret på varm chokolade.
Jytte synes at det var meget pinligt, og ville først ikke med, men efter lidt overtalelse gik hun til sidst med.

Da de kom op til hr. og fru Hansens sommerhus, kunne de se at det var dækket op på terrassen.
Hr. og fru Hansen var nogle hyggelige mennesker, og det var tydeligt at de nød de unge menneskers selvskab. Alfred (hr. Hansen) havde hurtigt fundet den gode whiskey frem, og Anne (fru Hansen) fandt en likør til pigerne.
Det var over midnat da de unge trissede hjem til det lille sommerhus. Lone var stadig godt liderlig for Lars havde siddet og taget på hendes bare lår, og når han så sit snit til det, havde han ladet en finger glide op imellem hendes skamlæber.
De fik slået de to sovesofaer ud, og redt op, men Lars og Jens blev hurtigt enige om at de skulle have en godnatbajer. Jytte gik ud på det lille toilet og gjorde sig færdig til at gå i seng. Da Jytte var færdig overtog Lone det toilettet.
Lars lod mærke til at Jytte var lidt genert da hun klædte sig af. Hun stod med ryggen til Jens og Lars, imens hun trak tøjet af, hun beholdte trusserne på, og inden hun smuttede under dynen, trak hun en T-shirt på.
Lone kom ind i stuen, og gjorde opmærksom på at nu var toilettet fri. Hun var nøgen, kjolen havde hun i hånden. Hun lagde den på en stol, og gik over til brændeovnen, hvor hun lagde lidt mere træ på.
Lars smilede tilfreds for sig selv, imens han nød synet af sin smukke kæreste. Når hun stod sådan foran brændeovnen, og bukkede sig ned, have Lars og Jens frit udsyn til hendes frække fisse. Gå nu ud og bliv færdig, kommanderede Lone, henvendt til Lars. Han drak ud, og forsvandt ud på toilettet. Lone fandt en lille pung frem og satte sig ved siden af Jens. Hun skulle lige af med sine kontaktlinser.
Lars var hurtigt færdig, og da han kom ind i stuen, gik Jens med det samme på toilettet. Lars smed sin t-shirt, og trak derefter sine shorts af, og stod nu nøgen i stuen. Hans pik havde rejst sig, og stod helt vandret ud i luften. Lone kiggede på ham og smilede, og de skyndte sig under dynen. Lone tog med det samme fat om Lars' pik, og han gengældte ved at stikke et par fingre op i Lones våde fisse. Jytte spurgte pludselig om hvad planen var med hensyn til morgenmad, og imens Lone svarede satte hun sig op på Lars, som lå på ryggen nu. Han styrede hurtigt pikken på plads i hendes fisse, og imens Lone forklarede Jytte hvor bageren lå, kneppede hun Lars i et roligt tempo. Jens kom ind fra badeværelset og begyndte at klæde sig af, stirrede han hæmningsløst på Lone, som nu havde sat tempoet op. Jens var nøgen nu, på nær hans underbukser, han tog fat i kanten, og tøvede en smule. Så fik han øjenkontakt med Lone, som begyndte at klynke. Han trak stille sine underbukser ned, og Lone flyttede blikket til hans skridt. Jens' pik var stiv, og stod strunk op ad hans mave. Den var kæmpe stor, den stod helt lige op i luften, og Lone lod mærke til at den nåede op forbi hans navle.
Jens slukkede lyset, og kravlede ned i sengen, til Jytte. Lones klynken holdte stille op, og der blev stille i det lille sommerhus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.