BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg drømmer der er en der sutter min pik, jeg forsøger at finde ud af hvem det er men det er ligesom der ikke rigtig er nogen, det er bare den våde lækre fornemmelse af et par læber der lukker sig om den, den varme mund der glider op og ned ad skaftet og tungen der leger omkring pikhovedet. Min vejrtrækning bliver dybere, jeg smågrynter lidt, halvt i søvne, halvt vågen, jeg forsøger endnu en gang at se hvem der har taget min pik i munden, jeg åbner øjnene og kigger ned. Munden forsvinder fra pikken, godmorgen skat, Kim kigger op på mig med blanke liderlige øjne, har du sovet godt spørger hun og lukker igen munden om den stive kæp.

Mmmmm ja tak, jeg rækker en hånd ned og presser hendes hoved længere ned over pikken, hun ligger helt nøgen med en hånd der ivrigt arbejder mellem hendes slanke lår, benene er spredt, fisse ligger helt åben, våd og indbydende glinser den af safter. Kom her stønner jeg, så jeg kan slikke den frække liderlige fisse. Kim drejer sig lidt, jeg kan nu trække hendes underliv tættere på, liggende på siden med en arm omkring hende og hånden på den ene balle begynder jeg at slikke hendes safter i mig. Uummmm uhhh mmm det rykker lidt i hende da tungen rammer den spændte knop, mine hænder trækker hendes små faste baller så langt fra hinanden som muligt og tungen vandrer hele vejen ned over skamlæberne til den lille stjerne, tungen presser mod det stramme hul, ummm mmm mmmm Kim sukker og stønner mere og mere heftigt stadig med min stive pik i munden.

SEX I DAG?

Jeg lader igen tungen glide op mellem hendes skamlæber, slikker og suger fissesaften i mig, suger de indre skamlæber ind i munden og lader tungen lege med dem et lille stykke tid, inden jeg fortsætter op og suger på den opsvulmede knop samtidigt med at tungen spiller hen over den. Jeg presser en finger op i hende stramme røvhul og lader den glide ind og ud i lange roligt bevægelser, uuhmm jaaaaaaaaa jaaaaaaa Kim kommer i munden på mig, hendes våde fisse bliver endnu mere våd, det render ud så hendes ene lår driver af safter, hendes krop kramper sammen, hver gang fissen trækker sig sammen presses den skønne nektar ud, jeg er klar og slikker det begærligt i mig.

Jeg lægger mig om på ryggen, kom min skat og lad mig mærke din fisse på pikken siger jeg til hende, Kim skræver hen over mig, åhhhh, den er godt nok lidt øm efter al den pik i aftes klynker hun idet pikken glider indenfor. Hun rider først pikken ganske stille, men efterhånden bliver det hurtigere og hurtigere, uhhhh jaaaa den er så god, den rammer helt op i bunden af fissen, gisper hun. Jeg masserer de skønne bryster og lægger hænderne om på ryggen og trækker hende ned over mig, vi mødes i et vådt liderligt kys.

Jeg tager et fast greb om den lille røv og trækker hendes fisse op og ned over min dunkede pik, uuhmmm hun stønner højere og højere og idet jeg presser en finger ind i det stramme røvhul, skriger hun sin orgasme ud, jaaaaaaa fuuuuck sprøjt i min fisse! Jeg presser hende fast ned mod mig, ligger stille og nyder hvordan fissen pulserer omkring pikken. Da hendes orgasme aftager vender jeg hende så vi ligger i en god gammeldags missionær, jeg banker pikken op i den våde fisse mens jeg holder hende fuldstændig ind til kroppen med armene omkring hende.

Kim hyler og skriger af lyst mens pikken hamrer ind og ud, nosserne klasker mod hendes faste røvballer, de klistrede safter render ned mellem dem. Ohhhhh jaaaaa gud jaaaaaa, jeg kan mærke hende negle kradse min ryg, pikken vokser yderligere, det dunker i den og jeg kan mærke udløsningen komme rullende ned gennem hele kroppen, aarrrghhhh med et dybt dyrisk brøl sprøjter de første stråler sperm op i den varme våde fisse. Jeg sætter mig mere op og tager et fast greb om den smalle hofter men jeg igen og igen banker pikken hårdt op i det lystne hul, hver gang pikken går i bund bliver en ny stråle varm klistret sperm sendt ud.

Kim ligger rystende under mig mens jeg tømmer pikken i hende, jeg holder pikken presset helt op mens jeg langsomt kommer til mig selv igen, jeg nyder hendes fisses sammentrækninger og elsker at se hendes liderlige udtryk både under og efter orgasmen har skyllet gennem hendes lille krop. Jeg lægger mig igen ned over min smukke hustru og kysser hende lidenskabeligt, langsomt bliver pikken slappere, til sidst glider den ud, lad mig slikke den ren siger Kim, jeg sætter mig så hun kan tage den klistrede pik i munden, mens blandingen af sperm og fissesafter render ud mellem hendes ben. Vi ligger et stykke tid tæt op ad hinanden inden vi går i bad og klæder os på, efter en lækker morgenbuffet pakker vi de sidste ting og forlader hotellet.

Sidst på eftermiddagen var vi fremme, Uwe og Alinas hus lå lidt for sig selv uden naboer lige ved siden af, en stor grund omkransede et hus i tre etager, store balkoner med altankasser med flotte blomster hang stadig og gav huset et alpeagtigt præg. Vi ringede på døren, det var Uwe der kom og åbnede, velkommen sagde han på gebrokkent dansk, kom indenfor, vi har lavet en kop kaffe, Uwe fortalte mens vi gik mod stuen at han og Alina havde gået til danskundervisning siden de havde været i Danmark sidst, så han håbede vi kunne forstå hinanden.

Alina havde tabt sig en del siden sidst, hun var en mere slank udgave bortset fra maven, den struttede flot frem. Kim hvinede næsten af fryd da Alina rejste sig, hun for hen og krammede hende, tillykke, hvornår skal det være? Alina smilte, om to måneder siger lægen, jeg ønskede dem begge tillykke. Jeg troede aldrig det ville lykkedes sagde Uwe, men så lige pludselig fik Alina ikke sin menstruation og graviditetstesten var positiv, han var et stort smil. Jeg er næsten bare for gammel nu sagde Alina, vrøvl svarede Uwe så var du ikke blevet gravid. Alina var 42 så hun var ikke ligefrem en ung førstegangsfødende. Vi er bare så glade for det endelig lykkedes, vi har forsøgt i så mange år, så jeg havde faktisk opgivet forklarede Uwe.

Ved i hvad det bliver spurgte Kim nysgerrigt, ja det er er lille pige svarede Alina, jeg har allerede købt en masse lyserødt grinte hun, kom mit uh med Alina smilte lykkeligt til Kim, de rejste sig og gik ovenpå. Måske jeg skal vise dig die gæsteværelse sagde Uwe, det ville da være fint, jeg gik ud og hentede vores kufferter og fulgte Uwe op på anden sal, her kan i både nyde udsigten og hinanden i fred und ro grinte han og blinkede frækt. Værelset var smagfuldt indrettet med en stor altan hvorfra der var en fantastisk udsigt ud over området.

Det er et dejligt hus i har her, med en fantastisk udsigt. Ja det er godt nok svarede Uwe, men dit hus i Danmark ligger nu bedre tæt på havet. Sådan tror jeg det altid er, hvis ikke man har havet synes man det er det mest fantastiske, til gengæld har i bjergene hernede, dem har vi ikke mange af grinte jeg. Vi gik ned i stuen igen og satte os, og ellers går det godt spurgte Uwe, jo tak Kim og jeg er jo blevet gift for fjorten dages tid siden. Tillykke. Så er det jo en slags bryllupsrejse fortsatte Uwe, ja det kan man da godt sige svarede jeg med et smil.

Kim og Alina kom fnisene tilbage, hvad er det de er så sjovt spurgte jeg. Det var bare fordi jeg kom til at sige til Alina at det kræver noget særligt at lave et barn med skjult ventil fniste Kim, ja skjult ventil, jeg vidste ikke hvad hun mente grinte Alina, men det er uden.. uden øhhh tissemand, er det sådan det hedder. Ja, det hedder det vel når det er små børn, men bare roligt, det kan godt være hun ikke har en tissemand, men det skal hun nu nok få en dag sagde jeg med et sjofelt grin. Du er så fræk, Kim forsøgte at kigge anklagede på mig, men kom selv til at grine. Alina havde lavet en skøn middag til os, efter vi havde spist, satte vi os ind i dagligstuens bløde møbler.

Kim og Alina sad ved siden af hinanden, uhhh hun er vågen, mærk sagde Alina, Kims lagde en hånd på hendes store mave, ja jeg tror hun danser fniste Kim, kom og mærk Svend, jeg rejste mig og lagde hånden på maven. Jeg kan ikke rigtig mærke noget, jeg kørte hånden lidt rundt, puf så kom der en lille bevægelse nederst på bulen, jeg flyttede hånden længere ned. Uhhhmm gispede Alina da min hånd nåede det nederste af den store topmave, min lillefinger ramte tilsyneladende lige over revnen, kanst du mærke hun sparke spurgte hun lidt stakåndet.

Ja det kan jeg da, men jeg kan også mærke noget andet, jeg lod hånden glide lidt længere ned, min fingerspidser pressede stille mod revnen, Alina sukkede dybt, Uwe rejste sig Alina er so liderligt for tiden sagde han og kom hen til os, satte sig på knæ og løftede Alinas kjole. Hendes trusser havde en stor våd plet, Kim kunne ikke holde fingrene for sig selv, hun lagde en hånd på Alinas lår og lod den glide op i skridtet, fingrene pressede mod den våde plet, mmm den er jo smask våd småstønnede hun. Uwe satte sig på gulvet, åbnede bukserne og trak sin pik frem, det ser godt ud sagde han mens hans hånd gned op og ned på den snart helt stive pik.

Kim trak trusserne til side og lod et par fingre lege i den glatte våde fisse, ohhh mmmm gispede Alina, min hånde kælede for hendes store mave og de store spændte bryster. Kim satte sig på knæ mellem Alinas ben, lænede sig lidt frem og pressede tungen mellem de svulmende skamlæber. Oh mein Gott udbrød hun, oh ja leck meine muschi hun pressede Kim ansigt med det våde liderlige skræv. Jeg tog fat i hendes kjole, Alina løftede røven så jeg kunne trækker den over hovedet på hende, jeg løsnede hendes BH og tog den af, de store bryster hang tungt, med store mørke brystvorter der indbød til at blive nusset.

Uwe rakte en hånd ind under Kims nederdel, ahhhh mmmm Kim pressede røven mod hans fingre, du er også meget våd, du bist eine kleine geile Sau, indimellem blev det danske sprog glemt. Uwe trak Kims trusser ned om knæene på hende, hans fingre gled rundt i den våde fisse, to fingre blev presset op og gled ind og ud mens fissen smaskende af safter fedtede Uwes fingre ind. Kim stønnede og slikkede endnu mere ihærdigt mellem Alinas ben. Jeg trak mine bukser af, min pik stod lige ud i luften, jeg satte det ene knæ på sofaen og tog fat om Alinas nakke, hun drejede hovedet, åbnede munden og tog imod min stive pik, uhhmmm das ist gut, Ich komme bald, oh ja, ich komme jetzt ohhhh jaaaaaaaaaaa, Alina spændte ryggen så hendes store mave virkede endnu større da den blev hævet højt op.

Uwe havde sat sig tæt op ad Kims røv, hans pik gled ind og ud mellem hendes lår, den være fedter godt ind af en blanding af presperm og fissesaft, Kim rakte en hånd mellem benene og ledte pikken mod fissehullet så da Uwe igen pressede sig fremad gled den ubesværet op i den varme ventende grotte. Ohhhh ja knep mig sukkede hun. Alina havde igen taget min pik i munden og suttede den dybt ind, hun skubbede blidt Kim fra sig, jeg skal også einen Schwanz fühlen, hun trak mig ned mellem sine ben, jeg satte mig på knæ, lænede mig frem og kyssede den struttende mave og de store tunge bryster.

Uwe havde taget fat om Kims smalle hofter og kneppede hende i lange seje stød, uhh jaaa ohhh knep den liderlige fisse stønnede hun, Uwes vejrtrækning var dyb og forpustet. Jeg satte pikken mod Alina og trængte op i hende, et dybt suk kom fra hendes mund da pikken gled helt i bund. Jeg greb hendes bryster i hænderne og gav mig til at kneppe det liderlige lysthul. Vi stønnede højlydt alle fire, Kim var tæt på kunne jeg høre på hende, vejrtrækningen var hurtig og stødvis, de små klynkelyde blev hyppigere og højere som orgasmen kom nærmere. Åhhhhhh fuuuuck jaaaaaaaa skreg hun og kastede sig frem, Uwe havde også været tæt på at komme, han greb straks om pikken og spillede den kraftigt.

Kim tumlede ned og satte sig på gulvet, Uwe trådte hen til hende og lod pikken sprøjte store stråler sperm ned over hendes ansigt, Kim slikkede sig om munden og satte sig mere op, hun tog Uwes sprøjtende pik i munden og sugede hans nosser tomme. Jeg pumpede pikken hårdt op i Alina, jeg fulder snart din fisse stønnede jeg, ohh jaaa lass deinen Schwanz tief in meine Muschi kommen, jaaaaaaa ohh jaaaaaa Alina krampede sammen idet jeg lod pikken sprøjte dybt i fissen på hende.

Kim havde fået sat sig op igen og tørret det sperm af ansigtet, hendes bluse var klistret godt ind så hun mente det var nødvendigt med en ren, hvor er vores kufferter spurgte hun, nu skal jag vise dig det sagde Uwe, de fulgtes op på værelset. Jeg trak pikken ud af Alinas brugte fisse, jeg kunne ikke lade være med at slikke den, indbydende og åben som den var, uhmmmm mehr gispede hun da jeg satte tungen mod den stenhårde klit.

Med hænderne på hendes store runde mave lod jeg tungen glide helt fra røvhullet op mellem de opsvulmede skamlæber, jeg pressede tungen så langt op i fissehullet jeg kunne inden jeg sugede hendes klitoris ind i munden og lod tungen lege med den, samtidigt med to fingre gled op i hende og pressede mod hendes g-punkt. Ohhh jaaaaa Alina stønnede og hævede og sænkede røven i takt med fingrenes arbejde i hendes våde fisse. Jaaaaaa ich komme jetzt jaaaaa ohhh jaaaaaa, sammentrækningerne i fisse pressede de sidste rester af vores safter ud, de rendte stille ned mellem hendes baller mens orgasmen langsomt stilnede af.

Uwe og Kim kom tilbage, resten af aftenen hyggede vi os med lidt chips og god vin indtil vi omkring midnat takkede for en skøn aften og gik hver til sit.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.