BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi tilbragte de næste par dage hos Uwe og Alina, vi kørte en del rundt i området og så den flotte natur. Da vi sad den sidste aften snakkede vi om naturen både her og i Danmark, vi har jo ikke havet sagde Alina da jeg fremhævede naturen med bjerge og skove, det savner jeg nogle gange når det er rigtigt varmt ville det være skønt at kunne gå til stranden og lægge sig fortsatte hun, men vi kommer til Danmark igen når den lille er kommet, det er der ingen tvivl om vel Uwe? Nej det skal vi da helt bestemt svarede han. Så skal i bare ringe eller skrive, der er masser plads huset hos os hvis i skulle have lyst til det, så kan i spare udgiften til feriebolig tilbød jeg. Det vil vi helt sikkert gerne, det er et skønt hus du har, Alina kiggede på Kim, og så har du en forbandet fræk kone også.

Hvorfor synes du det spurgte Kim, hun kiggede Alina i øjnene med et frækt blik i sine egne. Fordi du kan være så blid som et lam og så voldsom som en bjørn der forsvarer sine unger, svarede Alina. Og hvad er jeg så nu spurgte Kim og lagde sig på knæ foran Alina, hendes hænder gled op ad inderlårene, op under kjolen hvor fingrene legede hen over Alinas trusser. Uhmmm nu er du vist blid sukkede Alina. Kim trak Alinas trusser af og smed dem til side, vi må hellere få taget en ordentlig afsked i aften, mumlede hun inden hun pressede hovedet op under kjolen. Ohhhhh Gott im himmel gispede Alina da Kim satte tungen mod fissen.

SEX I DAG?

Alina lagde hovedet tilbage, lukkende øjnene og nød tungen der legede mellem hendes ben, hun krammede de store bryster et stykke tid inden hun fik trukket kjolen af, hun lænede sig frem og løsnede sin Bh, brysterne væltede frem med stive vorter som hun straks hev i, hun løftede det ene bryst op og slikkede og sutter på den stive brystvorte. Kim have lagt hænderne på hendes runde mave og aede den stille mens hun grådigt slikkede hendes fisse. Jeg rejste mig og trak af tøjet til jeg kun havde mine boxershorts tilbage, der var en anseelig bule i dem.

Uwe fulgte mit eksempel, jeg satte mig bag Kim og trak hendes trusser ned, hun løftede behjælpeligt knæene så jeg kunne trække dem helt af, jeg skrævede hen over hendes ryg, og spredte hende baller, så er der serveret sagde jeg til Uwe der ikke var sen til at opfange invitationen. Han satte sig hurtigt bag Kim fiskede sin stive pik frem og gned den et par gange op og ned mellem de fugtige skamlæber for så at presse den op i det våde fissehul. Åhhhh jaaaaa Kim stønnede med det samme pikken trængte ind i hende. Jeg rejste mig og stak pikken i munden på Alina der højt stønnede tog imod den, hun skiftevis suttede. Slikkede og stønnede over Kims grådige tunge og fingre der arbejdede lystigt i hendes drivende våde fisse.

Kim løftede gispende hovedet, hendes ansigt var smurt ind i spyt og fissesaft, læg dig ned her Sven sagde hun og pegede ved siden af sig, jeg lagde mig hurtigt på ryggen, Kim trak sig fra Uwes pik, den stod lige ud i luften dryppende og glinsende af presperm og safter. Kim satte sig ned over mit stive lem og gav sig til at ride op og ned, hun signalerede til Alina om at sætte sig over mit ansigt. Uwe satte sig bag Kim og lod pikhovedet glide op eg ned over den fristende stjerne. Jeg spredte Alinas røvballer med hænderne og pressede tungen mod den våde lystgrotte. Jaaaa ohh jaaaa stønnede hun lænede sig frem og mødte Kim i et vådt tungekys.

Uwe pressede pikken mod Kim stramme røvhul, langsomt gav ringmusklen efter og pikhovedet trængte op, fuck jaaa, fyld mig med pik hulkede Kim, Uwe tog nu at fast greb om Kims hofter og stødte den dunkende pik dybt op i hende endetarm. Jaa Mein Gott, das Arschloch zieht sich um meinen Schwanz zusammen stønnede Uwe, han sad stille med pikken presset helt op i Kims røv. Ohhhh ich komme hulkede Alina, hun kørte røven frem og tilbage over mit ansigt, Kims fisse trak sig sammen, lårene dirrede voldsomt, var det ikke for Alina var hun faldet fuldstændig sammen over mig da orgasmen skyllede gennem hende. Åhhh jaaaaaa så brug da de liderlige huller hylede hun.

Uwe røvpulede hende nu taktfast, oh ja hvor er den godt sukkede han, Alina kiggede på ham, Uwe stønnede hun, hierher kommen und fick mich, ich brauche deinen Schwanz in die Fotze, Uwe trak pikken ud og gik hen bag Alina og satte sig, Alina lænede sig frem til siden, hende store runde mave pressede mod min brystkasse. Uwe trængte ubesværet op i den våde saftige grotte, jeg lå nu og kunne se hvordan pikken gled ind og ud af den smaskende fisse. Kim havde siddet helt stille mens orgasmen fortog sig, hun begyndte igen at ride min pik. Den velkendte kildren i nosserne sagde mig at der ikke var langt igen før jeg blev nødt til at lade pikken sprøjte. Oh ja geile sau, leere meinen schwanz, lass mich tief in deine muschi spritzen, Uwes nosser trak sig sammen, pikken pulserede og med et brøl spermede han op i Alina.

Jaaaa ohhhhh jaaaaa, Alina rykkede sig frem og rystede over hele kroppen, Uwes sprøjtende pik røg ud af hendes fisse og sendte sperm ned over mit ansigt, jeg fangede den med munden og sugede den ind i munden samtidigt med jeg med en dyb brummen lod min egen sprøjte op i Kims stramme fisse der malkede mine nosser for alt indhold. Forpustet lå og sad vi et stykke tid, Kim med min pik i sig Alina havde sat sig lidt mere op, jeg slikkede stille hendes fisse ren for sperm og safter. Uwe havde sat sig på gulvet bag os for at puste ud. Nu trænger vi vist til noget køligt at drikke sagde han med et tilfreds smil, han rejste sig og hentede kold hvidvin.

Dagen efter tog vi afsked, Kim og jeg kørte mod Østrig, vi skulle forbi for at besøge Line og Wolfgang inden turen igen ville gå hjemad. På vejen ringede Kims telefon, det var Julie der ville høre hvordan det gik, de snakkede sammen et stykke tid. Da samtalen var slut fortalte Kim at de havde hentet Mette, Sofie var blevet ringet op af hendes moster der stod med et akut problem, hun og hendes mand skulle til fest om fredagen og barnepigen havde langt sig syg, hun havde forsøgt at få fat på Jytte, men hun var i Spanien sammen med Frede. Julie og Sofie havde derfor hentet Mette og de hyggede sig nu alle tre i huset, Sofie havde lovet at de ville køre Mette hjem søndag inden de selv kørte videre til Århus.

Sidst på formiddagen ankom vi til Line og Wolfgangs hus, de tog hjerteligt imod os. Under frokosten sad jeg med en lidt splittet følelse, Line lignede sin mor på en prik som man siger, jeg kunne ikke lade være med at tænke tilbage på hvad Nadja havde fortalt. Line og Tom fik ikke flere børn selvom de prøvede ihærdigt, tankerne kredsede om Line faktisk var min datter. Lise-Marie og Franz ville i så tilfælde være mine børnebørn. Jeg kiggede indtrængende efter kendetegn på dem alle tre der kunne afsløre noget, men kunne ikke umiddelbart se nogle sikre kendetegn.

Efter frokosten satte vi os ud i haven, trods de lavere temperaturer var efterårssolen skøn. Wolfgang og Kim sad i dyb samtale om jura og forskellene på lovgivningen i vores to fædrelande. Line og jeg snakkede om mine unge dage sammen med hendes mor og moster, hun spurgte og spurgte og jeg fortalte en masse, dog undlod jeg at komme ind på at jeg rent faktisk havde dyrket sex med dem begge, det ville vist alligevel være blevet for meget for hende at kapere. Lise-Marie løb rundt og legede og lille Franz lå i barnevognen og sov trygt og godt.

Det er en dejlig familie du har fået her, sagde jeg, det glæder mig så meget at se du har det godt. Tak svarede hun, jeg har det rigtigt godt, jeg har trods alt været heldig, moster tog sig så godt af mig efter mor og far…. hun holdt en lille pause, ja altså moster har sørget for jeg blev et helt menneske med respekt og tro på mig selv. Hun lyste lidt op, Wolfgang og jeg har snakket om at tage en tur til Danmark næste sommer, så kan vi besøge både moster og jer hvis i har lyst. Selvfølgelig har vi lyst til det, du.. I er altid velkommen og er der noget jeg kan hjælpe med, så kender du mit telefonnummer.

Efter en skøn eftermiddag og aften takker Line og Wolfgang for besøget, Kim og jeg ville igen køre mod Danmark, vi kørte til udkanten af München hvor vi fandt et hotel for en overnatning. Endnu en overnatning tog vi i nærheden af Hamborg inden vi kørte resten af vejen hjem. Vi ankom til huset fredag eftermiddag, en cyklet stod lænet op af huset ved siden af hoveddøren, der var stille da vi kom ind. Hvor er de mon henne spurgte Kim, det kan være de er gået en tur til vandet svarede jeg og gik ind med vores bagage i soveværelset, Kim fulgte efter, kors hvor jeg trænger til et bad sagde hun og smed tøjet, jeg fulgte hurtigt trop, vi tog en hurtig bruser, trak kun vores morgenkåber på og gik tilbage til stuen.

Pludselig kom Sofie løbende inde fra poolehallen, med den ene hånd mellem benene, åhh er i kommet hun stoppede kortvarigt, jeg er nødt til at løbe ind efter en tampon, jeg fik sgu menstruation midt i det hele, Julie lignede en indianer med fuld krigsmaling grinte hun og skulle lige til at rende videre. Hvor er Julie og Mette henne spurgte Kim. Mette, Julie og Dennis er i kælderen svarede hun. Dennis? Kim lignede et stort spørgsmålstegn, ja det er den unge tjener nede fra restauranten svarede Sofie inden hun forsvandt ind på værelsesgangen.

Vi må vist hellere se efter hvad de har gang i sagde Kim og gik med raske skridt ind mod trappen til kælderen. Jeg fulgte hende, åh hej mor sagde Julie der var på vej op ad trappen, jeg skal lige have vasket ansigtet lidt, hun lignede en der havde løbet hovedet mod en mur. Et svagt lys strømmede ud fra rummet da vi nærmede os døren der stod halvt åben, vi stoppede begge op og kiggede ind. Mette lå på gynækologbriksen med begge ben oppe i bøjlerne spredt helt ud til siden. Mellem dem stod Dennis nøgen, han lænede sig ind over Mettes lille krop mens pikken dunkende ind og ud af hendes lille stramme fisse.

Få sex i dag

Iiiihhh jaa bol min lille fisse hvinede Mette mens hendes røv kørte op og ned, fuck hvor er du stram stønnede Dennis dybt, aaarrg han sugede på Mettes spæde bryster, jeg kommer, knurrede han og pressede pikken helt i bund. Kim slog døren helt op, Dennis for sammen, han trak sin stadig fuldstændig stive pik ud og kiggede forskrækket mod os mens pikken sprøjtede det sidste sperm ud i kondomet der omsluttede den. Mette rejste sig og kom glad løbende hen til os, ej hvor dejligt i er kommet hjem, hun slog armene omkring mig og trykkede sin lille nøgne krop ind til mig.

Undskyld… ja… altså… jeg mener stammede Dennis, hun ville selv. Hvad ville hun selv? Kims øjne lynede da hun trådte nærmere hen mod Dennis der nervøst kiggede på os mens han forsøgte at skjule pikken med hænderne. Jamen altså, hun bad mig selv om at bolle hende, jeg.. jeg.. har taget kondom på fortsatte han og fjernede hænderne fra hans nu halvslappe pik der dinglede med det fyldte kondom mellem hans ben. Og så mente du det var i orden at kneppe en lille pige snerrede Kim, hun stod nu lige foran ham, rakte en hånd frem og greb om hans pik og trak kondomet af.

Ja.. nej.. altså… hun lagde sig bare der, og fristede så jeg ikke kunne… Slap dog af, Kims stemme ændrede karakter, hun smilte til Dennis og kom til at grine. Hold da op, du ligner en der kunne krybe i et musehul, hun satte sig på knæ, lukkede munden om den slappe pik og suttede den ren for sperm. Jeg havde løftet Mette op i armene, med benene slynget omkring mig og armene omkring min hals trykkede hun sig mod mig. Jeg havde et fast greb om de små røvballer, et par fingre gled ind mellem dem og nussede stille hen over den lille revne. Kim rejste sig, slikkede sig om munden, sådan nu er den ren og fin igen, skulle vi så ikke gå ovenpå inden jeg kommer i tanke om nogen skal straffes hernede.

Hvem vil du straffe, Sofie og Julie var lige kommet tilbage og Sofie kiggede Kim i øjnene. Den der er kommet i tanke om al det her måske svarede Kim, hun havde fået det sataniske blik tilbage i de funklende øjne. Det var ikke mig skyndte Dennis sig at sige, jeg kom bare med maden, og.. og.. det var det sidste sted på turen og.. Stop! Jeg gider ikke høre om det, jeg kan se på Sofie det var hendes ide. Kim greb Sofie om det ene håndled og trak hende hen til gabestokken, pressede hende ned og låste den omkring hendes hals og håndled. Sofie stønnede allerede forventningsfuldt.

Jeg tror jeg smutter sagde Dennis. Næ du kan tro nej, Kim snurrede rundt mod ham, du bliver bare her lidt endnu. Hun greb en flogger fra væggen og rakte den til Dennis, nu kan du sørge for at give den lille røv noget at varme sig på sagde hun og pegede på Sofies bagdel, selv gik hun om på foran og trak gynækologbriksen hen foran Sofies ansigt. Hun trak sine trusser af og lagde sig op på briksen med skridtet lige foran Sofie, hvad venter du på hvæsede hun til Dennis der stod som lammet med floggeren i hånden, du skal ikke bare stå der og glo, giv den røv nogle ordentlige rap nu!

Klask klask, de første forsigtige slag ramte hen over Sofies nøgne baller, slå til, ellers kommer du selv til at mærke hvordan det skal gøres, Kim løftede sig op på albuerne og så Dennis direkte i øjnene, hendes egne lynede blanke af liderlighed. Julie kom herhen så jeg kan smage dig kommanderede hun samtidigt med hun pressede fissen mod Sofies mund, slik min fisse din lille liderlige skøge. Julie gik hen til sin mor og kravlede op på briksen med et ben på hver side af Kims ansigt og sænkede sig ned over hende. Dennis lagde flere kræfter i sine slag, auuu ohhh Sofie ømmede sig det bedste hun kunne med munde fuld af Kims våde fisse.

Min pik havde rejst sig, med Mettes nøgne krop hængende på mig, fik jeg med besvær åbnet mine bukser og skubbet dem så lang ned jeg kunne sparke dem af. Med fingrene spredte jeg hendes fugtige skamlæber, pikken stod lige op mellem hendes pigede lår. Mette kiggede mig i øjnene og med forventningsfuld stemme spurgte hun stille, vil du bolle mig nu Svend? Uden at svare sænkede jeg hende langsomt ned over min dunkende pik, det stramme fissehul gav efter og pikken gled op i den våde lillepige fisse. Uhhhh hvor er den stor, den kan næste ikke være der hulkede hun.

Dennis havde sat tempoet op, slangende regnede ned over Sofies bagdel, hun vred og vendte sig den smule det var muligt. Dennis havde igen fået en ordentlig ståpik, må jeg godt kneppe hende i røven spurgte han Kim der jamrende lå og slikkede Julies fisse mens hun selv blev slikket grundigt af Sofie. Mmmmm mmm ja, pul hendes røv mumlede hun. Dennis smed floggeren fra sig og satte pikken mod Sofies stramme stjerne mellem de glødende røde røvballer, han spyttede ned og gned det ud med pikhovedet, så stødte hen pikken helt i bunde i et langt stød. Aaaauuu åhhh for satan min røv, skreg Sofie højt. Dennis pumpede sin pik ind og ud af hendes stramme røvhul mens han hold hende i et jerngreb omkring de smalle hofter.

Mette krammede mig endnu fastere, hendes mund søgte min og vores tunger mødtes i en vild leg mens jeg hævede og sænkede hende op og ned over pikken det nu trængte helt op mod hendes livmoderhals hver gang. Ummmm mmmm hvor jeg dog elsker at blive bollet sukkede hun, hendes lille fisse smurte pikken ind i de skønne klistrede safter der stille rendte ned af den. Uden at tage pikken ud lagde jeg hende ned på gulvet, jeg satte mig så jeg kunne nyde synet af hende, de indre skamlæber fulgte med hver gang jeg trak pikken ud, de sad som klistret omkring den, og fulgte med indad når jeg igen pressede pikken op i det stramme hul.

Åhhhh mor jeg kommer, skreg Julie, hendes røv kørte frem og tilbage over Kims ansigt, Kim sugede sig nærmest fast til den saftende fisse. Jaaa jaaaaaa åhhhh gud jaaaaa stønnede hun selv og spændte ryggen i en bue mens små sprøjt stod ud over Sofies ansigt. Dennis røvpulede Sofie i lange dybe stød, hun gispede og stønnede over den voldsomme behandling, med et brøl pressede Dennis pikken i bund og lod spermen skyde lang op i endetarmen på hende. Igen og igen dunkede han sin pik i bund indtil nosserne var fuldstændig tømt for safter.

Mette stødte fissen mod mig i takt med jeg kneppede hende dybt, mine nosser klaskede mod den lille stramme røv hver gang pikken kom i bund, ihhhhh hvor gør det godt, uhhhh hun slog benene rundt om min røv og pressede mig endnu fastere mod sig, hendes fisse pulserede og klemte omkring min pik da hun overgav sig til orgasmens magt. Aaarrrghhh min pik eksploderede i et sandt festfyrværkeri i den stramme fisse, den ene store stråle sperm efter den anden blev presset inde i den lille sultne fisse, Mette tog gispende og stønnede imod til de sidste dråber havde forladt min pik og jeg sank forpustet sammen over hende.

Dennis havde trukket sig ud af Sofie, der rendte sperm ud af hendes røvhul, Julie og Kim havde rejst sig fra briksen, Julie gik hen til Sofie og kyssede hende lidenskabelig. Kim kom hen til Mette og mig, jeg trak min halvslappe pik ud af den lille fisse og satte mig ved siden af Mette. Kim satte sig straks ned mellem Mette ben, løftede hendes røv lidt op og begravede munden i den spermindsmurte revne og slikkede den lille fisse ren. Der gik ikke langt tid før Mette igen stønnede en orgasme ud mens hun pressede sine små lår mod Kims kinder.

Dennis forlod os, og vi andre gik ovenpå, efter en halv times tid gik vi hver til sit, Sofie, Julie og Mette gik sammen inde på et af værelserne, Kim og jeg gik ind i vores soveværelse, tog et bad og gik i seng. Vi lå et stykke tid og snakkede om efterårsferien, vi blev enige om at den havde været noget nær perfekt. Trætte ovenpå rejsen og de seneste energiudladninger faldt vi i søvn i hinanden arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.