Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Knud, Elly og jeg havde siddet fascineret og fulgt de tre unge mænd der gennemkneppede Jytte, Jytte var rullet om på ryggen og lå forpustet og hev efter vejret, spermen rendte ned over hendes ansigt og ud af fissen. De tre gutter havde blandet nogle driks og sad nu og kiggede på deres værk. Er det muligt at adoptere jer spurgte Jytte med et grin, hun havde sat sig op på gulvet, jeg kunne da godt bruge sådan en lille flok virile ungersvende. Du må sgu nøjes med os i aften svarede Simon, klokken er stadig ikke 12, så vi har ikke fyret al krudtet af endnu, han gned lidt på sin halvslappe pik. Peter og Poul sad og spillede pik på hinanden, du skal nok få mere pik, sagde Peter, vi er slet ikke færdige med dig, Poul nikkede samtykkende.

Hvad med mig sagde Elly, jeg kunne da også godt trænge til sådan en ung stiv pik, hun havde smidt det meste af tøjet, og sad kun med nylonstrømperne på, hun spredte benene, hendes fisse glinsede af safter. Det må vi jo se om ikke det kan ordnes også svarede Simon, hans pik var efterhånden blevet stiv igen, der er fandeme krudt i den knægt sagde jeg til Knud, ja man bliver sgu da helt misundelig svarede han, jeg skal efterhånden have længere og længere pauser mellem den kan præstere noget, han hev lidt i sin slappe pik. Jeg ser lige til Sofie sagde jeg, rejste mig, trak mine boxershort på og forlod de andre.

SEX I DAG?

Jeg bankede på døren til Sofies værelse, ja kom ind svarede hun, jeg åbnede døren og gik ind, hun lå i sengen helt nøgen på maven, hun rejste sig på albuerne og kiggede på mig åh hej Svend. Jeg ville bare lige se hvordan du har det startede jeg, mangler du noget? Ja jeg mangler Julie svarede hun hurtigt. Det er jeg klar over, men det kan jeg ikke klare i aften, hendes lille røv vrikkede lidt frem og tilbage. Næ det forventer jeg heller ikke, jeg ved da godt jeg er helt håbløs for tiden sukkede hun. Jeg gik hen og satte mig på sengekanten, du er aldrig helt håbløs Sofie, jeg strøg en hånd gennem hendes lang lyse hår. Hvis ikke du mangler noget, så vil jeg lade dig få fred igen, hun vendte sig på siden, Svend jeg vil gerne have slikket min fisse, her hvor der er fred og ro, hun spredte benene, den lille revne var fugtig og glinsende, jeg tror jeg bedre kan slappe af her hvor vi er alene sagde hun.

Uden videre snak skubbede jeg hende helt om på ryggen, løftede hendes knæ næsten helt op på brysterne, hendes røv vendte lige op mod loftet, med stor grådighed pressede jeg munden mod venusbjerget, og lod tungen spille over klitten og videre helt om til røvhullet, uhmmm mmmm Sofie stønnede hun krammede sine smukke bryster, jeg kravlede op i sengen og sad nu bag hendes røv, jeg sprede hendes baller og holdt samtidigt røven højt hævet, min tunge gled rundt om den stramme stjerne, op mellem de opsvulmede skamlæber, jeg pressede tungen op i det varme våde hul og svælgede i hendes fissesaft. Åhhhhh jaaaa, sug på min klit klynkede hun, jeg sugede klitten ind i munden og lod tungen danse på og omkring den. Jaaaaa jaaa jeg kommer stønnede hun højt, hendes lille røv kørte rundt idet orgasmen rullede gennem hende.

Åhhhh hvor var det godt, hun smilede til mig, du må gerne kneppe mig hvis du har lyst, sagde hun og spredte benene, den lille fristende fisse lå åben og klar, jamen det er jeg da nødt til at tage imod sådan en invitation, lyst har jeg altid til dig Sofie, Jeg trak boxershortsene af, min stive pik stod kampklar den havde rejst sig for fuld styrke mens jeg slikke den saftige fisse, jeg lagde mig ned over hende og lod pikken finde vej op i hende stramme våde indre, uhhhhhmmm det er nu godt at få noget pik i fissen sukkede hun, hun slog benene omkring mig mens jeg lod pikken trænge helt i bund. Vi lå nærmest i en klassisk missionær, jeg kneppede hende i dybe stød, Sofie stønnede, hulkede og klynkede for hver gang pikken blev presset i bund.

Jeg satte mig op på knæ, trak hendes røv mod mig, og lagde hænderne på de faste bryster, jeg klemte dem mellem mine fingre og kneppede hendes fisse i lange dybe stød. Åååååhhhh gud jaaaa den går på mig igen, Sofie spændte i ryggen, bare kom i mig stønnede hun, tøm din pik. Hendes røv kørte op og ned, jeg tog et fast greb om hendes hofter og kom med et brøl i den stramme fisse, jeg faldt nærmest ned over hende, krammede og kyssede mens mine nosser sendte den sidste sperm op i hende. Tungt åndende trak jeg pikken ud af fissen, der løb en stille strøm af sperm blandet med hendes safter ud, jeg løftede hendes røv og slikkede det våde hul. Uhhhhh jaaa bliv ved tiggede hun, åhhhh jeg kommer igen, jeg sugede mig nærmest fast til den ungdommelige fisse, og stak tungen så langt op jeg kunne, Sofie roterede med røven da en lille orgasme ramte hende. Tak Svend sagde hun og kyssede mig da vi havde sundet os lidt, tusind tak. Det er mig der burde takke, svarede jeg.

Det nærmede sig midnat, jeg gik gennem opholdsrummet for at hente champagnen, Knud lå under Elly og slikkede hendes fisse, Simon pumpede pikken ind og ud, Elly suttede Knuds pik. Jytte havde smidt korsettet, Peter og Poul havde hende i en sandwich, Peter lå nederst og bankede pikken op i fissen der flød af sperm og fissesaft, Poul røvpulede hende i dybe stød, pikken forsvandt til roden hver gang, knep mit spermhul, pul mit røvhul, flæk det med din pik, åååhhhhh jaaaaaaaa lad dine nosser klaske mod mine fede røvballer, åhhhhhh kussen går på mig, Jytte hulkede og skreg mens de to ungersvende gennem pulede hendes fisse og røvhul.

Jeg gjorde champagnen klar, nu var det bare at lade proppen flyve, jeg kommer stønnede Simon, han trak pikken så langt ud at den første stråle pressedes ud mellem Ellys skamlæber, Knud der havde spredt Ellys baller med hænderne, greb hurtigt om Simons pik og tog den i munden mens sperme væltede ud af den. Knuds egen pik sendte store stråler ind i munden og ud over Ellys ansigt, hun blev helt smurt ind i den fede sperm der blev ved at strømme i uanede mængder. Peter gryntede højt, pikken pumpede op i fisse på Jytte, jaaaaaa fyld min kusse, tøm den pik i mit liderlige hul, også Poul lod pikken komme langt op i tarmen, åhhhhh guuuuuud tøm jeres sperm i mine luder huller skreg hun, jaaaaaa min kusse går på mig, Peters pik blev presset ud af fissen på hende, en stor stråle fissesaft sprøjtede ud sammen med sperm i stride strømme, Peter blev sølet til i safterne.

Plop, champagneproppen forlod flasken med et brag og fløj gennem rummet, det var ved at være sidste minut i fik fyret kanonerne af sagde jeg, og skænkede op, vi greb et glas, skålede og ønskede hinanden godt nytår da rådhusklokkerne slog det første slag. Jeg skyndte mig ind til Sofie med et glas, hun snakkede med Julie på en videoforbindelse, jeg ønskede dem godt nytår begge to, gik ud og lukkede døren igen. Jeg ringede Kim op, hun tog telefonen med det samme, Godt Nytår råbte hun, man kunne høre larmen fra fyrværkeri i baggrunden, er du udenfor spurgte jeg, nej jeg sidder inde i stuen svarede hun og savner et ordentligt nytårsknald. Hvis jeg havde været i stand til det ville jeg med glæde levere, men det kommer til at vente lidt endnu, medmindre du finder en anden der kan levere i aften, sagde jeg. Der er ikke andre der skal levere, jeg tror jeg klarer mig med min DILDO til vi ses igen, grinte hun.

Få sekunder efter vi havde afsluttet samtalen modtog jeg en mms fra hende, jeg åbnede den, et nærbillede af hendes nytrimmede fisse, lidt efter kom endnu et billede, denne gang var fissen spilet ud af en stor dildo, den glinsede af fissesaft. Hold kæft hvor jeg savnede den lille frækkert. Vi festede videre et par timer mere, omkring klokken halv tre takkede Peter, Simon og Poul for en uforglemmelig nytårsaften, ingen af dem fortrød de ikke var gået til den fest det oprindeligt havde været meningen, jeg tvivler på vi havde fået lige så meget fisse der grinte Peter.

Knud sad og pillede Jytte i fissen, hun stønnede let, åhhh jeg ved ikke om min kusse kan klare mere i aften, Knud kiggede på hende, vil du fortælle mig du har fået pik nok for en gangs skyld, grinte han. Jeg er i hvert fald øm i både hoved og røv, jeg føler mig virkelig gennem kneppet i alle huller svarede hun med et sagligt smil. Så skal du også få fred sagde Knud, jeg tror Elly kan klare en omgang mere, han rejste sig og gned på sin halvstive pik, Elly kiggede på ham, rystede let på hovedet og tog pikken i munden og suttede den stiv. Hun spredte benene, så fyld da den fisse en gang mere sukkede hun, Knud lagde sig på knæ, stak pikken op i fissen der stadig var smaskvåd, hen kneppede hende hårdt inden pikken igen tømtes for store mængder sperm, jeg havde stået og spillet pik foran Ellys ansigt, da Knud kom, sprøjtede jeg ud over Ellys bryster og mave, Knud lænede sig frem og slikkede begærlig spermen i sig.

Nytårsaften lakkede mod enden, vi var alle udmattede og gik hver til sit, jeg kiggede lige ind til Sofie en sidste gang, hun sov trygt, den lille nøgne krop var kun halv dækket af dynen, jeg gik hen og trak den forsigtigt over hende, mmm tak Julie mumlede hun og krammede dynen i sine arme. Jeg bukkede mig og kyssede hende let på håret inden jeg fandt min egen seng og fløj afsted til drømmeland.

 

Julen 2018 er et overstået kapitel, historien vil derfor endnu en gang skifte navn. De næste afsnit vil komme til at hedde: Svend og venner + en tillægs titel.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.