BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde en aftale med min veninde om at kigge forbi, da jeg kom sad hendes nye fyr i sofaen, hun hev mig til side og sagde, jeg vidste ikke han kom i aften, er det ok med dig, ja det er fint svarede jeg gik ind og satte mig i sofaen overfor ham, smilte og sagde hey det er mig der er honey, han kiggede op og sagde davs du, Min veninde kom ind med kaffen, jeg har forresten lovet Mike du sender ham den der ringetone du har på din mobil sagde hun og smilede, jeg smilede og sagde ok hvad er dit nummer Mike ? han sagde det jeg sendte ham den ringetone, hans mobil bippede og han sagde tak. Kirsten synes vi skulle se netflix FILM, jeg sagde fint med mig, lænede mig tilbage i den store sofa og trak benene op under mig. jeg fik en del smser så da jeg pludseligt fik en regnede jeg med det var fra en af vennerne Den var fra Mike, han skrev : du gir mig jern på !! jeg kiggede over på ham han sad og så film, kirsten fik en sms og sukkede pis, jeg må lige smutte en times tid er det ok med jer ? se bare filmen færdig jeg skynder mig tilbage.

Vi så film og lidt efter fik jeg en ny sms fra ham han skrev vis mig din fisse, jeg kiggede over på ham, han sad og gnubbede sin pik uden på sine bukser, jeg skrev en sms tilbage, kun hvis du tager din pik frem og viser mig den. han så film eller lod som om, men han lynede sine bukser op og tog sin stive pik frem, han begyndte at onanere, jeg blev tændt, skrev en sms: SE på mig. jeg havde trukket min nederdel op og taget min G-streng af, min fisse var glat, våd og jeg var liderlig, jeg sad med spredte ben med fødderne på sofabordet's kant, han havde frit udsyn, jeg så over på ham, han slikkede sig over læberne og stønnede, sagde med lav stemme lad mig se dine patter, jeg knappede min bluse op tog min bh af, han stirrede, sagde: hiv lidt i dine piercinger, kæft hvor er du en frækkert. hans pik stod lige ud fra hans bukser der løb klare dråber ned af pikskaftet, jeg sagde smid de der bukser der, Han rejste sig, smed hurtigt sine bukser og kom over til mig, han smed mig ned på ryggen i sofaen og holdt mig fast mens han slikkede min fisse, han kørte sine finger ud og ind af fissen mens han slikkede, sugede og bed i mine skamlæber, jeg rystede af liderlighed, åhhh ja stønnede jeg, slik mig, knep mig, han pressede yderligere en finger op i mig, udvidede min fisse mere og mere, slikkede mine skamlæber, sugede dem ind mellem sine varme læber, han havde nu 4 finger oppe i mig, han sagde du er stram i din fisse men jeg vil fiste dig, du vil nyde det, jeg vil mærke dig komme mens jeg har min hånd oppe i dig, jeg var totalt ligeglad med om kirsten kom hjem nu, jeg var så liderlig, så våd jeg tændte på det han gjore med min våde fisse. han satte sig mellem mine ben trak mig tættere på sig selv, nu lå jeg foran ham med hans hånd i fissen, han pressede den op i mig kneppede mig først stille og roligt, hele hans hånd fyldte mig ud, han så mig i øjenene og sagde jeg vil spille min pik af mens jeg knepper din fisse, du skal høre engelene synge, se på min pik, jeg så ham onanere, så hans hånd kneppe mig, jeg mærkede jeg var ved at komme, han kneppede mig hårdere, dybere jeg var ved at besvime af ren lyst, min fisse trak sig hårdt sammen om hans hånd, orgasmen rullede ind over mig, han stønnede, ohhh jaaa ohhhh kom på min hånd, jeg sprøjtede ud over hans hånd, den bare gik på mig, jeg skreg og han tog sin hånd ud, holdt sin pik hen til fissen og spermede i tykke stråler ud over min åbne fisse mens han malkede sine spændte nosser.

Pludseligt mærkede jeg nogen der klemte mine bryster, det var kirsten, hun var nøgen, hendes mund fandt min og vi kyssede, ok de havde fucket mig, det var aftalt spil med de smser. Mike grinede og sagde slik kirstens fisse, hun skrævede indover mit ansigt og vi lå i en 69er, jeg slikkede hendes fisse grådigt, hun slikkede min fisse ren for hans sperm, jeg var tændt igen, hun stønnede og sagde jeg vil sgu kneppes i røven, Mike var også klar igen han satte sig på det lave sofabord, hun sænkede sin røv ned over hans stive pik, red på den, stønnede og jeg slikkede hendes store bryster, bed i hendes mørke brystvorter, hun skreg slik min fisse mens han knepper mig i røven, jeg fik Mike til at holde hendes ben oppe mens han kneppede hendes røv slikkede jeg hendes fisse, hun sprøjtede mig i ansigtet da hun kom, jeg slikkede hendes safter, drak af hendes fisse, hun jamrede og sukkede mens hun krammede sine bryster, Mike lod pikken eksplodere i hendes stramme hul, han brølede sin orgasme ud mens han kom. det var vildt lækkert at se, jeg tændte en smøg og satte mig tilbage i sofaen, jeg sagde i er sq slemme i to. mm, sagde Kirsten og du kan li det kan du søde. jeg lo, nikkede og sagde efter vores bad vil jeg fiste dig, det er vildt fedt, jeg vil mærke din fisse omkring min hånd, det tænder mig, Mike grinede, sagde pause, pause i liderlige kvinder, vi grinede og gik i bad sammen alle tre. Mike sagde jeg har ringet efter Steen, han skal hjælpe mig med at gennem kneppe jer.

Jeg kiggede på kirsten, så lo vi begge to, det ville blive frækt, liderligt og wauuu. tilbage i stuen satte Mike noget musik på, gik ud og åbnede døren da dørtelefonen ringede, han lukkede en ind, vi hørte dem hviske sammen i gangen, kirsten lagde sig på sofabordet, gned sin fisse og sagde knep mig, jeg tog olien på bordet dryppede olie ned over hendes store bryster, ned i hendes fisse og gnubbede hendes klit, stak 3 fingere op i hende hun huggede med underlivet mod dem, flere op stønnede hun mens hun klemte sine store bryster, Mike kom ind med Steen, han var allerede nøgen, hans pik var glat, hård stiv og hans nosser klemte han om mens han gloede mig lige ind i fissen, jeg lå med røven i vejret og fistede kirsten, Mike stak sin pik i Kirsten's grådige mund, hun lod ham kneppe sig og sugede suttede og stønnede, savl og mundvand dryppede ned på hendes store patter, jeg kneppede hendes våde fisse hårdt med min hånd oppe i hende, Steen slikkede min fisse bagfra, stak pludseligt pikken dybt op i mig og bankede løs kneppede mig i hurtige dybe stød så hans nosser klaskede mod mit mellemkød. Mike fyrede den af i kirsten's mund, så spermen løb ud af hendes mundvig, Steen huggede løs i min fisse jeg skreg og kom i en skøn lang orgasme. Kirsten tog om min hånd og brugte den til at kneppe sig selv med hun stønnede, jeg mærkede hendes fisse klemme om mit håndled da hendes skede trak sig sammen. det var en rigtig fed fornemmelse, fyrene grinede, og Mike hentede 4 øl, piftede og sagde vi ses i soveværelset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.