Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Intro:   Sex-Kartellet, eller i daglig tale Kartellet, er en serie, hvor kapitlerne godt kan læses hver for sig. Den har en mere langsom rytme, end de sædvanlige noveller. I Kartellet møder vi fire meget forskellige par, som har fundet sammen i et erotisk fællesskab.  Alle lever i åbne forhold og mødes i Kartellet en gang imellem.

I de fire første posts præsenteres de medvirkende parvis. Derefter kommer der nogle kapitler, hvor der bliver blandet lidt.

SEX I DAG?

Kapitel 1: Mød Ella og Lars

  Ella og Lars er et par omkring de halvtreds. De har tre børn og bor i et pænt parcelhuskvarter i en forstad til en større by i Jylland. Ella og Lars har kendt hinanden siden gymnasiet og fandt hinanden på byens diskotek, efter, - eller var det lige før, at Ella havde slået op med den forrige Lars. Ja, det er rigtigt forstået, Ella har altid foretrukket Lars’er. Relativt høje slanke mænd, med sikker stil og udstråling. De stod åbenbart også i kø, når Ella var ledig, - eller rettere næsten før at hun blev ledig.

  Lars var en flot lys mand med let markeret kæbe, en lidt spids næse, hvorpå der hvilede et par briller i et spinkelt stålstel, som omkransede de klare blå øjne. Han var lidt den smarte type, uden dog at overdrive det. Kørende repræsentant, Opel Vektra (2,0), ofte iført skjorte eller La Coste T-shirts og gabardine buks. Han var naturlig slank, lidt til den spinkle side. Sport sagde ham ingenting. Det gjorde kvinder, forretning og økonomi til gengæld. Han havde altid en underholdende historie, fra sit liv på landevejen, som han levende fortalte. Lars havde en drøm om at blive jagerpilot, hvilket hans brug af briller, dog på ærgerlig vis forpurrede.

  Ella var den almindelige, charmerende, attraktive pige. Ikke så høj, men med let til smil, et lyst sind, en lys hud med fregner og et par gråblå øjne i et rundt ansigt, omgivet af pagehårslange gyldne røde krøller, som ikke havde fået den mindste permanent eller farve. Ella var lidt træt af det hår. Det ville kun, hvad det selv ville og var umuligt, at gøre noget fornuftigt med. Hendes lyse hud var også vanskelig om sommeren, men hendes proportioner fejlede ikke noget. Ella havde spillet en del håndbold og hendes krop var slank og veltrænet. Hendes bryster var ikke store, med sad hvor de skulle og BH’en havde ingen funktion. Den blev kun båret, fordi pæne piger gik med BH. Hun var pigen i den hvide t-shirt og cowboy bukserne, som drengene vendte sig efter, når hun kom gående. Hendes perfekt udseende bagdel, som, på det nærmeste var hældt ned i de stramme bukser, trak som en magnet i deres opmærksomhed.

”Hvad vil hun dog med ham?”, var vi nogen, som tænkte, - der i begyndelsen. ”Er han ikke lidt en player?”

Men selv om Ella, ved første øjekast, virker mild og charmerende, med hendes søde, lidt pigede ydre, så er hun en bestemt dame. Lars elsker hende også en del mere end vi troede dengang. I alt fald, har de formået at holde sammen og gjort alle negative tanker til skamme. Helle blev sygeplejerske og Lars blev pilot, altså i civil luftfart. Han flyver nu turister til syden, mens Ella passer de syge på det lokale sygehus. Deres børn er nu fløjet fra reden.

Ella står med bare tær i det bløde græs, som dækker deres store have og nyder en kop kaffe. Hun tænker, at hun glæder sig til, at Lars kommer tilbage fra turen til Kreta. Hun savner ham mere nu, hvor børnene ikke længere holder hende travlt beskæftiget. Hendes egne frivagter føles lange, når han ikke er hjemme. Selv om han kun fløj ud i forgårs, så længes Ella efter hans nærhed og et godt kram. Solen varmer, men hun gyser stille. Hun går hen på terrassen og sætter sig på solvognen, læner sig tilbage og nyder solen, som varmer hendes krop. Det er en god krop. Den er ikke stram og fast, som den var engang. Den er blevet lidt tyk af graviditeterne og for lidt motion. Men den har udviklet andre fordele, som opvejer at de ungdommelige træk er forsvundet. Den er blevet mere følsom. Eller også, har Ella bare lært den bedre at kende. Den er i alt fald blevet meget bedre til sex. Der er noget, som rigtigt har taget fart, efter at børnene er flyttet og at de har åbnet deres forhold.

Ella tænker på den udvikling, som hun har gennemgået, siden forholdet til den første Lars. Ungdommen havde været sjov og spændende, men hun har aldrig haft så god sex som nu. Det er lidt mærkeligt, at ens krop skal forfalde lidt før udviklingen sker. Det er ligesom, at den unge krop er for opstrammet og selvhøjtidelig, til rigtigt at kunne give slip. Ella synes, at hun altid har haft et godt erotisk liv. Hendes Lars’er har været dejlige elskere.

Den første Lars var lidt mere styrende og blev ophidset af at holde hende fast, mens de elskede. Hendes mand er mere til, at de klæder sig ud, og spiller at de er nogle andre, end de faktisk er. Ella har været ludder en del gange, men også både læge, stewardesse og sygeplejerske, samt nogle få andre karakterer, som Lars har tændt på. De har haft det rigtigt morsom med de lege, - og haft masser af god sex. Ella har dog kunnet fornemme et voksende behov for, igen at mærke en stærk mand. Hendes fantasier har ofte kredset om tvang og dominans. Noget, som hun til en vis grad har kunnet få gennem deres rollespil, men jo ikke helt rent og råt, eftersom Lars ikke har den fysiske formåen, ej heller interessen. Hun selv er jo også blevet lidt større og således ikke det nips, som hun var engang. Måske Børge fra Kartellet kunne være en mulighed? Men hun er jo ikke til det helt hårde dér.

Tankerne og solen har rottet sig sammen om Ella. Det kilder dejligt mellem benene. Hun mindes, hvordan hendes ex kunne flå hende rundt. Han låste hendes arme og tog hende. Nogle gange blidt, andre gange hårdt, men stort set altid dejligt og uden, at hun behøvede at bekymre sig om hans nydelse. Hun skulle bare nyde og give sig hen. Selv om han udfordrede hende, var han bevidst om hendes grænser, som han kun lejlighedsvis trådte lidt over. Så havde de krise en tid, hvor hun var fortvivlet over sine modstridende følelser, og hvor han undskyldte og prøvede at berolige hende. De fandt hinanden igen, ofte med dejlig sex til følge. Han forgudede Ella, ville hende det bedste, men var vild og utæmmet i mange henseender.

Nu må Lars da også snart komme hjem. Ellas begyndende liderlighed gør hende utålmodig. Da hun ikke kan høre bilens summen endnu, glider tankerne videre til hendes arbejde. Ja, bestemt. Ella holder meget af sit arbejde og sine kolleger. Men lige nu, er det ikke det faglige, som optager hende. Efter, at Lars og hun selv åbnede forholdet, har hun haft et par hede eventyr med en af de mandlige kolleger og en læge. Hun er selv blevet overrasket over, hvorledes hun tænder på sex på arbejdet. Ok, lægen er også overdrevet lækker, men alligevel, at skulle være så frækt, det havde hun alligevel ikke ventet. Dejligt, Ella kærtegner nydende sine bryster og skal lige til at fortsætte længere sydpå, da hun hører Lars’ bil ankomme. ”Uhm, han skal få en varm velkomst”, tænker hun og går gennem huset og ud mod indkørslen.

Lars lander i Billund. I dag ér det faktisk ham som lander flyet, en Airbus 320, som ankommer fra Kreta med solbrune turister om bord. Styrmanden, som sidder i stolen ved siden af, kontrollerer Lars’ bevægelser og hans meldinger, for at kunne gribe ind, hvis Lars skulle gøre en fejl. Det skal jo gerne ende med en sikker landing. Normalt lander flyveren på automatikken, men ind imellem skal piloterne gøre det selv, for at holde sig skarpe. Det er jo nødvendigt, hvis automatikken en dag skulle svigte. De taxier ind mod terminalen og parkerer ved gaten. Lars strækker armene over hovedet, før han stivbenet rejser sig fra sædet. Det gør godt lige, at få strakt kroppen. Selv om han stort set ikke har forandret udseende de sidste mange år, kan han godt mærke ældningstegn. Det har været en god tur. Dejligt flyvevejr og med glade, ferietrætte mennesker.

Lars tænker på Ella, hans solskinspige med det glade ansigt og det flammende hår. Han fløj ned til Kreta i forgårs og har overnattet. Han ved, at hun er begyndt at savne ham, når han ikke er hjemme. Det er efter, at børnene er flyttet. Hun siger, at han ikke skal tænke på det, men det gør han lidt alligevel. Særligt i tilfælde, hvor han har været på grisestien.

Selv om Ella og han har en aftale om åbent forhold, så ved han, at hun venter på ham derhjemme. Det var Ella, som først kom ind på det åbne koncept, så det burde ikke give ham dårlig samvittighed, men det gør det nogen gange. Så som i dag. Styrmanden og han selv tog sig særlig kærligt af én af de kvindelige gæster den sidste nat på hotellet. Hun er faktisk med flyveren og Lars har lovet, at han vil køre hende hjem, da hun bor lige på vejen. Det fortryder han lidt nu. Det irriterer Lars, at han har lovet det, når den dårlige samvittighed nager ham.

”Pjat” overtaler han sig selv. For han må jo godt, - og de 10 minutter ekstra, som turen kommer til at tage, betyder jo reelt ikke noget. Han glæder sig vist bare til at se Ella igen og fortælle, hvorledes den vilde kvindelige gæst, nærmest voldtog styrmanden og ham selv. Der havde de fået deres sag for. Ella elsker, at høre ham fortælle. Hun bliver liderlig, når fremmede kvinder ikke kan få nok af hendes mand. Det synes hun er frækt. Lars mærker hans krop blive varm. Nu er han helt sikker på, at han glæder sig til at se sin kone.

Han forlader flyveren, skynder sig gennem ankomst hallen og ud i parkeringshuset, for at hente bilen. Vektra’en blev skiftet ud med en Mercedes for mange år siden. Lars kan vældig godt lide den bil. Han venter på sit kvindelige bekendtskab uden for ankomsthallen. Han ringer hjem, men Ella tager den ikke. Sikke en skam. Lars havde lige lyst til at fortælle, at han elsker hende. Kvinden ville han ikke nævne. Hun skal først nævnes, når han senere skal ha’ varmet Ella godt op.

Så kommer hans passager. Lars smiler, åbner bagagerummet, stiger ud og siger: ”Heej”. Han griber kvindens kuffert og får den hurtigt på plads bagi bilen. Så giver han kvinden et knus. Hun er rigtigt lækker og dufter godt. Lars åbner døren i passagersiden og kvinden sætter sig ind. Lars lurer på hendes fortryllende skikkelse og overvejer, om hun mon kunne være med på noget igen. Han skubber tanken væk. Ikke i dag. I dag venter hans kone ham. De kører i stilhed, men smiler ind imellem til hinanden. De har en fræk hemmelighed sammen. Efter et stykke tid, bryder kvinden stilheden for at forklare, hvor han skal køre hen. De kører op ad en lang indkørsel, nærmest en allé, og ankommer til lækkert hus, som ligger højt med udsigt over en sø. Det ser dyrt ud. Det er stort og er ikke en masseproduceret løsning. Lars er ikke tvivl om, at det der kun findes det ene af slagsen. Kvinden får sin bagage og de krammer til afsked.

”Tak for alt, - det var dejligt”, siger kvinden lavt i hans øre, mens hun giver ham et lille klem i skridtet.

”Selv tak”, siger Lars. ”Det var virkelig lækkert og frækt”. 

”Bare ring, hvis vi skal gentage succes'en, men husk, at ham den anden skal være med, - og min mand”.

”Vi får se”, siger Lars og går tilbage mod bilen. ”Ha’ det godt”, han vender sig og løfter hånden. Inderst inde ved han, at det nok er bedst, hvis de ikke kommer til at ses igen. Han vender bilen, vinker og skynder sig hjem. På vejen føler Lars, at han nemt kunne blive alt følelsesmæssigt involveret i den fremmede kvinde, at hun har en ubehagelig magt over ham. Det er en tanke, som han ikke bryder sig om. Han tvinger sig selv til, at tænke på noget andet og snart er han hjemme. Da han parkerer bilen, kommer en smilende Ella ham i møde. Det føles fantastisk, at være hjemme igen, rigtigt hjemme, helt rigtigt.

 

Kapitel 2: Ella og Lars gensynshygge

Ella og Lars går glade hinanden i møde. De krammer til hilsen. Lars holder Ella tæt og længe, indtil han føler, at den ubehagelige fornemmelse, som den fremmede kvinde gav han, forlader hans krop. Så kysser de, tager hinanden i hånden og går hen mod huset.

”Har du savnet mig?”, spørger Ella glad og nysgerrigt.

”Jae”, svarer Lars lidt tøvende, ”Kan du mærke det?”

”Nåe, så du har været ude på narrestreger”, griner hun lidt drillende og åbner hoveddøren.

”Vi har sgu været sammen for længe”, brummer Lars, mens han følger Ella ind i entreen.

”Styrmanden og jeg mødte en virkelig vild dame. Hende vil du kunne li’. Jeg skal nok fortælle dig det hele lidt senere.” Lars fornemmer Ellas lyst, da hun griber hans hånd og trækker ham ind i stuen. Hun styrer direkte hen til en stol, skubber ham ned at sidde og kryber op på ham, så de sidder ansigt til ansigt. Hvis ikke stoleryggen havde været i vejen, ville Ella have slynget benene rundt om livet på sin mand.

”Jeg har lyst til, at du fortæller mig det lige nu”, siger Ella med en lidt hæs stemme og gnider sit underliv mod Lars’. ”Var hun en rigtig ferieludder?”, fritter Ella og kysser Lars grådigt og intenst.

”Jaaae”, stønner Lars i en kyssepause. ”Hun kunne ikke få nok. Vi måtte kneppe hende på skift hele natten, - og i et rasende tempo. Hun var umættelig. Selv om hun kom i utallige orgasmer, suttede hun os bare klar igen.”

”Nej, Lars. Det lyder mega liderligt”, sukker Ella.” Vil du ikke nok kneppe mig sådan, skat- rigtigt vildt?  Min krop har savnet dig. Det har været helt forfærdeligt, de sidste par timer.”

”Jeg vil kneppe dig helt vildt, skat. Kan du så komme af tøjet?” Lars hjælper Ella op at stå.

”Hvor vil du tage mig, frække mand?”, spørger hun, mens tøjstykkerne ryger. Lars’ tøj følger trop.

”Bare kom og sæt dig på mig”, kommanderer Lars, mens han nøgen sætter sig på stolen med den største rejsning, som Ella kan huske. Da hun nærmer sig, griber Lars hende om hoften med den ene arm, mens han, med den anden hånd, mærker efter om hun er våd. Ella stønner ved berøringen. Lars finder, at hun er rigelig våd og trækker hende ned over sin lem, mens han kysser hendes bryster og hals. Ella mærker lille et stik inden i, da han uden tøven trænger ind, men det går hurtigt over i lyst. Hun ridder i et friskt tempo, mens de stønner af anstrengelse og lider.

”Argh, jeg holder ikke meget længere”, siger Lars beklagende. Drevet af beslutsomhed og lyst, lader Ella sin venstre hånd glide ned på sin klitoris. Få øjeblikke senere kommer de næsten samtidig. Mens hele Lars’ krop pumper op i hende, nyder Helle følelsen af orgasme og sprøjtende sperm i hendes forsømte kusse. Da orgasmelydende fortager sig og de igen har luft til at tale, ser Ella dybt i Lars’ øjne og siger:

”Nu skal du fortælle mig hele historien om hende Kreta-dullen, for hun var da vist en værre én.” Derpå rejser hun sig, så Lars glider ud af hende. Hun går på knæ og tager ham i munden.

”Så snart at vi ankom på hotellet”, begynder Lars, ”var det ligesom, at hun var der hele tiden. Hver gang vi forlod værelserne, stødte vi ligesom ”tilfældigt” på hende. Vi fornemmede ret hurtigt, at hun gerne ville i kontakt. Hele tiden vimsede hun rundt, der hvor vi nu havde slået os ned. For det meste kun iført en ret fræk bikini, som nogle gange blev suppleret med en stort set gennemsigtig sommerkjole. Det lidt særlige var også, at hun havde højhælede slippers på ved poolen. Det synes jeg ikke, at man oplever ofte på den slags hoteller. Styrmanden og jeg vekslede sigende blikke. Hun var uomtvisteligt en flot kvinde, men lidt for indiskret, til helt at passe ind i den klasse, som hun udgav sig for at tilhøre. Snart fandt vi ud af, at hun ofte var i baren, hvilket måske delvist kunne forklare hendes lidt upassende opførsel. Så vi besluttede at lade hende være.

Hun kurtiserede os dog konstant og der var ingen grund til andet end at nyde forestillingen. De mørkebrune øjne skinnede mod os, med slet skjulte opfordringer. Hendes hænder rettede ustandseligt på det lange mørkeblonde hår med det bløde fald, på kjolen, eller på bikinien. Hendes læber virkede til at være usædvanlig tørre, eftersom tungen ofte måtte tilføre dem væde. Hun bevægede sig elegant, som en stor kat, selv i de højhælede sko.”

Lars pauser lidt. Mellem hans ben, kan han mærke, at Ella nyder fortællingen. Der bliver suttet koncentreret med lukkede øjne. Lars stønner sagte, da Ella suger kraftigere og tager ham dybt. Så kigger hun op på ham.

”Forsæt nu”, siger hun utålmodigt, ”kvinden lyder til at være rigtig fræk. Det gør noget ved mig, når andre ikke kan lade MIN Lars være.”  Lars ved det godt og forsætter:

”Efter maden kom hun hen til vores bord. Hun er en høj kvinde, slank og velplejet, - og nu iført en blå kjole og sko, som klæder hende rigtig godt. Hendes hår var sat op med en blå klemme, neglene matcher og make up’en er diskret. Et langt mere stilfuldt udtryk, end om dagen.”

”Hej”, sigde hun med frisk lys stemme. ”I er ikke nemme at aktivere. Nu har jeg spillet op hele eftermiddagen og lige lidt sker der. Er i helt lige glade, homofile, eller bare impotente?”

”Da vi har kommet os over den lidt grænsesøgende bemærkning, griner vi. Delvist i høflighed, men hun havde jo også lidt ret. Vi kunne jo godt have leget mere med på legen. Vi undskyldte og spurgte, om vi måtte byde på noget.”

”I kan tage mig ud og danse”, svarede hun. ”Jeg bliver så liderlig af at danse, - og bagefter, så kan i jo passende tage med på værelset og kneppe min hjerne ud.”

Få sex i dag

”Der fulgte nogle sekunders stilhed. Styrmand Carlsen og jeg skulle lige have samlet kæberne op fra gulvet. Så kom initiativet til os. Resten af aftenen, sørgede vi galant for damen. Hun dansede dejligt, men inden længe også ganske frækt.”

Lars smiler ved tanken og ser ned ad sig selv. Hans pik er mega stiv, men Ella lader ikke til at tage nogen notits af det. Et øjeblik guffer hun troligt videre, så ser hun op på ham med liderlige øjne.

”Giv mig et kys skat”, siger Lars smilende, ”jeg trænger lige til lidt pause. Du gør det så dejligt for mig.” Ella løsriver sig, smyger sig op langs hans mave og bryst for at gi’ ham et kys.

”Dans med mig”, beder Ella. De vugger lidt rundt, tætte og nøgne, mens de kysser. Ella afbryder dansen. ”Fortæl mere”, siger hun. De går hen til den gode læderstol, som kan justeres i ryggen. Lars skubber blidt Ella ned på ryggen og tipper hende bagover.

”Jeg vil mærke dig omkring mig”, siger han, ”bare lige så stille, mens jeg fortæller færdig”. Han trænger langsomt op, mens de stønner lidt. Lars berører blidt omkring Ellas klitoris, mens han med meget langsomme bevægelser knepper sin kone, som bare slapper af med en hånd på brystet og lukkede øjne.

”Snart ville kvinden have os med på værelset”, fortæller Lars. ”Hendes dans havde udviklet sig ganske uartigt og egnede sig nu kun til privaten, - eller bordellet. Vores hænder havde været alle steder på hendes lækre krop. Vi vidste, at hun hverken havde BH eller trusser på. Hun var fuld af lyst og safterne sivede ned ad hendes lår. Vi hastede af sted, liderlige og spændte på, hvad som ville komme til at ske. Kvinden lukkede os ind i lejligheden og fandt hurtig en pille frem, som hun knækkede i to. Vi kiggede forundret på hende.

”Kom nu, drenge”, sagde hun. ”Det er bare, så i kan lidt mere. Jeg vil sgu kneppes ordentligt”. 

Hun smed hurtigt tøjet og afslørede en krop, som man skulle mene, var rigelig potensfremmende i sig selv. Alt på hende var fast og lækkert. Vi kiggede på hinanden. Så slugtr vi den halve pille.”

Ella ligger stadig med lukkede øjne og sukker lystent, mens Lars langsomt knepper hendes bløde kusse og kæler for de gode steder. Den frække historie og Lars’ berøringer, sender følelser af varme gennem hendes krop. Lars fortsætter beretningen.

”Så smed hun sig på sengen og bad os bruge hende til, at vi skammede os. Først suttede hun os begge på skift, så vi blev rigtigt store og hårde. Derefter lagde hun sig på ryggen med hovedet ud over sengekanten, hvor vi tog hende i begge ender. Vi byttede plads, som vi havde lyst til. Hun blev mere og mere vild. Lige meget, hvor hårdt vi kørte på, bad hun os kneppe hende hårdere. Vi kunne kneppe hende lige vildt i munden, som i kussen. Hun tog det hele. Sveden drev fra os alle tre, mens vi højt stønnende, pumpede løs i et ubegribeligt tempo. Jeg mærkede udløsningen, som hastigt nærmede sig og meldte det ud. Kvinden opfordrede os til at komme ud over hende, idet hun påstod, at hendes sarte hud krævede litervis af frisk sperm. Inden længe fik hendes hud næring, da vi kom hurtigt efter hinanden. Selv kvinden sprøjtede, da hun gned sig selv med fast hånd mellem benene, mens en skrigende orgasme flåede i hendes krop.”

”Åhh, Lars”, stønner Ella med dyb røst. ”Det er så frækt, at jeg er på nippet til at komme igen”.

”Bare vendt, der kommer mere”, siger Lars smilende, mens han trækker sig ud af Ella. Han har sådan lyst til at smage liderligheden, som drypper fra Ellas våde skød. Hun smager vidunderligt, som altid. Ellas lyde stiger i styrke. Lars stopper med at slikke og bruger sin hånd. Nu kommer slutningen af fortællingen.

”Ej, hvor jeg trængte. Tak, drenge”, sukkede kvinden, efter at det sidste orgasme hvin havde runget færdigt mellem lejlighedens betonvægge. Kvinden vendte sig på alle fire og struttede med måsen, mens hun forkyndte, at hendes favoritstilling var bagfra. Styrmand Carlsen og jeg var målløse, da hun inviterede os over, for at blive suttet os klar igen. Herefter ville hun have, at vi skulle kneppe hende så hårdt, som vi kunne på skift. Når én af os kom, skulle han skifte til hendes mund, så skulle hun nok få ham klar igen.”

”Laars.” Ella afbryder hans fortælling. ”Bare glem slutningen. Den tror jeg godt, at jeg kan regne ud. Du skal tage mig bagfra, Lars. Det er også min favoritstilling, - i alt fald lige nu! Tag mig så hårdt, som du kan. Pul mig, som i pulede Kreta-luderen.”

Lars giver Ella en hånd, så hun kan komme op fra den dybe lænestol. Han tipper hende direkte over på sofaens armlæn, således at hun ligger på maven med måsen i vejret. Det klæder hende, tænker han og går om bag Ella og stiller sig mellem hendes ben. Han leger med en finger i hendes revne.

”Kom nu-uh”, siger Ella utålmodigt. ”Knep nu din kone sønder og sammen. Hende horen skal ikke ha’ dig mere end mig.”

Lars trækker den våde finger op til Ellas stramme bagerste hul. Han væder de små rynker omkring åbningen, og kæler forsigtig med spidsen af fingeren, mens han fascineret betragter, hvorledes Ellas baller og underliv sitrer. Ellas lyde er ikke til, at tage fejl af. Hun er tæt på orgasme.

”Laaars, knep mig nu!”, tigger Ella. ”Det er dejligt, det din finger gør, men jeg trænger til dig i min våde kusse. Pleeeease!”

Lars spytter på Ellas lille rynkede hul og griber sin pik.

”Neeej, Lars. Sgu', ikke i anal’en. Ella vrider sig, mens Lars holder hende nede. Han læner sig ind over hendes ryg og støder pikken op i hendes saftige hul.

”Jaaaah”, stønner Ella pibende. Hun er så lykkelig over Lars’ valg af hul, at hun næsten tuder.

”Kan du klare det elskede? Er du lige så liderlig, som soen på Kreta?”, udfordrer Lars.

”Ja!, Lars, bare knep mig dobbelt så hårdt. Du må gerne kneppe med andre, men det skal være mig, som du knepper bedst!”

Lars placerer en fast hånd på hver balde, med tommelfingrene på Ellas stramme ringmuskel. Han spytter endnu en gang og kæler med spidsen af fingrene. Så råknepper han sin dejlige, lille, liderlige kone bagfra, præcis som hun har bedt om. Ellas balder vibrerer kraftigt for hvert stød og hendes krop skubbes rundt op armlænet. Hun kan mærke orgasmen, som har luret længe. Nu kommer den ustoppeligt og dejligt, men uden den helt store vildskab. Lars skruer bare tempoet op, mens han i sjofle sammenligninger opfordrer Ella til, at overgå Kreta kvinden ved at komme igen.

Således yderligere ophidset af Lars’ vildskab og beskidte tale, finder Ella med sin venstre hånds pegefinger sin klitoris. Selv om hendes lille hånd bliver mast ved hvert stød, overstiger følelsen af lyst smerten og snart gennemrystes hun af den dejligste orgasme, som hun har fået længe. Lars mærker det indre kærtegn, som Ella giver ham. Så følger han sin kone ind i orgasmernes land. Han falder frem over hendes ryg, slynger arme omkring hende, griber hendes bryster og pumper hende fuld, mens de velkendte klagende lyde undslipper deres svælg.

”Lars”, klynker Ella. ”Det gør altså ondt nu.” Lars er klasket helt sammen oven på hende og har ikke rørt sig i flere minutter

”Ja, skat. Jeg skal nok”, mumler Lars og kæmper for at komme op at stå. De hjælper hinanden. Ellas kusse drypper. Lars knæler og slikker det værste væk.

”Dejligt, at ha’ dig hjemme. Det var rigtig lækkert”, siger Ella og giver ham et kram. ”Vil du ha’ kaffe?”, spørger hun og går ud i køkkenet.

På vejen overvejer hun, om det måske ville være noget, at lade alle kartelmændene tage hende hårdt på skift, når de skal mødes igen. Det kunne godt blive en vild omgang. Kartellet er hende og Lars’ opfindelse. Efter et par udskiftninger, har de fået tre andre gode og søde par med. Det er ret frækt. De mødes nogle gange om året til dejlig sex.

”Laaars, næste gang i kartellet, ikke”, siger Ella lidt højt ude fra køkkenet. ”Tror du så ikke, at alle mændene vil hjælpe dig med at gennemkneppe lille mig??”

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.