Da jeg var 17 begyndte jeg og komme sammen med en pige der hed Charlotte på 16 år. Hun var vild med sex og det var ligemeget hvor det var.

Vi havde haft sex til en koncert hvor der stod folk omkring os, i en park skov i min bil ikea og på en bænk under kultur aften hvor hendes forældre sad ved siden af os. Jeg havde sagt jeg gerne ville prøve en trekant med hende, og en anden pige, hun måtte gerne bestemme hvem. 

SEX I DAG?

Hun ville lige tænke over det men hvis det skulle så måske med hendes lillesøster Jeanne på 17år. 

En dag jeg kom hjem fortalte hun, at hun havde en overraskelse til mig i aften, Men jeg skulle ha bind for øjne. Klokken gik hen og bliv lidt i 18 da hun sagde, jeg skulle gå ind i soveværelset og ta tøjet af, så ville hun komme ind og give mig bind for øjne. 

Lidt efter gik hun og jeg kunne høre hun snakkede med en troede jeg. Kort efter mærke jeg at der var fire hænder på mig, da jeg pludselig mærkede to mere de var tre piger omkring mig. Charlotte fjernede bindet og jeg så de tre piger, Det var Charlotte og hendes to lillesøster Jeanne på 17 og Majbritt på 15 år. 

Det var tre nøgen piger, både Charlotte og Jeanne havde nogen dejlig store  bryster, Og de var glatbarberet, der i mod Majbritt, hendes bryster var  dejlig frække på størrelse med en honning melon, og hun havde lidt dun på fissen.

Jeg lå sammen med de tre vilde piger, som nærmest sloges om mit stive lem! De suttede løs på mit dunkende lem, som var det en slikkepind med en smag de aldrig før havde smagt. Charlotte lod dem komme til og kyssede mig. 

Det føltes som om jeg var i den syvende himmel, og pludselig kunne jeg mærke orgasmen komme i fuld udbrud. Aaaarrrrhhh jeg følte min pik var ved at eksplodere, jeg kom i den vildeste orgasme så det sprøjtede ud i hovedet på de to lækre søskende. 

For satan en ladning kom det fra Majbritt, og så grinede vi alle ellers højt i kor. Jeanne  begyndte at slikke alle safterne væk, så de kunne få en ordentlig tur. Efter hun havde gjort rent for safter, satte hun sig på mit godt stive lem det var sgu ikke ret længe, den  fik lov at hvile sig. 

Hun begyndt at ride mig i et langsomt tempo, hvorefter hun satte farten op hun var forfærdelig god til at ride. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende, Charlotte satte sig på mit hoved og så begyndte jeg ellers at slikke løs. Charlotte og Jeanne kyssede hinanden og begyndte og ta på hinanden s bryster. 

Jeg kunne mærke at hun virkelig nød det, Majbritt var ligesom mig i godt gang med at slikke. Men det var bare på mine boller, det var ret svært at skulle koncentrere sig om båd at tilfredsstille Charlotte,og ikke at komme ud over det hele. For det var kraftedme dejligt, jeg synes selv det er ret utroligt jeg ikke er kommet endnu, når det lige før jeg kunne komme bare ved tanken om det her.at ha sex med tre søskende på engang. 

Så begyndte Charlotte ellers at ryste hvorefter hun kom i en kæmpe orgasme, på grund af mit slikkeri, så safterne løb ud over det hele hun ville rejse sig, men kunne ikke da hun stadig rystede efter orgasmen. Så kom der en høj stønnen nede fra Jeanne jeg kiggede ned, og så hun kom i en enorm orgasme.

Og klemte om min pik og jeg sende en ladning sæd op i Jeanne. Så manglede der kun  Majbritt, jeg rejste mig op, tog Majbritt hen til mig vendte hende om, og satte langsomt mit dunkende lem op i hendes våde fisse. 

Hun var godt stram i forhold til de andre, men hun var kom også kun 15 år, jeg tog hende i doggy-style indtil vi begge kom i en vild orgasme, jeg skød min ladning sæd op i hendes fisse, derefter lå vi alle fire bare ved siden af hinanden og slappede af.

Jeg regnede med det var det, men Charlotte sagde de første lige var begyndt og.de ville være her hele aftenen og natten. 

Jeanne var stadig meget våd, og jeg skulle smage og føle hvordan hendes safter render ud af hendes fisse med min tunge,Jeanne  begynder nu at stønne meget højt, og hun begynder at få kramper. Med et skriger hun den første orgasme ud i lokalet. Hun falder sammen over mig, og lidt efter hopper hun ned til hendes søster og ligger sig imellem benene på hende. Majbritt er stadig i gang med min pik, og nu begynder Jeanne og finger kneppe hendes søsters dejlige fisse. Det tænder mig vildt meget, og jeg kan mærke at jeg snart kommer. Og ganske rigtig sprøjter min varme sperm ud i munden på Majbritt som sluger alt det hun kan. Samtidig er Jeanne kommet op fra Majbritts fisse, og de to søstre mødes nu i et heftigt tungekys hvor de deles om mit sperm.

Charlotte har sat og kigge på de to lillesøster hygger med mig.

Da de har kysset færdig tænker jeg at nu vil jeg slikke Majbritt s fisse. Jeg ligger mig ned mellem hendes ben som hun med glæde spreder helt ud til siden. Jeg starter med at pirre hende lidt ved at slikke lidt på inderlåret tæt ved fissen og berører kun ganske lidt hendes klit. Men hurtigt begynder jeg at slikke over hele hendes fisse, hun stønner meget højt og hun er meget våd. Hendes safter smager dejligt, næsten lige som hendes søskene…. Lidt efter beordre Charlotte hendes søster til at stille sig på alle fire. Det gør hun så, jeg fortsætter med hendes fisse. Mens Majbritt begynder at slikke hendes bagerste hul. Og lidt efter begynder hun at finger kneppe det, først en finger, så to, og til sidst tre. Hun kunne heller ikke klare det mere end et par minutter, og nu stønnede hun højlydt hendes orgasme hun. Vi slappede nu alle et par minutter, hvorefter Charlotte lige suttede min pik til stiv tilstand igen, mens jeg finger kneppede dem alle tre.

Nu satte Charlotte sig op på min pik og begyndte at ride den, samtidig satte Jeanne sig på mit hoved og jeg begyndte at slikke hende. Vi fortsatte sådan et stykke tid, og Charlotte kom, åååååhhhhhh jaaaaaaaa lød det højt fra hende. Hun steg ned fra min pik, og jeg begyndte nu at kneppe Jeanne  imens at Majbritt. legede med Jeannes patter. Sådan fortsatte vi lidt, indtil Majbritt sagde at nu ville hun have den i røven imens hun slikkede Charlotte. Jeg begyndte lige så stille, for jeg kunne se det gjorde lidt ondt på hende i starten, men inden længe var hun så liderlig at jeg kunne støde den helt i bund. Det var meget stramt, og derfor enormt dejlig. Der gik ikke mere end 5 minutter inden Majbritt kom. Charlotte lå stadig og blev slikkede af hendes søster da hun forslog at vi skulle prøve noget nyt…..

Charlotte sagde jeg skulle kneppe dem alle i fisse på skift, det skulle ikke andet end være tre-fire stød ad gangen, og så over til den næste fisse. Det var enormt ophidsende for os alle fire,  og de tre  søstre kom næste samtidig. Jeg kneppede dem stadig på skift, og lidt efter kom jeg også. Først lidt sperm i Jeanne, så over i Majbritt fisse og afgive resten af min udløsning. Bagefter tog pigerne min pik i munden og slikkede den ren, og jeg var også lige nede og slikke deres safter en sidste gang.

Den nat fik jeg flere blowjob og på et tidspunkt kneppe den yngste søster Majbritt mig igen og jeg sprøjtede op i hende. Det er det bedste sex jeg nogensinde har haft, og med dem alle tre vi har gentaget det 3 gange på fjorten dage!

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.