BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da Mads havde fået nogenlunde styr på sine bukser igen, kiggede han sig omkring i suiten for at sikre sig, at det hele var på plads. Man kunne dog godt se på ham, at Stine i sin halvnøgne tilstand med blottede bryster og intimbarberet fisse – og stående med et naturlig smil midt på gulvet - også tiltrak sig hans opmærksomhed...

"Jeg skal nok klare champagnen, så smut du bare ned til din reception, Mads... Vi ringer efter dig hvis – eller når – vi har behov for din assistance igen..."

SEX I DAG?

Med et lystigt grin forsvandt han ud ad døren og lukkede samme bag sig, og vi var dermed alene i den store suite. Jeg styrede over til champagnevognen mens jeg betragtede Stine – Noget hun naturligvis bemærkede og smilte lystigt til mig.

"Nå, er jeg bestået de strenge adgangskrav?"

"Adgangskrav... Hvad tænker du på?"

"Er jo altid en spændende oplevelse at komme ud til en ny kunde, og du er vel også altid spændt på om hende, der dukker op, er hende, der er på billederne...?"

"Jooh – naturligvis spændende at det er den samme luder jo... men basis den snak/korrespondance vi allerede havde, så regnede jeg nu med du var ægte nok... men var mere nysgerrig på, om du ville dukke op i en så gennemsigtig top, så de der silibabser, der var synlige i så stor grad som det så er tilfældet..."

"Kan godt lide at vise dem frem..."

"Fornemmer man også... f.eks. ved at du så hurtigt smed toppen henne i elevatoren... Inden du klæder dig om eller af, så skal jeg have taget nogle billeder af dig... så man kan se du har sæd i bukserne..."

"Ok, du siger bare til... apropos det med sæd, så var det jo ikke en del af aftalen... at du skulle sperme dybt oppe i mine huller... Hvad syntes du vi skal gøre ved det nu, da det åbenbart er en del af aftalen og kommer til at ske igen?"

Mens jeg fik champagnen åbnet og hældt op i de to glas tænkte jeg over sagen – skulle jo gerne finde en løsning som dels tilfredsstillede hende og samtidig ikke ruinerede mig fuldstændigt...

"Hmmm... Hvad siger du til en lidt ændret aftale så? I stedet for de 5 timer med gummi, så bliver du her til i morgen kl. 0900 så vi kan morgenkneppe, og derefter få morgenmad sammen...? Resten omkring billeder, på/afklædning er uændret, og antager du er med på, at Mads er med i det hele på en måde, hvor han ikke opdager, at vi har ændret vores aftale?"

Jeg gik over til hende med de to fyldte champagneglas, mens jeg tydeligt kunne se på hendes ansigtsudtryk, at hun seriøst overvejede det nye aftaletilbud. Mens hun rakte ud efter champagneglasset, gramsede jeg blidt hendes ene bryst – noget hun totalt ignorerede, mens hun stod med det tænksomme udtryk i øjnene.

"Og du har fri knepperet på mig til kl 0900 i morgen? Uden gummi med sperm-levering på/i min krop, som det passer dig? Og samme gælder for Mads? Og dertil at du tager billeder? Også ude på gangen?"

"Ja – til det hele"

"Hvor vil jeg gerne, at vi ændrer aftalen... Jeg har bare en anden kunde som jeg kender godt... har lovet ham en tur lige over midnat hjemme ved mig... Han tænder på, at jeg er brugt og nykneppet... så lovede ham en tur... øv..."

Man kunne tydeligt se på hendes ansigtsudtryk, at hun var splittet mellem at acceptere den ændrede aftale, og samtidig ikke ville skuffe sin faste kunde... Jeg nulrede hendes ene brystvorte blidt (Noget hun stadig fuldstændig ignorerede... mens hun tænksomt betragtede mig.) mens jeg smilede beroligende til hende.

"Kan da godt forstå hans ønske om at kneppe en brugt luder... hvordan tror du han vil have det, hvis der var passiv tilskuer på, mens han knepper dig?"

"Hvad mener du? Skulle du se på så, mens han tager mig her i suiten?"

"Tror du han vil?"

"Hmm... ved jeg ikke... kan da spørge ham... han er mest interesseret i, at jeg er kørt godt til og gerne være så nykneppet som muligt... men ved ikke, hvad han syntes om, at jeg har sperm i fissen når det er hans tur til at kneppe mig... Han betaler bare godt, så vil helst ikke afvise ham."

"Kan du spørge ham? Så kan jeg jo kneppe dig igen bagefter...? Når jeg har set, hvordan du normalt arbejder som luder...?"

Mens vi således stod tæt og drak champagne og jeg nulrede hendes brystvorter på skift – og hun stadig stod med de stramme jeans rullet ned på låret – kunne jeg fornemme på hende, at hun seriøst overvejede forslaget. De ekstra penge spillede klart en stor rolle i overvejelserne, men også det frække element i forslaget tændte hende voldsomt...

For nu at hjælpe hende lidt på vej med en beslutning, slap jeg hendes brystvorte og førte hånden ned mellem hendes ben, som hun refleksmæssigt spredte, så jeg kunne få en finger til at glide let mellem hendes klistrede fisselæber.

Spermen fra før var nu blandet godt sammen med hendes naturlige safter, så fingeren kørte uden forhindringer frem og tilbage mellem hullet og klitten, og denne gang frembragte dette en reaktion fra hende.

"Uhh... du er god til at overtale, hva...?? Må indrømme at forslaget også går lige i fissen på mig... Ved bare ikke om han vil – og eventuel vil uden gummi... Er du ok med, at han foretrækker at kneppe mig med gummi så?"

"Ja det vil være fint med mig... deltager ikke men kigger bare på så."

"Jeg kan da spørge ham så... kunne faktisk være frækt, om du vil se på, mens jeg arbejder... "

På en snild måde fik hun mig til at slippe grebet om sin fisse – simpelthen ved at række mig sit champagneglas, og efter jeg havde taget det, gik hun over til sin taske, som stod indenfor den lukkede dør.

Synet af hendes faste balder, der bevægede sig i vandrette 8-taller var igen kilde til stor glæde, og da hun bukkede sig ned på strakte ben for at finde sin telefon i tasken, kom de glinsende og klistrede fisselæber igen til syne mellem hendes ben og balder.

Jeg stillede glassene på rullebordet og gik over til hende for lige at rage lidt på hendes balder og bryster mens jeg fulgte lidt med i, hvad hun skrev til sin anden kunde om forslaget. Inden jeg fik tid til lige at få fat om hendes bryster og røv, smækkede hun telefonen sammen og smilte til mig.

"Så – så har jeg spurgt Dennis om han er interesseret i at ændre aftalen til det vi snakkede om... Håber han er frisk, da jeg tror det godt kunne blive en ganske fræk oplevelse..."

Hun snoede sig igen udad mit greb og gik tilbage for at tage sig champagneglas fra rullebordet. Med glasset i hånden satte hun sig på sofakanten og kiggede nysgerrigt på mig.

"Skal jeg tage mine bukser helt af eller...?"

"Syntes du skal tage dem af, men derefter tage selvsiddende strømper og hofteholder på. Ingen trusser eller bh... Men stiletter naturligvis. Har du sådan en gennemsigtig kort kåbe med?"

"Ok, ja det har jeg... bruger den jævnligt når jeg har vagt på forskellige klinikker. Den kan bruges i forskellige sammenhæng i pauser, men også i forbindelse med arbejde, når jeg skal ind til nye kunder. Skal jeg tage den på også?"

"Ja, tag den på også. Har du så BH indenunder – Når du går ind til kunderne på klinikken, for at forhandle ydelser?"

"Normalt uden BH – et af mine absolutte bedste salgsargumenter er jo mine bryster her... Så de skal da vises frem som inspiration til, hvilke ydelser han ender med at købe... Og dertil faktisk det du nu beordrer mig iklædt samt en g-streng. Sådan et outfit er populært ved kunderne..."

Den sidste bemærkning blev efterfulgt af et skamløst grin mens hun med begge hænder kærtegnede sine store bryster. Specielt de markante brystvorter fik sig en omgang mellem to fingre, mens hun blinkede frækt til mig.

Den gennemsigtige korte kåbe blev fundet frem fra hendes taske og med alle de beordrede klædningsstykker i hænderne svansede hun ud på det store badeværelse for at klæde sig om.

Imens hun nu klædte om til det bestilte outfit satte jeg mig i den ene lænestol mens jeg betragtede hendes naturlige kropsbevægelser. Man fornemmede tydeligt, at hun var en erfaren prostitueret, men samtidig også, at hun nød situationen.

"Kan du lide det du ser?"

"Ja bestemt – du virker meget naturlig og afklaret med jobbet som prostitueret – en absolut fordel i mine øjne..."

"Fordel?"

"Hader at en luder er genert... hun skal vide, hvad dette r for en vare hun sælger... sin krop på en visuel måde, og sine kneppehuller på den fysiske måde..."

"Ahh ja... klart... Har jo været i branchen i snart 10 år, så har jo oplevet en del forskelligt... Mest en masse gode sex-oplevelser dog... Så der skal en del til, for at gøre mig genert..."

Da hun var færdig omklædt, stillede hun sig på skrævende ben foran mig på gulvet, mens hun smilede skælmsk til mig.

"Sådan her?"

Jeg betragtede hendes krop i detaljer uden at svare. Den tynde kåbe dækkede svagt de frække bryster, mens de stive vorter kiggede frækt og diskret frem gennem det tynde stof. Den sorte streg over fissen var totalt synlig og samme var tilfældet med de klistrede fisselæber... De lange slanke ben blev smukt markeret af de tynde selvsiddende strømper, der med en sort blondekant markerede ca. midten af de faste lår.

"Det ser godt ud... og du er klar til mere aktivitet med din luderkrop så?"

"Jeg er SÅ klar... hvad tænker du, at vi skal nu?"

Uden at svare rejste jeg mig og fandt mit kamera frem fra min taske... Efterfølgende indstillede jeg samme på VIDEO, og begyndte at optage en FILM af hende stående der på gulvet. Da jeg var sikker på at kameraet optog, begyndte jeg at udspørge hende, mens hun drejede sig frækt rundt der midt på gulvet.

"Hvad hedder du?"

"Stine"

"Hvad er din opgave?"

"Jeg skal gøre hvad du siger – på enhver tænkelig måde."

"Hvilken branche er du i?"

"Jeg er prostitueret – nogle kalder mig endda for en luder."

Førte kameraet tættere på hendes krop, og fik både brysterne samt fissen med på videoen. Man kunne igen tydeligt se, at hendes fisse var klistret, og at der faktisk løb en lille dråbe sæd ned ad hendes ene inderlår.

"Hvornår kneppede du sidst?"

"For et øjeblik siden, da du tømte din pik oppe i min luderdåse... lidt i strid med vores første aftale, men det er ok..."

"Så den sæd jeg ser her, er min egen sæd?"

"Ja – Og håber nu at du vil levere mere sæd i min krop inden jeg forlader dig i morgen kl. 0900."

Jeg trak mig lidt væk fra hende igen, og som en underforstået ordre begyndte hun at gå rundt i suiten på æggende vis. Inden længe stod vi inde i soveværelset, hvor den store kingsize seng optog det meste af pladsen.

"Du knepper tit kunder på hotel – på sådan en seng som den der?"

Få sex i dag

"Det sker, men for det meste møder jeg kunderne på bordeller, hvor der er specifikke bolle rum – med lige så store senge."

"Så det er kun med en kunde ad gangen så?"

"For det meste, men indimellem dukker der yngre kunder op – som venner... Så vil de enten kneppe mig lige efter hinanden, eller også tager de mig begge to på en gang. Det er lidt forskelligt. Foretrækker dog at de tager mig samtidig, men de kan være lidt generte nogle gange."

"Hvorfor er det bedst at de knepper dig samtidig?"

"Så kan de bruge mig på en mere pornoagtig måde. Du ved, kneppe mig i fisse og røv samtidig, eller jeg sutter den ene mens den anden bruger mig i valgfri kneppehul i den anden ende. De yngre kunder har jo masser af energi, så der kneppes der igennem, så jeg kan mærke det bagefter..."

"Tag kåben af og smid den på sengen."

Med et frækt smil gjorde hun som jeg sagde, og da hun stod i selvsiddende strømper og stiletter foran mig kunne man ikke undgå at se, at hun liderligt ventede på, hvad der nu skulle ske.

"Gå ud på altanen og læn dig op ad gelænderet mens du betragter landskabet."

Uden at protestere det mindste gjorde hun som jeg sagde, og mens hun fik åbnet altandøren, stoppede jeg med at filme, knappede mine bukser op så min stive pik svirpede ud, og gik over imod hende.

"Uhh... lidt køligt..."

Hun gik dog velvilligt ud på den lille altan og lænede sig op imod det spinkle gelænder mens hun fortsat stod på strakte ben. Da hun fornemmede mig bag hende, spredte hun igen benene og tog et lidt fastere greb om gelænderet.

"Sikke en flot udsigt der er her... Uhh.. nå nu skal jeg kneppes igen...?"

Uden at sige noget fik jeg pikken placeret mellem hendes ben ved den fedtede fisse. Efter at have kørt den lidt frem og tilbage mellem de klistrede fisselæber pressede jeg den op i hende i en lang glidende bevægelse. Selvom den jo stadig var spermet fra min sidste ladning, så fornemmede man stadig at hun var god til at arbejde med sine fissemuskler. Stramheden var umiskendelig, så pikken mødte behørig modstand på sin vej op i hende – dog ikke som om hun var jomfru, men mere at man klart fornemmede at hun var erfaren med at arbejde med sine fissemuskler.

Stine sagde ikke meget imens jeg gled op i hende, men hun viste dog intens følelse ved dels at stramme musklerne men også ved at man så hendes rygmuskler markere sig imens hun strammede grebet om gelænderet.

"Knep mig... - knep mig som den brugte luder jeg er..."

Med rolige bevægelser begyndte jeg at pumpe i hende mens hun fortsat lænede sig udover gelænderet med de store bryster hængende ned på ydersiden af samme. Hendes kneppe erfaring viste sig på ypperligste vis ved at hun præcis vidste, hvornår fissemusklerne skulle strammes, og hvornår de skulle slækkes – imens min pik kørte som et stabilt stempel i hendes fisse. For endog at forbedre knepperytmen greb jeg om hendes hofter og nærmest trak hende frem og tilbage på min pik, der glinsede svagt ved hver "udeperiode".

"Åhh du er god... lige hvad min prostitutionsfisse behøver... Bliv ved... Jaaah.... Hvor er det godt... Knep mig... Brug min fisse... Du betaler for det... "

Jeg ved ikke hvor længe vi kneppede der på altanen mens hun kiggede ud over landskabet, men efter hvad der føltes som lang tid, kunne jeg mærke at spermen var på vej igen. Jeg trak mig derfor ud af hendes fisse, og nød den sædglinsende pik, der igen kom fuldt ud til syne.

"Nu skal du bruges i røven... klar?"

"JA!!! Knep mig i røven..."

Pikhovedet blev sat til hendes stjerne mens hun med hænderne spredte sine baller og støttede sig med overkroppen til gelænderet. Med en fast bevægelse pressede jeg mig op i røven på hende mens hun svagt peb lidt – dog ikke mere end, hvad man kunne forvente når man starter på en erfaren luder.

Hurtigt forsvandt min pik op i røven på hende, og man fornemmede tydeligt at denne var strammere end fissen – men samtidig fornemmede man også, at man bestemt ikke var den første, der kneppede hende i den faste og erfarne røv.

"Åhhh du er god... kan du mærke at min røv er stram...?"

"En fræk luderrøv du har... den skal nu fyldes med kundesæd..."

Den faste knepperytme fra før blev genoptaget, og de små fornemmelser af orgasme, som jeg havde før da hendes fisse arbejdede blev nu forstærket, da den stramme røv begyndte at gøre sin behandling af pikken gældende... Følelsen af orgasme trængte sig mere og mere på.

Imens jeg nød følelsen af begyndende orgasme, kastede jeg et blik ned på græsset foran bygningen og så Mads stå dernede, kiggende op på os. Han betragtede tydeligvis Stines gyngende bryster mens vi kneppede, og på basis af hans ansigtsudtryk kunne han klart lide det han så.

"Se Mads – Han kigger på os..."

"Ja, han må jo kunne lide at se en luder arbejde."

Det sidste kom en anelse pustende, da jeg kort efter med et brøl, sendte en god ladning sæd op i røven på Stine.

"ÅÅhhh... det var dejligt... dejligt at sperme dig i røven..."

Imens jeg sendte en 5-6 sprøjt op i hendes røv, lænede jeg mig ind over hende, greb hendes bryster med begge hænder mens jeg smilte ned til Mads. Brysterne blev æltet og gramset igennem mens jeg nærmest hvilede mig hen over hendes krop.

Mads stod med let åben mund og betragtede os, og det at hendes bryster var til fri rådighed for mine hænder gik ikke ubemærket hen.

"Må jeg besøge jer igen...?"

"Hvad siger du, luder...?" Det betyder jo sandsynligvis free-bee-sex på dig..."

"Hmm... ja sikkert... men er så liderlig nu... Det er ok – kom bare op til os, Mads..."

Trak mig langsomt ud af hendes røv, og vi gik ind i soveværelset igen. Da vi var kommet ind, lød der et kort sms-bip fra hendes telefon, som fik hende til at gribe den. Hendes ansigt lyste kort op efter at hun havde læst beskeden.

"Dennis er ok med at besøge mig her på hotellet kl 2330 i aften – med dig som tilskuer..."

Jeg kastede et hurtigt blik på mit Rolex-ur - klokken havde kun lige passered 2130...

Fortsættes...... >

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.