Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det her er en fortælling om et frækt møde, mellem en mand på 40 år og en fræk moden kinde på 52 år. Det hele begyndte med at Michael, som han hed, sad og surfede rundt på nogle frække sider på internettet. Han søgte efter noget der kunne få hans lyst til sex til at blusse endnu mere op. Sådan sad han den ene aften efter den anden, nøgen i sofaen og gned på sin pik.

En aften hvor han sad og hyggede sig, kom han til at chatte med den modne q Anna. De chattede sammen igennem længere tid, indtil en dag hor Anna spurgte Michael, om ikke han havde lyst til at møde hende irl. Det havde Michael ikke noget i mod.

SEX I DAG?

Så var det blevet dagen hvor de skulle mødes. Mødet skulle være på en parkeringsplads, som lå op til en lille skov. Michael var trukket i et par stramme jeans, en skjorte, som stod åben et godt stykke ned på brystet, boksershortsene havde han ladet ligge der hjemme. To minutter før aftalt tid, drejede Michael ind på parkeringspladsen, Anna holdt der allerede. De stod begge to ud af deeres biler, Michael så over mod Anna, og han kunne lide hvad han så.

Anna hade glædet sig til deres møde, det var ikke første gang, hun skulle møde en fyr fra nettet, men det var første gang, at hun skulle møde så ung en fyr. Hun plejede normalt at foretrække de jævnaldrene, eller måske lidt yngre, men der var noget ved denne fyr, som havde vakt hendes interesse. Hun kunne ikke helt præcis sige, hvad det ar, men han irkede spændende og fræk. Hun havde de samme sommerfugle i maven, som hun altid havde, når hun skulle se en fyr for første gang. Tændte de på hinanden? Ville han synes, at hun var for gammel og kedelig? Mange ting gik igennem hendes hoved. Hun havde overvejet at blive hjemme, men hun var for nysgerrig til det, og det ille også være synd for ham, his hun ikke dukkede op.

Nu var hun ankommet og havde store forventninger til deres første møde. Hun stod ud af bilen og kiggede ovver mod den bil der lige var kommet, det var Michael. Hun kunne genkende ham fra de billeder, som han havde sendt til hende, sød og fræk så han ud på billederne, og han levede helt op til hendes forventninger og mere til. Han var høj, lækker solbrun og ar smart klædt på. Hun havde selv taget en let sommerkjole på og derunder havde hun det frækkeste undertøj, som hun havde. Kjolen var meget nedringet, så man kunne se ind til hendes store bryster. Hun kunne godt lide at klæde sig lidt frækt.

Anna gik hen mod Michael og de hilste på hinanden. De gav hinanden et lille kram. Der var flere biler på parkeringspladsen, så de blev enige om at gå en lille tur ind i skoven, så de kunne være alene. Michael kendte nogle gode steder i skoven, hvor de kunne være. De snakkede godt sammen og der var en god kemi, så Michael foreslog at de kunne gå hen til shelterpladsen og sætte sig. Han satte sig ind i et shelter og Anna fulgte med. Anna ar ikke helt sikker på, hvor langt de skulle gå i dag , her på deres første møde, men hun var meget tiltrukket af ham.

Michael sad og kiggede på Anna, han havde svært ved at få øjnene æk fra de store bryster, som sommerkjolen forsøgte at skjule, uden dedt store held. Han havde flere gange fantaseret om dem, når de havde chattet sammen, og han havde siddet der og gnedet på sin pik. Han havde aldrig fået lov til at se dem, men nøj, hvor ville han gerne. Hans hjerne havde allerede flået kjolen af, hvilket også havde gjort at hans pik var begyndt at røre på sig i de stramme jeans. Anna kunne godt mærke, hvor det var ved at bære hen. Hun mærkede hans blik, der sad fast på brysterne, og hun var ikke i tvivl om, at han kunne lide dem. Hun havde nemlig blikket rettet mod bulen, der nu var ret tydelig i hans bukser.

Hun kunne godt mærke på sig selv, at der var en lyst, der var i fuld gang med at blusse op i hendes krop. Anna mærkede at hendes fisse var blevet meget fugtig. Hun tog nu sine hænder op, og klemte sine bryster lidt sammen, mens hun spurgte Michael, om han kunne lide dem. Ja næsten råbte han, "men de er pakket for meget ind". Anna ar nu ved atr være godt liderlig, og hendes hæmninger var ved at være væk, så hun fik taget kjolen af, og sad nu kun i hendes frække blondeundertøj. Michael havde lyst til at gramse på de store bryster, og næsten kastede sig over Anna. Han tog fat om de dejlige bryster, og begyndte at ælte dem. "Uhm ja, leg med mine bryster, de er vilde med det" fik Anna hvisket ind i øret på Michael. "tag min bh ar, så du rigtig kan mærke dem".

Michael tog Anna´s bh af og han nød synet. Man kunne godt se, at Anna ar en moden kvinde. Brysterne var store og tunge, og Michael var meget tændt. Anna lynede Michaels bukser ned og hans pik kom til syn. Den var stor og tyk. Michael lagde sig på ryggen og Anna gav sig til at sutte ham. Hun elskede at sutte pik. Michael legede med hendes fisse så længe. Hun var meget våd og glædede sig til at mærke hans pik."Åh det er godt det her" stammede Michael, der nu havde fået sig lagt ned, så han kunne slikke den våde fisse. "Uhm, den modne fisse må smage godt" tænkte Michael, og begravede hovedet i fissen. Han havde nu fat i begge baller, og spredte dem, så han rigtig kunne komme til at slikke. Tungen kørte rundt på de frække, let hævede skamlæber, op til Anna´s knop, som stod fræk og hård.Han sugede den ind i munden, og Anna kom med nogle uforståelige ord, da hun stadig havde Michael´s stive pik i munden. Tungen fik nu hjælp af en finger, der ble presset op i den våde fisse, mens tungen arbejdede som besat på klitten. Efter lydene at dømme, var det noget Anna kunne lide. Anna elskede det og sprøjtede ud over Michael. Hun lagde sig ned og sagde, "at nu vill hun mærke hans pik i sin fisse". Michael trængte ind i hende, hun trak ham ned til sig. de kyssede og hun holdt godt fast i ham. Anna var meget tændt, stønnede og faldt ind i hans rytme. De elskede vildt og inderligt og Michael kom i hende. Michael lagde sig ned ved siden af af hende. Anna var lige ved at komme . Hun onanerede og kom. Det var som om hun fik stød, kroppen vred sig af liderlighed og hun var i sin egen verden et stykke tid. Micahel kærtegnede hende og de lå og slappede af, ovenpå en rigtig dejlig oplevelse. Micahel takkede for oplevelsen og gik ud til sin bil. Anna ble liggende lidt.

Pludselig stod hendes mand uden for shelteren med sin pik i hånden. Han havde set det hele, og nu var det hans tur til at give hende pik. Anna´s mand, Jens som han hed, havde stået lidt på afstand og set hvad der var foregået, og det havde gjort ham meget liderlig. han havde stået og gnedet på sin pik. Nu stod han foran åbningen til shelteret, med den stive pik stående ud af sine bukser.Pik hovedet var helt blankt af presperm. "kom her hen og sut min pik, din frække tæve". Anna kravlede frækt hen til Jens, mens hun slikkede sig om munden. Hun åbnede munden og i samme sekund stak Jens pikken helt ned i halsen på hende. Hun lukkede munden om hans tykke knudrede pik. Anna kneppede hendes mands pik med munden. Jens stod og nød det i fulde drag. Hans kone sad der på alle fire med hendes store tunge bryster hængende nede under sig. Han begyndte at klemme brysterne med den ene hånd, den anden havde fat om nakken på Anna, så han kunne styre tempoet på hendes leg med hans pik.

"Lad mig give dig noget pik i din våde fisse". Fissen var meget åd, af en blanding af Michael´s sperm og hendes egne elskovssafter, som nærmest løb ud af den store fisse. "Lad mig slikke din fisse først", sagde Jens. Hun lagde sig på ryggen, med hendes brede røv helt ude på kanten af indgangen. Jens smed sit tøj, og satte sig ned på knæ, mellem Anna´s ben. Jens kørte tungen op af det ene ben, op til den våde fisse. Tungen kørte han op og ned på de rødlige og store skamlæber, der var smurt ind i safter, " din fisse smager af sperm" sagde Jens. "Nu skal jeg give dig mere sperm i din frække fisse" brølede Jens, der nu havde rejst sig og stod med sin stive pik i hånden. Han styrede den hen til Anna´s våde fisse, lagde den mellem skamlæberne, og i et hug kørte han den helt i bund. Hans tunge nosser bankede mod Anna´s røv. "JAAAAEE" råbte Anna, uden at tænke over at der kunne ære andre mennesker på parkeringspladsen eller i skoven. Hun blev kneppet godt og grundigt, og hun red sig i mere end en orgasme, inden Jens ham tømte sig med et brøl oppe i den nu godt brugte fisse. Han var kun lige blevet tømt, inden han trak pikken ud og bad Anna slikke den ren, så han kunne komme hjem. Anna slikkede pikken ren, og Jens tog hjem.

Hun skulle lige ligge lidt og samle sig oven på den her oplevelse, men en ting vidste hun, Michael´s pik skulle hun have mere af, og det måtte gerne være sammen med Jens.     

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.