Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Marie og jeg har på tidspunktet for historien været sammen et års tid, hvad der var startet som en uskyldig flirt på arbejdet, havde udviklet sig til et forhold, hvor vi begge gjorde en dyd af at tilfredsstille hinandens fantasier og afprøve hinandens grænser.

19-årige Marie lignede måske uskyldigheden selv; lille, fin og petit, med blå øjne og blonde prinsessekrøller, men inden bag de uskyldige smil og søde grin, gemte sig en pige der elskede at blive domineret og at please.
----
Denne historie starter dog tidligere i forholdet; bare et par uger efter første gang vi er sammen. Jeg er på dette tidspunkt 26 og hun er 18. Vi ligger i sengen, nusser, kysser og hyggesnakker;

SEX I DAG?

"Har du nogensinde prøvet en trekant?".

Mit svar overrasker hende lidt:
"Ja øhm, jeg har prøvet det et par gange med en ven og hans bolleveninde".

Marie giver mig et dask i brystkassen:

"Hveeem ?? Hvad? Hvornår? "

"Det var med en der hedder David og hans gamle bolleveninde"

"David, altså ham der er lidt mørk i det"

"Hvordan pokker kender du David?" Spørger jeg.

"Æøhm, jeg tror måske at jeg har set et billede af ham på din facebook"

Jeg griner lidt, imens jeg tænker, at jeg virkeligt ikke kan bebrejde hende for at have bidt mærke i David. David er en ekstremt flot fyr, med dansk far, og afrikansk mor. Høj, veltrænet, med lysebrun hud og et ansigt med seriøse træk. Jeg har kendt ham siden gymnasietiden, og vi spiller stadigt sammen på det fodboldhold vi i sin tid startede.

Marie afbryder min tanker: "Hvordan skete der?"

Jeg fortæller hende hvordan David og jeg, under en bytur, var stødt ind i hans bolleveninde. Vi havde sat os sammen med hende, og efter et par drinks var samtalen naturligvis begyndt at handle om sex, herunder trekanter. Jeg ved ikke præcist hvordan det skete, men pludseligt befandt jeg mig i en taxi på vej til Davids lejlighed. Et hurtigt bad senere og så var jeg i gang med min første trekant.

"Første??" Spørger Marie nysgerrigt.

Jeg smiler til hende: "Ja, vi havde det ret sjovt, så vi endte med at gøre det et par gange mere"

"Hvor mange???"

"Fire"

"Og hvad skete der så?"

"Jeg tror hun fandt sig en kæreste, David stoppede i hvert fald med at se hende"

Jeg holdt en lille pause i sætningen, kiggede hende i øjnene og spørger med et listigt smil:
"Kunne du tænke dig at prøve en trekant?"

Marie rødmer: "Øhmm, tanken tænder mig da. Ikke sådan jeg vil det lige nu, men det tænder mig"
Jeg kysser hende, smiler og siger:

"Du må bare sige til"
---------------
Der går et et halvt års tid, vores forhold udvikler sig og Marie er for alvor begyndt at blive komfortabel med hendes indre fantasier. En aften ligger vi under dynen på sofaen, Marie i t-shirt og trusser, jeg i boxershorts, der kører en kedelig FILM på tv'et, så vi putter lidt i ske imens vi roder med vores telefoner. Jeg kigger over på Maries skærm og bemærker at hun kører gennem min Facebook profil.

Jeg spørger hende lidt drillende:

"Hvad laver du din stalker?"

Marie ignorerer mig imens hun kigger gennem mine billeder, hun scroller ned til et af mig og drengene fra fodboldholdet. Hun trykker på Davids tag og begynder at kigge hans billeder i gennem. Jeg sætter mig op, får mine ben på hver side af hende, løfter hende lidt op, så hendes ryg læner mod mig, jeg holder hende ind til mig, flytter hendes hår til siden og kysser hende i nakken. Hun sukker og presser sig imod mig.

"Skal jeg prøve at spørge ham" hvisker jeg.

"Hvis du stadigt har lyst?" spørger hun med forsigtigt stemme.

"Selvfølgelig, du ved at jeg altid har fantaseret om at dele dig"

Marie vender sit hoved, kigger op på mig med hendes store blå øjne og kysser mig forsigtigt. Jeg kysser hende dybt tilbage, derefter ned langs halsen, jeg lader en hånd glide op af hendes lår imens jeg stadigt holder hende ind til mig med den anden. Hun lægger telefonen fra sig, og putter sig ind mod mig, lægger sin hånd på min. Jeg tager telefonen fra bordet igen, åbner den op, og siger:

"Kig lidt på billederne"

Marie lystre. Hendes fingrer kører henad skærmen, hun finder et billede der fanger hendes øjne, imens kysser jeg hende fra hendes skulder til hendes nakke, ned af hendes hals og tilbage. Jeg kæler for hendes inderlår med en hånd, mens min anden kæler for hendes bryst. Jeg lader blidt mine negle køre op af hendes inderlår, og det giver et sug igennem hende, da min hånd stopper lige inde hendes trussekant. Jeg hvisker til hende:

"Jeg har lyst til at se dig med hans pik i munden, jeg vil se dig gå så dybt ned på ham som du gør på mig, og jeg har lyst til vi skal tage dig på skift hele natten, har du lyst til det?"

"Jahh" Sukkede Marie, mens hun instinktivt forsøger at presse hendes underliv op mod min hånd, hendes krop skriger efter at blive rørt.

Min hånd kører igen op af hendes inderlår, denne gang lægger jeg min hånd over hendes på hendes trusser, lige over hendes mis. Stoffet er fuldkomment gennemvædet.
Jeg tager mine fingrer op mod hendes mund, hun sutter ivrigt på dem og denne gang jeg glider min hånd ind under hendes trusser. Med mine fingrer begynder jeg at pirre hendes våde læber.

"Jeg vil mærke dig". Hvisker hun, mens jeg fortsætter mine rolige bevægelser, frem og tilbage, langs hendes ydre læber, op mod klitten, hver gang tætter og tættere på, men så tilbage hvor mine fingrer igen mødes ved hendes våde hul.

Hun spreder sine ben og presser hendes hånd ned over min: "pleeeease, jeg vil mærke dig", hun læner sit hoved helt tilbage og med hendes anden hiver hun fat i mit hår og trækker mig ned mod hendes hals. I det mine læber rammer hendes hals glider jeg to fingre ind i hendes våde hul

Hun stønner veltilfreds, mens mine fingrer glider ud og ind af hende, op mod hendes klit og ned i hende igen. Jeg tager blidt, men bestemt, om hendes hals og hvisker i hendes øre:

"Du er så fucking fræk, og så fucking våd, vidste ikke at din trekantsfantasi tændte dig så meget, jeg vil se dig sutte ham mens jeg tager dig bagfra, jeg vil mærke dine læber om min pik mens hans tager dybt. Vi tager dig hele natten, du er så fuckig fræk min lille Marie".

Jeg mærker hvordan musklerne spændes i hendes krop.

"Har du lyst til at komme, skat?"

"mmm" Er det eneste hun formår at svare.

Mine fingre kører tættere og tættere cirkler om hendes klit, taktfast bevæger hun sit underliv med mine bevægelser, liderligheden har fuldkomment overtaget hendes krop, verden omkring hende er forsvundet, det eneste der er tilbage er mine hænder, mine læber, hendes krop.

"fuuuckhh"

Orgasmen begynder at buldre ud i gennem kroppen, fra tåspids til øreflip, ud til hvert et hjørne af hendes krop. Hun falder sammen i armene på mig, hendes muskler og led som gelé, hun ligger med lukkede øjne i hvad der virker som en evighed. Jeg begynder at ae hendes hår. Endeligt kigger hun på mig, hendes pupiller fuldkomment udvidede.

"wow, den havde jeg ikke lige set komme" siger hun med et grin.

"ja, det kune godt virke som om, at det der med en trekant tænder dig lidt" siger jeg drillende.

Jeg kysser hende.
"Det må vi hellere få gjort noget ved"
..............

Marie og jeg havde aftalt at ses igen om fredagen, hun var hoppet på cyklen, på vej ind til mig, for at rødvin og se hyggefilm på sofaen. Alt virkede som det plejede.

På vej op ad trappen går der dog et sug gennem maven på hende. Pludseligt indser hun, at de to mandestemmer hun kan høre på vej op ad trappen, kommer fra min lejlighed. Hun genkender min stemme, men den anden, dybe, stemme er hende ukendt. Hun har dog en stærk fornemmelse af hvem kunne være.

Hun kan mærke hvordan hendes tanker går direkte fra mellemgulvet ned mellem hendes ben, og op i hendes hoved, et kort sekund føler hun sig næsten småberuset, hun tager instinktivt fat i gelænderet og går roligt op ad de næste trin. På etagen under min, får hun hurtigt rettet på håret og på tøjet, alt imens hendes ører fuldkomment indstillet på hvert et ord der strømmer ud af min entre.

Spørgsmålet dunker i hele hendes krop; Er det hvem hun og hele hendes krop håber på, er det bare en tilfældig ven der er kommet forbi? Sommerfuglene flakser gennem hende, idet hun kigger gennem døråbningen og går ind i entreen. Hun kan se mig sidde på sofaen i stuen, men hun kan endnu ikke se hvem den anden stemme tilhører.

Jeg ser hende stå i døren og jeg smiler til hende. Jeg rejser mig op for at tage i mod hende og vi mødes midt i entreen. Jeg giver hende et kys og et kram, hjælper hende med at få jakken af, tager hende i hånden og siger: "kom".

Hendes kinder blusser op da hun ser David sidde på sofaen, han bliver siddende og siger bare "hej".

"David, det er Marie. Marie det er David"

Marie kigger forlegent på David og får fremstammet et "hej", efterfulgt af et lille grin og et genert smil.

David griner til hende: "shit hvor er du flot", siger han mens han rejser sig op, går hen mod hende for at give hende et kram.

Marie kan ikke sige andet end "hej" mens hun griner lidt.

Jeg leder Marie hen til sofaen, hælder et glas vin op til hende, David sætter sig i stolen, der står overfor.

Jeg kigger på Marie og siger: "Jeg har inviteret David med til film aften, er det okay?"

"Det lyder da super hyggeligt" smiler hun, mens hun tager en tår af vinen. "Men er det okay hvis jeg liiige snupper et bad først". Marie hopper op fra sofaen, og går ud i badet, David og jeg griner lidt til hinanden.

Mens Marie får vasket og smukkeseret sig, finder vi en eller anden ligegyldig film frem, to dyner og nogle puder. Da vi hører fønen går i gang sætter vi os tilbage på sofaen, jeg på chaiselong-delen af og David i den normale.

Få sex i dag

Vi sidder og snakker lidt løst og fast, men synet der kommer gående om hjørnet og ind i stuen, får os begge, øjeblikkeligt, til at holde kæft;

Hun har iført sig en af mine hvide t-shirts. Ganske vidst er den lang til hende, men hendes velformede b-skåls bryster, deres lyse areolaer og fine små brystvorter stritter tydeligt gennem stoffe. Ligeledes er hendes sorte g-strengs trusser og den nederste del af hendes baller, et pirrende billede af, hvad der venter os. David er ved at tabe kæben på gulvet da hun går forbi ham.

Hun smiler til ham, og smutter ned under dynen til mig.

David skænker vin til os alle, og hurtigt kommer vi til at sidde under vores dyner og hyggesnakke. Vi får drukket et par glas, og har allesammen lidt glemt den dårlige undskyldning om at se en film, så startmenuen står ensomt og venter på at nogen trykker play. Marie griner af vores platte jokes, og hendes røde kinder afslører at hun er ved at have fået varmen.

På et tidspunkt opstår der et break i snakken, og bluerayen får endeligt lov til at gøre sit arbejde, David trykker play, og nogle ligegyldige skuespillere begynder at sige ligegyldige replikker gennem nogle ligegyldige scener.

Mine tanker er nemlig et helt andet sted. Marie og jeg har fået lagt os i ske under dynen, jeg er diskret begyndt at kæle for hendes bryster, min stive pik hviler mod hendes baller og det varer ikke længe før Marie begynder at gnubbe sin røv op ad den.

En gang i mellem kan man, gennem skuespillernes dialog og baggrundsmusik, svagt høre Maries bevægelser rasle med dynen. Min fornemmelse siger mig, at David er fuldkomment klar over hvad der foregår, men vi lader alle, fortsat, som om vi følger med i filmen.

Jeg får frisat min pik fra sit uudholdelige boxershorts-fængsel, og lægger den mellem hendes baller. Marie overrasker mig da hun, på elegant vis, får hun vippet trussen ned under ballen, hvorefter hun tager fat om min pik, og lægger den mellem hendes ben, direkte mod hendes mis. Jeg kan mærke, at hun er sjask våd. Hendes ændrer på sine bevægelser, og skifter fra en let pirren med ballerne til, på stille vis, at gnide hendes mis op og ned af mit skaft.

Mit pikhoved finder vej til hendes våde hul, og jeg begynder at pirre hende ved; næsten at glide helt ind i hende, men så alligevel ikke. Det kræver al disciplin og opdragelse jeg nogensinde har fået indlært, at modstå hende, og de instinkter der skriger på, at jeg skal tage hende lige nu og her. Alt jeg skal gøre er at bevæge min hofte mod hendes, og hun ville mærke min pik fylde hendes våde hul. Men jeg nyder min magt, jeg nyder at trække min hofte lidt tilbage hver gang hun forsøger at presse sig nedad, og jeg kan mærke at det kun gør hende vådere.

Jeg er fuldkomment opslugt af hende, og jeg har fuldkomment glemt Davids tilstedeværelse i rummet. Marie bevæger benene så hun kan få g-strengen helt af, og hun ligger nu, fuldkomment bundløs, med min pik hvilede min mod hendes hul. Hun tager fat i min hånd og leder den under hendes t-shirt, hendes nipples står lige så stive som min pik, og da hun efterfølgende hiver fat i mit hår for at trække mine læber mod hendes nakke, kan jeg ikke modstå hende længere, instinktivt trykker vi os mod hinanden og min jeg glider dybt ind i hende.

Marie sukker dybt og stønner så stille hun kan, til en start fortsætter vi med at følge hinandens bevægelser. Der går dog ikke længe før vi skifter rytme, mine hænder tager grådigt på hendes bryster, mens jeg begynder at tage hende hårdere og dybere. Lyden af dynens raslen, Maries stønnen og vores kroppe der taktfast støder op mod hinanden fylder rummet. Opslugte af hinanden og vores liderlighed smider vi dynen på gulvet, og først der, indser vi begge hvad der er sket. Jeg kigger op, ser David tilbagelænet i sofaen, uden t-shirt og med hans pik i hånden.

Marie kigger bryder stilheden ved at sige: "stop nu med at lege med dig selv og kom herover!"

David og jeg kigger på hinanden i øjnene og griner. Jeg rejser mig op og David sætter sig mod ryglænet i chaiselongen, spreder sine for at give plads til hende. Marie lægger sig tilrette og begynder grådigt at gå til værks på hans pik. Hans hænder glider gennem hendes blonde krøller, mens han guider hendes hoved op og ned.
"Fuck hun er vild til sutte" stønner David

"Vildeste jeg nogensinde har prøvet" svarer jeg.

Marie presser sig selv så langt ned hun kan, synet og lyden af den lille prinsesse, hendes smågaggende suttelyde, hendes kønne lille hoved der kører op og ned på min kammerat, gør mig stenhård, og jeg er fuldkomment fikseret på den seance der foregår for øjnene af mig.

"Fuuck" Davids hænder spænder mens han forsøger at bremse Maries tempo, men hun ignorer det, at hun bliver hevet lidt i håret, hun ved at hun har ham, hun ved at han intet kan gøre, hun vil mærke hans sæd, hun vil mærke ham eksplodere i hendes munden på hende.

David har måtte accepterer sin skæbne, og hjælper i stedet Marie med at få presset hende så langt ned over sit lem som hun kan komme, David brøler i det han skyder sin sæd dybt ind i halsen på hende, Marie tager grådigt imod det første skud, men Davids pik fortsætter med at pumpe i halsen på hende. Småhoste og grinende løfter Marie sit hoved fra Davids skød, små sæddråber løbende ned af kinden.

Jeg rækker hende en serviet og et glas vand.

"Den vildeste jeg nogensinde har prøvet" gentager jeg grinende. Marie smiler frækt til mig.

"Kommer du altid så meget?" Spørger Marie

"Det må være dig søde, du er kraftedeme fræk" svarer David mens han læner sig tilbage.

Marie rejser sig fra sofaen og stiller sig ved siden af mig. Hun kysser mig dybt, og med to hænder tager hun om min stive pik og mine boller: "Ham her trænger vidst også". Siger hun, kigger mig i øjnene med et frækt smil.

Jeg skubber Marie ned i sofaen, lægger mig over hende, hun spreder sine ben og hiver fat i min pik, guider mig mod hendes sjaskvåde hul. Ingen pirren, ingen drillerier, vi vil have hinanden, nu.
I det min pik glider i hende, stønner hun et veltilfreds "fuck jah" og kysser mig. Vi er begge fuldkomment overtændte. Det varer ikke længe før jeg begynder at tage hende hårdt. Hun kan se liderligheden og lidenskaben i mine øjne, mine stød går dybt i hende, hendes bryster gynger frem og tilbage, og jeg mærker hvordan hendes negle borer sig ned i min ryg,

"fuck jahh, knep mig, ikke stoppe ikke stoppe ikke sto'op" hendes krop begynder at skævle under mig , hun hiver mig ned over hende, hun presser min krop hårdt ned mod hendes i det hun kommer. Jeg kan mærke hvordan musklerne i hende griber om min pik, orgasmerne ruller gennem kroppen på hende, små støn, korte vejrtrækninger, hun bevæger sine hofter, så hendes muskler masserer direkte på mit pikhoved, jeg kan ikke holde til mere. Følelsen af min sæd der begynder at pumpe i hende, får Maries krop til at give efter igen. Vi holder om hinanden mens vi mærker hvordan blodet dunker gennem hinandens kroppe.

Jeg kysser hende igen, og løfter mig for at give Maries krop lidt frisk luft. Jeg kigger op på David, der igen sidder med sit stive lem i hånden. Marie ligger helt færdig på sofaen.

"fuuuuck" griner Marie, "det var en af de store" siger hun med et suk.

"hvordan har du det Marie, kan du tage en omgang mere? David ser ret klar ud"

"Jeg tror lige jeg skal have en pause, sorry"

"for fanden Marie, hvad er det for en måde at behandle sine gæster" griner David.

"Bare fordi, jeg ikke kan tage dig lige nu, kan jeg godt stadigt hjælpe dig, kom"

Jeg rejser mig op og lader David kommer til.

Marie guider ham over, så hans ben er på hver side af hendes hoved og han har udsyn udover hendes krop. Hans tunge nosser hænger over hendes mund, hun tager en hånd om skaftet, en hånd på hans balle og lader sine tunge lege med hans nosser. Det varer ikke længe før David onanerer mens Marie ivrigt fortsætter sin tungeleg, mens hun blidt holder hans kugler i munden.

Jeg kan se det koncentrerede ansigtsudtryk på David, hans hånd der kører op og ned af hans lem, mens han grådigt rager på Maries krop. I det han kommer, rejser han sig op, og spreder sæden ud over hele hendes krop.

"Næste gang" siger Marie, "næste gang, er det vores tur til at knalde"

David kigger på mig og spørger "næste gang?"

"Så vidt jeg kan regne ud, har vi som minimum tre gange mere" Svarer jeg og smiler til ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.