Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som man kan forstå fra den første del af fortællingen, har jeg aldrig fået lov til at mærke svømme-møens store patter, selvom jeg har plaget og forsøgt jævnligt – jeg får altid et rap over fingrene og en klar afvisning når jeg nærmer mig. Til at starte med syntes jeg faktisk at det at kigge når vi svømmede samt at blive kneppet og spillet af bagefter var en fin ordning, men jeg kan ikke lade være med at drømme om at få lov til at kramme de gigantiske bryster i den sorte BH og helst også få lov at køre pikken af imellem dem...

En dag da vi igen fulgtes hjem til hende efter svømningen, sagde hun at hun faktisk ikke havde tid den dag til at vi tog den sædvanlige tur, og at vi måske skulle droppe det. Det var naturligvis en lidt skuffende melding, og min hjerne (den der sidder i bukserne) arbejdede på højtryk for at finde en mulig løsning. Så poppede mine hede fantasier om at kneppe hende mellem de store kloder op igen, og det røg ud af mig at jeg da godt ku komme med et forslag til at lave noget der ikke tog så langt tid ..

SEX I DAG?

Hun brokkede sig lidt, og var ikke meget for at høre om det, men inden vi blev færdig med at diskutere endte vi alligevel oppe i lejligheden. Denne gang var det min tur til at sætte hende i sofaen, og da jeg vidste at tiden var begrænset, fik jeg hurtigt knappet hendes skjorte op, og som jeg håbede dukkede den sorte BH op indenunder. Bare synet af barmen og blonderne fik mig gjort kampklar på rekordtid, og mens jeg stod foran hende tog hun min pik i hånden og spillede den, derefter prøvede hun forsigtigt at tage min pik i munden og skiftevis kilde spidsen af min pik med tungen og sluge så meget af den hun kunne, men jeg blev ved med at forsøge at styre pikken ned i den utroligt fristende kavalergang, og langt om længe gik mine fantasier i opfyldelse da hun klemte og masserede min stive pik med de gigantiske bryster der hele tiden kæmpede for at komme ud af BH'en, men så blev jeg jo – endelig, endelig ! nødt til at støtte dem lidt og hjælpe dem med at blive i deres rette omgivelser, ikke nogen nem opgave med sådan nogle store tunge meloner i en tilsvarende gigantisk BH ...

Jeg kunne mærke hendes lille bløde hånd der forsigtigt holdt om mine sprængfyldte nosser, mens min pik kørte frem og tilbage mellem de gigantiske bryster. Hver gang hun fik en chance til det, mødtes hendes våde tungespids med mit følsomme pikhoved og det føltes som om hendes blide fingre, varme mund og bløde bryster arbejdede sammen om et eneste formål, og der gik da heller ikke ret lang tid inden jeg skød en hel uges ladning ud på hendes torpedo-bryster og på BH'en mens jeg krammede og nulrede og mærkede og gramsede det bedste jeg havde lært, nu helt uden protester fra hendes side. Det hele havde måske ikke taget mere end 5 minutter, hun pakkede hurtigt sammen og smed mig ud med den sædvanlige type kommentar om at hvis jeg nogensinde griser hendes fine og dyre undertøj til med sperm igen, så får jeg med hende at bestille.

Så nu forsøger jeg altid at komme ud over hendes patter, mens jeg bevidst "rammer lidt ved siden af" på det flotte frække undertøj, som hun sjovt nok altid sørger for at have på.

Hun holdt pludseligt op med at komme til svømning uden at sige noget, og jeg var forbi hendes lejlighed et par gange uden at se hende, tænkte på om hun var flyttet, eller bare havde tabt interessen for svømningen og/eller mig ..

I dag kom jeg cyklende på vej hjem fra svømning, og jeg så ud af øjenkrogen at der var et par meget store og hårdt opspændte bryster i en stram trøje, som jeg som jeg synes jeg kunne genkende. Dog var de om muligt endnu større end jeg husker dem – de var faktisk så store at de ligesom gik ud forbi kroppen på begge sider, samtidig med at de var kuglerunde, garanteret spændt op i den BH jeg kender så godt... Jeg så også at hun havde en ordentlig gravid mave på, men det var først da jeg kom lidt tættere på at jeg kunne se at det var bikinipigen fra svømmeholdet der var ude at gå tur med hund og fyr.. Så må det sgu da ha været sådan også da vi legede sammen, så tror da fanden det hele det strutter sådan ! Damn, jeg vendte cyklen og kørte tilbage, bare for at se hende igen, og barmen nærmest lå ovenpå maven, det er jo helt vildt at noget kan være så stort og rundt og smukt og fristende ! Men hun så ikke mig, og jeg ville ikke bryde forstyrrende ind i familieidyllen, men tog direkte hjem og spillede pik mens jeg så den store flotte barm for mit indre blik – nøj den unge er heldig at komme ud til sådan et sæt mejerikasser, hvis det bliver en dreng så er der nok ikke nogen tvivl om at han som voksen får samme lidenskab for et par gode store nødder som vi andre har :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.