Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Om sommeren svømmer jeg ude i havet, på et hold sammen med en blandet flok af andre svømmere. I år har der været en pige på ca. 30 år, og når hun har våddragten på er der ingen tvivl om at hun har en stor barm, men den må på en eller anden måde være klemt inde i den stramme dragt, for det er først når vi skal klæde om før og efter at jeg ikke kan undgå at lægge mærke til at hun har den største, rundeste og flottest indpakkede bikini-barm inde i våddragten, og den kan jeg naturligvis ikke undgå at smugkigge lidt på når jeg får chancen. Et par gange har jeg måske kigget lidt for meget, og jeg tror hun har lagt mærke til det, men hun har hver gang kvitteret med et smil – jeg tror sgu godt hun ved at hun har den effekt på mænd...

En dag efter svømningen mødte jeg hende ved hendes cykel, som stod parkeret ved siden af min. Jeg kunne ikke undgå at se at hendes skrå taske-rem sad så langt inde i hendes kavalergang at remmen pressede hendes ene enorme bryst ud til siden, og mens jeg kæmpede for at undgå at glo på de flotte buler inde under trøjen forsøgte jeg at smalltalke om hvor dejligt det er med en tur i vandet, og vi snakkede lidt om den forestående svømmetur Rundt om Christiansborg. Efter et øjebliks stilhed tog jeg en dyb indånding og sagde ligeud at selvom jeg gik til svømning for træningens skyld, kan jeg jo ikke undgå at lægge mærke til de andre på holdet. Hun skævede til mig et øjeblik, som om hun lige skulle forstå hvor jeg var på vej hen, men hun valgte at lade mig tage initiativet... Jeg rømmede mig og sagde at det jo altid er dejligt for en mand at få muligheden for at smugkigge lidt på sådan en flot indpakket barm.

SEX I DAG?

Hun grinede og spurgte om det var indpakningen jeg kiggede på, og jeg måtte korrigere og sige at det naturligvis var helheden jeg tænkte på, men at det jo altid er dejligt at der er noget overladt til fantasien, og skyndte mig at tilføje at både våddragt og bikinien indenunder jo skjuler det de skal, men at det faktisk er endnu mere pirrende, når en kvinde er pakket flot ind !
Hun smilede og sagde at jeg vist var en værre en der kunne finde på at smugkigge og ovenikøbet følge efter damerne hjem for at fyre et par komplimenter af – hun mente at jeg var ikke så lidt fræk. Hun tilføjede dog at hun altid var glad for at få komplimenter, det var der ikke mange mænd der havde modet til at gøre.. Hun fortsatte med at sige at hun ikke havde tid i dag, men i næste uge kunne jeg få lov til at gå med hende hjem efter svømningen og få "lidt ekstra motion", så jeg kunne lære at være lidt mindre frisk og fræk. Jeg var ikke helt sikker på hvad "ekstra motion" gik ud på, og det var svært at tænke på det hele ugen og så samtidig ikke spille pik, fordi jeg ville spare en ordentlig ladning op til hende, just in case.

Ugen efter mødtes vi igen ved cyklerne, det var sådan en stiltiende aftale at vi skulle det, og vi fulgtes ad hjem til hende som hun havde sagt. Da vi kom op i lejligheden gav hun mig med stram mine besked om at vente i sofaen. Hun forsvandt så ind i soveværelset og var tilbage forbavsende langt tid efter, men jeg turde ikke spørge hende hvorfor. Da hun dukkede op var hun iført en morgenkåbe og – viste det sig – det flotteste sorte lingeri indenunder, der mere end fremhævede hendes flotte former og især barmen, der endnu mere end før struttede, svulmede, ja nærmest så ud som om 2 torpedoer forsøgte at bane sig vej ud gennem den lidt for dybe udskæring i morgenkåben. Jeg blev helt stakåndet, min pik begyndte at røre på sig, og jeg forsøgte at stikke hånden frem for at mærke de enorme buer der pressede sig på under stoffet.

Jeg fik et rap over fingrene og hun sagde hårdt : Tag tøjet af ! Heldigvis havde jeg lige været i bad efter svømmeturen, så jeg smed hurtigt tøjet som forlangt, det kunne jeg sådan set ikke se nogle problemer i, tværtimod. Jeg skulle til at rose hendes påklædning igen, men hun hviskede vredt: Ti stille ! Hun kommanderede og hjalp mig/tvang mig om på alle 4, og her skulle jeg måske have anet der var noget galt, og hvad der havde taget hende så langt tid... Der sad en stor strap-on gemt under et par blondetrusser, og da hun trak den enorme gummipik frem fra blonderne fandt jeg ud af hvad det var der skulle motioneres: det var mit røvhul. Og det skal jeg love for at det blev, det har nok taget det meste af en halv time inden jeg var blokket så meget ud at det holdt op med at gøre ondt, og jeg kunne rumme bare en del af den lange tykke DILDO hun forsøgte at tage mig med.

Når jeg så er blevet godt øm bagi og tigger hende om at stoppe, lægger jeg mig på ryggen og hun kæler blidt for mit smurte og udvidede hul, og tager hun fat om min pik og spiller den til jeg sprøjter mit opsparede sperm ud på hendes hånd og ned over min pik og mine nosser, mens hun fortsætter med små blide bevægelser indtil jeg er helt tømt. Det er super frækt at hun har morgenkåben på endnu og jeg kan ane de frække sorte blonder med de fantastiske former indenunder. Hun skælder mig hæder og ære fra mens hun spiller pik på mig, og især hvis det lykkes mig at sperme på hendes hånd eller på hendes tøj. Det er virkelig beskidt tale (lige som jeg ka li det) og hun slutter altid med at sige at hvis jeg kigger på hende igen næste gang i svømmehallen, så får jeg samme tur igen.

Så nu bestiller jeg ikke andet end at stirre uhæmmet på hendes gigantiske kloder når vi er til svømning, men så er der til gengæld garanteret ekstra "udstrækning" bagefter. Det er en dejlig fast rutine vi efterhånden har fået : Vi svømmer en tur - jeg kigger – hun ser jeg kigger – jeg følger hende hjem – hun knepper mig med sin strap-on og smider mig ud med samme besked : hvis du smugkigger igen, får du med mig at bestille en gang til !

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.