BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I mine unge dage var jeg vicevært på en ejendom på Østerbro i København.

Der boede mest enlige damer i ejendommen og de havde mange ting, som en rask og foretagsom ung mand kunne tage sig af. Der var jo altid et eller andet, som skulle repareres, ordnes eller monteres.

En dag traf jeg Jeanette i trappeopgangen og hun fortalte, at hun denne gang ikke havde noget håndværksmæssigt problem, men hun ville bare inviterer mig på en kop kaffe, når jeg havde tid.

Hun var en flot ung kvinde på omkring de 30 år med små bryster og en slank krop. Vi havde mange gange udvekslet blikke, så jeg, som ikke havde haft kontakt til det andet køn længe, tænkte, nu kom chancen, som jeg havde ventet på. Jeanette boede alene og havde på arbejdet meget om ørerne, så hun havde ikke tid til at finde en fast fyr.

Vi aftalte, at jeg skulle kigge op til hende på anden sal senere samme aften. Da jeg kom op, bad hun mig komme ind i hendes lejlighed. Den var flot og med mange billeder på væggene. Hun bad mig tage plads på en stol i stuen. Selv satte hun sig overfor. Hun skænkede kaffen og havde også bagt en kage. Vi nød kaffen og talte om løst og fast, men jeg kunne mærke, at hun ligesom jeg, havde mere lyst til at kæle og bolle end til kaffe og kage.

Jeg satte mig over til hende i sofaen og lagde min arm om hendes skuldre. Det var lige det, som skulle til. Hun lagde også sin arm om mig og begyndte at tungekysse mig, mens hun flåede i mine bukser og skjorte for at få dem af. Jeg åbnede hendes bluse og hendes små bryster sprang mig i møde. De var dejlige, så jeg måtte kysse og slikke de små brystvorter, som blev helt hårde ved den behandling. Hun krængede hendes stramt siddende bukser af, så hun nu kun havde trusser på. Hun tog mig ved hånden og førte mig ind i soveværelse, hvor hun trak sine våde trusser ned og smed sig på sengen med spredte ben.

Vi lagde os i en 69ér og jeg begravede mig i hendes sorte, behårede mis og hun tog min pik under behandling. Hun suttede pikken og masserede min nosser med øvet hånd. Det var bare så dejligt endelig at mærke en kvinde igen. Jeg suttede hendes klitoris og skedeindgangen alt i mens jeg stak et par fingre op i den snævre og plaskvåde fisse. Hun stønnede og bevægede underlivet rytmisk frem og tilbage. Jeg kunne mærke, at hendes slanke krop blev gennemrystet af flere orgasmer.

Hun skubbede mig væk fra hendes underliv og bad mig lægge mig på hende i missionærstillingen. Min stive og dryppende penis fandt hurtigt vejen mod hendes åbning. Jeg førte den hen til den og langsom gled pikken op i hendes snævre revne og trængte helt i bund. Hun pev og jeg gav et grynt fra mig. Det var ganske fantastisk at mærke en kvinde igen. Jeg førte pikken frem og tilbage i et langsomt tempo. Jeanette blev mere og mere våd og hendes lækre skamlæber svulmede op og sluttede tæt om pikken. Jeg masserede hendes anus med min finger som jeg af og til lod glide ind i hende. Hun stønnede endnu højere og vred sig under mig.

Hun var nu så ophidset, at hun bad mig om at trænge ind i hendes anus bagfra. Hun rejste sig på knæene og jeg stillede mig på knæ bag hende. Hun greb mellem sine ben og fik fat i mit knaldhårde lem og førte den mod hendes stjerne. Jeg gled ind i hende og kom helt til bunds. Hun skreg og bad mig knalde hende hårdere. Jeg kneppede hende vildt og da hun ikke kunne holde til mere, smed hun sig ned i sengen og derved røg pikken uforløst ud af hendes endetarm.

Jeanette vendte sig om mod mig og tog min pik i munden. Hendes tunge kørte op og ned af skaftet og tungen viklede sig om pikhovedet. Hun sugede og suttede indtil jeg fik fyldte hendes mund med min varme sperm.

Vi lå nu i hinandens arme og kælede og kyssede intensivt. Det var bare vidunderligt og Jeanette og jeg gentog historien indtil hun kort efter fik en fast ven.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 117 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.