Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sidste sommer, da min bedste kammerat, Allan, og jeg havde fået feriejob i en is og Pølsebod nede ved en strand. Vores arbejdsgiver var en smuk, slank og langbenet brunette på 23, som desværre kun viste sig i biksen ved vores ansættelse.

Vi lavede ustandseligt fis med kunderne. Især med de unge badenymfer, hvis nyligt fremsprungne små, nuttede bryster tragisk nok endnu aldrig var blevet kærtegnet eller gramset på.

Sex på jobbet En af dagene blev Allan syg, og jeg måtte stå alene i biksen. Efter ni drønkedelige timer i Skuret kom en pige på ca. 18 år. Dagen før havde hun smækket Allan et par på hovedet, fordi han havde ladet som om, han lige skufle checke noget under disken og derfor var kommet til at fange ud efter et par ungpigebryster.

I går havde hun været i en meget vovet bikini, som havde fået det til at Krible i underlivet. Men i dag havde hun beskyttet sig mod beskuelse med en stor, let sommerskjorte.

- Jeg skal have en pind-is! Sagde hun og smilede. Havde åbenbart glemt alt om i går Hun så overmåde godt ud med de knaldende røde læber Jeg kiggede på hende. Hun så på mig med sine krystalklare blå Øjne. En penis! Gentog hun.

Er du faldet i staver?! Af en eller anden grund blev jeg pludselig noget utryg ved situationen. Hun måtte da lave sjov med mig.

- Skal den nydes her? Spurgte jeg og forsøgte at sende hende et overlegent, selvsikkert og frækt smil.

Selvfølgelig Jeg fiskede en Top Hat frem fra køleboksen og rakte den til hende. Hun rev den voldsomt ud af hånden på mig og skulede mopset på mig. Og gik hen til døren og ind i butikken.

Jeg bliver altså nødt til at lukke min is og Pølsebod! Sagde jeg men hun svarede ikke.

I stedet indledte hun den mest særprægede form for is-spisning, jeg endnu har set. Mens jeg tørrede disken af og lukkede skodderne til, kunne jeg ikke undgå at lægge mærke til hendes ophidsende røde læber der kærtegnede Top Hatten som var det en pik. MIN PIK!

Så hørte jeg en stønnen. Jeg vendte mig om. Hendes ene hånd havde sneget sig ned under den lette sommerskjorte. Der i døren stod hun og gned sig våd Pigen blinkede til mig og knappede diskret sin skjorte OP.

Hun var totalt nøgen nu. Uden en travl på den blottede krop så hun på mig med sine

klare blå øjne. Brysterne var små og runde som appelsiner, og hendes lille mis var pæn og dusket. Jeg gik hen mod pigen med stiv pik i bukserne, satte mig på knæ og stak. tungen op i varmen på hende. Hun havde virkelig kunnet gøre den våd under gnubberiget og ispindeslikkeriet.

- Jeg vil have pik! Stønnede hun med sagte stemme, greb om mit hoved og bøjede det forover, så jeg kiggede lige. op i hendes ansigt.

På min vej op kyssede jeg hendes navle og krøb derefter videre op til hendes abnormt lækre ungpigebabser, hvor jeg gjorde holdt i et kort stykke tid. Imens lynede hun ganske stille min lynlås ned. Min kysseflugt fortsatte videre op ad hendes hals og endte i hendes sexede blodrøde mund.

Hendes pigehånd tog om min hårdtpumpede nosser og gled herefter videre op omkring selve stangen. Derefter satte hun sig ned på knæ og lænede sig bagover, så hendes velduftende kusse tittede frem. Der lå hun og tegnede små cirkler i luften med sin lette røv, mens jeg smed tøjet.

Jeg borede mit bankende lem op i hendes drivende lysthus. Hun stønnede højt. Jeg stødte til, og hun strammede sine muskler om min liderligheds brunstpik. Jeg trak mig ud og sendte derefter alle mine ladninger ud over hendes skælvende krop.

Først i dette himmelske Øjeblik vendte jeg tilbage til virkeligheden. Og opdagede, at der foran mig stod en vis bestyrerinde af biksen. Den 23årige brunette var vendt tilbage. At denne kvinde, som jeg så ofte havde voldtaget i mine hede Onanidrømme, netop skulle tage mig i at kneppe med en anden, kunne jeg slet ikke fatte.

Men det var sandt. Lige så sandt som at jeg blev fyret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.