Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På Södra Förstadsgatan 81A i Malmø ligger Taboo. Det er en sexbutik med et stort legeland bagtil. Masser af VIDEO rum og glory holes i væggene.

Det var i min sommerferie at jeg var et smut i Malmø. Jeg har et par yndlingsbutikker jeg plejer at gå i og som regel får jeg en god deal fordi den svenske krone er så lav - hvis der samtidig også er tilbud, ja så er det jo mega fedt. Når jeg kommer til Malmø synes jeg altid at der er godt gang i grindr. Der er mange muslimske mænd alene i Sverige. Det er som regel ret nemt at mødes. de fleste vil bare gerne have en villig bottom at lege med.

Efter lidt shopping tog jeg ind på Taboo. Klokken var ca 14 om eftermiddagen og det var fredag. Jeg gik en runde. der var mange mænd. Mange svenske med ring på fingeren og en del udlændige fra mellemøsten og Somalia. I bunden af Taboo er et dark room med glory holes til en række booths. Reglen er at piksutterne går i dark room og de mænd der vil suttes stiller sig i booths, tager pikken frem og stikker den ind i hullet. Jeg var den eneste i dark roomet. Der gik ikke længe før alle hullerne var fyldt op med pikke der skulle suttes. Jeg startede med en fed svensk pik. Han var en nysgerrig gift fyr (ring på fingeren), pæn krop, i jakkesæt. Han havde lynet ned og fremviste en flot pik i opadgående bue.I glory hole er de altid de sværeste at få helt ned i halsen, men jeg kunne dreje hovedet lidt og så lykkedes det alligevel. Han stønnede højt. Han kunne tydeligvis godt lide deep throats. Han bollede mig ned i kæften. Jeg forsøgte at holde hovedet stille, så han var i fuld kontrol. Jeg kunne se at de andre pikke store stive på række i hvert sit hul. Han sprøjtede ned i halsen på mig, lynede op og viste et "thumbs up", så gik jeg videre til den næste i rækken.
Det var en ung somalier. nok ikke mere end 20 år. Pikke var tyk og lang og helt lige. Jeg legede først med pikhovedet med min mund og min hånd, fandt en rytme hvor jeg brugte begge dele flittigt. Omskårede fyre skal helst have lidt hånd når man sutter. Selvfølgelig tog jeg den også helt ned i halsen. Kunne mærke at han gav et lille ryk i sig hver gang. Jeg lod den blive helt nede i halsen og strammede halsen om den og så spillede jeg den af på ham med min hals. Hans ben rystede og han stønnede højt og blev ved med at sige fuck, fuck!! Der gik ikke lang tid før at hans varme sperm flød ned i halsen på mig. Det var et ordentligt brøl han kom med. Det smagte dejligt. Jeg slikkede hans pikhoved rent. Han var lige ved at gå ud af sit gode skin. Den 3 fyr var en lidt ældre gut. Flot overskæg, skjorte, meget behåret. Hans pik var hvad jeg kalder en beer can dick. Tyk men ikke så lang. Den buede lidt nedad hvilket gør deep throat super nemt. Den røg lige ned i halsen. Han havde tydeligvis hørt de 2 andre nyde mine talenter men han var alligevel ikke helt forberedt. Han var meget verbal og udtrykte stor tilfredshed. Elsker et stort pikhoved som hans. Mens jeg suttede ham, var der en arabisk mand der havde stillet sig om bag mig. Han pressede sin pik imod min røv. Jeg knappede ned så han kunne trække buskerne af mig. Han stak en finger op. Uuuh, det føltes dejligt. Det var som om at han skulle mærke efter om jeg var åben for pik. Mens jeg suttede på den anden og han begyndte at knalde mig i munden, gik araberen på knæ og slikkede mit bagerste hul. Jeg kunne næsten ikke styre mig. Det gør mig utrolig liderlig at få slikket numsehullet. Han stak en finger op. Jo jeg var blevet mere modtagelig. 2 andre mænd var dukket op i mørket bag ham. Jeg kunne høre at de spillede pik. Den ene var håndværker, da jeg kunne se at han havde håndværkerbukser på.
Forsigtigt trængte araberens pik op i min numse. Han slikkede mig i øret samtidig. Fyren bag hullet trak sig ud af munden på mig og sprøjtede ind i hullet. Hans varme sperm ramte mig i fjæset. Araberen begyndte at kneppe hårdere. Mit hoved ramte væggen næsten hver gang og lyden var ikke til at tage fejl af. Alle vidste hvad der foregik. Araberen greb mig i håret og trak mig tilbage mod ham. Min ryg stod i en bue og røven strittede mens han knaldede den. Ååh mit stakkels hul. jeg kunne mærke hvordan det blev udvidet. Med hans pik oppe i mig pressede han mig ind i et tilstødende lokale. Der var helt mørkt derinde, men der var en briks. Håndværkeren og 2 andre mænd fulgte med og stod i døren. De spillede pik. Da jeg lå på alle 4 på briksen. Fik de hevet bukserne helt af mig. Derefter skal jeg love for at jeg fik pik. Araberen knaldede mig så hårdt i dybe stød at jeg tænkte at jeg måske flækkede. Alligevel legede jeg med og stønnede. Han kom oppe i mig med et brøl. Da han trak pikken ud kunne jeg mærke at hans sæd løb ud af hullet. Men jeg fik ikke lang tid til at komme mig. Håndværkeren var hurtig med at stikke sin pik op. Den var væsentlig større hans pik. Han knaldede mig i araberens sæd. jeg måtte lægge mig ned på maven fordi hans store krop tvang mig ned. Han spredte mine ben mere med hans egne ben og så kørte lokomotivet for alvor. Hold da kæft hvor kunne han kneppe. Han lagde hans store overarme på min ryg og holdt mig nede. Pikken kørte ind og ud. En ny mand stak sin stive pik i munden på mig. Jeg kunne ikke stønne mere. Jeg suttede løs på ham og han kom hurtigt. Hele Taboo må have hørt os og mange mænd stod i døren og fulgte med. Jeg strammede min numse det bedste jeg har lært. Den blev stram om håndværkerens pik. Kunne høre at han godt kunne lide det. og med et sprøjtede han sin varme sperm op i mig. Jeg kunne mærke hvordan det kildede oppe i mig da stråler med sperm pumpede ud i mig. Han blev liggende ovenpå mig et stykke tid. Så rejste han sig op, trak sine bukser på og lynede op. Jeg ville til at rejse mig, men en stor mand jeg ikke nåede at se, pressede mig ned på briksen igen. Han bandt mig for øjnene. Han vendte mig om på ryggen og åbnede benene for ham. Han stak sin pik op. Igen blev jeg voldkneppet. Jeg kunne høre ham stønne ovenpå mig. Men jeg havde en følelse af opgivelse. Han kneppede mig hårdt og jeg lod det bare ske. Han kom oppe i mig. Han holdt mine ben åbne og en ny mand trængte sig op i mig. Sæd sivede ud af min numse. Jeg kom tila t tænke på at jeg jo bare var kommet for at sutte pik. Og nu lå jeg så her i et baglokale og blev gangfucked. Jeg tror at 4 eller 5 mænd kneppede mig med bind for øjnene.
Bagefter tog jeg mine bukser under armen og gik op på første sal for at gå på toilettet. Jeg havde sperm i hovedet, omkring munden og det løb ned af benene. Der var en del mænd der så på mig da jeg gik forbi. På badeværelset fik jeg vasket mig og fik bukserne på. Da jeg kom ud sad jeg lidt og kiggede på de frække videos. Og efter lidt tid forlod jeg Taboo. På gaden gik jeg hen imod metroen så jeg kunne få et tog hjem mod københavn. Jeg følte at jeg lugtede lidt af sperm og at folk kunne se på mig at jeg havde sperm inden i mig fra ihvertfald 8 mænd. Da jeg satte mig i toget fik jeg øjenkontakt med en ung flot fyr. Hold da op hvor var han pæn...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.