Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En gang for ca. 40 år siden hang jeg ud sammen med et par venner, og en aften hvor vi kede os hang vi ud nede i en af kælderne i de blokke hvor vi boede, selv om vi ikke måtte være der, vi larmede og grinede en hel del så vi ikke hørte ad der kom en ned i kælderen. Da han pludselig stod lige foran os skyndte mine kammerate at løbe og nåde at smutte væk, Jeg var ikke så heldig, manden fik fat i min arm og holdt mig fast, Han sagde at jeg bare skulle følge med, og han trak mig med sig op i sin lejlighed. Da vi kom op i hans lejlighed og han havde lukket sin dør efter os spurte han om han skulle ringe efter politiet eller om han skulle gi mig min straf, Jeg svarede mig at han ikke måtte ringe efter politiet, hvor han spurte om jeg så ville tag min straf uden brok, vilken jeg svarede ja til, og før jeg kunne nå at blinke med øjenen gav han mig en ordenlig lussing og bad mig venner mig om så jeg stod med rykken til ham.

Da jeg havde vendt mig om med ryggen til ham, stilled han sig helt bag ved mig og lagde han sin ene arm rund om mig og holdt mig fast så jeg ikke kunne komme fri mens han med den anden tog fat i mit skridt, såndan stod han et lille stykke tid før at begynde at masser min pik og boller, Jeg kunne mærke at jeg begyndte at få stå dreng på. Og da han kunne mærke at jeg havde fået stå dreng på, gav han slip på mig og sagde at jeg skulle gå der ind men han pegede på døren ind til soveværelset. Jeg turde ikke andet, så jeg gik der ind og han fulgte lige efter mig, da vi var komme der ind bad han mig om at tage mine bukser af, hvad jeg nægtede i første omgang, vilken fik ham til at truge med at ringe til politiet, så lidt modvillig begynde jeg at knappe mine bukser op og lyne ned. han bad mig om at tage dem helt af også mine underbukser hvilket jeg gjorde, jeg turde ikke andet. Da jeg havde fået dem helt af, bad han mig ligge mig på alle fir med røven til ham, og at jeg skulle ligge med mine knæ helt ud til kanten, og at jeg skulle sprede min ben, da jeg havde gjordt som han havde bedt mig om tog han noget i sin skuffe i natbordet og gik hend mag ved mig. Kunne ikke se hvad han lavede, men kunne høre at han trak lynlåsen ned i sine bukser. Kan høre at han lever et eller andet bag ve mig. Pludselig tager han fat i mine baller skiller dem af og så kan jeg mærke han pik mellem dem og mærke at han prøver at presse sin pik op i mig, jeg forsøger at trække mig væk, men det lykkes ikke han er for stærk for mig, han øger bare presset mod mit hul og der gå ikke lang til før det giver efter, og han trænger hurtig helt ind i mig, og begynder at kneppe mig og han er ligeglad om at det gør ondt på mig. Selv om det følges som en evighed indtil han kommer inde i mig er der kun gået max 5 min. Da han er kommet trækker han sig ud af mig tager sine bukser på og siger han jeg godt kan tage mine på igen. Da jeg har fået mine på igen siger han til mig at jeg skal komme igen i morgen samme tid for da jeg stadig mangler at få min fulde straf, og han siger at vis jeg ikke kommer vil han melde mig til politiet for han ved hvor jeg bor. Jeg lover at jeg nok skal komme igen i morgen bare han ikke ringer efter politiet. Han siger smut nu ned til dine venner igen men huske nu i morgen.

SEX I DAG?

Da jeg kommer ned til mine venner spørger de hvad der skete, sagde jeg bare at jeg havde fået en ordenlig skideballe, og en lussing. vi stod og snakkede en halv times tid for vi gik hjem,

Næste dag efter aftensmaden gik jeg over til manden for at få min straf, da jeg kom over til ham ringede jeg på døren, der gik ikke 30 sek. før døren blev lukket op. tror han stod og ventede på mig. Han sagde kom ind. Da jeg var komme ind og han havde lukket døren kunne jeg se at han bare stod i sine underbukser med en stor bule. Han sagde at jeg skulle tag alt mit tøj og ligge mig ind på sengen som i går, vilken jeg gjorde. Da jeg havde lagt mig på alle fire stillede han sig bage ved mig og presset sin pik mod mit hul og det gig noget nemmer end i går og den gjorde ikke så ondt. Han kneppe mig i omkring 5 min og kom oppe i mig, og da han var færdig, trak han sig ud af mig igen tog sin underbukser på sagde at jeg også skulle tage mine underbukser på og følge efter ham ind i stuen, inde i stuen bad han mig om at sætte mig i sofaen og spurte om jeg kunne drikke en sodavand. vi sad og snakkede lidt og da jeg havde drukke ca det halve af min sodavan bad han mig ta min pik frem og lege med den, vilken jeg gjorde, den var stadig halvstiv. Han sagde at jeg skulle lege med den indtil jeg kom. Jeg sad og onanered mens han sad og så på og der gik ikke lang til før jeg kom i et ordenligt sprøjt. Da jeg var kommet bad han mig blive siddende hvorpå han rejset sig op gik ud og hentede et håndklæde, smed det over til mig og sagde at jeg skulle tøre min sæd af, og når jeg havde gjordt det skulle jeg tage mit tøj på.

Da jeg havde fået mit tøj på sagde han at jeg skulle gå hjem, men at jeg skulle komme igen næste dag da jeg ikke var færdig med min straf.

Næste dag mødte jeg igen op hos ham, han havde kun sine underbukser på igen, Han bad mig om at smide mit tøj igen. men idag skulle jeg gå ind og sætte mig på sengen og sprede mine ben, han stillede sig mellem dem bad mig om at trække sin underbukser ned, da jeg trak dem ned sprang hans pik frem, ramte mig på hagen, han bad mig om han ta den i munden og sutte ham til han kom og når han kom skulle jeg sluge det hele, jeg suttede mig omkring en 15 min tid før han kom i min mund/hals, da han kom holdt han godt fast i mit hovede så jeg ikke kunne trække det væk. Da han sidste dråbe var kommet trak han den ud af min mund, tog han sine underbukser på igen, han sagde at jeg bare skulle læne mig tilbage til jeg lå ned og at jeg igen skulle onanere til jeg kom.

Sådan forsatte det hver dag i en 14 dages til før jeg havde udstået min straf. Hver dag fandt han på noget nyt. Efter at jeg havde udstået min straf sås vi stadig engang imellem når trykket blev for stort.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.