Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skal igennem en tæt skov. Det er midt om natten og det er næsten helt mørkt. Jeg følger skovstien ind mellem træerne. På et tidspunkt passerer jeg to mænd, jeg hører de vender rundt og følger efter mig. Jeg bliver en smule urolig, men inden jeg rigtigt når at tænke videre over det står der endnu en mand foran mig på den smalle sti. Han kigger insisterende på mig og det lader ikke til at han vil lade mig komme forbi. Jeg står lidt og mærker jeg bliver en smule tændt. Jeg prøver at skjule det, men han kigger på mig, studerer mig fra top til tå. Bulen i mine bukser er til at få øje på. "Står du og bliver liderlig?" siger han med rolig men bestemt stemme. "Ja..." svarer jeg forsigtigt.

De to andre mænd har indhentet mig og står nu lige bag mig. Den ene tager fat om min nakke, den anden hånd glider langsomt ned af min ryg, ned til min røv hvor han masserer og klemmer blidt. Han lader hånden glide ned i mine bukser, finder om til min pik og rør ved den blidt. "Jeg tror den mand skal have en tur" Siger han. De to andre nikker. Jeg bliver lidt nervøs og urolig, men kan også mærke jeg får lyst til at overgive mig og give mig hen til de tre mænds lyster. "Kom med!" siger ham der står foran mig bestemt. De guider mig væk fra stien, ind mellem træerne. De visne blade og små tørre grene knaser under vores skridt. Et stykke inde i skoven stopper vi. "Stil dig op af det træ derovre". Jeg gør som han siger. Det er mørkt herinde under de tætte trækroner. Duften af skovbund intens. "Tag dit tøj af" Beordre én af dem. "Det hele". Jeg tager min bluse og t-shirt af, bukserne, strømperne..."Også underbukserne!" Lyder en stemme bestemt og en smule utålmodigt. De lader mig stå lidt i mørket, nøgen og til deres rådighed. Så mærker jeg en hånd der roligt udforsker min krop. Rør ved min hals, glider ned af maven på mig, mærker på min pik, mine nosser. Han spytter i sin hånd. "Spred dine balder for mig". Jeg gør som han siger. Hans fingre smører spyttet rundt omkring mit hul. En finger maser på for at komme op i mit røvhul. Glider lige så stille op. Jeg stønner. "Han kan vist lide det" Siger han. "Ned på alle fire" Siger han bestemt. To af mændende holder mine arme fast. Med mit hoved nede i skovbunden arbejder den tredje mand videre med min røv. "Skal vi ikke se hvor mange fingre han kan tage?". Jeg mærker to fingre glider ind i mig. Han boller mig et stykke tid hvorefter en tredje finder vej op i mig. Det begynder at stramme, men han lader sig ikke nøje med tre. Mit hul bliver spændt ud og jeg stønner højt da den fjerder finger presses ind. "Sådan...dygtig dreng", siger han roligt. Han lader sine fingre sidde lidt og derefter trækker dem næsten helt ud.

Men det er ikke forbi. Igen presser han sine fingre op, denne gang helt i bund, så langt op de kan komme. "Aaaahhhh!" Udbryder jeg spontant. Han trækker sine fingre ud. "Han er vist en en fræk dreng, ham her. Han skal vist have nogle smæk!". Han samler en frisk gren op fra skovbunden og lader den hvile på mine balder. Jeg bliver tiltagende betænkelig. "Bliv du bare liggende!". Et slag rammer mine balder og jeg stønner højt. "Sådan. Bare tag imod". Flere slag rammer min røv. Han stopper og stikker igen sine fingre op i mig. Trækker dem ud igen. "Åben din mund!" Kommanderer han. Jeg åbner munden og han stikker sine fingre ind. "Slik dem!". Mens jeg har hans fingre i munden slipper de to andre mænd mine arme. De ved de har mig nu. Den ene stiller sig med benene på hver sin side af mig, lægger sine hænder på min balder og spreder dem, så mit hul er helt blottet. Den anden begynder nådesløst at smække mig direkte på hullet. Jeg bider smerten i mig, overgiver mig og lader dem bruge mig som de har lyst. Da han stopper er mit numsehul ømt og brugt. Men de er ikke færdige endnu. "Vi vil eksperimentere lidt med dig" Siger én af mændende. I mørket kan jeg ikke rigtigt se hvad der sker. Men jeg mærker at de forsøger at stikke forskellige ting op i mig. Nogle tykke, nogle lange og tynde...af og til rammer et slag mine ømme balder. Jeg glider ind i min egen verden, lader mig bruge og giver mig hen. På et tidspunkt tager de tøjet af. Den ene ligger sig på ryggen. "Rid mig!" beordrer han. Jeg er ved at være godt mør, men får mig vendt rundt og sætter mig på hans tykke stive pik. Den glider op i mig og han støder den dybt op i mig. Han boller mig lidt. "Dygtig dreng", mumler han. Han henvender sig til de to andre. "Skal vi ikke se om han kan tage to pikke i sit villige hul?!". Jeg mærker en spytklat ramme mine balder og blive smurt grundigt rundt. Stadig med den ene pik oppe i mig, prøve en anden at få presset sig ind. Han prøve ihærdigt, fra forskellige vinkler, men det virker som en umulig opgave. Men i et forsøg fra siden, ind mellem balden og den andens mands pik, lykkedes det at få udviddet mig nok til at hans pikhovede glider indenfor. Det spænder vildt i mit røvhul, der heldigvis er godt forberedt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.