Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fået besked om at tage blå arbejdstøj og langskaftede gummistøvler på, uden underbukser og uden strømper. Jeg gik gennem byen og følte alle kunne se min halvstive pik gennem overallen. Henne ved opgangen stod jeg stille lidt og gik så op til den lejlighed jeg havde fået oplyst.
Herren stod i entre'en. 'Stå ret' sagde han, og jeg stillede mig i stram retstilling. Herren kom over og åbnede spænderne til mine overalls, knappede side knapperne op og trak smækken ned foran så min stive pik stod frem.
'Kom med', sagde han og trak mig i pikken og jeg vraltede efter med bukserne nede om støvleskafterne og selerne hængende efter mig, hen til badeværelset.
'Tag alt dit tøj af', sagde han og jeg gjorde som han sagde og stod nu nøgen foran ham.
'Ned på alle fire', kommanderede han og jeg satte mig ned på knæ og hænder.
'Helt ned på albuerne, så måsen stikker op', sagde han og gav mig et let spark bagi, jeg bøjede mig ned forover og følte mig meget ydmyg nøgen på gulvet med stiv pik og røven i vejret.
'Inden vi leger skal du være ren bagi', og han pressede en studs op i min røv. Jeg mærkede hvordan min bug fyldtes med vædske, i starten var det bare mærkeligt, men efterhånden som der kom mere og mere pressede det på og jeg fik skidetrang.
'Op og stå med hænderne bag nakken', kommanderede han og jeg rejste mig op.
Jeg havde virkelig trang til at skide, men Herren sagde jeg skulle holde det i mig indtil han sagde til. Imens fyldte han igen sækken til tarmskylning og jeg var derfor sikker på at jeg ville få igen. Da den var fyldt op kom han over og mens jeg svedte af at holde min røv lukket legede han med min pik og trykkede mig lidt på maven.
Endelig fik jeg lov til at sætte mig på toilettet og det beskidte vand fossede ud.
Ned igen og sådan gik det i alt tre gange indtil Herren var tilfreds og min tarm og røv ren.
Igen tog han mig i pikken og førte mig ind i et rum hvor der i midten stod et
stort bord. Han bad mig lægge mig op på ryggen i den ene ende med røven på kanten, så mine tæer lige kunne nå jorden. Han bandt derefter et reb om hvert at mine håndled og bandt hver arm fast til bordbenene i den fjerne ende. Mens jeg nu lå i en flitsbue med pikken strittende lige op i luften, bandt han reb om mine ankler, men i stedet for at binde dem til bordet trak han rebene op til to øjer i loftet over bordet og så strammede han rebene op over mit hovedet så mine ben blev spredt ud og numsen hævet og min pik pegede lige op mod mit ansigt. Mit numsehul var hævet 30-40 cm over bordet og jeg kun hvilede på det øverste del af ryggen og nakken..
'Så kan vi komme til!, sagde han og så hev han en trimmer frem og begyndte at trimme min røv og mellem ballerne, han tog om pikken og trimmede håret over pikken så det var ensartet 2-3 cm langt og så fjernede han hårene på kuglerne og på mellemkødet.
Han gik væk med trimmeren og kom tilbage med en balje vand og en skraber. Han smurte mig ind i barberskum og begyndte at barbere min røv baller og skridt, da han var færdig tog han et vådt håndklæde og tørrede mig ren.
Nu tog han en flaske olie og smurte min røv og pik ind i olie og med et hårdt greb om min pik tog han en pikring ned over pikken og fik presset først den ene kugle igennem og så den anden, det strammede helt vildt og min pik stod lige ud i luften presset frem af pikringen.
Herren tog nu nogle store gummihandsker på og begyndte at presse pegefingeren ind i mit røvhul, imens han trykkede på min prostata inde i min tarm tog han om min pik med den anden hånd og de tykke gummihandsker gled op og ned af mit lem mens de glimtede af olien, det var mega frækt og jeg lå og stønnede da han nu tog to fingre op i røven og begyndte at klemme på mine kugler, det gjorde ondt og jeg lå og klynkede. Han masserede fingrene ind og ud af min numse og lidt efter viste han en stor sort buttplug frem og dryppede olie på den og pressede den langsomt ind i min røv. Det føltes meget mærkeligt og meget frækt. Han pressede buttpluggen ind i stød og imens malkede han min pik indtil jeg kom og spermen sprøjtede ud over mit bryst. Han fortsatte med at malke og jeg lå og vred mig i smerte, men Herren smilede og sagde at sådan en slave har godt at at blive tvangsmalket så han ved hvem der bestemmer. Da han var færdig satte han en piklås ned over min pik og spændte den på pikringen, til sidst satte an en lille hængelås på og min pik var nu ikke længere min.
'Så skal du vist have regntøj på, så du kan komme til at svede, dit lille slavesvin'. Med de ord gik han væk og kom tilbage med favnen fuld af regntøj. Det ville blive frækt, tænkte jeg.
Jeg blev løsnet og Herren holdt et par tykke gummi regnoveralls frem.
'Tag dem på med vrange udaf så gummiet er ind mod din krop.
Jeg gjorde som han sagde og derefter satte jeg mine bare tæer i mine sorte nora gummistøvler og Herren gav mig et sæt sorte handsker på. Udenpå det fik jeg et sæt tykt grønt regnsæt på og han tog hætten op og bandt en stram sløjfe under hagen og jeg stod nu fuldstændig iklædt gummi, som en gummislave. Han tog et sæt håndjern om mine håndled på ryggen og beordrede mig ned på knæ
Han knappede sine arbejdsbukser op og tog en stor stiv pik ud og tog fat om mit gummihoved og sagde:
'Sut Gummislave', og med det førte han mit hoved frem og tilbage. Den store pik gik dybt ind i munden, men han sørgede for at jeg kunne få luft og ikke kvaltes, han fortsatte og lige inden han kom trak han ud og sprøjtede sin ladning ud over regnjakken
'Kom med', sagde han og jeg fulgte efter ham ud til hans bil hvor jeg skulle sætte mig på passagersædet.
Det var en fin morgen med solskin og vi kørte rundt i byen indtil han drejede ind på en Statoil station og parkerede bilen ved puslepladsen.
Han kommanderede mig ud og åbnede bagsmækken. Her var der to spande, en håndbørste, autoshampoo og en pose med klude.
'Fyld vand i spandene og shampoo i og vask min bil grundigt, når du er færdig tørre du bilen af indvendigt og udvendigt så den er blank og ruderne skinnende rene.
Der var ikke mange mennesker her til tanken, men det var meget ydmygende at stå her i gummitøj med en buttplug i røven, pikken låst inden og vaske bil.
Jeg fyldte de to spande og gik i gang med at vaske bil. Det var varmt i gummitøjet og jeg svedte kraftigt, men jeg ville ikke stoppe og efter vasken og aftørring af bilen kiggede jeg efter Herren. Han stod og talte med en anden mand i arbejdstøj. Han så jeg var færdig og kom sammen med den anden mand over til mig.
'Ole her er langtidsledig og er i arbejdspraktik. I går kom han for sent for anden gang og vi aftalte at en passende straf var at han nu skulle arbejde kun iført regntøj', sagde Herren.
'Og hvis du ikke er lydig, så sørger jeg for at du mister din kontanthjælp, det vil du ikke vel ?, spurgte han,
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, men jeg sagde stille: 'Nej'
'Ned på knæ og kys mine støvlesnuder', beordrede han.
Jeg gik ned på knæ og kyssede han støvlesnuder.
Nu var jeg virkelig hans gummislave.
Den anden mand grinede og sagde at jeg da havde glemt at vaske nummerpladen.
Min Herre beordrede mig op og stå og sagde jeg skulle stille mig foroverbøjet og holde om mine støvleskafter.
Så smækkede Herren min gummirøv med den børste som jeg lige havde vaske bil med.
Vi kørte hjem og Herren befalede mig til igen at lægge mig på ryggen hen over bordet. Nu bandt han mig stramt til hver bordben og åbnede begge gummibukser op og tog piklåsen af.
'Så er det malketid, slave' sagde han og tog en flaske madolie frem og smurte på min pik og begyndte at onanere den. Jeg begyndte hurtigt at stønne, men Herren legede med mig og stoppede flere gange før jeg kom. Han hev i mine kugler og klemte på dem og trykkede og hev i buttpluggen mens hans hånd kørte op og ned af min pik.
Endelig fik jeg lov til at komme og det gav ryk i min krop, men jeg var grundigt spændt fast så jeg kunne ikke bevæge mig det mindste. Min udløsning fik blot Herren til at smile mere og han fortsatte med at ornanere og nulre mit pik hovede. Jeg jamrede og klynkede, men Herren blev ved med at tvangsmalke mig.
Mit hoved hang ud over bordet og han bøjede nu mit hoved ned og stak sin pik ind i min mund og han mundkneppede mig indtil han trak den ud og kom ud på hans gummistøvler.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.