Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg stod på V's badeværelse og fik rengjort mit ansigt efter V's dejlige pik. Pludselig kom V ind og tog fat om mig og kyssede min hals og hviskede om jeg var klar til en stor sort pik. Svarede at jeg var nervøs, men glædet mig som en gal. Kunne se i spejlet han smilte og grinte lidt, og sagde vi skal nok lige have klædt dig af og tog tøjet af mig.
Jeg kiggede på ham og spurgte hvornår han kom, V ignorede mig og tog fat i mine arme, om bag ryggen og gav mig håndjern på. Han smilte og sagde at han nok var lige på trapperne og fik mig dirigeret ind i stuen hvor jeg så en nøgen moden sort mand sidde på sofaen. Hans pik hang slap og sveden begyndte at komme frem for fuck den var stor bare i slap tilstand. Lagde mærke til at sad på et latexlagen. Senere skulle det blive nyttigt.
V fik mig hen til ham, og den sorte mand, L, spurgte om det var den berygtede lille sutter han skulle betjenes af i dag? V sagde ja og du kan bare glæde dig L, han er ikke bare god, han er også bare virkelig glad for pik i hans mund. Jeg kom på knæ foran han og V satte sig ved siden af ham, jeg sad og kiggede på den store slappe pik. Hovedet træk jeg hen til den, åbnede munden, tungen begyndte at lege med forhuden. Forsøgte at få pikhovedet i munden, det lykkedes med lidt hjælp fra V. Jeg suttede pikhovedet og lod tungepiercingen glide i cirkler omkring den. Kunne høre en svag stønnen fra L og han sagde tog dog de håndjern af knægten så han kan virkelig komme igang og V fik taget håndjernene af.
Jeg tog fat i L's pik og fik den ordentlig i munden og mærkede hvordan den voksede i munden, jeg spillede den stille med den ene og masserede hans nosser. Jeg forsøgte at tage hans pik i længere ned i halsen men kunne ikke komme længere end omkring 1 cm fra pikhovedet.
Jeg gaggede og pressede mig til det yderste, tungen gled rundt om hans pik mens piercingen legede. L stønnede lidt højere og hørte stønnende ham sige at ja det var sgu en knægt der vidste hvordan en pik skulle suttes. V grinte og sagde ja og tog fat i mit hoved, han fjernede min hånd om L's pik som han selv tog i.
Han pressede mit ansigt ned mod L's pik så den kom længere ned i halsen på mig, jeg hostede, gaggede og savlen kom ud af munden. L stønnede højere imens V's greb om mit hoved fik kørt både op og ned af L's pik. Sådan skal du gøre knægt, du kan sagtens tage mere af den sorte pik og pressede så mit savlen spræng ud fra min mund og dryppede ned af pikken, ned på min hånd der havde et godt nussende greb om hans spermfyldte noser.
L tog nu fat i mit hoved og begyndte at voldtage det, min tunge prøvede at glide rundt om hans pik, prøvede at suge om hans pik. Det gik lige i pikken på L kunne jeg mærke.
V var kravlet ned mellem mine ben og havde lagt sig under mit skridt og tog min pik i munden og suttede den mens han fingre gled rundt om mit lille stramme hul. Jeg var i himlen, at mærke hvordan min mund blev fyldt godt ud af en dejlig stor sort pik, V der suttede min pik og legede med mit hul. Pludselig trængte han ind i mit hul med en finger, hurtigt efterfulgt af endnu en, i samme øjeblik kom jeg med et højt støn og L pressede pikken længere ned, jeg var så tæt på at kaste op, men der kom kun mere savl der dryppede ned af hans pik.
Pludselig rejste L sig op, han fik vendt mig så jeg lå med ryggen op af sofaen. V havde vendt sig og forsatte med at sutte min pik og kneppe mit hul med sine fingre. L tog sin pik og slog mig i ansigtet og smurte det ind i min savle og alt hans præsperm. Nu hvor pikken var godt våd så stak han den ind i munden igen, og brutalt voldtog min mund, mærkede hvordan min gag-refleks kæmpede. Jeg var så tæt at komme efter V's tredje finger gled ind i mit hul. L tog et godt greb om mit ansigt, pressede pikken så langt ned i min hals og holdt den der.
Jeg kæmpede med at få luft, han tog hårdere fat og nu kunne jeg ikke mere. At mærke hans dejlige store sorte pik i min hals, V's mund om min pik og hans ru mekaniker fingre i mit hul. Jeg kom i samme øjeblik som jeg gaggede og kastede op udover L's pik og migselv.
V suttede mit sperm og pik ren, tog fingrene ud af mit hul og erstattede dem med sin tunge. L stønnede og nu kneppede min mund igen i et hurtigt tempo indtil han brølende skreg at kom og spermede 4-5 store tykke stråler sperm udover mit ansigt, og faldt om i sofaen.
Tilfreds sagde han at det var sgu en der kunne tage imod en pik og kunne betjene en rigtig mandepik.
V kiggede på han og sagde ja, men nu må vi nok hellere sende jer 2 i bad. L tog mig i hånden og vi gik ud på badeværelset og tog et bad sammen. Ja han fik sgu også lige et ekstra blowjob i badet for den pik var så lækker at have i munden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.