Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde lavet en aftale med en fyr, om at besøge ham i hans koloni-have i Odense.
Og aftalt at han skulle ligge klar, nøgen, på alle fire til mig.
Så en formiddag hvor jeg kunne slippe væk hjemmefra kører jeg derud. Med en halv-fed på, der allerede var våd af pre-cum af forventningens glæde.
Jeg parkerer, finder huset og åbner døren. Jeg kan se ind i soveværelset, og som aftalt ligger han på sengen, med røven klar vendt mod indgangsdøren.
Med stemme rusten af liderlighed siger jeg at jeg lige er nødt til at tisse først. Jeg lukker døren og går ud i haven, kan næsten ikke få bøjet pikken nedad og få tisset.
Tilbage i huset lukker jeg døren og smider alt tøjet i stuen. Går ind i soveværelset, og lader hånden glide hen over hans dejlige, letbehårede baller. Kærtegner stjernen, og og bøjer mig frem og begynder at slikke rundt om hullet. Han presser røven bagud, og jeg slikker ham dybt, borer tungespidsen ind i hans stjerne. Han stønner og stor-nyder behandlingen. Og det går jeg også - kan næsten ikke få nok at det. :-)

Efter et stykke tid stønner han - "nu vil jeg slikke dig".

Så vi bytter plads, og han giver mit røvhul samme dybe behandling. Han tager fat i min pik, og tvinger den lige bagud. Og begynder at mundkneppe min pik i den stilling, så hans ansigt konstant bliver presset op i røven på mig. Det er nok noget af det fedeste blow-job jeg nogensinde har fået.
Jeg bliver nødt til at sige til ham at jeg er ved at komme, og jeg vil også kneppe ham.

Jeg lægger ham ned på maven, og lægger mig oven på ham. Jeg glider let ind i hans våde røvhul og begynder at kneppe ham. Jeg lægger tungt mine hænder på hans skuldre mens jeg knepper ham. Skøøøøønt.

Men der er ikke noget som en doggy-style - så han må op på alle fire. Med et fast greb om hans hofter råknepper jeg hans nu løsnede stjerne, og efter et par minutter kommer jeg i en forrygende orgasme dybt i røven på ham.
Da jeg lidt efter trækker mig ud, følger der en fed klump sæd med ud, som løber ned af nosserne på ham. Skøn detalje.

Vi tager begge tøj, og sætter os udenfor i den uforstyrrede have på en bænk. Nyder solskinnet, og sludrer lidt.

En dejlig, dejlig erindring, som jeg mange gange efter har spillet pik til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.