Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var ung, primo 20, boede jeg i en årrække sammen med en biseksuel mand, som var syv år ældre end mig. Han var en rigtig tyr og ville kneppe hele tiden.
Jeg måtte jo så lægge røv til, somme tider flere gange om dagen. Især når han havde fri fra arbejdet blev der gået til den, weekends, ferier og fridage.
Han arbejdede på forskellige tider, dagvagt, aftenvagt og nattevagt, og fik derfor opsparet nogle ekstra fridage, hvor jeg så forsøgte selv af komme tidligt hjem fra arbejdet.

Han var altid liderlig, når han kom hjem fra sit arbejde, det var som om arbejdet gav ham endnu mere seksuel energi. De dage, hvor han var på aftenvagt, kunne jeg godt regne med at blive kneppet, når han kom hjem ved 23-tiden.
Jeg blev jo hurtigt vant til at gøre mig klar til en omgang, og fandt ud af, at overraskelser gjorde ham ekstra liderlig. Så en aften fandt jeg på at lægge mig på ryggen på sengen, helt nøgen og med en pude under bagdelen og hullet smurt ind.
Jeg hørte entredøren blive åbnet, råbte at jeg var oppe i soveværelset, og han kom derop.
Idet han åbnede døren til soveværelset løftede jeg benene i vejret og skød røven bagud, hullet glinsede og smilede ham imøde.
Han tog ikke engang tøjet af, knappede bare bukserne op - og stak sin allerede enormt stive og store pik lige op i min røv, mens han stønnede vildt.
Han borede sin pik i bund i min røv i eet hug.
Så blev jeg gennempulet, mens jeg var nøgen og han havde alt sit tøj på. Han var vildt ophidset og der gik kun et par minutter, så pressede han sig helt i bund i min røv og sprøjtede vildt. Det var voldsomt, jeg kunne tydeligt mærke de varme vilde sprøjt derinde.
Jeg sprøjtede også, det plaskede udover min mave og mit bryst.
Jo, det havde været et vildt ridt.
Men det var slet ikke slut, for en tyr, der var han.
Hans pik blev ved med at være stiv, og han lod den sidde i min røv.
Kort tid efter begyndte han at kneppe igen, og anden omgang varede længere. Endelig sprøjtede han igen, da var jeg også lige ved ikke at kunne klare flere stød.
Det blev sådan, at jeg ved næsten hver aftenvagt lå klar når han kom hjem. I forskellige stillinger, som jeg vidste ophidsede ham.

SEX I DAG?

En lørdag eftermiddag i september måned var han i haven. Han havde en gammel brun kedeldragt på, og sorte gummistøvler.
Det så frækt ud og jeg blev ophidset af at kigge på ham.
Jeg er liderlig - sagde jeg, og kig ind i havehuset, hvor der stod nogle gamle møbler.
Han kom hurtigt derind, for der skulle ikke meget til før han ville kneppe.
Jeg havde lagt mig på knæ inde i havehuset, og da han kom ind, åbnede jeg munden og kiggede op på ham.
Han knappede øjeblikkeligt op og tog sin stive pik frem, og jeg suttede på den. Grundigt, selvfølgelig.
Prøv at sætte dig i stolen der, stønnede jeg under en pause, hvor jeg lige skulle have luft.
Han satte sig på stolen uden armlæn, hans stive pik pegede lige op.
Jeg tog mine bukser ned så jeg havde bar røv, så vendte jeg mig om mod ham - og satte mig på hans pik. Jeg havde forberedt mig, havde været inde i huset og havde smurt min røv, så hans pik gled lige op i min røv.
Så red jeg hans pik, op og ned i fuld galop.
Pludselig kunne jeg mærke at han pressede sin krop opad og jeg fulgte med.
Nu stod vi op midt på gulvet, jeg med han pik i min røv.
Hen til sofaen - beordrede han.
Med hans pik i min røv gik vi i gåsegang hen til sofaen i havehuset, jeg bøjede mig henover armlænet på sofaen og blev gennempulet totalt.
Da han var færdig og havde sprøjtet, gik han ud i haven og fortsatte med sit havearbejde.

Han var godt klar over, at jeg blev ophidset af at se ham i arbejdstøj og gummistøvler. Det tændte ham at jeg blev ophidset af det, så somme tider tog han kedeldragten på, uden at han skulle lave noget. Og så måtte jeg jo igang med at sutte, hvorefter jeg blev kneppet. Mange eftermiddage gik med sutteri og knepperi mens han havde det outfit på.

Det at stå oprejst med en pik bagi havde ophidset mig en del.
Så da han var færdig i haven og kom ind i huset, spurgte jeg meget uskyldigt, om han ville kneppe igen mens han havde kedeldragten og gummistøvlerne på.
Det ville han, naturligvis.
Vi var ude i bryggerset.
Jeg lod mine bukser falde ned og stod der med bar røv.
Han knappede op og var på mig med det samme.
Der var et spejl over vasken i bryggerset, og det kom jeg tilfældigt til at kigge i.
Vi stod med siden mod spejlet, og jeg kunne tydeligt se, hvordan hans meget stive og store pik kørte ind og ud af min røv, for han bevægede jo underlivet frem og tilbage mens jeg havde bukket mig lidt forover, så det var helt tydeligt at se hvordan han arbejdede og hvordan pikken kørte ind og ud af min røv.
Jeg fik naturligvis sperm bagi, også denne gang.
Dagens oplevelser må have påvirket ham, for da vi gik i seng om aftenen var han liderlig igen, og jeg fik en omgang, mens jeg lå på ryggen med ham ovenpå.

Jo, han var en tyr, og jeg var klar over, at jeg blev nødt til at give ham røv, for ellers ville han få det andre steder.
Men det gjorde han så alligevel.
Piger fik han også af og til.
Han var på noget konference i 3-4 dage med sit arbejde, og fortalte bagefter, at han havde kneppet en af sine kvindelige kollegaer den første aften. Ved afslutningsfesten den sidste aften, havde han kneppet den yngste deltager, en mandlig elev.

Vi havde også fælles oplevelser med andre. På vores første ferietur sammen, til sydspanien, mødte vi en ung spansk fyr på stranden. Han kom selv hen og begyndte at snakke med os da vi lå og solede os.
Min ven klappede på tæppet og inviterede ham til at lægge sig ned mellem os.
Det varede ikke længe før den unge fyr begyndte at lege med en finger på vores kroppe, diskret henover vores arme og lidt på siderne. Meget diskret, men der var ingen tvivl om, at han var interesseret i sex med os.
Vi tog ham med hjem, vi boede i en lejlighed, så der var ingen kontrol med hvem der gik ind og ud.
Så blev der ellers kneppet. Knægten ville have pik, og det fik han, af os begge. Min ven startede med at kneppe ham to gange uden pause, så hans numse var godt brugt, da jeg borede min pik op i den. Men stram var den alligevel, og jeg gav ham en ordentlig tur. Hvorefter min ven kneppede ham igen. Utroligt at han kunne holde til det, - knægten altså, for jeg vidste jo godt hvor meget min ven kunne.
Hver eftermiddag i resten af ferien kneppede vi knægten, på skift. Han var vild med det og vi lovede at komme igen en anden gang. Det gjorde vi så også, mødte ham igen og pulede ham totalt igennem.

I sidste del af vores forhold var vi i februar måned inviteret til noget karneval.
Jeg klædte mig ud som tyrefægter.
Min ven klædte sig ud som - dame. Kjole, paryk, høje hæle, røde læber, lakerede negle, ja hele molevitten.
Jeg var chokeret. Jeg havde bestemt ikke ventet, at min meget maskuline og muskuløse ven ville optræde som dame.
Men det gjorde han. Da han havde klædt sig ud, gik han endda ind til naboerne, som var vores gode venner, for at præsentere sit outfit.
Der lød høje hyl derindefra da han ringede på deres dør og de åbnede den.

Da vi kom hjem fra festen, ville han kneppes, med dametøjet på.
Jeg kneppede ham så, mens han lå på maven og parykken var ved at glide af ham.

Fra den aften vendte det hele lidt på hovedet. Han ville kneppes, igen og igen.
Jeg gjorde det, og fyldte hans røv med sperm, men jeg havde hele tiden billedet i mit hoved af hans kjole og paryk og røde læber. Det generede mig voldsomt.

Vores forhold stoppede da jeg opdagede, at han lå og kneppede en ung fyr på de dage, hvor han havde fri i dagtimerne. Han løj om det, men jeg fandt fyrens små underhylere i sengen og en dag jeg kom hjem, var der sperm på gulvet, som han havde glemt at tørre op. Jeg kunne ikke leve med de løgne, og vi skiltes som uvenner.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.