Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var blevet kontaktet af en ældre herre da jeg udførte noget tømrerarbejde for nogle venner i deres kolonihave. Han ønskede at få udført et stykke arbejde og vi aftalte en dag hvor jeg kunne forbi hans have og kigge nærmere på opgaven. Han virkede rolig og behagelig. Der var noget autoritært over ham. Hans statur, kropsprog og den måde han talte på. Han virkede som en person der var vant til at være øverst i hierarkiet – måske en pensioneret soldat af høj rang eller en direktør for en større virksomhed? Han var egentlig pæn, velholdt og tydeligt i god form. Jeg skød ham umiddelbart til at være omkring de 60 år. Vi fik snakket opgaven og mulige løsninger igennem og jeg blev hyret til at udføre arbejdet - fedt med lidt ekstra penge.

Jeg var i et godt forhold og havde været det gennem længere tid. To børn, hus, bil og alt det der hører sig til. Min kones og mit sexliv fejlede umiddelbart intet og vi var ret aktive til trods for vi havde været sammen så længe. Det var dog oftest min fantasi og min lyst der styrede den del af forholdet. Jeg er meget nysgerrig og til tider grænsesøgende hvor hun er mere afdæmpet. Som udgangspunkt elsker jeg og tænder på at hun tændes og nyder, men jeg nyder samtidig den kontrol det giver. Presse hendes grænser når hun er helt opstemt og få hende med på lege hun ikke engang vil tale om hverken før eller efter.

SEX I DAG?

Tanken om det modsatte havde dog huseret i mit sind gennem længere tid og den var efterhånden blevet til veludviklede livlige fantasier. Jeg havde også enkelte gange opsøgt et chatforum for at få lidt afløb for mine indre lyster. Jeg havde fået lokket min kone til lettere dominerende at lege med lidt prostata massage og lignende, men det var ikke helt nok. Jeg kunne (turde måske ikke) ikke få hende talt ind i den leg der for alvor havde bygget sig op. En overgang overvejede jeg at betale mig ud af det. Gå til en professionel der kunne hjælpe med at udleve fantasien. Jeg kom dog til den konklusion at det jeg søgte nok ikke ville kunne findes hos en kvinde. Kun en mand ville kunne give det min fantasi kredsede om. Den umiddelbare liderlighed, det basale behov for aflad, det at bruge og tage for egen nydelse og selviske behov. En styrende og mere erfaren mand var altid hovedrollen i fantasierne. Umiddelbart var jeg ikke hverken bi- eller homoseksuel og efter længere tid endte jeg med at overtale mig selv til dette ikke ville gøre mig det. Det var bare fantasi og i fantasien er der fri leg. Tanken og lysten var dog til stede - jeg turde nok bare ikke gøre noget ved det.

Dette ændrede sig da jeg gik i gang med arbejdet hos den modne herre i kolonihaven. Tom hed han og han var, som jeg vurderede, 61 år. Han var tidligt pensioneret efter en gloværdig karriere i forsvaret hvor han havde opnået en høj rang.

Jeg arbejdede ofte med bar mave i hans have da sommervarmen var tung og fugtig. Han stod tit i døren eller sad i en stol og overværede opførslen af hans nye terrasse. Jeg tænkte ikke nærmere over det da det virkede naturligt han gerne ville følge med i slagets gang. Han sagde ikke meget og jeg gik for det meste optaget af mine egne tanker om opgaven samt radioen der kørte i baggrunden.

En dag spurgte han om jeg ikke lige ville kigge på noget inde i hans køkken. Hans spørgsmål virkede mere som ordrer der ikke skulle stilles spørgsmål ved og da opgaven var på timeløn gjorde det jo ingen forskel. Jeg kom ind i huset. Jeg havde bar overkrop og var dækket af glinsende sved og en smule skidt. Han sad ved bordet på den modsatte side af køkkenet og drak kaffe og så på sin iPad. Han var umiddelbart kun iført badekåbe. Han pegede og forklarede hvorefter jeg lagde mig på alle fire for at undersøge sagen nærmere. Han mente der var noget galt med vvs-installationerne og ville gerne have dem set efter for eventuelle utætheder, fej eller skader. De var nærmest utilgængeligt placeret og jeg måtte have hele overkroppen ind i hjørneskabet for at komme til. Det efterlod kun mine fødder, ben, røv og talje ude i køkkenet. Jeg måtte vride mig godt for at kunne besigtige installationerne. Min ryg svajede og synet af min strittende røv ud af skabet måtte være lettere komisk. På et tidspunkt skulle jeg have en tang og rakte derfor bagud mens jeg akavet drejede kroppen. Jeg kunne under bordet se hele den nederste del af hans krop der vendte mod mig. Han sad tydeligt og kælede for sin pik – whaaaat! Var min første tanke. Jeg blev helt forvirret og prøvede at overbevise mig selv om at det bare var et uheldigt tilfælde. Jeg vred mig så jeg lige præcis kunne se ud af skabet uden han kunne se mit ansigt og dermed opdage at jeg lurede. Der var ingen tvivl! Hans blik var fæstnet på min røv og han kærtegnede tydeligt sin pik uden på badekåben. Han stirrede intenst og nærmest sultent.

Mine tanker var et stort forvirrende rod. "Hvad i alverden foregår der her"-følelsen blandet med absolut lammelse af handlingsapparatet. Hvordan skulle jeg lige håndtere dette scenarie? Samtidig overrumplede min hjerne mig med mine fantasier. Var dette muligheden? Skulle jeg virkelig prøve at gøre noget ved det? Hvordan og hvad nu hvis og hvad nu med??? Tankerne galoperede og jeg var i total vildrede. Jeg endte dog med at give efter for lystcentrets magt og overbeviste mig selv til at spille med og bare se hvor det bar hen. Jeg tog mod til mig og rakte hånden bagud som efter et stykke værktøj. Da min hånd fandt en af de mange lommer i arbejdsbukserne presse jeg til så bukselivet gled ned over min røv. Jeg sitrede af spænding. Min puls må have været faretruende høj samtidig med det føltes som om alt stod stille. Jeg lurede i smug flere gange og hans blik ændrede sig ikke. Hverken dets mål eller den udstrålingen der tydeligt kunne aflæses i det. Hans masseren tog dog til og var nu mere konsekvent og fast. Manøvren med hånden fik jeg udført et par gange og mine bukser var nu nede under mine baller. Mine boxershorts var halvejs nede over min røv så han havde frit udsyn til mine struttende, svedperlende, veltrænede baller samt det meste af revnen der deler dem.

Jeg var helt optaget af alle tankerne, min egen samt hans reaktion at jeg nærmest fik et chok da han hurtigt rejste sig og målrettet forlod rummet. Jeg var helt rundt på gulvet. Hvad havde jeg gang i? Jeg fik dog samlet mig så meget at min nysgerrighed fik tankevirvarret under kontrol. Jeg rejste mig og prøvede så stille som muligt at følge samme rute som Tom. Jeg ville absolut ikke tages i at luske rundt så jeg bevægede mig lydløst og forsigtigt mens adrenalinen gjorde et heftigt forsøg på at aflive mig. Han var gået på badeværelset. Jeg kunne skimte ham gennem nøglehullet. Jeg kunne ikke direkte se hans hænder, men der var ingen tvivl om hvad der foregik. Han stod ivrigt, nærmest vulgært og grådig og onanerede. Jeg var fuldkommen frosset, men vidste jeg måtte væk. Da jeg trak mig gav gulvet en lille lyd fra sig. Jeg frøs og kiggede forsigtigt gennem nøglehullet for at se om jeg var afsløret. Han forsatte og virkede ikke til at have hørt lyden. Lettet skyndte jeg mig tilbage til køkkenet. Jeg var i vildrede. Tænk han havde stirret så intenst og liderligt på mig. Han var blevet så opstemt at han ikke kunne holde det tilbage. Hvad skulle jeg mene om denne situation? Hvad skulle jeg gøre.

Da jeg kom hjem kredsede tankerne rundt i mit hoved på fuldt drøn. Jeg var vidst ikke meget til stede. Jeg besluttede mig for at dette var min chance. Om ikke andet så en potentiel mulighed jeg burde følge op på. Hvis jeg skulle det ville jeg også have mig selv til at ind i det fuldt ud. Ikke noget med at gøre det halvt. Jeg skulle ikke være den kedelige. Jeg skulle lege med og i fuld udstrækning underkaste mig hvad end der måtte komme. Og dette med helt åbent sind og total overgivelse til situationen. Tænkte jeg overhovedet det her? Du er helt gal! Hvad laver du? Jeg endte dog med at give efter. Jeg lod nysgerrigheden vinde over fornuften. Jeg måtte prøve dette af. Om ikke andet så give det en reel chance og helhjertet forfølge det. Måske holdte mine ideer om hele situationen ikke engang stik så måske ville det slet ikke udvikle sig?

Få sex i dag

Da jeg dagen efter skulle afsted pakkede jeg bil som jeg plejede. Det eneste uvante jeg havde med var et par selvsiddende nylonstrømper med blondekant som jeg havde listet ud af min kones skab. Skulle det være så skulle det være fuldt ud. Med dem på ville jeg umiskendeligt signalere min position i den leg jeg håbede og frygtede var under opsejling. Jeg måtte vise at jeg ville indtage præcis den rolle jeg så længe havde drømt om at afprøve. Jeg var dog konstant i diskussion med mig selv om hele situationen, men endte med at når jeg nu havde besluttet mig så skulle det og være hele vejen uden bekymringer og begrænsninger.

Da jeg ankom, var jeg lettere nervøs, men stemningen var normal og det var som om intet var hændt. Lidt over middag kaldte Tom på mig. Han var ikke helt tilfreds med arbejdet i køkkenet og ville gerne have jeg lige tjekkede tingene efter en gang til. Min mave slog knuder af sommerfugle og nervøse angstsignaler – lidt ligesom før en første DATE eller en eksamen. Da jeg kom ind, samme outfit som dagen forinden, spurgte jeg om jeg lige måtte låne toilettet inden jeg gik i gang. Tom svarede med et skævt smil og et ulæseligt udtryk at jeg selvfølgelig måtte bruge toilettet efterfulgt af "du ved jo hvor det er". Han havde sgu hørt mig i går! Fuck! Han var altså lige så meget inde i legen som jeg. Nu var der ingen vej tilbage.

Ude på toilettet fjernede jeg mine boxershorts så jeg var helt bar under bukserne. Jeg iførte mig med lidt besvær de medbragte nylonstrømper. Det var en overraskende rar og pirrende fornemmelse at have dem på. De var skjult af bukser og sko, men ville afsløres hvis bukserne blev skubbet ned til det øverste af mine lår. Nu måtte det briste eller bære. Om få øjeblikke kunne jeg være i rollen som en lille beskidt tøs der stod til rådighed for Tom. Shit en fræk tanke. Min pik var stenhård og mit hjerte hamrede. Flere års opbyggelse af fantasier og tanker ville måske blive udlevet indenfor ganske kort tid.

Han sad samme sted som dagen forinden. Samme sparsomme beklædning og foretog sig det samme som da situationen havde udviklet sig dagen før. Jeg kravlede ind og lå i samme blottede position med røven struttende i vejret, svajende ryg og med overkroppen gemt i skabet. Jeg lod som om jeg arbejde og forsøgte at lave lyde der skulle skjule at jeg intet foretog mig. Jeg tænkte udelukkende på hvad der ville ske. Nysgerrighed, ængstelighed, spænding, adrenalin. Jeg kiggede ud fra den vinkel hvor det ikke kunne ses. Han sad nøjagtig som dagen før. Hvis der før havde været tvivl så var den nu endegyldigt væk. Han stirrede intenst på min røv mens hans ene hånd kælede for sin pik uden på badekåben der var faretruende tæt på at springe op. Nu måtte jeg tage et træk. Turde jeg? Vile jeg? Kunne jeg? Med samme manøvre som dagen før fik jeg af et par omgange presset mine bukser ned over ballerne. I dag var de dog nøgne da boxershortsene lå i min lomme. Mere og mere af min røv måtte være synlig for ham og jeg gjorde hvad jeg kunne for at strutte indbydende med den.

Bukserne var nu helt nede om ballerne. Jeg havde ikke kigget ud længe så kendte ikke Toms reaktion. Jeg tænkte egentlig ikke så meget. Fulgte bare med som i en trance. Manøvren blev endnu engang udført og denne gang måtte han kunne se det øverste af nylonstrømperne og den fine blondekant i toppen. Min røv var blottet og jeg var udstillet i feminint dameundertøj. Helt absurd situation, men helt afsindigt ophidsende, spændene, pirrende og intenst. "Du kan jo lide at vise dig frem og gøre dig til" Det var ikke et spørgsmål, men en konstatering der ramte mig. "kom ud derindefra og vis dig" dette var en direkte ordre. Ordlyden, måden, beordringen tændte mig ekstremt. Nu var der ingen vej tilbage. Jeg måtte underkaste mig og indtage den rolle jeg selv havde lagt op til.

Jeg kravlede ud. Mit blik var mod gulvet, på en måde flovt. Som en ellers lydig ung pige der er blevet afsløret i noget forbudt og nu afventer sin straf. "Tag bukserne helt af og kravl herover" Det var ikke til at tage fejle af ordlyden –det var ordrer der blev udstedt. Jeg gjorde ydmygt som der blev sagt. Jeg kravlede kun iført selvsiddende nylonstrømper over mod Tom. Jeg turde ikke kigge op. "Ikke rundt om bordet, under bordet lille ven" Det var ordrer, nedladende ordrer og gud hvor det tændte mig. Jeg sitrede og dirrede da jeg kravlede ind under bordet og over mod Toms underkrop.

Da jeg nåede hans krop følte jeg at jeg var nød til at bekende kulør. Jeg sagde svagt, underdanigt "det er min første gang. Jeg håber ikke du bliver skuffet". Tom udstødte en triumferende brummen og rykkede sig godt til rette. Det var faktisk rart at det kun var underkroppen jeg kunne se og ville ha kontakt med. Det gjorde det på en måde mere upersonligt og mindre "forkert" i forhold til mine generelle lyster. Jeg lod mine hænder glide op ad hans veltrænede ben. Jeg lod dem glide over hans store tunge pung og hen over hans fyldige pik. Det var første gang jeg for alvor så den. Den var stor. Tyk og lang selvom den stadig ikke var fuldt erigeret. Den var faktisk flot og uden fejl. Glat og blød. Mine kærtegn udløste en saglig brummen hvilket jeg tog som et kompliment. Jeg prøvede forsigtigt at sætte tungen på hans pik. Det slog gnister gennem min krop. Jeg måtte bare have mere. Jeg begyndte begærligt at slikke, savle og suge op og ned af den store tykke pik. Den var meget større end min og måske den største jeg havde set live. Toms lyde gjorde jeg følte at min indsats blev værdsat. Jeg selv begyndte at udbryde klynkende stønnelyde mens jeg havde pikken i munden. Jeg ved ikke hvorfor. Måske for at vise min underkastelse og min accept af jeg var hans fornøjelse.

Efter alt for kort tid på denne måde beordrede Tom mig over på hans sofa. "På alle fire for mig din lille tøs" "Strut med røven og hovedet ned i puden" Han kommanderede og styrede. Jeg lagde mig som befalet. Fuldstændig blottet og underdanig. Han rørte min krop med faste sikre hænder. Komplimenterede den og fortalte mig jeg var hans lille beskidte stykke legetøj. Den entusiasme jeg udviste gjorde indtryk på ham. "sikke en lille liderlig tøs vi får ud af skabet i dag" Han nærmest hånede og roste mig på samme tid. Hans tunge havde fundet min røv. Det kildede enormt i hele min krop. Husk rollen sagde jeg til mig selv og gav efter – jeg skulle ikke være kedelig. "åh ja slik mit lille ubrugte hul, det er dit, gør hvad du lyster" det røg ud af mig med en tøset klynkende stemme. Jeg var i rollen.

Han smurte mig røv ind. Jeg kunne mærke det kolde creme og fik gåsehud. Hans fingre fandt ivrigt min indgang og pressede på. Jeg stønnede som en lille tøs da han trængte ind – det skal man vel? Der blev hurtigt plads til både to og tre fingre. Det var en utrolig lækker følelse. Langt over forventning. Jeg var på et stadie hvor jeg bare ville ha mere. Grådig, liderlig fuld af indestængt begær, men jeg lod ham styre. Han kom op på siden af mig og lydigt drejede jeg mit hoved alt hvad jeg kunne for at få hans pik i munden igen. Jeg stønnede. "brug min lille drengefisse, vær ikke blid, rør den, tag den" Jeg lagde en hånd på den ene balle og spredte for at invitere. En finger mere gled ind. Fire fingre ragede nu grådigt rundt i min røv. Jeg var spændt, fyldt, underkastet. Tom var blevet mere ivrig. Han kørte sin pik hårdt i min mund. "nååå lille tøs, sikke en liderlig lille beskidt tøs. Åben så det hul for mig, hvor meget kan du tage af Tom? Jeg skal nok få dig i gang" Hans stemme afslørede hans dyriske liderlighed. Jeg stønnede tilbage: "bare gør med mig hvad du vil, jeg er din lille kneppetøs, din underholdning" Han pressede nu på min røv. Tror han prøvede at få hele hånden ind. Jeg vred mig. Mine støn kvaltes på grund af hans pik der fyldte min mund.

Så trak han hånden til sig og fjernede sig fra min mund. I en voldsom bevægelse hev sig rundt via mine hofter om bag mig og borede sig op i mig. Jeg hylede, følte jeg skulle sprænge. Tom kørte løs uden hensyn. Jeg skreg han skulle bruge mit lille tøsehul. Så kom det. Kaskader af sperm varmede mit indre. Pikken svulmede og pulserede. Tom sank ned i sofaen. Jeg lå med røven i vejret og kunne mærke store mængder af sæd løbe ud af min gennemkneppede røv. Uden jeg havde opdaget det havde jeg selv overspermet sofaen i den mest intense orgasmerus.
Jeg faldt om på sofaen. Fuldstændig udmattet.

Vi snakkede aldrig om det og det gentog sig ikke i den tid jeg gjorde mit arbejde færdigt. Måske det bare var en fantasi?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.