Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en meget bizar aften. Ingen af os havde nævnt det der skete mellem os sidst han var her. Han havde åbenbart aldrig tænkt sig at vedkende sig hvad vi havde gjort eller hvor meget vi begge havde nydt det – hverken over for mig, sig selv eller nogen anden.

Okay med mig. Hvis vi i det mindste stadig kunne være venner, så skulle jeg ikke ødelægge noget ved at sige, hvor meget jeg havde nydt at ligge sammen med ham og mærke hans pik mellem mine læber og mellem mine balder, mens hans hånd malkede mig fri for hver en dråbe af mine mandige safter.

SEX I DAG?

Jeg rystede lidt på hovedet for mig selv, nærmest for at jage tanken væk, og smilede til ham. Han var jo en god ven, så for så vidt ville intet være tabt ved at holde den lille hemmelighed og aldrig bringe det på bane igen. Hvis det var prisen, så var det en lille pris... Og mindet kunne han jo ikke tage fra mig.

Han rejste sig. Jeg kiggede på ham; skulle han nu på lokum igen eller var ham på vej hjem? Jeg åbnede munden og skulle til at spørge ham, da han gik forbi mig. Men jeg nåede aldrig så langt. Idet jeg vender mit ansigt mod ham griber hans hånd mig i nakken og han presser sine læber hårdt mod mine i et krævende kys.

Aldrig i mit liv har min krop reageret så hurtigt. Mine arme røg op omkring hans nakke og min pik rejste sig omgående og det flimrede for mine øjne af øjeblikkelig lyst.

Han pressede mit hoved nedad, og jeg kunne mærke en kæmpe bule i hans bukser presse mod mit ansigt. Han stønnede, mens han med sin frie hånd åbnede sine bukser. Han trak ned i elastikken i sine underbukser og hans flotte blottede pikhoved kom til syne.

Min tunge smuttede lynhurtigt ud af min mund og jeg begyndte at slikke hans pik... Mere og mere i takt med at han trak sine underbukser længere og længere ned. Han stønnede højt, da han igen tog mig om nakken og proppede hele skaftet i munden på mig. Stadig med hånden fast om min nakke, begyndte han at støde ind i min mund. Dybere og dybere... Hurtigere og hurtigere...

Jeg måtte have min pik ud... Med rystende hænder fik jeg åbnet mine bukser og fik trukket dem ned. Det var en fantastisk liderlig følelse at sidde og blive voldkneppet i munden, mens min egen dunkende pik kørte i mit eget faste greb. Og at høre hans lavmælte, faste, tunge stønnen i takt med at han førte sit lem ind og ud mellem mine læber, var som at kaste benzin på mit blussende bål.

Det var så intenst og så liderligt... Så frækt... Så forbudt... Jeg havde jo netop troet at enhver gentagelse af eller fornyelse af vores liderlige oplevelse var tabt og tabu. Og her sad jeg så... Han havde taget initiativet. Han havde taget magten. Han havde taget mig... Kunne slet ikke fatte det. Ville ikke fatte det. Ville bare have mere.

Nu mærkede jeg at han greb hårdt om mit hår og trak mit hoved tilbage... Jeg gispede; mest af overraskelse men også af smerte over hans uventet hårde behandling. Jeg spærrede øjnene op og kiggede op på ham... Med et sammenbidt intenst udtryk i sit svedhaglende ansigt, fyrede hans pik den ene tykke ladning hvid, klæbrig sperm ud i mit ansigt efter den anden.

Med et udtryk af indestængt nydelse og lettelse blev han ved med at skyde kaskade efter kaskade mod mig, mens hele hans krop blev rystet under ham.

Det var for meget. Jeg kunne ikke holde til mere, kunne ikke holde igen, kunne ikke dæmme op for det pres, der havde opbygget sig ved synet, lugten, følelsen og lyden af ham... Op ad min bluse, mine bukser, hans bukser, sofaen under mig... Alt syntes at drive i hans og mine safter. Det drev fra hans pik, som han stadig vred med et fast greb, og mit eget lem havde jeg slet ingen kontrol over. Jeg gloede åndssvagt på den og ramte mig selv på hagen, før det gik op for mig at jeg også var kommet.

Jeg lukkede øjnene; jeg måtte lige samle tankerne og finder ud af hvad det var der var sket. Det hele var sket så hurtigt og så pludseligt. Havde stadig lukkede øjne, da jeg mærkede at han satte sig tungt i sofaen ved siden af mig. Jeg åbnede øjne og vendte ansigtet mod ham. Han sad med lukkede øjne og vred stadig sin pik med hånden, om end langsommere og blødere nu.

Sådan sad vi et stykke tid og sundede os. Jeg sundede mig i hvert fald; hvad han gjorde ved jeg ikke, for han vedblev at gnide sin pik, mens han sad stille ved siden af mig. Jeg kunne mærke sæden drive ned ad mine kinder og min hage... Tja, blusen skulle alligevel vaskes, så jeg kunne vel lige så godt bruge den.

Jeg trak ærmet ud over min hånd og begyndte at tørre mig. Der var meget. Jeg måtte også have gang i det andet ærme. Jeg lagde mærke til at han kiggede på mig, men hans sagde stadig intet. Han sagde ikke noget, gjorde ikke noget. Sad bare stadig med hånden om sit skaft og kiggede.

Kloge mennesker siger at mellem venner bliver stilhed aldrig ubehagelig... Det er relativt, vil jeg sige. For jeg syntes efterhånden at det begyndte at blive småpinligt at han intet sagde. Jeg kunne dog heller ikke selv finde på noget at sige. Men hvor ord mangler, kan man jo altid handle. Blusen skulle til vask. Jeg kunne jo altid starte med at tage den af.

Jeg stak mine hænder ud gennem ærmerne igen, og begyndte at trække blusen af. Jeg havde fået den over hovedet og skulle til at trække mine hænder fri, da han pludselig skubbede mig om på sofaen. Ingen overraskede hans handling mig, og jeg stirrede på ham, da han rakte ind over mig og samlede mine hænder i et fast greb med den hånd, der havde æltet hans pik. Hvordan han gjorde det, ved jeg ikke, men mine hænder var bundet sammen med min bluse, da han satte sig tilbage igen.

Jeg ville sætte mig op, men blev straks væltet igen. "Hvad laver du?", spurgte jeg en smule rystet. Men han svarede ikke. Han kiggede bare ned på mig med et underligt udtryk i øjne og ansigt. Jeg havde aldrig set det udtryk før. Hverken hos ham eller hos andre. Så besluttet, så tændt. Jeg blev lidt bange for hvad der skete i hans hoved. "Hvad er det du gør? Du skræmmer mig..."

Han satte sig på knæ mellem mine ben, og jeg kunne se at han havde fået rejsning igen. Han tog mig om hofterne og fik lagt mig helt ned på sofaen. Jeg blev lidt lettet... Hvis det var det, han ville... Det måtte han rigtig gerne... Det havde vi jo prøvet før, og jeg havde nydt det.

Han lagde sin ene hånd på sofaryggen og begyndte at spille sin pik med den anden hånd. Det fattede, besluttede, liderlige blik i hans øjne, synet af hans langsomt voksende pik, duften og følelsen af alt det sperm, som jeg nu lå ovenpå... Min egen pik begyndte at reagere.

Nu satte han sig ned på hælene, og jeg mærkede at han tog fat om min pik. Hans varme, faste greb om min pik... Åååh, hvor lækkert!

Han lænede sig frem og nu mærkede jeg at han lukkede sin mund om min pik... Åååh, hvor frækt!

Nu mærkede jeg ham lege med min røv, begynde at presse fingre op i mig og langsomt åbne mig mere og mere...Ååååh, hvor liderligt.

Den anden hånd kælede for, krammede om og gned på mine nosser...Åååh, hvor godt.

Hvis han blev sådan ved, så ville jeg hurtigt komme igen. Min pik var stadig følsom fra lige at have spermet og hans tunge og hans læbers leg med min glans, hans hånds malken af min pik, hans fingres hamren op i mig og hans pres om mine pung...Jeg var klar til at komme igen.

Han har måtte kunne høre det på min stønnen eller måske smagt de første små salte dråber, for han trak hovedet væk lige før min pik igen skød sperm ud over min mave. Hans pik malkede mig uden stop, og jeg var snart helt tom.

Men han stoppede ikke... Han havde nu tre fingre oppe i mig og stadig et fast greb om min pik, som han stadig gned på, selv om den var helt tom for alt hvad jeg havde at give.

Hvad der før havde føltes så lækkert, blev langsomt til en svidende smerte og brændende følelse, som hans hårde håndtering begyndte at slide på mit lems tynde hud. Jeg begyndte at vride mig for at komme fri, men han trak sine fingre ud af mig og samlede mine ben under sig og satte sig på dem.

"Stop. Det gør ondt!" jeg begyndte at blive desperat. Hvad fanden havde psykopaten gang i? Jeg fik aldrig spurgt, for jeg havde pludselig munden fyldt af et eller andet, der blev proppet ind med en overraksende vildskab. Min desperation tog til i styrke, og jeg prøvede at vride mig fri, mens jeg prøvede at stride mine hænder og ben fri.

Jeg troede at jeg havde heldet med mig, da jeg mærkede at mine ben var fri, men sekundet efter mærkede jeg et fast greb om mine hænder. Han pressede mine sammenbundne hænder mod min mave og fik væltet mig om på maven, så jeg nu lå på mine hænder. Han satte et knæ i ryggen på mig, og jeg mærkede hans hænder mellem mine ben, mærkede han trak min pik ned, tog fat om den og igen begyndte at spille den hårdt.

Det sved, og jeg var desperat for at komme fri, men hans knæ og kropsvægt holdt mig presset ned i sofaen med mine hænder låst fast under mig, og langsomt mærkede jeg min pik begynde at blive stiv.

Trods den brændende hud og den svidende fornemmelse, begyndte jeg at blive tændt. Langsomt, men sikkert blev min pik mere og mere hånd. Smerten begyndte at fortage sig under den stadig stigende følelse ny og spændende lyst. Der var intet jeg kunne gøre, men jeg følte mig ikke længere så hjælpeløs, som jeg følte mig udnyttet på den fede måde.

Langsomt kunne jeg mærke at jeg nærmede mig endnu et klimaks, og smerten begyndte igen at tage til. Pikken ville skyde, men der var intet at skyde. Jeg var helt helt tom. Men han var ligeglad. Han kørte videre på min pik, hårdt og intenst, og min krop blev gennemrystet af en tør, bittersød orgasme.

Jeg var helt færdig. Tårerne stod mig i øjnene, min krops smertede af hans hånde behandling og af den intense orgasme. Min pik sved og min røv dunkede. Og alligevel var jeg ikke vred. Jeg var opfyldt af en følelse af tilfredssstillelse, som jeg aldrig havde prøvet før.

Sådan lå jeg og følte hvordan min krop langsomt skiftede mening fra krænket til afslappet og overvældende afslappethed, da jeg mærkede han løftede knæet ned fra min ryg. Jeg hørte ham stønne tungt og rytmisk bag mig, og pludselig mærkede jeg noget varmt og flydende falde mod mine blottede balder, efterfulgt af et langtrukkent støn. Og endelig mærkede jeg hans varme krop falde ind over min ryg. Hans pik pumpede stadig sperm ud mod min ryg, og spermen på mine balder drev langsomt ned ad min hud.

Han kyssede mig kærligt på min skulder, mens han trak mine hænder fri af deres fængsel under mig. "Undskyld... Jeg havde sådan lyst...Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle spørge", hviskede han i øret på mig. Jeg kunne mærke hans varme krop mod min nøgne krop, hans pik langsomt stryge mod mine balder, og sveden drive af ham. Han rakte op og trak det jeg havde i munden ud. Hvordan han havde fået den dækserviet af bordet og ind i min mund i den fart? Imponerende.

Jeg rystede ham af mig og satte mig op, vendte mig hurtigt om og trak hans hoved bagover ved håret. "Psykopat!", hvæsede jeg spyttende i fjæset på ham, "Det gør du aldrig igen!".

Jeg slap ham og satte mig hvor jeg havde siddet før, jeg rakte frem på bordet, fik fat i en smøg og tændte den. "Du kunne sgu da have prøvet at spørge!", hvæsede jeg af ham og pustede røg i ansiget på ham. "Du har bare at spørge. Det gør du næste gang".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.