Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For snart ti år siden læste jeg i Aarhus, hvor jeg mødtes med Maxmann. Kort tid efter flyttede jeg til København for at færdiggøre studierne og siden da har vi kun chattet sammen i ny og næ. Lige indtil for et par måneder siden.

Han var i København med jobbet og havde på forhånd bedt mig møde op på Amigo kl. 16. I de godt ti år der var gået siden sidst vi mødtes har jeg fået en del mere erfaring, men hans anmodning om at troppe op på Amigo gav mig alligevel præstationsangst.

SEX I DAG?

Over årene har vi udvekslet mange frække fantasier. Jeg har fortalt at jeg tænder på at blive brugt godt og grundigt af en moden mand med en stor pik. Skrevet hvordan jeg vil kneppes langt ned i halsen, så der løber spyt ned ad mig, og at jeg vil have mit hul gennemkneppet, så det står gabende åbent.

Nu var det ikke længere blot uforpligtende ord, men en reel forventning som Maxmannn forventede at jeg ville indfri. Derfor trodsede jeg min nervøsitet, betalte for entréen på Amigo og overgav mig til rollen som den villige luderknægt jeg så ofte fantaserer om at være, men så sjældent udlever.

Der var forholdsvis travlt på Amigo, men der var ingen fyre der vakte min interesse. Jeg ledte efter Maxmann, men kunne ikke finde ham, før jeg ud af øjenkrogen spottede en markeret herre sidde med let spredte ben i en af lædersofaerne mens han fremviste sit kæmpe lem.

Jeg var ikke i tvivl om at det var Maxmann, så jeg gik med det samme på hug foran ham og begyndte at tilbede hans store mandepik. Maxmann har en pik der er tyk som en øldåse og jeg fik jern på af bare at gribe om hans pik med min hånd inden jeg kørte læberne ned over skaftet og mærkede hver en centimer glide ned i mit svælg til han til sidst var i bund og jeg kunne mærke det kolde stål fra hans cockring mod mine læber.

Han var tydeligvis tilfreds med at se hvordan jeg havde udviklet mig siden vores sidste møde. Dengang var jeg ung og usikker, men nu har jeg erfaring og tør stå ved mine lyster. Derfor rørte det mig heller ikke at vi snart stod omkranset af fire-fem fyre, der så til mens jeg suttede hans store pik. Det tændte mig faktisk at de kunne se mig være en villig luderknægt i færd med at tilfredsstille en rigtig mand.

Maxmann har en markeret overkrop, flad mave og som sagt en kæmpe pik. Ingen af vores tilskuere kunne matche ham og derfor kom det aldrig på tale at indvie andre. Maxmann lod mig sutte hans pik i et kvarters tid, mens han roste mig og anerkendte tilskuernes bemærkninger om hvilke dygtig piksutter jeg var.

Efter noget tid blev publikum for påtrængende og Maxmann bad mig mødes med ham i saunaen. Der var en tør og overvældende varme, men intet lys, så jeg måtte undvære synssansen og i stedet fokusere på at smage, lugte og føle ham i mørket. Jeg var efterhånden godt øm i kæberne og bad ham kneppe mig, hvorpå jeg blev beordret op i en af kabinerne.

Jeg fandt en af de store kabiner med en stor læderbriks. Jeg satte mig ned mens han stod oprejst foran briksen. Lyset fremhævede hans maskuline krop og hans tykke kæp stod rank og flot. Jeg begyndte at sutte ham, men snart skubbede han mig til side, så han kunne se min røv.

Han spyttede mig i hullet og kørte hurtigt en grov finger op i mig. Knap var han trængt op i mig før der kom endnu en finger indtil han havde tre-fire fingre oppe i mit hul samtidigt. Jeg stønnede og lod ham fortsætte sin grove behandling. Snart hamrede han sine fingre ind og ud af mit hul, så jeg måtte bide tænderne sammen og overgive mig til den frække smerte.

Selvom jeg vred mig halvt i smerte halvt i liderlighed, vidste Maxmann at det var lige præcis sådan jeg tændte på at blive brugt: Som en ung luderknægt hvis fornemmeste opgave det er at stå til rådighed for og tilfredsstille en rigtig mand med en stor pik.

Han trak et gummi på og spurgte om jeg var klar til at få noget stor mandepik, men det var tydeligt at han var ligeglad med svaret. Jeg kunne høre at der stod mænd og overværede vores lille optrin gennem alle revner og åbninger i kabinen, hvilket bare gjorde mig endnu mere liderlig. Nu skulle de se en ung mand blive kneppet fra sans og samling!

Han brugte ikke tid på at glide langsomt op i mig. I stedet pressede han pikhovedet mod hullet og kørte den umiddelbart derefter i bund. Jeg lå på ryggen med benene i vejret og nød hans veltilfredse smil, da hans pik gled helt i bund. Han var tydeligvis tilfreds med og imponeret over mine evner. Siden vores sidste møde var jeg blevet en rigtig power bottom, der er skabt til at få masser af pik.

Han blev tydeligt tændt af at se mig så ubesværet tage imod hans fede lem, at han snart skurede op for både tempoet og hårdheden. Jeg lå som en passiv kneppedukke og kunne ikke gøre andet end at tage imod den hårdhændede behandling, mens fyrene stod på den anden side og gloede på os.

Når han kørte pikken i bund blev mine store nosser klemt mellem mit mellemgulv og vægten af hans krop der pressede ned over mig. Det gjorde det nærmest umuligt ikke at sprøjte. Her lå jeg som en billig luderknægt på en lædermadras, mens jeg fik mit villige hul blokket ud af en tyk daddy-pik. Samtidig blev min nosser presset blå og han fortalte mig løbende hvilken luderdreng jeg var blevet, mens jeg kunne ane vores tilskuere spille den af.

Til sidst kneppede han spermen ud af mig med sin tykke kæp. Jeg sprøjtede ud over mave og bryst og faldt om på briksen. Lidt efter trak han sin fede pik ud af mig og jeg kunne først da mærke hvor øm, varm og rød jeg var blevet af hans hårdhændede behandling.

Vi blev liggende og han roste mine evner inden han forlod mig. Det er uden tvivl en af de frækkeste oplevelser jeg længe har haft og jeg ærgrer mig kun over at jeg ikke fik lov til at ligge på læderbriksen, mens han tømte sin varme sperm ud over mit ansigt inden han smuttede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.