Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Intro: Jeg er en 24-årig, bi-nysgerrig dreng, der siden 12-13 års alderen har tændt på en fræk pik. Historien er beskrevet fuldstændig som det foregik, og skete da jeg gik i 8. klasse. Den dag i dag tænder det mig stadig at tænke på, selvom jeg ikke har været sammen med en dreng siden da.

Ikke så langt fra mig boede min gode kammerat, Nico, som jeg gik i klasse med og ind i mellem var sammen med. Selvom vi måske ikke var "bedste venner", havde vi et specielt venskab, der skulle vise sig at blive endnu mere specielt. Det hele startede nogle uger inden selve historien foregår, hvor vi efter en cykeltur, endte med at sidde på hans værelse og spille pik på hinanden, og kortvarigt have hinandens pikke i munden. Efter denne hændelse skrev vi meget sammen uden for skolen. Her fik fantasierne frit løb. Nico var klar i mælet om, at han gerne ville mærke en pik oppe i sig, og tanken om at fylde ham helt ud tændte mig en del. En dag hvor vi lige havde fået fri, kom der pludselig en besked på min telefon. "Hvis du vil kneppe mig i røven, er jeg alene hjemme hele eftermiddagen ;)". Jeg behøvede ikke at tænke over det så længe, for jeg havde virkelig lyst. Efter at have smidt skoletasken hjemme, cyklede jeg hen til Nico. Vi havde aftalt, at jeg bare skulle gå ind og op på førstesalen hvor han havde værelse. Her ville han vente nøgen på mig, klar til at tage min pik i munden.

SEX I DAG?

Min puls var høj, da jeg trådte ind ad døren. Skulle jeg virkelig gøre det her? Jeg så jo ikke mig selv som biseksuel. Liderligheden havde dog for længst taget over og stille og roligt bevægede jeg mig op på førstesalen. Da jeg stod uden for hans værelse, hvor døren ind til var lukket, knappede jeg mine bukser op og trak dem ned, så min pik var klar til ham. Jeg bankede på og Nico åbnede døren. Med det samme gik han på knæ foran mig og tog min slappe pik i munden. Følelsen af hans varme mund, der omsluttede min pik, var fantastisk og hurtigt begyndte den at vokse i hans mund. Nico slap min pik og rejste sig op igen. Jeg afklædte mig selv, så vi begge var helt nøgne, og vi satte os ned på hans seng. Stemningen bar præg af, at vi begge var lidt nervøse, men det var også tydeligt, at vi begge havde lyst til hinanden. Vi sad og snakkede lidt, men blev så enige om at lege s, p eller k. Efter lidt uskyldige spørgsmål, kom konsekvens på banen. Det var mig der valgte k og Nico var hurtig til at give mig en opgave. "Nu har jeg haft gang i din pik, så nu skal du spille mig af". Jeg tog fat om hans lækre pik og spillede den stille og roligt. Jeg havde sommerfugle i maven over hele situationen; at sidde her fuldstændig nøgen, med min gode vens pik i hånden. Stille og roligt udviklede legen sig og efter lidt tid blev vi enige om, at vi skulle smage lidt mere på hinanden. Vi lagde os begge på siden, omvendt af hinanden, så vi begge kunne have en pik i munden. Det var en vild følelse, at mærke hans hårde pik mellem mine læber, mens min egen pik gled ind og ud af hans mund. Jeg nød smagen af hans pik, men jeg havde svært ved at koncentrere mig, pga. Nicos sutteri. Han vidste virkelig hvordan han skulle behandle min pik med sin tunge. Efter at have ligget i en 69'er i lidt tid, satte vi os op igen. Jeg havde lyst til at mærke hans pik mod min, så jeg bad ham lægge sig på ryggen. Jeg satte mig henover ham og lagde min pik mod hans. Jeg tog fat om begge pikke og spillede dem af, samtidig med at jeg lænede mig forover og slikkede hans nipples. Følelsen af hans varme og hårde pik mod min, gjorde mig endnu mere hård, og jeg kunne snart ikke vente mere. Jeg skulle bare kneppe ham!

Heldigvis havde Nico det på samme måde, og uden at sige ret meget, tog han et kondom frem. Jeg åbnede pakken, lagde kondomet på min tippen af min våde og hårde pik, og kørte det langsomt helt ned til roden. Nico stillede sig på alle fire, så jeg kunne tage ham bagfra. Jeg førte min pik hen til hans hul og pressede stille og roligt på, men Nicos jomfruhul var stadig meget stramt. "Læg dig ned på ryggen i stedet for", sagde han. Han satte sig ind over mig og tog fat om min pik, som han pressede mod sit hul. Stille og roligt kom hovedet indenfor og vi begyndte begge at stønne af nydelse. Følelsen af min pik der langsomt forsvandt op i ham, var ubeskrivelig. Varmen omsluttede min pik og hans stramme hul fik mig til at bevæge mig ind i en drømmeverden. Nico red mig langsomt, mens han pludselig lænede sig forover, og kyssede mig. Det virkede som det mest naturlige i verden at kysse, når jeg nu havde min pik langt oppe i ham. Men nu var det min tur til at styre.

Uden at trække min pik ud, kastede jeg ham rundt så han lå på ryggen. Jeg øgede tempoet og kørte min pik helt i bund i ham. "Årh ja, knep mig. Fyld mig helt ud", stønnede Nico. Samtidig tog jeg fat om hans dejlige pik, som jeg begyndte at spille, mens jeg fyldte ham helt ud. Igen kyssede vi. Hans læber mod mine gjorde oplevelsen endnu mere intens, og det kunne virkelig mærkes i mit hårde lem. "Jeg kommer snart" stønnede jeg. Jeg tog fat om hans hofter og kneppede ham hårdere og hårdere, indtil følelsen af den stærke orgasme begyndte at skylle ind over mig. Min pung trak sig op mod mit lem og spermen begyndte at strømme gennem min pik og fyldte kondomet helt op. Følelsen var virkelig stærk og varede meget længere end normalt.

Efter at vi begge var kommet til kræfter, tog jeg tøj på og kørte hjemad. Jeg havde det lidt forkert over at han kneppet min gode ven, men samtidig havde det været en unik oplevelse. Det var første og eneste gang jeg kneppede Nico i røven, men den dag i dag tænder jeg stadig på oplevelsen, og en del af mig drømmer om at opleve noget lignende igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.