Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er et stykke tid siden, men jeg tænker stadig på hvor frækt, det var ...

Jeg er på forretningsrejse og overnatter på et jysk hotel - og logger naturligvis på chatten om aftenen. Jeg falder i snak med en fræk fyr, og vores lyster passer sammen: Han vil give pik og jeg vil tage imod :-)

Selv om jeg har rigtig meget lyst, får jeg alligevel kolde fødder og tør ikke rigtigt. Han får overtalt mig til at sige hej i telefonen, så fyldt med nervøsitet og adrenalin siger jeg hej til ham i telefonen. Han er en stille og rolig fyr med en blød stemme og masser af forståelse for min nervøsitet, og det dulmer mine nerver.

Vi aftaler at mødes. Jeg går i bad og gør mig 100 % klar, og jeg lægger mig nøgen i sengen - parat til at møde ham. Han sender en sms fra p-pladsen, og jeg skriver tilbage og bekræfter at jeg er klar og oplyser mit værelsesnummer.

To minutter senere åbnes min dør. Som aftalt lægger han tøjet på stolen. Værelset er helt mørklagt, og jeg kan kun ane hans profil. Nøgen finder han over til min seng. Jeg rækker ud efter hans hånd og viser ham vej ned i sengen til mig. Jeg lægger armene om ham, og vi ligger et kort øjeblik og mærker hvor nervøse vi begge er. Vi har begge koner derhjemme og skal lige overvinde nogle grænser her i sengen sammen.

Han kravler ned og begynder at slikke mig mellem benene. Da min pik vokser, rækker jeg ham et kondom, som han ruller på min pik - og så begynder han at sutte min pik. Selv om jeg egentlig ikke havde så meget lyst til at modtage oral, gør han det virkelig godt og tænder mig med sin mund og tunge. Jeg ligger og nyder det og prøver at få nerverne lidt i ro.

Så lægger han sig op til mig. Jeg kravler ned og gør det samme ved ham: Slikker ham mellem nosserne og kærtegner hans bløde nosser og lår med min mund og tunge. Hans pik vokser, og jeg sætter gummi på den, hvorefter jeg lader min mund glide ned over den. Han er ikke vant til at få suttet pik med gummi på, men jeg kan høre at han gisper efter vejret og nyder min behandling af sin dejlige pik.

Nu vil jeg have mere. Jeg kravler op på ham, smører glidecreme på hans pik og i min villige indgang, og så begynder jeg at sætte mig ned over hans dejlige pik. Der går nogle minutter, hvor jeg langsomt glider ned over ham og bearbejder mit hul med hans hårde pikhoved. Langsomt åbner jeg mig mere og mere og bliver i stand til at tage ham indenfor.

Da jeg har taget ham helt ind og med et suk sætter mig helt ned over den, kan jeg give slip et øjeblik. Jeg sukker dybt nogle gange og mærker hvordan jeg udvider mig og tager imod hans stive pik. Åh, hvor jeg nyder følelsen af en pik, der glider op i mig ...

Efter nogle øjeblikke med intenst nydelse trækker jeg mig tilbage og lægger mig ned ved siden af ham. Han er vist i tvivl om hvorvidt jeg har fortrudt, for han bliver bare liggende. Jeg tænker at han bare har brug for en bekræftelse af, at jeg stadig har lyst, så jeg tager fat i hans skulder og trækker ham hen over mig. Han følger villigt med og lægger sig mellem mine spredte ben.

Jeg er smidig og lægger benene op omkring ham. Hans pikhoved søger mellem mine ben ... og glider så langsomt op i mig .... Jeg sukker dybt og tungt, idet hans stive pik glider op i mit villige hul, og jeg lægger benene omkring ham og trækker ham ind til mig.

Det er så dejligt, og jeg stønner så stille som jeg kan, mens han boller mit villige hul. Jeg mærker hvordan han bliver mere og mere tændt, og jeg sitrer af liderhed, da han hvisker at han nok desværre kommer snart. Jeg hvisker tilbage, at det ikke behøver at vare lang tid, og at han bare skal komme oppe i mig.

Få sekunder senere trykker han pikken dybt op i mig og kommer .... Åhh, hvor jeg nyder at mærke ham bolle mig, blive tændt og komme oppe i mig. Gummiet gør det safe, og oplevelsen er vidunderlig.

Da han er færdig, trækker han sig ud - låner hotelværelsets badeværelse og smutter igen.

Jeg ligger tilbage i sengen og nyder følelsen af at være blevet taget ....

1 gi'r thumbs up, 0 synes ikke det er fedt - og 0 har kommenteret...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.