Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En tur i svømmehallen en fredag formiddag, ikke dårligt, slet ikke dårligt, egentlig ikke fordi jeg trængte til at svømme, men mere en tur i spa, dampbad og sauna for at få løsnet op for musklerne.

Jeg havde hørt meget godt om svømmehallen og at der skulle være forholdsvis roligt om fredagen, så jeg begav mig afsted, fandt en parkeringsplads tæt på i en parkeringskælder og gik ind.

SEX I DAG?

Det virkede meget roligt som jeg havde hørt, gik igennem bommene og ned for at klæde om, der var et par ældre fyre der var igang med at klæde om, en enkelt af dem kiggede op....og ned af mig fornemmede jeg.

Jeg gik ikke ind i en omklædningsbås, der var jo stort set ingen, så stod ved bænken og lod tøjet falde stykke for stykke.

Der var kun den ene fyr tilbage nu, og jeg havde ret, han kiggede, en del, nærmest betragtede mig.

Jeg fortsatte med at klæde om, tog håndklædet i den ene hånd og bade shorts i den anden og bevægede mig ud under bruseren.

Lagde håndklædet i de dertil indrettede små rum og gik ind under bruseren og begyndte at vaske mig, det samme gjorde den ældre fyr der smilende hilste med et lille nik inden han tog bruseren tættest på mig.

Jeg sæbede mig grundigt ind, fra top til tå, og da jeg vaskede ben og fødder fornemmede jeg hvordan han stod MEGET tæt på mig, uden dog at røre mig.

Alligevel kriblede det lidt i mig.

Jeg blev færdig og iførte mig badeshorts og gik op imod badeområdet, spaen var lige gået igang og der sad en enkelt anden, så jeg smuttede ned i boblerne og lod strålen massere min ryg og lænd imens jeg lukkede øjnene og slappede af.

Jeg fornemmede at endnu en gled ned i vandet, behændigt tæt på mig, det var fyren fra omklædningen.

Da han satte sig, ramte hans hånd "tilfældigt" mit lår og han undskyldte imens han smilede, jeg sagde det var ok og lukkede øjnene igen.

Vandet boblede og brusede og man kunne ikke se sine fødder grundet oprøret i vandet, det var der en der tænkte man kunne udnytte, og flere gange mærkede jeg en hånd der forsigtigt rørte mit lår, først på ydersiden og så ovenpå inden den langsomt flød op af inderlåret, jeg sad med lukkede øjne og lod som ingenting, men dén lod ikke som ingenting, kunne mærke at blodet forsvandt fra mit hovede og løb længere ned og pressede pumpende på imens min p.. voksede sig stiv.

Jeg fjernede hans hånd forsigtigt, men ikke overbevisende, han fortsatte og lod nu sin hånd strejfe min bule og masserede og klemte på den, jeg forsøgte at sidde helt stille og lade som ingenting.

Med et par minutter tilbage af bobleriet, stoppede han og gik op af badet og ind i dampbadet, jeg blev siddende, havde et stående problem jeg ikke rigtig kunne gå rundt med.

Heldigvis fortog hævelsen sig inden spa'en stoppede :-)

Jeg gik op og lod som ingenting, hen af gangen og ind i dampbadet, placerede mig i stolen overfor fyren fra før, så kunne han da ikke nå mig tænkte jeg.

Det kunne han heller ikke, men efter kort tid fornemmede jeg han sad lidt "uroligt" og jeg lurede igennem sprækker i øjnene og kunne se at hans halv store p.. kiggede ud af det ene bukseben og han sad og legede med den, igen udeblev virkningen ikke og jeg kunne mærke en bule presse på i mine shorts, lukkede øjnene og lod som ingenting, men kunne ikke lade være, lade være med at lure på ham og dén.

Efter noget tid forlod jeg dampbadet for at gå til saunaen i omklædningen, jeg satte mig på øverste række da der sad en anden fyr på nederste bænk.

Efter et par minutter kom HAN også i saunaen, satte sig ligeledes på øverste række men i modsatte hjørne, smilede igen til mig, han nød helt sikkert "legen".

Han sad på sit håndklæde med benene behændigt krydset, så ingen kunne se hans store halvstive lem, altså andre end mig, som han sørgede for at vise den til når han sad og lod sin hånd glide op af den eller nulrede de tunge boller.

Jeg gjorde alt for at skjule jeg kiggede, men fysikkens påvirkning gjorde at jeg også måtte samle benene og sidde med hænderne i skødet for at skjule hans indflydelse på mig og min.

Efter noget tid gik jeg atter under bruseren, han kom umiddelbart efter, jeg fik badet, klædt om og gik ud imod udgangen, og bemærkede at han fulgte efter mig.

Ude på gaden spurgte han om han måtte byde på en kold øl nu når vejret var så fint, evt i hans have?

Jeg sagde at det kunne vi da godt og fulgte efter ham i bil....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.