Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en fin ældre Audi som jeg ordnede bremser på. Fyraften nærmede sig, da mester spurgte hvornår han måtte love kunden, hun kunne hente bilen. Senest kl. 17 er den klar, svarede jeg. Jeg arbejdede gerne over, kunne altid bruge en ekstra skilling. Jeg havde alligevel ikke de store planer for eftermiddagen og aftenen i dag.
Jeg smutter hjem nu, Maria kommer efter bilen om en halv time. Pas nu på for hun kan godt lide unge fyre, grinte mester, da han gik ud af døren.
Jeg var næsten færdig og skulle pisse. Jeg tørrede mine hænder i den i forvejen snavsede blå overall. Mens jeg pissede, tænkte jeg på Maria. Hun kunne lide unge fyre... Helt instinktivt vaskede jeg lige pikken, inden jeg igen pakkede den ind i overallen.
Jeg manglede kun lige det sidste baghjul, da Maria kom ind på værkstedet. Bilen hang på liften, så hun kom hen og så på, hvad jeg lavede. Jeg bemærkede nok at hun også kiggede lidt undersøgende op og ned af mig. Da jeg havde skruet hjulet fast og lagde luftnøglen fra mig, stillede hun sig ved min side og sagde kælent, du er vel nok en flot fyr.
Jeg smilede til hende. Hun var nok 20 år ældre end mig, men hun så faktisk ok ud. Og så virkede hun på en måde fræk med hendes lige på væremåde. Jeg mærkede hun kørte en hånd ned af min ryg og stoppede på mine baller. Du har en flot røv, sagde hun. Har du også noget godt her? Hun tog mig i skridtet og begyndte at masserer den begyndende bule i overallen. Jeg blev så overrasket, at jeg uden ord bare blev stående og lod hende gøre som hun ville. Jeg vil se, sagde hun og lynede ned. Snart havde hun fisket min pik frem og satte sig på hug foran mig. Hurtigt fugtede hun de fyldige knaldrøde læber og sugede min pik ind i munden. Snart havde hun pikken i halsen til roden, mens hun krammede mine baller. Det var så frækt at jeg hurtigt skød ladningen af i halsen på hende. Mine ben rystede under mig, mens hun slikkede pikken ren og lukkede den ind i overallen igen. Lidt underligt men også på en måde spændende at stå der midt på værkstedsgulvet med beskidte hænder og bare blive betjent af hende, uden jeg overhovedet har rørt hende endnu.
Hun rejste sig, det var vist lige hvad du trængte til, sagde hun smilende til mig og så mig lige i øjnene. Dejligt ja, men hvad med dig, spurgte jeg.
Det tager vi senere, svarede hun. Få nu lige bilen klar. Hun gav mig en krammer. Jeg syntes, jeg kunne mærke noget der fyldte i hendes skridt, under den korte kjole, men jeg tænkte ikke nærmere over det.
Vi kørte lige en prøvetur i bilen og alt var ok. På vej tilbage til værkstedet, begyndte hun igen at tage mig i skridtet. Jeg lagde også en hånd på hendes lår. Hun løftede lidt i den korte kjole for ligesom at invitere min hånd højere op. Jeg fulgte opfordringen og mærkede ikke en våd fisse, men en glat pik og boller. Min hånd stoppede et øjeblik... så havde jeg alligevel mærket noget, da vi krammede.
Maria var en TV. Min store drøm om at møde en TV var gået i opfyldelse. Min stadig snavsede hånd begyndte at nulre de glatte boller, og snart havde hun en stor pik der under kjolen.. Det havde jeg også fået igen. Straks vi igen var ved værkstedet, gik vi indenfor og låste døren. Nu blev jeg pludselig nervøs for hvordan jeg skulle håndtere sådan en TV. Men det behøvede jeg ikke. Hun tog straks initiativet, og efter at have krammet lidt, skubbede hun mig hen til en stak hjul hvor jeg satte mig. Hun gled ned på knæ og bed let i min pikbule. Jeg ville tage overallen af, men hun slog mine hænder væk fra selerne. Hun lynede bare ned, fiskede igen min pik frem og sugede den ind mellem de våde læber. Hun pressede sit bryst og skød mod mine ben.
Min unge pik blev virkelig stiv ved hendes kyndige behandling. Hun rejste sig. Du er fucking dejlig og duften af din olierede overall, tænder mig bare helt vildt, sagde hun, mens hun tog min hånd op under kjolen. Igen legede jeg med hendes glatte boller. Hun spredte benene, så jeg kunne køre hånden ind mellem dem om til et fedtet glat hul. Jaa sukkede hun. Din pik vil gøre godt der. Jeg mærkede lige på min pik der stadig stod ud af gylpen. Den var klar. Hun tog min arbejdsjakke der hang på vægen, og lagde den på hjulstakken, hvorefter hul lagde sig på ryggen med benene lige i vejret. Jeg spyttede på min pik og satte hovedet mod det stramme hul. Forsigtigt, sagde hun, da jeg pressede pikhovedet indenfor. Jeg stoppede kort inden jeg langsomt i små ryk kørte pikken helt i bund i den varme grotte. Hun flettede sine stiletter om mine baller og roterede med underlivet. Knep mig det bedste du kan, stønnede hun og tog fat i mine seler og trak mig ned over sig, så mine overalls rigtig masserede hendes skød. Hendes vildskab gjorde mig ophidset, så jeg var snart på eksplosionens rand. Hun hvinede, da jeg tog et fast tag i hendes pik, og efter få ryk sprøjtede hun udover min hånd og hendes mave, mens jeg skød min ladning af i den varme grotte. Jeg tog min hånd med hendes sperm op til munden og smagte på det.. Det var slet ikke en ubehagelig smag, som jeg havde forestillet mig. Hvis jeg ville få chancen en anden gang, vil jeg sutte hendes pik.
Vi pustede langsomt ud, mens min pik mistede hårdheden og gled ud af hende. Hun rejste sig, rettede på sit tøj og tørrede spermen af kjolen.
Måske det kan gentages en anden gang, sagde hun, mens hun gik mod døren. Jeg nåede slet ikke at svare, før hun var væk.
Jeg gad nok vide hvorfor mester advarede mig mod hende?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.