Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det sker nogle gange at jeg begiver mig i træningscenter. Det er ikke så meget for selve træningen, hvilket er helt fint, men mere for badet og saunaen efterfølgende.
Jeg har tit siddet derinde og fantaseret om alle de skønne nøgne pikke der er at se i omklædningsrummet. Det er selvfølgelig ikke alle der lige tænder.. Men en del der gør. Det gode ved saunaen i min træningscenter er at man knap nok kan se ind, men man kan nemt se ud. og så er der åben 24/7. ;)
En af mine fantasier er:
- Der kom et par mænd ind og satte sig overfor mig.
De sidder og snakker lidt sammen om alt og intet og jeg sidder stille og nyder varmen, uden rigtig at tænke over hvad de snakker om.
Efter lidt tid med stilhed i rummet kigger jeg over og ser at de begge har åbnet for deres håndklæder og sidder med let spredte ben mens de med lukkede øjne nyder varmen. Jeg kan se på begge mænd at de ikke er fremmede i et træningscenter. De er ikke muskuløse med de er slanke og strammet op. Jeg gætter på at de nok er omkring 50 år gammel begge to. Jeg ser at de begge har trimmet brystkasse og jo længere ned mine øjne begiver sig opdager jeg at de også er trimmet for neden. Da mine øjne når deres skridt kan jeg ikke lade vær med at stirre. Begge havde store flotte klatte kugler der kun lige hvilede på deres håndklæder. foldet over dem lå deres pikke slappe og helt fri fra hår. Det er lige som jeg bedst kan lide det og fanger mig selv i at lade øjnene springe frem og tilbage mellem pikkene som hvis jeg så en tennis kamp. Engang i mellem bevægede de sig lidt.
Jeg kunne mærke hvordan jeg lige så stille blev stiv inde under mit håndklæde. Det blev mere og mere svært at skjule min voksende bule, jeg prøvede at sætte mig så jeg stadig kunne se deres pikke og jeg stadig kunne rører ved mig selv men uden at det var for tydeligt hvis de nu åbnede øjnene.
Jeg tror de havde glemt at jeg var der for pludselig sagde den ene smilende til den anden: "Hold kæft hvor kunne jeg godt bruge et blowjob. De grinede lidt sammen og var enig om at det kunne være rart. Jeg tænkte at deres koner derhjemme godt lige kunne hjælpe dem med det, og at jeg nok var lidt misundelig.
Snakken fortsat i den dur mellem de 2 mænd, der stadig sad med let spredte ben og lukkede øjne, og jeg begyndte at se hvordan den ene mands pik blev lidt tykkere. Jeg sad og kiggede mens jeg nærmest blokerede alt omkring mig ud. Pludselig hørte jeg den ene mand sige: Hvad siger du til det mester. til mig. Mit hjerte bankede for der var ingen tvivl i at de begge opdagede at jeg sad og stirrede på deres mandighed..
Spurgte: hvad og de grinede lidt.
Jeg vidste jo godt at de snakkede om sex men jeg vidste ikke de var blevet enige om at de gerne ville have deres blowjobs af mig.
Deres ben spredte sig lidt mere og man kunne se hvordan deres pikke blev mere tykke og stive.
Til min overraskelse havde de ingen problem med at gentage sig selv og spørge om jeg ikke ville servicere dem. Det har nok meget at gøre med at de opdagede mig stirrer og jeg sad med stiv pik blandt kun mænd.
Lydløst tog jeg mit håndklæde og placerede det på gulvet foran dem. Jeg satte mig på knæ og begyndte at age begge pikke der hurtigt og sikkert blev stive i mine hænder. De var inden længe sten hårde og stod flotte og strittende. Jeg tog den ene i munden og begyndte at sutte. Den smagte SÅ godt. Jeg kunne hører at han nyd det jeg gjorde så jeg fortsatte. Lige inden han ville komme træk jeg mig tilbage. Nu var det den andens tur. Han fik samme tur mens jeg kunne mærke sidemandens pik tæt på og ud af øjenkrogen kunne jeg hvordan han langsomt spillede sin pik til synet af mig der suttede hans kammerat. Da jeg snart ikke kunne klare mere af min egen liderlighed mærkede jeg hvordan mandens pik begyndte at pulsere og hans stønnen blev mere intens. Pludselig mærker jeg en hård tyk stråle af varm cremet sæd skyde ind i munden på mig. 1 skud.. 2 skud... 3 skud.. det fortsat bare. Jeg måttet lade noget af det rende ud af mine mundviger. Det der var tilbage i min mund lod jeg rende ned i halsen på mig. Så cremet og tykt. Den anden mand kunne ikke længere vente og jeg begyndte at sutte ham igen. Ca 30 sek gik der før han også skød flere lækre trykke stråler sæd ind i munden på mig. Jeg slugte hver en dråbe. Nu kunne jeg ikke mere.. Jeg rejste mig op og spurgte hvor jeg skulle komme. De sagde: "bare kom på os" med et skævt smil på læben. Jeg spillede min pik til synet af deres flotte, stadig halvstive pikke der ligger hvilende på bænken mellem deres ben. I en eksplosion kommer jeg ud over dem. Mit sæd lander på deres glinsende kroppe og jeg nærmest falder tilbage på bænken bag mig.
Udmattet tager jeg mit håndklæde omkring livet og sætter mig ned for lige at få vejret. De to herrer går ud smilende og grinende over deres lækre oplevelse de nu deler sammen. Jeg sidder tilbage med tanken om at jeg nok snart igen skal begive mig ind i saunaen i mit lokale træningscenter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.