Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg låser mig ind i din lejlighed, tager et varmt langt bad og lader vandet løbe ned af min krop, sæber mig ind og nyder hver berøring over hele kroppen. Tørre vandet væk og trisser lidt rundt for at lufttørre. Jeg tager et par billeder med mobilen, og sender til dig. Din reaktion er som ventet, en sms om hvor hård og stiv din pik er og hvor meget du glæder dig til at komme hjem.

Jeg smiler og glæder mig til, at se dig og muligheden for at kunne nyde dig helt.

SEX I DAG?

Jeg går ind i soveværelset og finder en god bodylotion frem, får smurt hver en centimeter af min krop ind og huden er nu varm og blød. Brysterne står ligefrem med stive hårde vorter, der sendes små stød ned i mit underliv, når jeg nusser dem blidt. Åhhh Anders jeg er så tændt og glæder mig til forløsningen, når vi kan nyde, lege og prøve grænser af sammen. Jeg ved du vil tage mig ud hvor jeg ikke kan bunde, men du er med vej hele vejen og jeg er helt tryg- mærker den indre varme brede sig, ved tanken om, at komme HELT derud, hvor alt sortner hvor klynk og skrig er eneste verbale kommunikation.

Jeg åbner din sengebordsskuffe og finder som ventet håndjern, blindfold, flere bløde reb, glidecreme og en blød pisk. Jeg ligger det hele frem på sengen sammen med mine 3 dildoer, trådløst vibra æg, elskovskugler og 2 butplugg, mens jeg tænker ”DAMN du er bare så fræk kære Anders”. Jeg kigger på klokken – der er 20 min til du er hjemme.

Jeg tager det sorte blonde lingeri på og ligger mig på sengen, får bundet mig fast på både arme og ben, tager blindfoldet på, og nu er det kun at vente på du træder ind af døren. Mens jeg ligger og tændes stødt og rolig, hører jeg dig i entreen. Du råber ”hej frække tøs” men jeg reagerer ikke, ligger bare helt klar til dig. Du kommer ind i soveværelset og trods jeg ikke kan se dig fornemmer jeg din begejstring, din vejrtrækning ændres, du hvisker ”kæft hvor er du dejlig min tøs” Jeg smiler og hvisker:” Anders jeg er din og kun din, du kan bruge mig lige som du vil” Du kommer hen i sengen til mig og kysser mig dybt, vådt og inderligt. Åhhh hvor jeg elsker din tunge og din mund- du kan nogle helt særlige tricks, som jeg nyder i allerhøjeste grad.  Du læner dig ind over mig og tager vibra ægget og forsigtigt skubber ind i min allerede godt våde fisse. Du tager fjernbetjeningen og sætter dig over i stolen. Tænder på minimum og bare lader mig ligge og mærke vibrationerne i min fisse, jeg stønner svagt og nyder. Nyder at jeg ikke ved om du er her inde eller ej, der går dog ikke mange minutter før jeg bliver bevist om at du er herinde. Din vejrtrækning bliver hurtigere og jeg fornemmer du nusser pikken – jeg smiler ved tanken og at du sidder der og er så liderlig.

Jeg mærker styrken i fissen stige og der nærmer sig en skøn orgasme, få sekunder senere mærker jeg orgasmen rulle gennem min krop, jeg stønner og nyder hele vejen igennem. Jeg ligger og nyder kramperne i mit underliv, mærker du kommer nærmere og sætter dig mellem mine ben. Du tager ægget ud og beder mig åbne munden og slikke det rent. Jeg nyder smagen af min fisse… mmm sød og let salt.  Du spreder min skamlæber og lader en finger nusse fra klit til stjerne.. Åhhh jeg vil så gerne mærke din tunge- du hører mine tanker og kysser blidt min hårde klit og jeg gisper ved din behandling. Du lader din brede tunge slikke mig i lang blide strøg og du slubre alle mine safter i dig.  Du presser din tunge ind i mig og bore den så dybt som muligt. Jeg stønner og klynker og skriger efter at mærke din pik oppe i min varme, sejlende fisse, du giver dig ikke endnu, men tager den blå DILDO og hamre den i bund—jeg skriger og nyder fuldt ud. Du øger tempoet til absolut max og meget hurtigt ryster der sig en orgasme gennem min krop og jeg skælver og spænder, stønner og klynker… mens jeg forsvinder ind i orgasmen, leger din tunge igen med min spændte klit og jeg svømmer direkte ind i den næste orgasme… tårerne triller ned af mine kinder og jeg klynker i ét væk. Anders du får mig til at svæve og wauw hvor jeg elsker det.

Du sætter dig ved siden af mit hoved og lader dit skønne violette glinsende pikhoved køre henover mine bløde våde læber og ind i min varme mund. Jeg nyder smagen af din præsperm og du knepper min mund dybt og i hårde stød. Du stønner og jeg ser nydelsen i dine øjne. Du trækker dig ud og spille pik indtil du brøler mens din sperm sprøjter ud over mit ansigt og ind i min mund. Jeg elsker smagen af din sperm og kunne sluge det hele!

Du løsner mine ben og samler dem, binder dem sammen ved anklerne og løfter dem op, så de hviler hen over din ene skulder. Du samler 3 fingre og presser dem forsigtigt ind i min stramme våde og stadig sultne fisse.  Du presser dig helt op og rammer rent mit g-punkt – åhhhh dine fingre tryller og du massere mig ud i den vildeste orgasme og jeg ejakulerer, væskerne sprøjter ud af mig og jeg skriger dit navn og orgasmen ud som aldrig før, det er den vildeste følelse og jeg kan slet ikke stoppe igen – jeg ryster, spænder, vibrere i hver en fiber i hele kroppen. Du sidder med et velfortjent selvtilfreds smil på læben. Jeg ligger et øjeblik og kommer til mig selv igen. Åbner øjnene og du ser det mest slørede tilfredse blik- og du er skyld i det frække Anders.

Du løsner mig fra håndjern og reb, jeg kryber sammen på siden og bare nyder denne fuldendte fornemmelse i hele kroppen. Du ligger dig bag mig  og holder mig helt tæt – vi nyder begge varmen og hinandens vejrtrækning. Vi falder hen og slapper helt af, bare ligger og nyder hinandens nærvær.

Jeg vågner efter en times tid, du smile saligt og jeg kan høre du stadig sover tungt – jeg skubber dig forsigtigt om på ryggen. Jeg nusser og kæler din pik fra rod til spids, pikken reagere på mine kærlige kærtegn og snart står den stiv, du giver dig lidt og jeg fornemmer du så er ved at vågne, men bevist vælger du bare at ligge og nyde – hvilket er mere end velfortjent. Jeg tager på skift dine spændte nosser i munden og lader tungen massere og slikke dine glatte skønne nosser. Du brummer nydelsen ud og begynder at røre på dig. Jeg tager din stive dunkende pik i munden og sutter dig så dybt jeg kan - du tager et fast greb om min nakke og forsøger at styre tempoet, men jeg stopper alt og beder dig slippe. Du slipper - jeg binder dine hænder fast til hovedgærdet, så jeg endelig kan få lov at styre showet. Jeg tager en god klat glidecreme og massere pikken i lange bløde strøg. Jeg vender ryggen til dig, sætter mig overskrævs og lader dit pikhoved glide ind i min stramme stjerne. Åhhhh udbryder du, da du mærker min røv stramme om pikhovedet. Jeg lader min røv udvide sig og stille og roligt presser jeg mig ned over din pik- mens du stønne og trækker vejret tungt.  Jeg læner mig bagover mod din overkrop- så kan du komme endnu dybere op i min røv. Jeg løfter mig op, så kun pikhovedet er inde… mmm nyder at du fylder mig helt ud og nærmest strammer om dig, så du ikke kan trække dig ud. Jeg sænker mig ned igen og øger nu tempoet op og ned, op og ned, op og ned, jeg følger din vejrtrækning… du nærmere dig klimaks og jeg stopper brat- du er ikke helt tilfreds og be´r mig om at fortsætte. Men kære Anders, det er mig der bestemmer og din plageri hjælper ikke. Jeg løsner dine hænder, vender mig om, så du kan ælte mine bryster, mens jeg igen rider dig analt. Jeg starter i et højt tempo og der går ikke længe før du klemmer mine bryster hårdt og brøler din orgasme ud mens jeg mærker kaskader af varm skøn sperm sprøjte op i min røv! Jeg bliver siddende oven på dig, lader pikken falde ud og mærke din sperm løbe ned af mine lår.  Jeg rejser mig og sammen går vi i bad – nyder at sæbe hinanden ind og kysse vildt og hedt under vandet. Efter badet hopper vi begge i tøjet, vi skal ud og handle ind til aftensmaden og jeg ved du de sidste mange dage har fantaseret konstant om hvor på ruten, der er mulighed for en hurtig omgang sex….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.