BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg skal mødes med dem for første gang. Vi har skrevet længe nu, men først nu bliver det helt virkeligt. Jeg sidder i toget på vej til dem, kun iført min lange jakke, og en kort kjole indenunder. Mit tøjvalg har de bestemt, og jeg tør ikke andet end at adlyde endnu, jeg har vist allerede nogle straf point opsparet i deres lille sorte bog.

Jeg sidder her i toget og mærker vibrationerne op igennem kroppen, jeg kan mærke jeg er tændt, min fisse er våd af forventning. Hvad kommer der til at ske, hvad kan de mon finde på?

SEX I DAG?

Jeg føler alle de andre passagerer kan kigge lige igennem min jakke og se jeg intet undertøj har på, det får væskerne til at flyde endnu mere.

Toget standser ved stationen og jeg stiger af. De har sagt de vil være her, hvor er de? Jeg kigger lidt omkring og får øje på nogen, det må være dem. Jeg går stille derover og de vender sig, ganske rigtigt det er dem. Vi giver hinanden et kort knus og jeg sætter mig ind i bilen, på forsædet.

Manden kører bilen, og kvinden sidder bag mig. Hun tager sine hænder og placerer på mine skuldre og siger ”Er du klar til en uforglemmelig weekend, tøs? Fra nu af er du vores til du bliver sat af her igen. Jeg kan ikke andet end at nikke og kigge ned i mit skød med meget røde kinder.

Manden tager hans ene hånd over på mit ben, og skubber kjolen lidt højere op, den sidder nu halvt oppe på låret, han fortsætter med hånden op mod mit skød og finder nemt min fugtige fisse, som han kører en finger rundt i. ”Tøsen er godt tændt, det glæder mig siger Manden mens han tager hånden væk igen og rækker armen bagud til Kvinden, hun slikker hans fingre rene for mine safter. Uhm din frække tøs, siger Kvinden mens hun har taget fat i mit hår og tvinger mit hoved rundt til et kys.

Hun slipper taget i mit hår, og vi kører nogle minutter i stilhed, kvinden sidder stadig helt tæt på mig op ad sædets ryg, jeg kan dufte hendes parfume. Det gør mig helt ør i hovedet at have hende så tæt på. Jeg kan ikke koncentrere mig om andet end min vejrtrækning.

Nu triller vi op til et flot hus i udkanten af en lille by, Han parkerer i garagen, de står begge foran min dør, han åbner og hun tager mig i armen og følger mig ind i huset.

Indenfor døren tager de min jakke og sko af mig og jeg bliver sat på en stol ved et bord. Foran mig ligger der tre redskaber og de kommer med en kop kaffe til dem hver og en kop jordbær the til mig. Jeg kigger nysgerrigt på redskaberne og kan se den ene er en flogger, den ser meget tung ud af kraftigt sort læder. Det andet redskab er en ridepisk, en kort brun en. Det tredje og sidste redskab er en mindre flogger med lange runde plastik snerter. Den ligner en der kan gøre rigtig ondt tænker jeg ved mig selv.

Vi sidder lidt tid og snakker om løst og fast, mit blik falder hele tiden tilbage til redskaberne foran mig og det ser ud til at underholde herskabet meget. Endelig siger de at jeg skal vælge et af redskaberne og antallet af slag kommer an på hvilket redskab jeg vælger. Jeg har jo nogle strafpoint skrevet ned i den sorte bog der skal afregnes for.

Tager jeg redskab nummer et er det 30 slag, redskab nummer to er 20 slag og redskab nummer tre er 10 slag. Jeg er hurtig til at tænke selvfølgelig skal det være nummer tre da det er færre slag, men den flogger ser meget ond ud. Jeg sidder i noget tid og kigger på redskaberne.

”jeg vælger nummer et siger jeg pludselig, med en meget lille stemme.

”Godt min tøs siger kvinden med et lumsk smil og kigger over på manden. De tager alle redskaberne og går væk, mens de kigger tilbage på mig.

Tilbage sidder jeg nu og kigger nervøst omkring. De er væk i hvad der føles som en evighed. Jeg kan høre de skramler rundt et sted i huset men jeg tør ikke at flytte på mig.

Pludselig hører jeg manden råber til mig tøs luk øjnene og hold dem lukkede. Det giver et sæt i mig da jeg hører ham og jeg skynder mig at lukke øjnene mens jeg nu føler jeg sidder på nåle af forventning.

Jeg kan høre at der er en der kommer tættere på, jeg kan mærke en der kigger på mig. Jeg får bundet noget om mine øjne så jeg intet kan se.

Stolen jeg sidder på bliver trukket ud fra bordet og jeg kan mærke nogle hænder på mine skuldre, masserende og blide strøg henover min overkrop.

En hånd tager fat om mit hård og tvinger mit hoved bagover, jeg stønner let og en mund bliver presset mod min i et langt kys.

Munden forsvinder igen men hånden i mit hår er der stadig og trækker mig op at stå, hånden flytter sig ned til min hals og personen står på min ene side, på den anden side af mig kan jeg mærke en krop og en arm rundt om min hofte. De trækker mig afsted og jeg fornemmer vi går ind i et andet rum, her er mørkere og mere varmt.

Vi stopper op og alle hænder bliver fjernet fra mig, jeg står lidt usikkert og prøver at lytte til hvad de foretager sig. Min kjole bliver løftet over hovedet og jeg står nu nøgen foran dem. Jeg bliver bedt om at dreje rundt og jeg adlyder og drejer langsomt rundt på stedet. Med mine hænder prøver jeg at dække mig til, men de bliver hurtigt fjernet og låst på ryggen med håndjern.

Jeg kan mærke hænder der nusser min krop over det hele, først tager de blidt fast i mit hår, en hånd føres ned til mine skuldre, videre ned til mine bryster der bliver klemt let og mine brystvorter bliver nulret mellem to fingre. Fingrene bliver afløst af en blød tunge på mine brystvorter mens hånden fortsætter om på min bagdel og giver den et klem. Imens bliver der holdt fast i mit hår og jeg får små kys og bid på nakken og i ansigtet. Jeg kan mærke lette skægstubbe så det må være manden der holder mig i håret og bider mig.

Kvinden er nu i gang med at bide let i mine brystvorter mens hun hårdere, og hårdere klemmer om mine balder, jeg kan mærke hendes negle bore sig ind i kødet og jeg stønner let.

Manden går væk fra mig og jeg mærker mine hænder bliver sluppet fri af håndjernene, blot for at blive afløst af reb, hele min arms længde bliver bundet sammen så jeg intet kan gøre. Jeg bliver ført rundt i rummet og smidt på en seng, mit lår og skinneben bliver bundet sammen med reb, så jeg ligger helt hjælpeløs på sengen med spredte ben. Herskabet sidder ved siden af mig kan jeg mærke. Deres hænder har ikke forladt min krop, og undersøger mig nu nærmere. Deres fingre går på opdagelse fra maven ned mod mit skød, en finger strejfer min klit og jeg sukker af nydelse, mine skamlæber bliver spredt og en klemme bliver sat i hver side der holder dem godt spredte. En finger finder vej ind i min meget våde fisse og jeg stønner højt. En finger bliver erstattet af to fingre og min fisse bliver godt bearbejdet mens jeg stønner højere og højere. Jeg mærker at vægten bliver flyttet lidt rundt i sengen, og jeg kan nu mærke noget over mit hoved.

Kvinden sænker sin lækre fisse ned over min mund og jeg slikker og sutter til jeg kan høre hun også stønner. Efter nogle minutter stopper manden med at lege med min fisse, jeg kan mærke han rejser sig fra sengen, kvinden læner sig frem så hun kan nå min fisse, hun må have fået en vibrator af manden for jeg kan mærke hun sætter en vibrator på min klit, to fingre kommer op i min fisse imens og der går ikke længe før jeg får min første orgasme. Efter den er stilnet af bliver legetøj og fingre fjernet, og kvinden rejser sig fra mit ansigt. Hun giver mit et tungekys hvor hun må kunne smage sig selv.

Jeg bliver hevet rundt på alle fire med hovedet nede i madrassen. Nu er det tid til din straf tøs. siger manden i herskabet. Jeg mærker hænder på min bagdel, den bliver varmet godt op med slag fra hænder og fra en blød flogger. Jeg begynder at stønne i takt med slagene regner ned over mig. Efter lidt tid stopper han og siger Nu starter straffen tøs, jeg forventer du tæller alle 30 slag og takker for dem bagefter, er det forstået tøs?. Javel Herre. svarer jeg med lille stemme. Godt tøs. siger kvinden.

Smæk, det første slag rammer mine balder og jeg stønner højt et smæk to sådan fortsætter det til jeg når til 30. Tak Herre. siger jeg. Dygtig tøs. siger manden. Mine balder bliver nusset og de tager mit blindfold af. Jeg misser med øjnene og kigger rundt i rummet. Mit herskab sidder på engen ved siden af mig og er ved at løsne mine reb og klemmer. Snart er jeg helt fri fra alt og sidder blot nøgen på sengen.

De ligger mig ned med et tæppe over og putter sig på hver side af mig og ligger og nusser mig mens vi snakker om hvad der skete.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.