Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har i længere tid hygget mig med nogle hjemmeprojekter, mit primære fokus har været på læder piske.

Jeg har lavet kort og lang halet piske, brede og tynde, med små jern kugler og uden, så mener selv jeg har en pæn samling.
Et dilemma er dog, at de aldrig er blevet prøvet testet. Hoppet ind på en sex chat og søgte efter en "prøveklud" en hård prøveklud da nogle af piskene var med jern kugler.
Efter nogle dage på chatten fandt jeg "brugstøs" og greb chancen.
Introducerede mig selv, hvad jeg søgte og hun virkede oprigtig interesseret i at være min prøveklud.
Efter nogle dages chat aftalte vi at mødes på en kaffebar og se om vi skulle tage skridtet videre.
Kom tidligt, fandt mig tilrette og ventede på hun skulle komme. Hun kom ind i kaffebaren; vil skyde på 170 høj, til den lidt buttede side, fyldige bryster og kunne allerede se at hun var af underdanig type.
Vi sludrede lidt frem og tilbage, hun fortale, at hun har erkendt for sig selv, at hun er underdanig og ser sig selv som en genstand for mænd.
Det rykkede selvfølgelig i bukserne på mig, da det er en tøs efter min smag.
Spurgte om vi ikke skulle tage hjem til hende og prøve nogle af piskene af. Hun nikkede, jeg betalte for kaffen og vi tog til hendes lejlighed. Trådte ind i en nydelig lille 2 værelset med rig mulighed for at binde hende fast.
Beordrede hende til at smide at tøjet, så jeg kunne kigge nærmere på hvad for en tøs jeg havde fået mig. Hun gjorde hvad jeg havde sagt uden at sige noget, og da hun stod nøgen kiggede hun lidt ned. Jeg tog mig godt tid til at kigge hende efter, fik hende til at dreje 360, så jeg fik alt med. Hun var en pæn pige, glatbarberet, og lige til at gå i gang med. Jeg fik hende hen til hendes robuste spise bord, vendte hende så hun havde brysterne og fissen væk fra bordet.
Spredte hendes ben og bandt dem til hver bordben, jeg greb min taske og lagde alle min piske på en lang række, hun kiggede dem nøje efter, og kunne se hun så lidt skræmt ud da hun så dem med jern kugler.
Varmede hende godt op med at nulre hendes bryster, befamler hele hendes øvre krop, og der kommer tunge støn fra hende. Mine hænder føler sig nedad og fokuserer på fissen, hun er allerede våd og nulre hende godt for så at begynde at fingre kneppe hende langsomt. Jeg fik 2 fingre op i hende, og kunne høre hun var sjaskvåd samt hendes støn var blevet højere. Trykkede på hendes g-punkt og hun var lige ved at komme så trak mine fingre ud, de var våde af fissesaften og tørrede det af på fissen. Hendes fisse stod åben og våd indeni men også udenpå. Valgte at starte med de kort og brede piske, da de tiltaler bryster og fissen.
Startede med bryster, blidt og så intensivere styrken til at brysterne begyndte at få farve. Der kom støn og nogle gange små skrig da jeg ramte samme sted flere gange. Lagde pisken på hendes krop og trak den ned til fissen. Startede med små nænsomme piskeslag ramme hendes våde fisse, hvilket giver en dejlige ophidsende lyd, så blev mere og mere ivrig, og hendes fisse fik en del pisk.
Stoppede da hendes fisse var rød og ophævet, for at give hende en lille pause.
Hendes hjerte hamrede derudaf og greb efter vejret.
Jeg løsnede for hendes ben, og hjalp hende ned på gulvet. Sagde til hende at hun havde 2 min til at komme sig, og så skulle røven have en omgang. Hun nikkede og sagde ja herre.
Jeg sad og betragtede hende, mens jeg kiggede på uret så hun ikke fik mere end de 2 min.
De tiden var gået, hjalp jeg hende op da hendes ben skælvede lidt. Fik hende bundet fast til bordet, nu med røven ud fra bordet. Sprang nogle af de "mellem hårde" piske over og direkte til en langhalet pisk med jernkugler, kunne slet ikke vente på at se hvordan den ville arbejde sig på hende.
Skubbede hendes bryst helt ned på bordet, lagde pisken på ryggen så hun kunne mærke hvilken pisk jeg havde valgt.
Hun rykkede sig lidt uroligt, men sagde intet, så jeg tog det som at tøsen var klar til at få pisk.
Lod hende mærke pisken fra hendes skulder og hent ned til røven, og startede så med blide pisk. Kuglerne fra pisken ramte hende perfekt og det var noget hun kunne mærke, da hun gav et ryk i sig hver gang den ramte hende.
Da jeg havde varmet hende godt op, begyndte jeg at piske hende hårdt med kort tidsrum. Der kom lidt gråd og støn fra hende, men blev ved og gjorde det hårdere og hårdere. Hun blev mere og mere højlydt, hendes ben begyndte at ryste og pludselig kom hun i et brøl. Lod hende blive liggende over bordet indtil hun ikke rystede på benene mere. Løsnede hendes ben fra bordbene og hjalp hende ind i hendes seng. Hun var fjern i blikket, men med et tilfreds smil på læben, hun spurgte om hun havde gjort det godt, jeg nikkede mens jeg aede hendes flotte farvede bryster. Da hun var kommet til hægterne pakkede jeg mit udstyr sammen og smuttede med et større indblik i mine hjemmelavet piske.
Det var ikke mit sidste besøg hos hende, og det udviklede til nogle spænde seancer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.