Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg vågnede næste morgen, følte jeg mig stadig fuldstændig tømt, det ændre sig dog hurtigt da jeg åbnede computeren og loggede på overvågningen. Julie kom ind på værelset, gik hen til sengen og begyndte at klæde sig af, hun tog blusen af, en sød lille hvid blonde bh kom til syne, den stod godt til hendes nougatfarvede hud, hun tog nederdelen af, matchene hofteholder og trusser, hvide nylonstrømper fuldendte billedet. Hun satte sig på sengekanten, fjernede hofteholderen, og rullede forsigtig nylonstrømperne af, jeg sad med indestængt åndedræt, hun tog armene på ryggen og åbnende bh’en, den gled af og afslørede de smukke velformede bryster, de var ikke så store, vel en god håndfuld og utroligt smukke, Julie rejste sig og trak trusserne af.

Det var lige før jeg glemte at trække vejret, hold fast hvor så hun godt ud, det lange krøllede hår og en fantastisk timeglasfigur, en lille stribe sort hår over fissen fortalte at hun var trimmet forneden. Hun vendte sig og løftede sin kuffert op på sengen, åbnede den og bukkede sig let forover, en utrolig velskabt røv vendte direkte mod kameraet, man kunne ane venusbjerget og revnen mellem ballerne, hun tog en hvid babydoll op af kufferten og trak den over hovedet. Julie forsvandt ud på badeværelset med sin toilettaske i hånden, få minutter efter kom tilbage, tog en bog og lagde den på natbordet, kufferten blev sat ned på gulvet igen, hun lagde sig på sengen, tog bogen åbnede den og gabte, hun lukkede bogen igen trak skuffen i natbordet ud for at lægge den derned.

SEX I DAG?

Hun lagde bogen ovenpå natbordet igen, drejede kroppen og kiggede i skuffen, hun rakte den ene hånd ned i skuffen, den kom op igen med æsken med de to dildoer jeg havde lagt derned. I det samme kunne man svagt høre en kliren som glas der blev knust, Julie rejste sig, hun havde stadig dildoerne i hånden da hun gik ud ad døren.

Jeg slog hurtigt om til kameraet i gangen, heldigvis have jeg investere i dyrere af slagsen, de zoomede automatisk ind ved bevægelse, så Julie fyldte næsten hele billedet fra hun kom ud ad døren og bevægede sig hen mod det store opholdsrum. Julie stoppede brat, der lød et lille gisp, hun tog hånden op for munden og havde tilsyneladende glemt de to dildoer i hånden, det så faktisk ret komisk ud, hun så ud til selv at blive helt forskrækket over det. Jeg slog splitskærmen til, så det ene billede viste værelsesgangen, det andet var det kamera der viste opholdsrummet fra værelsesgangens synsvinkel. Julie havde åbenbart igennem glasdøren set Kim ligge på bordet med min pik dybt begravet i hende.

Julie stod som forstenet og betragtede hendes mor blive kneppet, det virkede til at hun langsomt vågnede op igen, hun kiggede på æsken i hendes hånd, åbnede den og tog dildoerne ud, bukkede sig og lagde den største fra sig. En stille summen startede da hun tændte vibratoren, hun lod dildoen gliden ned over brysterne, lod den cirkle over brystvorterne der stod stive bag den gennemsigtige babydoll, den anden hånd fandt ned mellem benene. Ummm et lille støn da hun med fingrene gned lidt på sin klitoris, dildoen gled længere ned over den flade mave, hun løftede op i sin babydoll, og lod dildoen glide ned over hendes klit og pressede den mellem de svulmende skamlæber og trykkede den med at suk op i fissen.

Min pik var vokset betragteligt, jeg tog den frem og gned op og ned ad den, prespermen glinsede og sivede ud hver gang jeg trak forhuden tilbage. Julie satte sig med ryggen mod væggen og hovedet drejet så hun stadig kunne følge med i at hendes mor blev kneppet mere og mere voldsomt. Dildoen gled ind og ud, hun kærtegnede sine bryster, lænende sig frem, trak sin babydoll af og satte sig igen tilbage med et suk. Med dildoen begravet dybt i fissen, rakte hun ud og tog den større DILDO i hænderne, trykkede på knappen flere gange til den ønskede vibration, dildoen summede lystigt. Hun trak lille dildo ud af fissen, slikkede på den, mens hun med dan anden hånd pressede den større op, ummmm hun stønnede lavmælt mens hun suttede på den lille dildo.

Jeg havde trukket mine bukser ned og spillede min nu stenhårde savlende pik. Kim og jeg havde nu sat os i sofaen, hvor hun red min pik, støn og skrig må have kunnet høres tydeligt af Julie der siddende i stadig højere tempo lod dildoen glide ind og ud ad fissen, hun stønnede mere og mere. Hun tog den lille dildo ud af munden og gned den mod sin klit. Hun lagde hovedet bagover og førte den lille dildo ned langs skamlæberne og lod den fortsætte ned til røvhullet. Kim lå nu på knæ, jeg stod bagved med min stive pik ud for hende fisse, da jeg pressede den op, trykkede Julie den lille dildo i bund i hendes røvhul, åhhhh uhhhh, hendes ben samledes, hun spændte i ryggen og hævede røven fra gulvet rystende over hele kroppen.

Hun væltede lidt om på siden, dildoen i fissen pumpede hun stadig ind og ud, den lille dildo var trykket helt op, kun en cm stak udenfor, hun gned heftigt på sin klit. Julie gled mere og mere ned, til sidst lå hun helt på ryggen med benene spredt, heldigvis for mig vendte hendes skridt direkte mod kameraet, jeg kunne tydelig se hvordan hendes fisse var fyldt ud af dildoen, ohhh JA! Et lille skrig forlod hendes mund, hun satte fødderne mod gulvet og hævende røven fra gulvet, rystede voldsomt, den lille dildo blev presset ud af hendes røvhul og lå summende på gulvet mellem hendes ben. Min pik sprøjtede i lange fede stråler, spermen ramte mig helt op på brystkassen og løb ned over pik og nosser.

Julie lå lidt udstrakt på gulvet, hun satte sig op tog sin babydoll, samlede den lille dildo og æsken op og gik tilbage på sit værelse på dirrende ben. På vejen tilbage suttede hun safterne af den store dildo, da hun var kommet ind, lagde hun dildoerne tilbage i skuffen, lukkede den, lagde sig på sengen trak dynen op over den smukke krop, slukkede lyset, og lagde sig til at sove. Jeg lukkede computeren, smed tøjet der var helt spermet til og tog et hurtigt bad, da jeg igen havde klædt mig på, gik jeg ind og gjorde klar til morgenmaden.

Kim kom først op, hun var klædt lige så lækkert og elegant som dagen før, godmorgen du ser forrygende ud sagde jeg, tak svarede hun og gav mig et kys på kinden. Hvor ser det lækkert ud, Julie kom gående nøjagtig lige så, om ikke mere smuk end hendes mor. Godmorgen, i lige måde sagde jeg. I lige måde hvad spurgte hun? Det ser lækkert ud, svarede jeg og kiggede hende i øjnene. Det mest vidunderlige smil bredte sig over hendes ansigt, tak, sagde hun blot og satte sig ned. Kim og jeg satte os også til rette, mens vi spiste, spurgte jeg om der var noget de gerne ville opleve mens de var herover, det har vi faktisk slet ikke fået snakket om endnu, Kim så på Julie. Næ, jeg er bare glad for at komme lidt hjemmefra, og så ser den pool altså stadig fristende ud, Julie kastede et blik ind mod poolen.

Du er velkommen til at tage en dukkert når du har lyst sagde jeg, ja tak, men jeg har stadig ingen badetøj med, hvis du er, så blufærdig sagde Kim, så kan du da bare hoppe i og beholde trusser og bh på, så længe det er rent er det vel lige godt. Det er jo ikke helt det samme vel, Julie kiggede anklagende på sin mor. Ja jeg bruger som sagt aldrig badebukser, det gør andre der kommer her heller ikke, så jeg er vant til at se nøgne mennesker i poolen, men det er helt op til jer selv, hvis i ikke mener det kan løses på anden måde så må vi ind i byen og købe noget. Kan vi gøre det mor spurgte Julie, ja det kan vi vel godt, er der en butik her i byen spurgte hun mig, ja jeg tror faktisk der er to svarede jeg.

Efter morgenmaden blev vi enige om at tage ind og kigge efter badetøj, selvom det ikke var iskoldt så var der nu heller ikke meget varme ude, så jeg foreslog at vi kørte den korte tur. Den første butik havde ikke rigtig mere tilbage til voksne så vi prøvede den anden butik, heller ikke her var der den store succes, bortset fra jeg fik en skjult kig ind i prøverummet hvor forhænget ikke var trukket helt for. I spejlet kunne jeg se hvordan Julie prøvede det ene bikinisæt efter det andet, men enten var det for stort, eller også alt for småt, et par bikini trusser der kravlede op og lavede den flotteste kameltoe og toppen der dårligt kunne holde brysterne inde. Min pik voksende igen i bukserne, hold kæft hun var lækker. Vi har desværre ikke andet end det i allerede har set på lager for tiden beklagede ekspedienten, det er jo ikke rigtigt sæson lige nu så den nye kollektion kommer først i løbet af foråret. Kender du et sted i nærheden der kunne tænkes at have noget liggende spurgte jeg. Der er butikken henne på hjørnet svarede hun, der har vi lige været henne sagde Kim, der var endnu mindre end du har her. Ja så ved jeg ikke lige hvor det skulle være, som sagt er det udenfor sæsonen så det bliver nok svært medmindre man tager til en stor by.

Da vi gik ud af butikken, stødte vi næsten ind i Knud der var på vej til bageren, hej Svend hilste han og kiggede på Kim og Julie, hvor har du fået fat i sådan et par smukke kvinder spurgte han, elevator blikket kørte op og ned ad både Kim og Julie. Det her er Kim, Kim hjalp mig med rengøring i Gentofte da huset skulle sælges forklarede jeg, Julie er hendes smukke datter, jeg inviterede Kim herover og nu er de kommet og bliver julen over. Knud hilste på dem begge og præsenterede sig, så er der jo en chance for både jeg og Elly kan få lov at hilse på, vi havde jo snakket om en lille julefrokost. Hvad er i ellers ude på spurgte han? Vi er på jagt efter en bikini til Julie, hun har ikke fået badetøj med, men det lader ikke til at være til at opdrive i byen på denne årstid svarede jeg. Knud kiggede på Julie, jamen sådan en smuk skabning burde da ikke gemme sig i en bikini, det er noget andet med os gamle mænd, vi burde pakkes ind i gammeldags badedragter til mænd, med lange ben og det hele eller en sort sæk, han slog en høj latter op. Julie rødmede lidt. Vi må hellere komme hjem i varmen sagde jeg, ja det er ikke så varm mere svarede Knud, vi ses om ikke før så 1. juledag.

Det var lige før jeg glemte at trække vejret, hold fast hvor så hun godt ud, det lange krøllede hår og en fantastisk timeglasfigur, en lille stribe sort hår over fissen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.