Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sommerdag og hun svedte under den tynde sommerkjole, trusserne havde hun for længst droppet da de virkede irriterende på hendes varme hud. Nej, hun gad i hvert fald ikke gå rundt og bare svede, hun ville tage en tur til stranden og blive kølet lidt af i vandet.

Da hun ankom til stranden fandt hun et sted lidt væk fra alle de andre, hun ville ikke have hvide striber fra bikinien, men var alligevel for blufærdig til at ligge nøgen imellem en masse andre. Hun havde lagt ca. en halv time da hun mærkede en skygge der gled hen over hende. Forskrækket åbnede hun sine øjne og så lige ind i et par isblå øjne der lyste af begær. Inden hun nåede at reagere lagde han sig ned ved siden af hende og lukkede hendes åbne mund med et kys. Varmen fra hans hud fik det til at hamre i hver en fiber i hendes krop og hun gøs da han lod en hånd glide ned ad hendes ryg. Hans kys blev mere og mere krævende og da han bevægede sig ned ad var hun så tændt at hun ikke gjorde noget for at stoppe ham. Hun nød at mærke hans tunge som kildede hendes brystvorter og nappede i dem med hans læber. Han slikkede hende hele vejen ned indtil at han nåede klitten, som han blidt sugede på og drillede med tungen. Hun vred og vendte sig af lyst og hun kunne mærke at hun ikke var langt fra den første orgasme. han begyndte at kneppe hende med tungen, legede inde i hendes velsmurte grotte, som ventede på at tage imod ham, så kom hun i en lang og voldsom orgasme, men han var ikke færdig endnu...... Han kiggede op på hende og sendte hende et frækt smil. Ingen af dem havde sagt noget, men nu bad han hende slikke ham. Hans pik var stor og dejlig og hun slugte den med øjnene da han rejste sig op. Hun lagde sig på knæ og lod tungen cirkle om pik hovedet inden hun tog ham helt i munden. Han stønnede højt og begravede hans hænder i hendes lange hår og hjalp hende med at holde rytmen. Hun kunne mærke på ham at nu varede det ikke længe mere, og hun vendte sig om og løftede indbydende sit våde køn mod ham. Hun mærkede pikken uden for sit hul og skubbede sig bagud for at få ham ind i sig. Med et trængte han hårdt ind i hende og et støn slap ud ad hendes let adskilte læber, han kneppede hende og stønnede højlydt bag hende og gav hende af og til et klask i den ene balde, som kun fik hende til at klynke efter mere. Han trak sig ud og begyndte at massere hendes lille stramme røvhul som var vådt af hendes safter, langsomt udvidede den sig og gav plads til han pik. Han fandt sin plads dybt inde mellem hendes faste balder, og begyndte at kneppe hende i lange seje træk. Han trak hende i håret, kaldte hende for en lille møg-luder, der bare skulle have pik, hun skulle gennemkneppes til hun ville trygle ham om at holde op. Sammen bevægede de sig mod en fælles orgasme. Han brølede sin orgasme ud og hun nærmest mistede bevidstheden...

Da hun kom til sig selv lå hun alene, og mærkede kun en let brise komme ind fra havet. Hun kiggede efter sin taske og i den fandt hun en seddel, hvor der stod: hejsa. tak for en fed oplevelse, måske ses vi igen. Hun smilede for sig selv, pakkede sin ting sammen og gik hjemad. Det var en dag ved stranden hun aldrig ville glemme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.