Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her er lige en lille sandfærdig historie om en dejlig oplevelse i august i år. Det var en kedelig søndag i byen på midtfyn. Halvdårligt vejr at stå op til. Men vejrudsigten havde sagt at i Vestjylland ville der være sol og sommer. Så vi pakkede bilen fra morgenstunden og drog vestpå. Jo længere vest på vi kom jo bedre blev vejret, Yes.
Kom op til p-pladsen ved Houstrup strand. Hvis man går til venstre er der en helt officiel nøgenbadestrand og det var lige den vi gik efter. Har været der mange gange og det er rigtig skønt at ligge i klitterne og sole sin krop og også at få en på den frække oplever.
Vi gik ca. en 500 m inden vi gik ind i klitterne. Op over dem og Vesterhavet lå og så dejligt ud. Ikke så megen vind og dejligt varmt og skyfri himmel, skønt.
Vi fandt en dejlig gryde med god udsigt til vandet. Fik alt tøjet af og bredt tæpperne ud og fik lavet en lille "lejr" Åhh det er skønt at være nøgen her igen. Der var allerede mange andre nøgne mennesker i klitterne og de obligatoriske "fyrtårne" der bare er nysgerrige og til tider ret irriterende. Men der var også andre par, der som os, bare nyder at komme her og sexe med os selv og slikke sol og få en fræk oplevelse.
Nød synet af Karens bryster i profil mod vesterhavet. Kunne jo selvfølgelig ikke holde fingerne væk og nød at lade fingerne følge brystets runding og forsigtigt mærke hele vejen rundt. Vi var begge nybarberede og klar til en dags lir.
Pikken var allerede begyndt at røre på sig og dette bemærker Karen og bøjer sig ned og tager pikken i munden og lader tungen lege med hovedet, åhhh det er skønt at mærke hendes varme læber om pikken. Hun slipper ham dog hurtigt igen og pikken er bare total vild i varmen for at få mere..., men vi er jo lige kommet og dagen er lang endnu. Vi lægger os ned og lader solen varme os. Karin bliver altid liderlig af at solen skinner direkte på fissen og der går da heller ikke lang tid inden hendes fissesafter driver af hende. Kan se og mærke at hun er meget tændt. Fint, det skal nok blive en god dag.
Med jævne mellemrum kommer der mænd gående forbi og sluger synet af Karens nybarberede fisse med øjnene. Det er faktisk temmeligt frækt at overvære og på en måde skønt at andre tænder på hende, ligger faktisk med en halvstivert på grund af dette.
Vi har nu lagt os sådan, at der ikke er nogen der kan komme forbi os foran, kun fra siden eller bagved.
Som vi ligger der på ryggen og soler os er det svært at holde fingerne fra Karen. Lader fingerne vandre fra hendes lår op over hendes mave og ned af inderlårene. Hun spreder benene lidt og jeg kan bedre komme til. Tager imod invitationen og mærker hendes skamlæber forsigtigt og op og leger lidt med hendes lille streg af kønshår. Ned igen og kommer helt ned i fissebunden og mærker hvor våd hun er. Fugter min finger med hendes safter og tager fingeren i munden og smager på hende, åhhh det smager godt. Gør det nogle flere gange og bliver vildt liderlig af det. Kan høre på hendes vejrtrækning at hun også er vild. Finder hendes kilder og nusser den lidt. En mand går forbi og vi stopper, men han har vist set seancen. Åhhh hvor er vi liderlige og tændte. Pikken begynder også at savle og jeg fanger en dråbe med fingeren og fører den op til Karens læber og hendes tunge kommer frem og slikker dråben af, skønt og skide frækt.
Hun rejser sig op og sætter sig på knæ. Jeg bliver liggende og har en skøn udsigt til hendes åbne fisse. Skamlæberne er let adskilte og safterne hænger i guilander. Har også et skønt syn op til hendes bryster. Fingerne finder hurtigt ned til grotten og jeg begynder at bearbejde hendes kilder. Hun kan næsten ikke sidde stille, men hun skal samtidig holde øje med at der ikke er nogle gamle fede mænd der kommer for tæt på. Hun fortæller mig hvis hun ser en god pik og det hidser mig yderligere op. Hun begynder at bevæge underlivet sammen med mine finger og hendes hånd finder diskret ned til pikken og igen fanger hun en dråbe på pikhovedet og slikker den af sin finger. Åhhh hvor er jeg stiv, bare jeg ikke sprøjter min sperm på maven allerede. Hendes kilder er stiv og dejlig. Hun har nu et godt fast tag om pikken og begynder at gnide på den. Mine finger begynder at kneppe hendes varme våde fisse. En gang imellem slikker jeg mine finger rene for hendes safter og ind imellem kysser vi og vores safter bliver blandet med hinanden på en skøn måde. Åhhhe det er lige før hun kommer og jeg koncentrerere mig om den lille liderlige kilder og der går ikke lang tid inden hun tager fast om min arm og holder den fast mens hun får sin første orgasme. Stop stop siger hun. En mand kommer igen forbi og vi lægger os ned ved siden af hinanden og nyder Karens "efter orgasme". Puha det er svært ikke at kneppe hende lige nu.
Det er blevet middag og madpakken og den kølige pils kommer frem. Vi kikker os omkring for at nyde de andre nøgne mennesker der er rundt omkring.

Hele eftermiddagen går med at lire hinanden op lige til bristepunktet. Får Karen til at lege med sig selv mens jeg ligger og stirre på hendes finger der leger med hendes meget våde skamlæber. Nyder at se hendes finger lege med kilderen og se hvordan det gør indvirkning på hende. Se hendes stød med kroppen når fingeren finder punktet for absolut nydelse. Elsker at se hendes finger forsvinde helt ind mellem skamlæberne og se dem komme ud igen godt våde af hendes lækre fissesafter. Elsker at slikke hendes finger og smage hende og pikken er så hård at det føles som om, at spermen kan skydes ud hvad øjeblik det skal være.
Bliver nødt til at gå på stranden og blive kølet lidt af. Karen vil ikke med og hun bliver i klitten. Går med blottet pikhovede ned over stranden og nyder det kølige vand på kroppen og pikken finder sin afslappet tilstand igen.
Står på stranden og betragter Karen, som sidder og læser. Hanhundene sværmer om hende og på en god måde nyder jeg det. Kunne egentlig godt tænke mig at inviterer en "egnet" mand med til at kneppe hende, det kunne sgu da være frækt. Men her går hendes grænse vist nok, ...........så den må jeg da se at få flyttet ggg.
Tilbage i klitten og nyde at stå og lade solen og vinden tørre korppen. Pikken vender tilbage til sin naturlige størrelse, efter det kolde vand ;o).
Ser et andet par ligge længere henne og Quinden er også oppe og lufte dig lidt. Vi får øjenkontakt og jeg nyder at jeg er nøgen mens hun sikkert tænker det samme.
Mærker Karens hånd på vej op af låret og videre op over mine baller ...knæler ned og hendes mund omslutter min pik. Imens finder hendes finger vej ned til hendes liderlige fisse og hun gnider på kilderen og hver gang hun rammer den bider hun lidt i pikken. Åhhh det er sgu snart på tide at jeg får pikken i bund i den dejlige fisse, mærke de våde skamlæber omslutte pikken og bare sprøjte al spermen langt op i hende.
Jeg ligger mig på ryggen og siger at nu vil jeg slikke hendes fisse lidt. Hun kikker sig omkring og da der er fri bane skræver hun ind over mit ansigt og jeg har den skønneste udsigt til hendes dryppende fisse. Åhhh hun sænker sig over min mund og jeg tungeknepper hende vildt og voldsomt, flytter tungen hen på hendes kilder og suger kilderen helt ind i munden og hun kommer hurtigt en dejlige orgasme. Letter sig let så jeg kan se skamlæberne der er opsvulmet af liderlighed. Hun flytter sig pludselig og vender sig om og kysser mig og slikker mig ren om munden, åhhh det er frækt.
Nu er klokken efterhånden blevet 17 og nu skal jeg altså snart have pikken begravet i hende. Vi har sat vores strandtelt op for at være lidt mere i fred for alle de gamle mænd der fimser rundt.
Jeg ligger mig halvejs ind i teltet på siden og Karen ligger sig op af mig med ryggen til mig. Hun får fat i pikken og styrer den direkte mod fissen. Jeg får fat i hendes bryst og begynder at nuller hendes brystvorter og hendes bryster. Hun trækker det ene ben opad så der er frit udsyn til når jeg knepper hende. Lader pik hovedet glide op over hendes kilder mens hun spreder skamlæberne med fingerne. Kilderen er stiv og liderlig og tager imod pikhovedet. Hold da op hvor er vi liderlige. 6 timers liderlighed skal nu premieres. Fissesafterne løber ned af hendes lår mens solen skinner direkte på fissen og pikken. Er temmelig voldsom med hendes brystvorter, men når hun er liderlig nyder hun det på den hårde måde. River og slider i dem og hun bevæger underlivet mod mig. Nu er det på tide at få pikken op i hende. Det hele er så vådt, at pikhovedet forsvinder ind mellem de lækre skamlæber uden modstand. Lidt ud og lidt længere ind igen. åhhh hvor er det godt at få pikken herind. Ind i varmen og væden. Hendes finger finder kilderen og pikken får også en tur. Støder pikken helt i bund og bliver deroppe et stykke tid. Samtidig holder Karean øje med at der ikke lige er nogen der står og glor.
Åhhh nu kan jeg sgu snart ikke holde mig mere skat. Lad mig sprøjte dig fuld af dejlig sperm. Men det vil hun ikke have, nej du skal ikke sprøjte op i mig siger hun. Sprøjt op af maven så jeg kan se det. Vi begynder at kneppe i et højere tempo og jeg mærker hendes finger på min våde hårde stive pik hele tiden. Begynder at masser hendes bryster hårdt og kniber i brystvorterne og jeg kan mærke på hendes vejrtrækning at hun er ved at komme. Jeg giver los og støder pikken hårdt i bund og helt ud og helt ind og klasker nosserne mod hendes baller. Der går kun et minut så kommer hun og fissen trækker sig sammen om pikken og det er slutsignalet til at jeg ikke kan holde spermen tilbage længere. Et par sidste dybe stød og ud med pikken i et svup lyd og hun fatter om pikken, som er godt våd af hende og hun gnider mig til udløsning. Åhhhh nuuu kommer jeg og med eet kommer orgasmen buldrende helt inde fra og spermen sprøjter ud i lange sprøjt. Helt op på skulderen blive spermen skudt op og hele vejen op af maven, brystet og videre. Vi griner og snakker om, at det trodede vi vist ikke kunne ske igen,. men når bare der er liderlighed nok, ja så er der fart på.
Vi ligger lidt sunder os og får spermen tørret af. En hurtig dukkert og jeg er frisk igen.
Ved ikke om der var nogen der kikkede på, men jeg er også ligeglad. Men ihvertfald har de haft frit udsyn til pikken der bankede i Karins fisse sådan som hun lå.
Pakkede sammen og forlod Houstrup strand for denne gang.
Kommer igen næste år, desværre er sommeren jo forsvundet for denne gang ;o(

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.