Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lige fyldt 16 og havde for første gang fået min menstruation, da min far fortalte mig at nu var det tid til at jeg skulle giftes. Han havde aftalt med en af sine bekende at jeg skulle være hans 5. hustru, og at bryllup ville ske næste dag. Jeg kunne ikke tro det, skulle jeg forlade min mor og mine søskende allerede i morgen? 

Næste morgen vækkede min mor mig og begynde at gøre mig klar til festen, jeg græd og tiggede hende om at få min far til at skifte mening. Hun kiggede smilende på mig og sagde: - Lille skat, en mands ord er lov og du må bare få det bedste ud af det. Find nydelse og glæde i de børn der bliver dig skænket og affind dig med hvad der ellers sker.

SEX I DAG?

Jeg vidste ikke hvad hun talte om, den eneste mand jeg nogensinde havde været min far når han kom over i kvindeafdelingen, for at tale med min mor eller en af hans andre 5 hustruer. Så snart et drengebarn ikke blev ammet mere blev de også fjernet fra kvindeafdelingen, og hustruerne havde forbud mod at fortælle pigerne hvad de skulle vente sig i ægtesengen.

Jeg blev ført væk fra min mor og de andre kvinder som jeg havde kendt hele mit liv, og jeg vidste at jeg aldrig ville se dem igen.

Jeg var nøgen og min mor havde fjernet alle mine dunede hår under armene og mellem benene, som del af forberedelserne til brylluppet. Jeg var også blevet smurt ind i duftende olier og mit hår var redt tilbage i en stram knold.

Min far førte mig ind i et stort rum, og lagde mig på en forhøjning midt i rummet. Han lagde mine ben op i nogle holdere der var på forhøjningen, og bandt dem fast med reb så jeg ikke kunne løbe. Så gik han over til en anden døren end den vi var kommet ind af, og åbnede den. Der kom 40-50 mænd ind i rummet og stillede sig omkrig mig. Jeg kiggede forskræmt på alle disse fremmede, hvem skulle jeg mon giftes med, hvad skulle der ske?

Døren gik op igen. Der kom en gammel mand ind og bag ham gik en mand på min fars alder. De stillede sig begge ved mine fødder og jeg prøvede at samle benene, men far havde spændt dem godt fast. Den gamle mand strakte hånden frem, og stak to fingere op mellem benene på mig. Jeg kom med et udbrud af smerte, og den gamle mand nikkede tilfreds. - Ingen mand har ligget mellem pigens ben, Hun er værdig til giftermålet! Hans stemme rungede i det store rum, sammen med jublen fra de andre mænd.

Den gamle mand trak sig kjortel til side og afslørede et kroget og rynket men også meget stort lem, som han med stor behændighed førte op i min stadig smertende hule. Det føltes som om jeg skulle kløves i to, og jeg skreg min smerte ud, mens han begynde at bevæge sig i mig. Hans fingre begyndte at massere mit venusbjerg, og langsomt blev jeg våd og smerten mindre.

Mellem mine ben bevægede den gamle mand sig nu hurtigere og så kom der et udbrud fra ham og en varm væske løb fra min hule ned mellem ballerne og videre ned på gulvet. - Her har du får en villig og god kone, Søn, sagde den gamle mand til ham han var kommet ind sammen med. Ham på min fars aldre nikkede. - Mine herrer min far har godkendt dette bryllup, så jeg håber i vil velsigne min nye hustru ved at benytte jer af hendes gaver i aften mens vi fester. Der lød en tilfreds mumlen.

En mændene havde stillet sig ved mit hoved og pressede sit lem ind mellem mine læber. -Sut tøs, lød det fra ham. Jeg suttede på hans lem og kunne mærke han voksede. En anden havde taget plads mellem mine ben, han løftede mine balder op fra forhøjningen og pressede sit allerede hårde lem ind mellem dem. Han kunne ikke få det ind, så han kørte lemmet ind i min hule for at fugte det, hvor efter han igen pressede mod mit bagerste hul, denne gang kom han ind og igen var smerten stor og tårer løb ned af mine kinder. Langsomt kørte han sit stive lem i bund og trak sig tilbage igen for igen at støde op i min smertende røv.

Pikken i min mund bevægede sig hurtigere og hurtigere ind og ud og pludselig kom der en varm og hård stråle sæd, i munden på mig. - Slug den tøs, manden forsatte med at kører pikken af i munden på mig og jeg kunne ikke gøre anden and at sluge den varme klistrede klump jeg havde i munden.

Hele den aften lå jeg og blev taget igen og igen og igen af alle mændene der var kommet til mit bryllup. Jeg blev taget så mange gange i min røv at jeg til sidst besvimede og ikke kom til mig selv før næste morgen da en fremmed kvinde vaskede mit ansigt med en kold klud. - Godmorgen og velkommen, sagde kvinden mens hun smilede til mig. Jeg prøvede at smile tilbage men mine kinder gjorde ondt efter at have suttet pik hele aftenen. -Se at komme op og få et bad inden Herren kalder efter dig. Kvinden havde fyldt et badekar med varmt vand, men det gjorde ondt i alle mine huller at komme ned i det, jeg klynkede og tåre steg i mine øjne. -Bare rolig det går snart over, sagde hun. Det gjorde det, jeg vaskede mig langsomt og nød nu det varme vand der fik mine muskler til at slappe af.

Da jeg var blevet tørret og havde fået en kjole på blev jeg ført over til min ægtemand der ventede på mig. Han nikkede anderkendene - Dig skal vi nok få det godt med, sagde han. Han tog en lille klokke og ringede med den, ind kom der to unge mænd kun lidt ældre end jeg selv. - Dette er min nye hustru, og det vil være hende i to drenge kan bruge når I trænger til udløsning, sagde min nye mand til sine to sønner.

De grinede lysten mens de kiggede på mig. Min mand tog min kjole af og smed mig ned på sengen, og efter at have klædt sig af kom drengene også. – Nu passer I lidt på hende, hun er nok stadig øm efter i går.

Liam den yngste af drengene lagde sig mellem mine ben og begynde at slikke mine skamlæber og min klit, det føltes dejligt, det kildede sammen med den ømhed der stadig var der. Kila den anden af drengene begyndte at kærtegne mine stadig spigrende bryster til mine vorter stod stive som små bjergtoppe. Deres far sad ved mit hoved, han havde fundet sit lem frem lod det glide hen over min kind. – Kys det, Hustru. Tag mig i din mund som du gjorde i går. Lad mig mærke din varme mund omslutte mig helt indtil jeg lader mit lem komme op i dig.

Jeg åbnede munden for at suge han ind som han ønskede, jeg lod tungen glide over hans hoved og ned over det lange skaft indtil jeg ikke kunne tage mere. Han førte lemmet ind og ud af min mund, mens hans sønner bearbejdede mit skød og bryst. Varmen steg, og min hule fyldtes af lystens safter.

- Flyt dig søn, jeg må mærke hendes varme skød. Liam over lod sin plads til sin far og min ægtemand fyldte langsomt, min gennem bollede hule ud. Men smerten var væk, og jeg mærkede en underlig følelse der startede der hvor vi blev et. En kilde af velvære bredte sig i min krop, det begyndte at boble først stille så blev boblerne større og større indtil jeg mærkede en eksplosion af lyst. Jeg kom med et skrig og faldt så helt sammen på sengen, jeg faldt i søvn.

Jeg blev vækket at hænder der kærtegnede min lår og bryster, mærkede duften af lysten mand. Mine øjne åbnedes og jeg så Liam og Kila der var i gang med at vække min lyst igen. Jeg rakte ud efter Kila og han begyndte at kysse mig, mens han stadig kærtegnede mine bryster. Igen mærkede jeg den lystfølelse der tidligere havde overvældet mig. Små bobler der steg mod overfladen. Kila tog min hånd og førte den ned til sit lem som jeg begyndte at kærtegne, jeg lukkede min lille hånd om ham og nød følelsen af varm marmor og silke. Liam havde lagt sig så jeg også kunne nå at kærtegne ham, så jeg greb efter hans lem, mens han stadig kyssede mine skamlæber og klit.

Drengene blev hurtigt ophidset og Kila trak mig op så jeg sad overtværs på ham og lod sit bankende lem glide op i min parate hule. Jeg red ham nydende, op og ned i et roligt tempo. Liam kravlede op bag mig og han lod hans stive lem roligt glide op i min tidligere meget stamme røv. Jeg fandt stor nydelse i at mærke deres stærke unge kroppe både foran og bagved. Boblerne forsatte med at stige og igen gik der ikke lang tid før at vi alle tre kom i én stor orgasme. Vi faldt sammen i en bunke, og forsøgte at få vejret igen.

- Var det godt drenge? Jeg kiggede til siden og der sad min mand med sit nu slappe lem i en stol. Han måtte havde siddet der hele tiden.

- Ja far, hun er den bedste brud du kunne ha fået, svarede Kila.

- Vi takker dig for din gavmildhed, og håber vi ofte kan nydes hendes selskab, Far, svarede Liam.

Min ægtemand smilede til os alle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.