BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dagen efter sidst på formiddagen, var Hassan der igen i sin BMW. Michelle lå nøgen på en liggestol og tog sol. Hun kunne bedst li’ at tage solbad uden tøj, så hun blev brun over det hele. Hassan steg ud, og gik lige hen til Michelle og kiggede ned på hende. Der var frit udsyn til hendes glatbarberede mis og hendes nøgne bryster. Hun kiggede op og holdt hånden op for at skygge for solen. Hassan tændte en cigaret og gik ned i knæ uden at slippe med hende i øjnene. Jeg iagttog dem inde fra sommerhuset. Han talte indgående til hende, mens han røg færdig. Han lagde en hånd på hendes lår og lod den glide op mod hendes skød. Hun smilede til ham og puffede den væk. Da jeg dukkede op i døren, rejste han sig hurtigt:

- Hej Daniel, tak for sidst

SEX I DAG?

-  Hvad kan jeg gøre for dig Hassan? spurgte jeg måske en smule stramt.

- Jeg vil stille dig et forslag. Kan vi ikke gå ind, han pegede mod huset.

- Daniel, jeg har arbejdet på jeres problem. Du betroede mig jo under middagen, at I skyldte penge til en ubehagelig mand, som skulle have dem inden 14 dage. Jeg kan låne jer de penge. Den første måned er der ingen renter. Derefter 10 procent om måneden. Hvis det er svært at betale tilbage, har jeg noget arbejde, I kan lave for mig i stedet.

Da han var gået, havde jeg sagt ja til hans forslag. Han var gået ud i bilen og åbnet bagsmækken og havde taget en fyldt plasticpose med. Han tømte den på køkkenbordet inde i sommerhuset:

- Der er 180 000.

Han rakte hånden frem. Jeg tøvede lidt, men tog den så.

- Så har vi en aftale! sagde han.

Jeg ringede til lånehajen samme aften, og vi aftalte detaljerne omkring pengene. To timer efter kom en mand i en sort Audi og afhentede dem. Vi var nu gældfri og lånehajen var ude af vores liv. Så var der kun Hassan tilbage. Jeg havde en skidt fornemmelse med Hassan. Jeg vidste, at jeg ikke rigtigt kunne stole på ham. Hvorfor var han overhovedet interesseret i at hjælpe os? Inderst inde kendte jeg godt svaret. Jeg tænkte på den måde han helt åbenlyst havde overbegloet Michelle på og lagt an på hende til middagen.

 

To dag efter rullede den sorte BMW igen ind på vores grund. Hassan steg ud sammen med tre andre, også fra Mellemøsten. Mens Hassan var ganske normal af bygning og højde, var de tre andre i en noget højere vægtklasse. De var alle i sorte T-shirts og sorte bukser og solbriller.

Michelle lå igen nøgen på sin liggestol. Jeg sad i badeshorts og drak en øl. Det var sent på eftermiddagen, og solen stod lavt på himlen. Da hun så bilen, rejste hun sig hurtigt fra liggestolen og ville gå ind for at tage tøj på.

- Stop der Michelle, sagde Hassan med myndig stemme. - Vend dig om, så vi kan se dig.

Michelle blev overrasket over skarpheden i hans stemme og stoppede og vente sig om. De stod hun helt nøgen foran 4 fremmede mænd fra Mellemøsten. Der var fri udsigt til hendes smukke, fyldige bryster og hendes glatbarberede fisse. Jeg havde rejst mig fra stolen og råbte:

- Hvad ligner det at komme brasende her uden at være indbudt? Og hvem er de tre? Sagde jeg henvendt til Hassan. Jeg gik ud på græsset og stillede mig mellem ham og Michelle:

- Michelle, gå ind i huset. De her kører igen med det samme. Jeg så vredt på Hassan.

- Det kan vi ikke, Daniel. Forstår du, lånebetingelserne er ændret. Første afdrag skal falde nu og her, og næste afdrag skal falde i morgen. Inden en uge skal I have betalt alt.

- Jamen det kan du ikke. Vi havde en aftale ,og desuden har vi ingen penge. Dem har lånehajen fået!

- Så må vi jo finde ud af noget andet, sagde han og kiggede hen på Michelle, som stadig stod uden tøj på et par meter bag mig, og forsøgte at dække for sin dejlige krop.

- Hvad mener du, råbte jeg skingert.

- Det ved du godt, Daniel. Michelle er for fræk og lækker til, at du kan ha’ hende for dig selv. Hun kan li’ at vise sig frem og spille narrefisse, men jeg tror, at hun inderst inde gerne vil tages af alle dem, hun går og spiller op til. Det vil jeg og mine tre forretningsforbindelser finde ud af. Lad mig præsentere dem. Hassan pegede hen mod en ca. 190 cm høj bredskuldret mand med et stort fuldskæg:

- Det her er Muharram. Og det her Farah. Farah var ikke så høj som Muharram, men bred og kraftig med et stort, sort overskæg. Den sidste hed Rashid. Han var meget muskuløs og brugte med sikkerhed mange timer i træningscentret.  Han havde et stort ar tværs over den højre kind.

Rashid og Farrah havde bevæget sig hen til mig, mens vi snakkede. De tog nu et fast greb i mine arme og holdt mig fast. Hassan bevægede sig hen mod Michelle og stod lige foran hende. Han gloede på hendes fyldige, smukke bryster og ned på hendes glatte mis. Hendes blå øjne med de smukke øjenvipper stirrede trodsigt tilbage på Hassan.

- Kæft, hun er lækker Daniel. Smuk og sexet på en gang. Endnu smukkere ved dagslys. Men Michelle, jeg har jo set dine bryster og din fisse før, grinede han. Du viste mig dem selv for et par dage siden, grinede han og rakte hånden frem og tog hårdt fat om hendes ene bryst.

Michelle slog hånden væk og stak ham en lussing. Hassan gav hende en lussing tilbage med sin baghånd, så hun tumlede hen ad græsset. Han gav tegn til Muharram, som stadig stod henne ved bilen. Han gik hen bag Michelle, trak hende op og tog fat om hendes arme og holdt hende fast. Hassan stod lige foran hende og så hende lige ind i hendes blå øjne:

- Kan du huske i forgårs, da jeg var til middag, Michelle? Du hånede mig og spillede kostbar, imens du viste dig frem foran mig og flashede dine bryster og mis. Jeg kunne aldrig få dig, dine bryster og fisse var kun til Daniel. Kan du huske, du sagde det?

Hassan lod sin hånd glide op ad hendes lår op til skamlæberne og stak pludseligt to fingre indenfor. Michelle gispede. Han gik et skridt nærmere og stod nu helt op ad hende, mens han fingerkneppede hende.

- Du tog fejl! Smukke Michelle. Jeg ta’r dig simpelthen. Lige her og nu, uden at spørge.

Han vendte sig om mod mig:

- Jeg tror, jeg har ret Daniel. Hun vil gerne tages. Hendes kussesafter løber ned ad lårene!

Han trak sine fingre ud af min kærestes fisse og smagte på hendes safter. Så tog han fat om hendes bryster og æltede dem,  så vorterne rejste sig og blev hårde. Derefter fingerfisse igen. Så op til brysterne og nulre hendes stive brystvorter. Michelle begyndte at stønne med åben mund, mens hun lukkede øjnene og lagde hovedet bagover på Muharrams bryst.

- Det må jeg sige Daniel, det tager ikke lang tid at varme din kæreste op. Hun er allerede klar!

Hassan kiggede på Michelle:

- Nu får du min pik. Min sorte araberpik glider om få sekunder op i din dejlige glatbarberede, ubeskyttede fisse.

Muharram trak Michelle hen til BMW’en. Hassan pressede hende op mod den og stillede sig om bag ved hende. Han knappede sine bukser op og hev sin pik ud. Den stod ud fra bukserne i en kæmpe bue. Han gik lidt ned i knæ, styrede pikken ind mellem hendes ben og trængte op i hende i ét langt hug. Michelle gispede højt og drejede sit hoved hen mod mig og så mig ind i øjnene, mens Hassan begyndte at kneppe hende i et hårdt, vedvarende tempo. Det røde, glatte hår flagrede foran hendes smukke ansigt og tårerne løb ned af hendes kinder, mens hun hoppede op og ned i takt med, at han huggede sin pik op i hende. Hassan trak sig langsomt tilbage og næsten helt ud og pressede sig så hårdt sin pik op i Michelle i dens fulde længde, kort efter skiftede han tempo og lod pikken køre ud og ind i hende i korte, hurtige hug.

- Synes du stadig, jeg har dårlige manerer, Michelle? Vi mænd fra Mellemøsten får, hvad vi vil ha’, dårlige manerer eller ej.

Michelle svarede ikke. Hun lukkede øjnene og begyndte at stønne med halvåben mund, mens hun frækt slikkede sin overlæbe begyndte at presse sit røv tilbage mod ham.

Ham, der hed Farah, havde fundet sin telefon frem og stod og filmede seancen. Hassan fortsatte i samme hurtige tempo op i Michelles fisse, mens han havde fat om hendes hofter:

- Er det godt Michelle? Hviskede han hende ind i øret. Michelle svarede ikke, men hun var begyndt at gispe højt, hver gang han huggede sin pik op i hende:

- Er det godt at blive bollet af en sort araberpik? Han havde nu hårdt fat om hendes bryster, mens han trængte helt op i hende så voldsomt, at hun vippede på fødderne.

- Kommer du snart på min araberpik, din luder, din narrefisse. Du skal ikke bestemme, om jeg skal kneppe dig Michelle. Jeg knepper dig alt det, jeg vil, jeg ejer dig!!

Michelle skiftevis stønnede og hvinede, mens Hassans pik stemplede ind og ud i hende stramme, glatbarberede fisse. Pludselig stønnede hun:

Få sex i dag

- Åh ja, det er så godt Hassan, ælt mine bryster, hårdt, klem mine brystvorter og tag mig hårdt!!

Hassan kiggede hen på mig, mens han fortsatte med at bolle min kæreste:

- Se godt efter Daniel. Din kæreste kunne alligevel godt lide araberpik, og nu kommer jeg oppe i hendes fisse!

- Det må du ikke, råbte jeg. Hun tager ikke p-piller. Vi prøver at blive gravide, din satan!

- Det kan vi vist godt hjælpe med, Grinede Hassan og kom umiddelbart efter dybt oppe i hende i lange seje sprøjt.

Muharram stod ved siden af dem og gned sin pik. Da Hassan trak sig ud af Michelle, tog han hårdt fat i hende og lagde nede ned i græsset på ryggen. Så spredte han hendes ben og trængte hårdt ind i hende i ét hug, som fratvang Michelle et højt gisp. Hun gjorde ikke modstand længere, tværtimod stønnede hun højere og højere under den store mand, der lå oven på hende huggede sin stive pik ind i hende. Til sidst holdt han pikken inde i hende, mens han kom i en række lavmælte, hæse brøl. Samtidig kom Michelle gispende i en lang orgasme, der sendte rystelser gennem hele hendes frække krop.

Jeg kunne ikke se på det, men jeg kunne heller ikke lade være. Jeg var pinligt bevidst om, at jeg havde et kæmpe  jern, der pressede sig på i mine badeshorts. Jeg kiggede hen på Rashid, der var ved at gøre sig klar. Han knappede sine bukser op, mens Michelle lå forsvarsløs og stønnende i græsset og prøvede at få vejret efter den sidste orgasme. Hans pik pegede opad i en kæmpe bue fra hans bukser. Jeg havde aldrig set større pik.

Han lagde sig ind over hende, trak sin røv lidt tilbage, mens han styrede sin kæmpepik ind mod hendes skamlæber og huggede den så dybt op i Michelle. Hun gav et lang, jamrende skrig fra sig. Han var usædvanligt udholdende. Han kneppede hende i 6-7 minutter uden pause, mens han holdt hendes arme op over hendes hoved.

Det hele var uvirkeligt. For tre dage siden levede vi i et almindeligt, gennemsnitligt parforhold. Alt var ikke fryd og gammen, der var ind i mellem problemer, men vi  elskede hinanden og fandt ud af det sammen. Nu lå hun stønnende og vred sig under Rashid, der hugger sin kæmpepik op i hende igen og igen. Til sidst kom han i hendes fisse. Han huggede pikken helt i bund i hende 6-7 gange, mens Michelle skreg, og holdt den til sidst helt inde, mens han fyldte hende med sin arabersæd. Han trak sig ud, rejste sig hurtigt op og spændte sine bukser.

Michelle blev liggende ubevægeligt i græsset, hendes krop sitrede, maven krampede let og fissen trak sig sammen, da hun kom for anden gang i løbet af et kvarter. Den hvide sæd fra Hassan, Muharram og Rashid sivede langsomt og sejt ud mellem hendes skamlæber, mens hele hendes underliv krampede.

Farah stod med en øl og røg en smøg. Han tog sig god tid, gik rundt om Michelle, mens han betragtede hende. Han bøjede sig med og undersøgte piercingerne i brystvorterne, vred og hev i dem, så Michelle stønnede af smerte og lyst, lagde derefter hånden på hendes mis. Han gned på klitoris og mellem skamlæberne, Michelle trak vejret i stød og spredte benene. Farah samlede fire fingre og borede sig pludseligt voldsomt op i hende, så hun udstødte et skrig. Bagefter tørrede han de fedtede fingre af på hendes mave. Nu tog han fat om hendes ben og vendte hende om, så man kunne se hendes frække, velformede røv. Han lod sin hånd glide hen over hendes smukke baller og smækkede hårdt hendes baller med flad hånd. Den efterlod tydelige røde aftryk på hendes pariserrøv. Så gled hans hånd op mellem hendes ben. Hånden kom til syne igen våd af sæd og kussesaft. Han borede tre fingre op i hendes bagerste hul og begyndte at kneppe hende. Derefter tog han fat om Michelles hofter og trak hende bagud, så hun kom op på alle fire. Da han trængte ind i hendes bagerste hul, lød der en smertefuld jamren fra hende. Farah kneppede hende hårdt og hensynsløst, mens hendes bryster vuggede frem og tilbage i takt med hans stød ind i hende. Til sidst kom han med flere indeklemte brøl , mens han tømte sig i hende. Da Farah trak sig ud og slap taget i Michelles hofter, faldt hun om på siden i græsset og blev liggende der. Min smukke og dejlige Michelle lå nu nøgen på græsset brugt og mishandlet af fire arabere.

Mens hun blev voldbollet af Muharram, Rashid og Farrah var Hassan blevet klar igen. Han gik hen til hende og satte sig på knæ ved hendes mis. Hun lå med spredte ben og knæene oppe. Han hev sin kæmpepik frem:

- Hov Michelle, nu er jeg sgu klar igen. Jeg kunne aldrig få dig, sagde du til mig, men nu trænger jeg op i dig for anden gang i løbet af en halv time. Du er min, du tilhører mig!!!

- Ikke mere, Hassan, jeg kan ikke mere. Jeg kan ikke klare mere pik. I har været for hårde ved mig, og I er for store, stønnede hun.

- Sludder, Michelle, sagde Hassan, I hvide kvinder kan aldrig få nok arabersæd. I skal bare presses lidt.

Han trængte ind i hende og begyndte at støde sin tykke pik op i hende, han øgede tempoet og pikken gik ind og ud af hendes fisse, som et stempel. Michelle begyndte at ryste og jamre højt, mens hun vred sig under ham.

- Se godt på Michelle, Daniel, nu kommer hun. Jeg gi’r din smukke og lækre kæreste orgasme med min fede araberpik. Se hvordan din hvide luderkæreste skal tages, se hvordan hun kramper under mig nu.

Michelle skreg sin orgasme ud, og mens hendes fisse rytmisk trak sig sammen omkring hans pik, kom jeg ynkeligt i mine shorts.

Da han havde sprøjtet sin sæd dybt op i hende, rejste han sig og gik hen til de andre. De stod sammen henne ved BMW’en og røg og drak en øl. De skålede, grinede og gav highfives. Til sidst knipsede Hassan smøgen fra sig på græsplænen og vendte sig om mod mig:

- Kæft, hun er lækker din luderkæreste. Hun er et godt knald og meget villig, når hun først er varmet op. Jeg tror faktisk, at hun er blevet rigtig glad for araberpik efter vores besøg. Men Daniel, du har da også nydt det, kan jeg se, og han peger på den store våde plet på mine shorts. Jeres gæld er for resten nedskrevet med 20 000 efter den her lille fest. Men I skylder stadig 105 000. Så der er meget arbejde tilbage for Michelle.

Han kom hen til mig, lagde armen over min skulder og kiggede hen på Michelle, der lå og stønnede i græsset:

- Daniel, det er tiden, hun introduceres for resten af min forbindelser i København. Der skal hun  nok gøre stor lykke. Vi kommer i morgen formiddag og tager hende med. Jeg regner med, at du har fået lidt samling på hende inden da. Hun ser lidt brugt ud lige nu, synes du ikke?

Jeg befandt mig i helvede og kunne ikke svare ham. Hassan gav mig et klap på skulderen, steg ind i BMW’en sammen med de tre andre og kørte væk. Jeg gik hen til Michelle og kiggede ned på hende. Der var tydelige mærker på hendes bryster efter Hassans og de andres hårdhændede behandling af dem, hendes mis var rød og ophovnet og glinsede af sæd og kussesaft. Hun så op på mig med tårevædede øjne og så flov ud. Jeg tænkte, at hun skammede sig, fordi de havde fået hende til at komme flere gange, uden at hun ville det. Vi kiggede på hinanden i lang tid uden at sige noget. Jeg var handlingslammet, det hele var gået så stærkt, og jeg havde hverken haft tid til at tænke eller handle.

- Slik mig Daniel, sagde hun så.

- Hvad?

- Du skal slikke deres sæd ud af mig, kom!

Hun lod sin hånd glide ned mellem benene og stak to fingre op i fissen, mens hun slikkede sig på overlæben og trak vejret i stød. Jeg lagde mig mellem hendes ben og slikkede hendes fisse og stak min tunge ind i hende, indtil hendes ben krampede sammen om mit hoved, og hun kom i et skrig.

Bagefter lagde jeg mig ind over hende tog hende, som hun lå der på græsset. Min jernhårde pik gled let ind i hendes mis og hun græd, mens hun gentog mit navn og kom endnu en gang i en stille, sitrende orgasme, da jeg tømte mig i hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.