Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var blevet lidt for fuld og Helle, min kæreste syntes ikke vi skulle give hendes gamle studie kammerat, John lov til at køre de 20 kilometer hjem til sig selv. Problemet var at vi havde ingen gæsteseng og sofaen var faktisk ved at blive ombetrukket. John ment selv han kunne køre men Helle vil ikke høre om det. Helle, som med alt andet, havde en løsning, John kunne bare sov i vores seng… der var jo plads nok. Og I og for sig har hun ret, vi havde jo en ret stor seng.

Imens jeg begyndte at rydde op og stille på plads gik Helle i bad, John hjælp mig ved at vaske op, og aftenens god stemning var stadigvæk i fuld vigør og vi var ved at grine over noget da Helle kom tilbage i sin halvgennemsigtig natkjole. Smilet forsvandt ikke men hverken John eller jeg havde ret meget mere at sige til hinanden da hun stod der i døren, med lyset bagved der klart aftegnede hendes vidunderlig krop.

SEX I DAG?

Hun viste vi nydt synet, og holdt hendes position, med en hånd op på dørkarmen, så den ene hofte blev skubbet lidt ud til siden og accentueret buen ved hendes talje. Jeg elskede at placere min hånd lige der, og mærk hendes kvindelig kurver, begyndelsen til hendes utrolig velformet og for mig virkelig fræk røv. Brystvorterne skubbede det tynd stof ud, og jeg måtte sluge min lidenskab i mig, da vi var ikke alene. Hun så det godt, og smilende skubbede sig selv væk fra karmen med et frækt blik i øjet, så spurgte hun John om ikke han havde lyst til at tage sin tur i bad?

Det havde han, og efter at Helle forklaret hvor rent håndklæder var hen, gik han også derude. Jeg var ved at sætte det sidste på plads, da Helle kom hen til mig. Jeg kunne mærke at hun vil kysses og holdes om… og det havde jeg lyst til. Der var mange gange i løb af aften jeg havde haft lyst men holdt igen for ikke at genere vores gæst.

Det var ikke fordi Helle og jeg var nykæreste eller noget, vi havde boet sammen i tre år og kendt hinanden i fire. Vi var bare vildt med hinanden og havde en meget intim og fysisk forhold til hinanden og hinandens krop. I andre ord vi kunne godt lide at røre og blive rørte ved. Hendes kys var dybt og lidenskabeligt, hun strakte sin mund op mod min, og vores læber mødtes, og vores tunge søgte vej forbi hinanden og gav udtryk for vores fælles opstemthed. Min hænder søgte naturligvis hendes talje, men snart gled ned over hendes balder, for at holde om hendes velformet røv. Selv førte hun sine ene hånd rundt til den voksende bule i min bukser, som hun kærligt aede, så den blev endnu mere stor.

Jeg kyssede hende på hendes nakke, op mod øret, på det bløde hud under hagen, en hånd søgte hendes bryst, og jeg mærkede hvordan hun langsomt træk lynlåsen ned på min bukser, så min pik bulede ud i underbukserne igennem den åbne gylp. Hun gik på knæ, kyssede på bulen igennem stoffet, så jeg mærkede hendes varm og fugtig ånd på min pik hud. Hun træk stoffet til side, og min pik foldede sig ud i friheden for at pege direkte mod hendes åbne mund. Uden yderligere kærtegn tog hun den i munden og slugte den så dyb som hun kunne. Jeg hørte vandet ud i badeværelset bliver slukket.

Med den ene hånd holdt hun om min glat barberet nosser, og lod den ene finger drille lidt hen ved mellemkødet og åbningen til min anus, imens den anden holdt om min stiv pik som hun begærligt slugte og slikkede og suttede på så jeg kunne ikke andet end at lukke øjnene i og hold hende om hovedet imens jeg begyndte at mundkneppe hende, og mærkede hvordan det føltes med hendes fugtige læber på min pik.

Så hørte vi John på vej ud af badeværelset… i forvirringen træk jeg pikken ud af hendes mund og skyndte mig at få den pakkede væk, imens rejste Helle sig på benene, jeg så at hendes mund og læber var usandsynlig opsvulmet af hendes piksutning, eller det syntes jeg i hvert fald. John kom ud til os med et håndklæde om livet. Der var stille et øjeblik som om han fornemmede noget og jeg så hans øjne passere hen over bulen i min bukser, men Helle smilede til ham, og puffede til mig og sagde det var min tur i bad, og hun vil lige putte det sidst på plads imens.

Ud i badeværelset rejste min pik sig igen, så snart jeg fik tøjet af, og jeg kun ikke lade være med at tage på mig selv så den blev helt stiv, og jeg begyndte at køre hånden frem og tilbage langs hele skaftet. Jeg træk forhuden helt tilbage så mit pikhoved blev helt blotlagt. Jeg blev mere og mere tændt og pikken føltes rigtig stiv. Jeg kunne lige så godt riv den af resoneret jeg, der var ingen chance for at få en knald før efter John var gået næste dag. Jeg trådt ind under bruseren og tændt for vandet, med ryggen mod fliserne stod jeg der og spillede pik imens vandet strømmede over mig.

Jeg hørte ikke den sagte banken på døren men fornemmede at den blev åbnede. Med kinderne blussende ildrød vendte jeg ryggen til døren for at skjule min erigeret pik, imens John kom ind i badeværelset. Han havde glemt sit ur. Jeg så han kiggede mod min nøgne ryg og røv, men jeg var så flov i at næsten blev taget i at spille pik, at jeg turde ikke kigge. John gik. Min pik var faldet til halvstang.

Efter døren blev lukket igen træk jeg et par gang i pikken, men det var som om lysten var forsvundet. I stedet vaskede jeg mig grundigt over det hele, stod længe og nydt det varme vand spille over min krop imens jeg forstillede mig hvilken flovhed det havde været hvis John havde fangede mig med min stiv pik i hånden. Men for fanden, alle fyre onaneret, og Helle havde også fortalte en historie eller to om John og hans erobringer, han lod nemlig ikke til at være genert af sig.

Jeg tørrede mig længe og grundigt, jeg forstillede mig at jeg skulle tage nogle underbukser på, jeg plejer ellers altid at sove nøgen hvis jeg kan. Jeg kunne heller ikke lade være med at lege med pikken, og den var halvfed igen da jeg gik tilbage mod soveværelset med håndklædet dækkende foran. Hvis han nu skulle se min pik, så skulle der også være noget at se tænkte jeg.

Da jeg kom ind i soveværelset lå de begge to allerede i seng. Helle lå i midten og havde gjort plads for mig ind mod væggen, John lå ved siden af hende ved yderkant. Jeg gik hen til kommoden for at finde nogen ren underbukser da Helle spurgte om hvad jeg lavede? Inden jeg svarede sagde hun at jeg kunne lige så godt sove nøgen som altid, det gjorde hun, og jeg så hvor hendes natkjole lå henslængte over en stole. Jeg synes også der var en bule i dynen lige der mellem Johns ben. Hvad fanden havde de lavet?

Jeg slukkede lyset og smed håndklædet og skyndte mig hen over dynen og under den ind ved siden af Helle, det var lidt mærkelig synes jeg. Hun vendt sig imod mig for at kysse mig, og jeg kunne smag min pik på hendes læber, eller var det? Jeg var i tvivl. Jeg lagde mig tilbage på ryggen og der lå vi… tre nøgen menneske på rad, på ryggen, med lukket øjne men ingen af os sov.

Jeg mærkede Helles hånd kryb lige så stille op ad min lår og hen til hvor min pik lå i mellem mine ben, hun tog om den og jeg mærkede hvordan den begyndte at vokse med det samme i hendes hånd. Jeg lå helt stille imens hun forsigtigt begyndte at onanere mig.

Efter et stykke tid fornemmede jeg at der sket noget i mellem hendes ben. Var John faldet i søvn allerede? Lå hun også og onaneret sig selv samtidig som mig. Jeg drejede mit hoved langsomt mod hende for at se hvad hun lavede. Helle vendt sig mod mig, og lige inden vores munde mødtes i et kys kunne jeg se fra bulerne i dynene at hendes andet hånd lå hen over Johns krop og holdt hans pik. Vores øjne så dybt ind i hinandens imens vi kyssede, og jeg synes jeg kunne se at hun bedt mig om noget, at hun bønfaldt mig, tiggede mig og samtidig lovede mig noget. Jeg tvivlede ikke på hendes kærlighed, jeg tvivlede på mine egne evner til at håndtere jalousi.

Imens vi kyssede med åbne øjne, drejede jeg kroppen mod hende, så med den arm der lå længste væk før, rakkede jeg ud over hendes krop mod John, jeg ramte hans hånd inden jeg regnede med. Den hvilede på hendes hofte. Men uden at tøve førte jeg den nu hen til hendes fisse, og lod ham gøre hvad han vil. Hånden kom nu op til at kærtegne hendes bryst imens vores øjne lukkede i og vi overlod os selv til den lidenskab vi nu kunne tillader at give til hinanden.

Min pik føltes enormt i hendes hånd, med spidsen hård op mod hendes lår, som hun havde spredt for at give John mere plads til at komme til. Hendes åndedræt var blevet tungt, gispende, liderligt, og da hun træk sin mund væk fra min for at forsvinde i sin lidenskab, kunne jeg se at John havde bevægede sig nede mellem hendes ben, og nu lå og slikkede hende. Selv lod jeg min tung glid ned ad hendes hals, over hendes bryst til hendes brystvorte imens min hånd gled ned over hendes lille mave, forbi hvor en anden mand havde sit hoved begravet mellem min kærestes lår og så tog jeg fat og holdt hendes ben spredt.

Vi lå sådan et stykke tid, med John slikkende og spillende med sine fingre mellem hendes ben, og mig skiftende imellem at kysse hendes bryster og at kysse hendes mund, hendes hals, hendes øreflip, alt imens hun holdt hårdt fast i min spændt erektion. Jeg flyttede på dynen så jeg kunne se hvad der foregik. Det var vildt fræk at se en anden mands hoved dernede, hvordan han arbejdede, hvordan hans tunge søgte og slikkede, pirrede og legede, bordede op i hende, hvordan han spredt hendes køn med sine fingre, søgt op i hende, og jeg fornemmede også han havde en finger op i hendes røv. Jeg overvejede et øjeblik at gå ned på hende selv, så vi var to om det, men i stedet rejste jeg mig op på knæ og lænede mig hen over Helle så min pik var lige udenfor hendes mund. Uden at åbne øjnene tog hun den ind i varmen og begyndte at bearbejde det med hænder, og læber og tungen.

Jeg holdt stadigvæk hendes ene ben ud i luften, John kiggede op og så hvad vi havde gang i, han kom op mellem hendes ben og jeg kunne ikke lade være med at tænke, nu sket det, en anden mand er lige ved at kneppe min kæreste. Uden at jeg rigtig så noget førte han sin pik i hende. Jeg mærkede det på den pause hun holdt imens han kom helt i bund, for at bagefter arbejder endnu mere ivrigt på min pik.

Hendes mundvand fik det hele til at glinse våd og saftig. Pikken stod lige ud i luften, stor, stolt og mere ophidsede end nogen sinde… hendes ene finger fandt vej om til min røv og begyndte knep mig langsomt i mit hul. Jeg var flov over at en anden mand skulle se det, med jeg nydt det så meget og Helle har altid været god til det og selv ret vild både med at lege med mit anus, og med at jeg skulle lege med hendes.

Få sex i dag

John begyndte nu at kneppe Helle med lange og dybe stod, han flyttede sin krop rundt så han nåede ind i alle hendes kroge , han rejste sig på sin muskuløse arme og jeg fik glimt af hans pik der bankede ind og ud af hende. På et tidspunkt bøjede han sig ned for at kysse hendes bryster, og Helle slap min pik med munden for at nyde den nye fornemmelse. John kiggede op mod hende og nu overraskede de begge mig fuldstændig. Helle havde stadig begge hænder ved min pik, en finger op i min røv og med den anden styrede hun nu min pik mod Johns mund, som åbnede sig som om det var den mest naturlig selvfølge og tog min pik dybt ind i hans mund.

Tankerne fløj af sted… nu blev jeg suttede af en mand imens jeg bliver fingerkneppede af min kæreste og han kneppe hende med sin stor stiv pik. Han var god til det, på en helt anden måde end Helle var, det var som om han bare skulle have den, det hele, langt nede i halsen, at det tændte ham enormt at sutte på min pik. Helle løftede sit hoved for at deltage i legen. Nu var de to om, den ene slikkede, den anden suttede og de skiftedes og deres læber mødtes over min pik. Og de kyssede, deres læber pressede mod hinandens, deres tunge i hinandens munde, kørende på begge sider af min pik, hendes finger i min røv, hans finger…

Han var holdt op med at kneppe hende, var trukket helt ud af hende, og koncentrerede sig nu helt og aldeles om at sutte pik på mig. Helle kravlede op til mig, kyssede mig hen over maven, over brystet, på brystvorterne, på munden, begærligt, lidenskabeligt og kærligt. Hun knælede bag mig, og holdt om mig, som om det var hende der tilbudt John min pik. Jeg mærkede hendes krop mod min ryg, hendes bryster, varmen fra hendes skød på min ene balder, hendes hænder der kærtegnede mig. Hun holdt om min pik, sådan at John nu slugte den med en vildhed jeg ikke havde set før og jeg begyndte at mærke en orgasme på vej.

Jeg lagde min ene hånd over hendes og træk min pik ud af hans mund. Han kiggede op på mig for at se om der var noget i vejen, men forstod at jeg var for tændt. Han lagde sig ned oven på dynerne lige foran os, hans ene hånd om sin egen pik, og nu så jeg den for første gang. Den var ikke ulige min egen, lang, slank og i hvert fald ifølge Helle, smuk. Langsomt onanerede han med sin pik. Ved at gå ned ved siden af mig, førte Helle mit hoved ned imod hans pik. Hun overtog styring af den, og lod sin tunge glid langs dens side inden hun for alvor pegede den mod mit ansigt som nu var kun centimeter bort. Jeg åbnede min mund og for første gang i mit liv tog en anden mands pik i min mund. Den smagte i første omgang af Helle, af hendes safter, af hendes lidenskab, men derunder var der en helt anden smag, anderledes endda fra den smag når jeg kyssede Helle lige efter hun havde suttet mig til orgasme. Det var salt, det var krydret, det var sexet. Med Helles stiltiende opfordring kastede j eg mig ud i piksutteri med den løssluppenhed som John tidligere havde vist.

Efter at sikre sig at jeg gjorte mit arbejde ordentlig, kravlede Helle op til John og begyndte at kysse med ham, og inden længe sad hun med sit køn presset ned over hans ansigt så han kunne tilfredsstille hende imens jeg sørgede for hans lyster og begær. Det var nyt, det var anderledes men det var bestemt ikke uophidsende.

Helle skubbede mig lidt, og da jeg ikke forstod hviskede til mig at jeg skulle ligge så hun kunne også få fat i min pik. Det gjorde jeg så, nu lå vi som en trekløver. Han slikkede hende, hun slikkede mig, og jeg suttede på hans hårdt og samtidig blidt pik. Der gik lidt tid med det, men så sagde Helle at nu vil hun have pik. Vi ventede spændt på at se hvad hun havde forestillet sig, for John og jeg havde forstået at det var hendes lege, det var hende der bestemt.

Helle sad overskrævs på John, med røven mod hans hoved og hans pik begravet op i hendes fisse. Hun vil have at jeg skulle slikke hende imens hun red ham. Som hun sad der kunne jeg ikke andet end se hvor meget han fyldte hende ud, og hvor meget hun kunne lide det. Jeg kravlede nede mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Slikke hendes fisse, hendes tap, kønslæberne og jeg kunne heller ikke være fri for at slikke på huden af hans erektion som var smurte ind i hendes safter. Da den slap hendes fisse et øjeblik, holdt hun den ud til min mund, og jeg måtte slikke den ren inden hun førte den tilbage op i sig.

Men der sket noget Helle ikke havde regnet med, hun blev simpelthen så tændt at der gik ikke langt tid før hendes krop blev gennemrystede af orgasme. Hun faldt udmattet af hans pik, så sagde hun de frygtede ord: Nu var det min tur.

Det var unfair, Helle vist hvor meget det tændt mig når hun legede med min røv, også når hun førte en af hendes dildoer op i mig, det var som om jeg havde min helt egen g-punkt op i røven, men jeg var ikke bøsse. Jeg var ikke til mænd. Helle åbnede skuffen ved siden af sengen og tog en tube af glidecreme frem, hun fik mig manøvreret hen over Johns liggende krop så jeg så op på hans ansigt, jeg vist ikke om jeg skulle være flov eller ej. Jeg var spændt, jeg ønskede det, og jeg frygtede det. Jeg følte Helles fingre begynde at massere det kølige glidecreme op i min anus. Hun lod en fingre og så to glide op i mig, så kom hun mere creme på, bagefter smurte hun Johns pik i en rigelig lag, og så førte hun spidsen af hans pik mod min røv og jeg sad mig lige så stille på hans pik og mærkede hvordan den glid langsomt op i mig.

Jeg måtte holde pause inden hovedet var kommet helt ind, men da den var, fortsat jeg langsomt ned ad, så den trængte dybt op i mig, dybere end nogen butt plug eller DILDO havde nogen sinde været. Og jeg begyndte at ride hans pik, og en følelser af velvære begyndte at sprede igennem min krop.

John så ud til at nyde det også. Hans øjne var lukket og hans ansigt forvredet i ekstasens koncentrations grimasse, hans hænder på mine hofter imens han hjælp mig op og ned over hans hvad føltes som en enorme pik. Min egen pik var helt stiv i mellem os, og bankede henholdsvis på hans mave og på min, jeg tog den i hånden men mærkede at der vil kun gå sekunder inden jeg kom hvis jeg begyndte at onanere nu. Jeg holdt bare om den og klemt.

Helle kom langsomt til sig, hun vil kysses, hun vil kysses med mig. Hun rørte ved mig, viste mig en måde at bevæge mig på over hans pik så jeg ikke følte mig helt så spydet som før, hvor det fantastiske følelser der stammede fra min røvs nerver blev endnu mere fantastiske. Hun kyssede mig, slikkede mit bryst som en hund, min hals, mit øre. Hun bid min tunge blid og sensuelt. Jeg ønskede det vil aldrig hører op.

Helle kunne fornemme at jeg var tæt på, hun vil have noget andet. Jeg måtte træk mig af Johns fantastiske pik og stille mig på alle fire. Nu kom han bag med, og uden hensyn bankede sin pik op i min tarm igen. Jeg mærkede hans nosser banker mod mig, mærkede hans mave på mine balder, mærkede også hvordan Helle kravlede ned mellem mine ben og tog min pik i munden.

John kørte løs. Jeg mærkede hans hænder greb hårdt om min hofter, jeg mærkede hans pik svulme op i min indre, jeg hørte ham grynte, jeg mærkede hvordan han bankede sin pik op i mig langt dybere end før, for at holde den helt deroppe oppe imens han pumpede sin sperm op i min røv, og min egen orgasme overvældede mig og jeg skød stråle efter stråle af varmt klistrede sperm først i munden, så derefter i hovedet på min kæreste, imens en anden mand tømte sin sæd op i min røv.

Vi faldt sammen, alle tre. Helle og jeg søgte hinandens munde. Jeg smagte min egen sperm på hendes læber, hun kyssede også John… og John og jeg kiggede på hinanden, og smilte og grinede, og da vi var klar gik vi ud og vaskede os, og kom tilbage og fortsat hvor slap. Der sket meget mere den nat… Jeg så John elsker med min kæreste uden at jeg følte nogen form for jalousi, jeg elskede med dem begge to, og begge tog jeg i deres meget forskellige men også hver for sig meget sexede røv. Hans stram muskuløse glat balder, hendes kurvede sexede frække numser som jeg elskede at se min pik køre ind og ud af og ved at hun nydt det lige så meget som jeg. Det var en vild nat, en dejlig nat, den nat min kæreste gav mig gaven af at elske med en anden mand, uden at jeg mistede min egen mandlighed.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.