Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I fortidens England kunne man som kvinde ernære sig på 3 måder, som hustru, guvernante eller prostitueret. Jeg valgte at blive guvernante, da min far døde og mor blev syg, der skulle jo penge til at betale hendes lægeregninger.

Min onkel havde sørget for, at jeg fik en stilling hos en enkemand med 4 børn. De to ældste var drenge og var på dannelsesrejse i Europa, mens de to yngst var piger, det var dem jeg skulle undervise, indtil de skulle giftes når de blev 16.

SEX I DAG?

Det var en mærkelig stemning da jeg ankom til Lion´s manor, huset var stort, mørk og koldt selv om det var i August måned. Da jeg ringede på, blev døren straks åbnet af en alvorlig butler.

Jeg blev vidst op til mit værelse der lå oppe under taget.

- Dette vil være Deres værelse, Sims. Butleren forsatte med at forklare, hvordan alting fungerede i huset. -….middagen vil du spise med børnene, i skolestuen og derefter aflægger De referat af dagen til Sir Lion, i biblioteket, er det forstået?

- Ja, Sir, svarede jeg og glæde mig til at begynde.

Hvad jeg ikke vidste, var at mit arbejde ikke kun ville være at undervise pigerne.

Efter den første uge hvor jeg hver dag havde undervist pigerne om dagen og givet til deres far om aftenen, gik jeg udmattet i seng. Jeg var næsten faldet hen da min dør blev åbnet og en stor skikkelse viste sig i den. Jeg gispede skræmt og stammede:

- Hvem er det?!, mens jeg trak dynen højere op under hagen.

- Behøver du at spørge, Sir Lion lo koldt.

- Sir Lion er der noget i vejen?

- Ikke andet end du har gået og lokket mig en hel uge, grinede han sjofelt.

- Lokket, Sir? Jeg forstår ikke, svarede jeg stammende.

- De og deres store struttende bryster og læber der er lige til at bide i, har hele ugen tigget mig om at kommer her op, ikke Sims?

- Nej, Sir svarede jeg forfærdet.

- Jo i har og nu skal De mærke hvad der sker når en pige lokker en mand. Han kastede sig ned over mig på senge og borede sin, tunge ind mellem mine læber, mens hans hånd begyndte at klemme om mit bryst. Jeg var stiv af skræk, men mærkede også en ukendt følelse inden i mig.

Sir Lion blev ved med at kysse mig og da der ikke var noget respons vrissede han:

- Åben munden Tøs, De har vel prøvet at kysse før?! Jeg rystede på hovedet, nej det havde jeg ikke. Hans ene hånd klemte om mine kæber og min mund åbnedes, han stak hele tungen ind. Jeg prøvede at bide sammen, men han holdt for fast.

- Når så De prøver at bide, det skal De nok hurtigt lære at, det gør man ikke. Jeg fik en lussing, og Sir Lion forsatte sit forehavende. Han flåede min natkjole i stykker, så mine bryster blev blottet for hans syn.

- Lige så lækre som jeg havde forstillet mig, han begravede ansigtet i kløften mellem dem, mens hans fingre klemte om mine vorter til de strittede og var ømme.

Igen prøvede jeg at komme fri, men igen mislykkedes det. Sir Lion tog min natkjole og rev den i strimler og bandt mine hænder og fødder til sengen stolper. Jeg var helt blottet, og igen lo han sjofelt – Ja, vi skal nok få det rigtig hyggeligt os to. Han kom ned i sengen igen, og stak en finger op i min mis, jeg kunne mærke at jeg var våd.

- Nå, så Tøsen er liderlig.

Sir Lion fjernede sit tøj og jeg kunne se hans store, blodfyldte lem der stod og strittede ud i luften.

- Nu skal Tøsen få lov til at smage lidt rigtig mand. Igen tog han ved mine kæber og tvang min mund op, stak lemmet ind og kørte det frem og tilbage. Jeg var ved at kløjs, og det smagte salt. Det var ikke en ubehagelig smag, faktisk fandt jeg ud af jeg kunne li´ den. Jeg lod langsomt tungen løbe henover hovedet, og jeg hørte at han stønne.

- Bliv ved Tøs, jeg vidste du ville kunne li´ det. Jeg sugede lidt mere, men pludselig blev det for meget. Jeg trak hoved væk, dette faldt ikke i god jord. Igen fik jeg en lussing.

- Jeg har ikke givet dig lov til at stoppe, tordnede Sir Lion.

- Jeg var ved at kløjs, prøvede jeg at forklare.

- Du bliver ved til jeg siger stop, er det forstået?

- Ja, Sir.

- Når du skal da også ha noget for dit forsøg, sagde han og inden jeg havde opfattet hvad der skete, lå han mellem mine ben og begynde at slikke mig. Jeg prøvede at samle benene, men de var jo bundet. Jeg mærkede hans tunge glide over min forhøjning, og rørte ved min perle. Jeg gispede højt, og han grinede. Langsomt førte han mig, fra rædsel til ekstase. Indtil han pressede sit lem ind i min jomfruelige åbning, og stødte til, jeg mærkede en smerte som jeg aldrig havde kendt, men han forsatte. Langsomt trak han sig ud for at støde igen, jeg havde tårer i øjnene: - Rolig det bliver bedre for hver gang. Og stødte sig ind igen og det blev det. Min krop åbnede og udvidede sig for ham, og igen blev jeg ført mod himmelen, og pludselig kunne jeg mærke at min krop begyndte at trække sig sammen og himmelen gik i 1000 stykker og faldt ned over mig.

Dette blev første af mange aftner hvor Sir Lion tilfredsstillede sit begær ved mig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.