Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var, i weekenden, med til en af det frækkeste polterabends nogensinde. Det startede ganske uskyldigt. Fyrene for sig, og os piger for sig. Efter forskellige arrangementer om eftermiddagen, samledes vi alle til grillaften hos det stakkels par. Vi var ca. 10 par, og festen forløb rigtig godt. Der blev drukket rimeligt tæt over hele linien, og alle var i godt humør. På et tidspunkt bad en af arrangørerne (Per) om at få ordret. Han bad Søren (den kommende brudgom) om at følge med en af de andre deltagere. Da de var væk, forklarede han at planen nu var at Søren skulle have bind for øjnene, for så at føle sig frem til sin kone – dertil skulle han bruge 3 frivillige – udover Lisa (den kommende brud). Jeg meldte mig. Vi stilte os op på række, og Per forklarede at det var meningen at vi skulle smide sko og strømper, så Søren kunne beføle vores fødder og derved fastslå hvem der var hans kommende brud. Lisa spurgte grinende om ikke det var bedre at vi smed vores trøjer, så han kunne mærke vores bryster. Per synes det var en rigtig god idé, så hvis vi var friske så var vi velkommen til det. Vi kiggede på hinanden, og i løbet af et øjeblik stod vi 4 piger topløse.
Jeg var spændt, det kriblede i min mave. Søren kom ind i stuen, med bind for øjnene. Jeg stod først i rækken. Per forklarede Søren at nu måtte han føle sig frem. Han førte Sørens hænder hen på mine bryster. Det gibbede i mig, og mine brystvorter blev stive. Søren rørte forsigtigt, men tilskuerne opfordrede ham til at tage ordentligt ved, og måske smage på dem. Efter nogle øjeblikke, og en del tilråb, tog Søren min ene brystvorte i munden – jeg havde svært ved ikke at stønne højt. Jeg fik øjenkontakt med min mand, han smilte bare til mig.
Søren fortsatte til pigen ved siden af mig. Hendes bryster vare meget små, og Søren kunne hurtigt erklære at dette ikke var hans kommende kones. Den næste pige var Sørens søster. Hendes bryster var heller ikke helt så store som Lisa og mine, men dog store nok til at Søren var i tvivl. Han blev igen opfordret til at smage på dem, men jeg tror hendes enorme brystvorter afslørede hende – hun blev frasorteret.
Nu var der Lisa og mig tilbage. Lisas bryster blev klemt og han suttede forsigtigt på brystvorterne. Han rystede på hovedet, og gik tilbage til mig. Nu fik mine bryster den helt store suttetur, og Søren erklærede at dette var hans bryster, imens han suttede videre. Jeg tog bindet af hans øjne, og vi grinede alle af ham. Lisa kom hen til mig, og tog mig på brysterne, hun blev lige nødt til at mærke om de føltes som hendes egne.

Per tog ordret igen – vi var ikke færdige med at lege, forkyndte han. Han bad Lisa og jeg om at forlade stuen, imens han instruere resten. Vi gik, topløse, ud i køkkenet. Her tog vi vores tøj på, og få øjeblikke efter kom Per ud til os. Lisa fik bind for øjnene, og da vi kom ind i stuen igen, stod der 4 fyre uden bukser på, med mere eller mindre strittende pikke. Lisa fik besked på at sætte sig på knæ, og Per forklarede hende at siden Søren siger at hun elsker at slikke pik, så skulle hun nu smage sig frem til hvilken der var Sørens. Hun blev spurgt et par gange om det var ok med hende, og hun nikkede ivrigt. Min mand var imellem de 4 fyre, og efter at have kigget lidt på de andres udstyr, var jeg helst stolt af min mands. Jeg var dog ret sikker på at han ville blive afsløret da han er helt glatbarberet. Lisa suttede og slikkede, og da hun havde suttet lidt på dem alle, bad hun om at smage nr. 2 igen. Det var Sørens pik. Han trådte til, og hun gav sig nu rigtigt til at sutte. Hun tog bindet af øjnene, men fortsatte med at sutte ham, til han til sidst måtte overgive sig, og sprøjte hende i ansigtet, og i munden. Nu stod de andre 3 fyre stadig med stive pikke, og jeg fik helt ondt af dem. Jeg satte mig på knæ ved siden af Lisa, og spurgte om ikke det var synd for de andre. Hun nikkede, og vi kaldte en hver over til os. Min mand kom hen til mig, men jeg skubbede ham over til Lisa, og trak en af de andre fyre til mig. Hans pik var lille og tyk, og imens jeg suttede ham, kunne jeg se at Min mand fik tur af Lisa. Det varede ikke ret længe før fyren jeg suttede kom, og jeg lod ham sprøjte i min mund. Den sidste fyr havde pakket sammen, så jeg Lisa med at få min mand til at komme. Jeg masserede hans nosser, imens hun lod hans pik køre hutigt ind og ud af sin mund. Der gik ikke ret længe før han kom, og Lisa forsøgte at sluge det hele. Da han var færdig, slikkede jeg Lisas ansigt ren for sæd. Da vi rejste os, fik vi et stort bifald.
Resten af festen forløb uden nogen særlige erotiske hændelser. Men Lisa spurgte om ikke min mand og jeg ville blive efter festen, vi var ikke længe om at svare.

SEX I DAG?

Ved 3-tiden gik det sidste par, og min mand og jeg gik i gang med at rydde ud, imens Søren og Lisa sagde farvel til dem. Da de kom ind fra entréen, satte vi os alle i hjørnesofaen, med hver sin drink. Lisa brød tavsheden, da hun spurgte mig om hun måtte kneppe min mand. Jeg var lidt overrasket over hendes ligefremme måde, men svarede at det var hun da velkommen til. Hun begyndte at tage tøjet af, og bad min mand gøre det samme. Da de begge var nøgne, satte hun sig på skødet af ham, med front mod ham. Jeg kunne se at hans pik allerede havde rejst sig, og i løbet af få sekunder fik han styret sin pik op i hende. Hun kneppede ham i et sindssygt tempo, og vi må have været noget optaget af det, for pludselig stod en af gæsterne i stuen. Hun havde glemt sin taske. Hun gik hurtigt igen. Da Lisa ikke kunne mere, trak vi alle ind i deres soveværelse, hvor der blev kneppet på kryds og tværs.

Brylluppet gik godt, og da jeg er amatørfotograf, blev jeg bedt om at tage billeder til brylluppet. Men efter vores sexweekend spurgte de om ikke jeg også ville tage billeder på deres bryllupsnat. Hvilket jeg gjorde – det bliver måske til en anden historie.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.