BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hjemme i min lejlighed gik Susanne direkte ind på badeværelset og kom kort efter nøgen ud. Jeg sad på sengen helt tom i hovedet. Hun stillede sig foran mig. På hendes bryster og lår sås friske røde striber efter Paicks behandling. Hendes skød var fugtigt og ophovnet. Jeg kiggede på hendes piercede brystvorter, striberne efter bælteslagene og sank en klump. Hun så vildt fræk ud. Det tændte mig, men gjorde mig samtidig vred og ulykkelig. Susanne kom helt hen til mig og pressede mit hoved ind mod sin mave og rodede mig i håret. Jeg kunne mærke tårerne pressede sig på:

- Sååh, Christian, det skal nok gå.

SEX I DAG?

Jeg kyssede hende på navlen og kunne pludselig dufte mændenes sæd fra hendes kusse. Mine tårer løb ned ad hendes mave og dryppede ned på gulvet.

–Jeg elsker dig Susanne.

–Jeg elsker dig Christian, hvisker hun.

- Hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg stille op?

- Du skal elske med mig.

-  Jamen hvad skal vi med hinanden?

- Du skal ta’ mig. Ta’ mig nu, jeg har brug for dig!

- Hvad med Henning? Du er hans ejendom! Jeg kiggede på tatoveringen tværs henover hendes venusbjerg.

- Ja, han ejer mig. Jeg er en luder. De mænd, der begærer mig, må kneppe mig. Du har set dem gøre det.

- Hvor er vi så – os to?

- Vi er sammen nu, vil du ikke nok kneppe mig?

- Hvordan kunne du få lavet den tatovering? På din smukke mis?

- Henning fik det ordnet. Han lod tatovøren kneppe mig som betaling. Jeg vidste det ikke. Han trængte bare ind i mig, som jeg lå der på bordet. Der var ingen modstand, han gik i bund i mig i første stød, for min fisse var ret våd, efter han var blevet færdig med tatoveringen. Henning ejer mig. Jeg tænder på det Christian.

Susanne lod sine hænder glide ned over sine rødstribede bryster, hev i ringene i de piercede brystvorter, ned over maven, længere ned til tatoveringen lige over skamlæberne og ind i revnen. Hun vred sin krop og trak vejret tungt. Jeg stoppede hende:

- Tatovøren kneppede dig, efter han var færdig med tatoveringen?

- Ja, Christian, han trængte bare ind i mig uden videre, sagde ikke noget. Han fik mig til at komme voldsomt, som jeg lå der på bordet. Det var så frækt, at han bare tog mig. Jeg tænkte på dig Christian, mens han kørte sin pik ud og ind ad min glatbarberede mis. Da han var kommet oppe i mig, stod han og Henning og talte sammen. De var sjofle, og tatovøren talte om, at jeg var fandens lækker og liderlig, mens jeg lå en meter væk på bordet med hans sperm i fissen, og de sidste rystelser fra orgasmen jog gennem min krop. Susanne så ned på mine bukser og smilede .

- Du skulle ha’ været der, for at se mig blive kneppet. Min pik havde rejst sig. Susanne satte sig på knæ foran mig, lynede mig op, gned min pik lidt og tog mig så i munden.

- Og piercingerne?

- Det vil du ikke høre om. Hun suttede videre.

- Jeg må vide det Susanne!

Hun sukkede:

- Henning har kontakter indenfor indvandrermiljøet, og han kender én der, der er god til at lave intimpiercinger. De kan godt lide at kneppe og ydmyge hvide kvinder, specielt blondiner. De fik lov til at låne mig for en aften som betaling.

- Hvad skete der?

- Christian…, begyndte hun

- Jeg vil vide det hele!

- Henning kørte mig ud til deres klubhus. Jeg var i en meget kort nederdel. Ingen trusser. Stiletter og en løs skjorte, der var knappet helt op. Så havde de fri adgang til min mis og mine bryster.

- Hvad skete der så?

Susanne så op fra min pik og tog over med hånden:

- Jeg blev gangbanget, Christian. De var otte om mig. Hun gned på min pik. De tog mig på skift og samtidigt med deres store araberpikke en hel aften. Susanne satte tempoet op. De kom alle en eller flere gange oppe i min stramme, frække mis.

Det svimlede for mig. Susanne tog min pik i munden igen.

- Jeg forstår det ikke. Jeg har aldrig set nogen så smuk og sexet som dig. Jeg stønnede, mens hun kneppede mig med munden. Du kan få alle dem, du vil ha’. Hvorfor udsætter du dig selv for det her?

- Det er omvendt: Alle kan få mig, hvis de vil ha’ mig, og det vil de Christian!  Og de giver mig fantastiske orgasmer.

-  Gør jeg ikke det, får jeg dig ikke til at komme? Jeg elsker dig. Jeg vil ikke dele dig! Hvorfor er jeg ikke nok for dig?

- Ti nu stille, Christian, sagde hun blidt og tog mig i munden igen. Hendes smukke læber sluttede tæt om min pik, mens hun suttede mig i lange seje tag.

- Hvorfor Susanne? Hvorfor kan du ikke nøjes med mig?

Hun kiggede op igen og fortsatte arbejdet på min pik med hånden:

- Du kan ikke dække mit behov. Jeg skal domineres, bare tages hårdt og hensynsløst og komme, så jeg ser stjerner.  Som de 7 arabere, der kneppede og ydmygede mig. Alle dem, der vil ha’ mig, kan få mig. Din smukke, lækre kæreste… og nu skal du kneppe mig.

Få sex i dag

Susanne lagde sig på sengen med lukkede øjne, armene op over hovedet og let spredte ben. Jeg stirrede på hendes perfekte krop, de røde striber hen over brysterne, ringene i brystvorterne og tatoveringen på hendes glatte venusbjerg lige over skamlæberne: HENNINGS EJENDOM

- Ta’ mig så Christian, hviskede hun så og åbnede øjnene og kiggede på mig:

 – Knep mig i min mishandlede, brugte fisse, mens du tænker på, hvad araberne gjorde ved mig, og kom dybt oppe i mig, ligesom de gjorde.

Jeg gled ind i hende. Hun var blød og glat af deres sperm.

- Åååååhhhhh, åååååhhhh ja, lad din vrede, din sorg og din jalousi komme ud! Christian, de var 7 om mig, de stak deres store araberpikke op i alle mine huller og tømte sig i min fisse, min røv og min mund…

Bagefter faldt vi hurtigt i en søvn, mens vi lå i tæt omfavnelse. 

Næste morgen lå der en lap papir på hendes side af sengen:

Elskede Christian. Tak for i går. Det var så dejligt. Jeg er hos Henning nu. Vi ses snart igen. Kys, kys

Hilsen S. 

Gennem flere måneder så vi hinanden. Korte møder, hvor hun som oftest overnattede hos mig og var væk næste morgen. Tilbage hos Henning og hans venner. Henning tillod det. Det var en del af deres kontrakt, at Susanne stadig kunne være sammen med mig. De fik begge noget ud af at fastholde mig i deres syge spil. Og jeg gjorde jo også, selvom det langsomt nedbrød mig.

En eftermiddag tikkede en sms ind.:

Kom og hent mig i nat ved 3-tiden. Jeg må væk. Jeg er i rockerborgen på Gyldenvang Alle. I skuret bagved klubhuset. Tag noget værktøj med. S.

Kl. 03.00 holdt jeg i min bil udenfor rockerborgen.

Jeg kravlede over hegnet med et koben i hånden og fandt skuret . Døren stod åben og jeg kiggede ind. Susanne var ikke i skuret. Jeg gik hen til klubhuset og kiggede forsigtigt ind af et vindue. Lokalet var ca. 50 kvadratmeter. Midt i lokalet var der et repos på ca. 4 gange 4 meter. På reposet var placeret en gabestok. Rundt  omkring sad rockerne mere eller mindre berusede og drak øl, nogle sad med en vinflaske eller en flaske med sprut, flere røg og hashtågerne fyldte rummet. De grinede, snakkede højt, råbte eller puffede til hinanden. Så kom en rocker ind med Susanne. Han trak hende ind i en kæde, som var fastgjort i et halsbånd, som hun havde på. Hendes hænder var bundet bag på ryggen. Hun var nøgen kun iført et par stiletsko, der gav hende en vrikkende og sexet gang. Hun havde tydelige røde striber på bryster og baller efter at have fået pisk. To rockere hjalp hende op på reposet, bandt hendes hænder op og fjernede kæden fra halsbåndet. Derefter åbnede de gabestokken, og Susannes hoved og arme blev placeret i fordybningerne, hvorefter den blev lukket igen med en hængelås. Hun sad nu på knæ med overkroppen hvilende vandret ind mod gabestokken. Hendes røv og fisse var fuldstændigt blottede og tilgængelige, og hun var helt forsvarsløs. Den første, der skulle prøve Susanne, var overvægtig og havde langt skæg. Han kneppede hende i munden i nogen tid, inden han gik bagom hende, skilte hendes baller og – med noget besvær og med et hyl fra Susanne – trængte ind i hendes bagerste hul. Samtidig kom den næste op og pressede sin pik ind i hendes mund, så hun nu havde to pikke i sig. De kneppede nu Susanne i begge ender gennem nogen tid, mens tilskuerne heppede og piftede, mens de hældte øl, vin og sprut ned. Hendes smukke mund og frække pariserrøv blev hurtigt fyldt op med rockersperm.

Da de første fire havde været oppe og tømme sig i Susanne, kunne jeg ikke se på mere og gik hen bag skuret for at vente. Jeg bad til, at de snart ville være færdige med hende. To timer efter smed de hende ind i skuret og satte slåen for. Jeg satte kobenet ind bag beslaget og vred det forsigtigt, indtil det gav efter, og jeg kunne åbne døren. Jeg stod helt stille et øjeblik og lyttede efter om nogen havde hørt det. Der var ingen aktivitet nogen steder.

Susanne lå sammenkrøbet i et hjørne af skuret. Hun rystede lidt og havde grædt. Hendes tøj lå i en bunke midt på gulvet. Hun var frygteligt mishandlet. Der var blodige striber overalt på hendes krop. Jeg fandt et tæppe og lagde om hende, og vi løb sammen hen mod hegnet.

På vej hjem i bilen forklarede Susanne, hvordan det lykkedes hende at stjæle en såkaldt engangsmobil uden kode fra en skuffe i rockerborgen. Det må have været én, de brugte til hashhandel. Jeg turde næsten ikke spørge, hvordan hun var endt i en rockerborg, men jeg var alligevel nødt til at vide det. Hun fortalte videre:

- Henning havde lejet mig ud i en weekend for 35 000. Priserne varierer lidt alt efter, hvad de skal ha’ lov til at gøre ved mig, hvor mange de er og hvor land tid, det drejer sig om. 35 000 var mange penge, så jeg vidste, der var næsten frit slag. I starten bollede de mig bare, og det var rigtigt frækt. Jeg kom flere gange, mens jeg lå nøgen på ryggen på et bord i klubhuset, og de store tatoverede rockere i læderjakker med rygmærker kneppede mig på skift, mens de gramsede på mine bryster. Men da alle 12 var kommet oppe i mig, så begyndte de at drikke og sniffe coke, mens de snakkede om, hvad de ville gøre ved mig. Nogle af de ting, de snakkede om fik mig til at gyse. Det var for meget, og jeg blev bange. Da de var godt fulde, bandt de mig op på et kors. Mine arme og ben blev bundet fast til de fire ender af korset. Så begyndte de at piske mine smukke baller. De blev ved alt for længe Christian. I starten skreg jeg, men til sidst mistede jeg bevidstheden. Jeg vågnede ved at de kastede en spand iskoldt vand ud over mig. De havde vendt mig, og så begyndte de at piske min glatbarberede mis og mine bryster.

Jeg vågnede op i skuret, det var midt om natten. Jeg var klar over, at jeg ikke ville holde til det her en hel weekend. Om lørdagen bragte de mig ind i klubhuset igen. I starten lod de mig være. De sad med tømmermænd og gloede ud i luften, spillede kort, dart eller pool. Nogle var begyndt at drikke igen. Op ad formiddagen, da de begyndte at blive halvfulde, kom de i gang igen. De tog mig ind i et rum og bollede mig på skift. I løbet af et par timer var der seks, der kneppede min fisse. Jeg fik lov til at gå på toilettet, og på vej derud var det, at jeg fandt en telefon i en skuffe og tekstede til dig.

 

Da vi kom hjem til min lejlighed fik jeg hende ud under bruseren for at vaske blodet væk. Susanne skreg af smerte, da vandet ramte hendes sår. Hendes frække pariserrøv var stærkt forreven. Brysterne og missen var fulde af rifter og blodudtrædninger. Spermen fra alle de rockere, der havde voldbollet Susanne, gled langsomt og sejt ned ad hendes ben. Efter badet pakkede jeg hende forsigtigt ind i håndklæder, fulgte hende ind i min seng og lagde dynen over hende. Jeg bøjede mig ned og kyssede hende forsigtigt på munden. Hendes overlæbe var ophovnet og havde en flænge, og tårerne hang i hendes smukke øjenvipper, mens hun kiggede op på mig med sine smukke, blå øjne:

- Christian, sagde hun, jeg har brug for hjælp… 

Susanne tilbragte de næste to dage i sengen. Jeg passede hende, gav hende mad, fulgte hende ud på toilettet og plejede hendes sår. På tredjedagen var hun kommet nogenlunde til hægterne, og hun kunne selv gå rundt i lejligheden i en morgenkåbe. Hun kunne ikke have almindeligt tøj på, det var for smertefuldt. Jeg begyndte at lægge planer for, hvad vi skulle gøre i den næste tid. Der var ingen tvivl om, at Henning ledte efter hende, og han ville snart finde ud af, hvor jeg boede. Vi måtte væk herfra.

Jeg fik lov til at låne mine bedsteforældres sommerhus i Nordsjælland under påskud af, at jeg skulle have ro til at læse til eksamen. Der var vi, mens Susanne langsomt kom til kræfter, og hendes sår heledes. Vi nød hinanden, og jeg var tæt på at være lykkelig – alene sammen med min Susanne. De første uger kunne hun ikke have sex. Det var svært at være så tæt på hende uden at måtte røre ved hende og elske med hende. Jeg længtes efter hendes mis, men den var for medtaget af de mange rockerpikke, der havde voldbollet hende, og hun havde for mange uhelede sår på kroppen.

Men nogle dage efter, da jeg badede hende, så jeg, at de fleste sår var væk, og nu var der kun mørkerøde striber tilbage. Jeg blev svimmel af at se på hende. Hun var fantastisk smuk, som hun stod der i badet helt nøgen med vandet løbende ned ad sin frække krop. De røde striber var overalt på kroppen, men især på hendes baller og bryster, men de skæmmede ikke synet af hende. Tværtimod. Mærkerne efter alle de mænd, der havde begæret, mishandlet  og taget hende, gjorde hende endnu frækkere. De var en stadig påmindelse om, hvad hun havde været igennem, og billeder af, hvad de havde gjort ved hende, dukkede ustandseligt op i mit hoved, og min pik blev stiv uden, at jeg ville det. På Susannes mis, kunne man stadig se tatoveringen TILHØRER HENNING. Jeg var svimmel af lyst og kunne ikke vente længere. Jeg gik hen og tog om hende bagfra, og hun vendte sig om og kyssede mig. Gennem mine bukser mærkede hun min hårde pik presse mod sin mave. Hun knappede mine bukser op og tog min pik frem og gned den, mens hun kyssede mig. Hun gik ned i knæ og tog mig i munden, jeg så hendes smukke læber, der tæt omsluttede min pik, mens den forsvandt ind i hendes mund. Jeg rejste hende op og pressede hende op mod flisevæggen og trængte ind i hende bagfra. Jeg holdt om hendes hofter og begyndte at støde hårdt op i hende, ligesom Henning havde gjort mange gange før mig. Mine hænder gled op omkring hendes bryster, krammede dem, trak i piercingerne, mens jeg fortsatte med at kneppe hende, indtil vi begge kom i en fælles orgasme. 

Vi flyttede til Jylland for at komme så langt væk fra Susannes tidligere liv med Henning. Vi havde lejet et sommerhus på vestkysten. Jeg havde afbrudt min uddannelse og fået job i en lokal tømmerhandel. Susanne arbejdede som vikar i ældreplejen. Vi sparede op og vi drømte om et lille hus på landet. Susanne var begyndt på p-piller, da hun mødte Henning, men nu var hun holdt op, da vi arbejdede på, at hun skulle blive gravid. Jeg var nu tættere på min drøm end nogensinde før.

Susanne var kommet helt til hægterne og havde taget 2-3 kg på pga. en sundere livsstil. Med 62-63 kg perfekt fordelt på 170 cm havde hun nået sin idealvægt. Med lidt større bryster og lidt ekstra på sin pariserrøv var hun frækkere end nogensinde. Hun barberede stadig sin mis og tatoveringen på hendes venusbjerg: TILHØRER HENNING var en daglig påmindelse om hendes tidligere liv, hvor hun var fanget ind af den dominerende og karismatiske Henning i et seksuelt og voldeligt forhold, hvor hun lod sig misbruge af adskillige mænd. Ringene i hendes brystvorter havde været nemmere at skille sig af med, men vi havde besluttet, at hun skulle beholde dem, fordi de gav vores sexliv et ekstra krydderi. Susanne kunne stadig lide den hårde sex med dominans, og hendes behov for at vise sig frem var ikke blevet mindre. Mændene fik stadig lov til at glo og komme med højlydte kommentarer og sjofle grin, når hun gik topløs forbi på stranden med vuggende bryster i sine diminutive bikinitrusser, der ikke for alvor dækkede hendes lækre pariserrøv. Men nu fik de aldrig mere end det smukke syn. Susanne var endelig min.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.