BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg mødte hende på et værtshus i den indre by. Hun var sammen med en flok veninder til en polterabend. De stod oppe i baren i det vildeste skrud og kylede shots ned, mens de råbte og skreg. Den kommende brud havde en kurv med og et skilt, hvor der stod:

 Ét kys for en femmer – Tre for 10!

SEX I DAG?

Jeg kunne ikke lade være med at iagttage hende i smug fra, hvor jeg sad ved et bord i et hjørne af værtshuset. De var pænt berusede alle sammen og med alt for megen makeup på, men jeg kunne ikke få øjnene fra hende. De var alle ret udfordrende klædt, men hun var klart den frækkeste. Det var tydeligt, at hun gerne ville vise sin krop frem. Derfra hvor jeg sad, kunne jeg se, at hun havde kort, tætsiddende sort satin-nederdel på, der viste det meste af hendes slanke, solbrune lår og et glimt af hendes små, hvide trusser. Til sidst opdagede hun min stirren og stirrede tilbage et kort øjeblik, og hendes læber skiltes i det smukkeste smil. Min puls nåede at stige til et pænt stykke over de hundrede, inden hun vendte sig om mod selskabet igen og grinende højt ad noget, der blev sagt. Jeg prøvede desperat at finde ud af, hvordan jeg kunne komme til at møde hende igen under andre omstændigheder. Til sidst besluttede jeg mig for at gå derop og prøve at få kontakt med hende.

- Må man selv vælge, hvem man vil kysse? spurgte jeg opfindsomt.

De kiggede på hinanden og fniste højt.

 – Ja, selvfølgelig!

 Det var hende, der svarede. Vore øjne mødtes, igen det der fantastiske smil, fuld af humor, alvor og inderlighed. Jeg smed straks en tier i kurven og gik helt hen til hende. Hun var iført en stram beige top med tynde stropper, som kun dårligt skjulte hendes smukke, velformede bryster, og hendes brystvorter stod tydeligt aftegnet bag det tynde stof. Hende måtte jeg simpelthen have.  Hun kiggede på mig med sine blå øjne, lagde hovedet på skrå, og vi kyssede. Noget begyndte straks at røre på sig i mine shorts. Veninderne skreg af grin, jeg havde læberne smurt ind i læbestift og så sikkert tåbelig ud, men jeg havde stadig to kys med hende.

– Hvis tur er det nu? Råbte de i kor.

Inden jeg kunne svare, havde en af dem taget fat i mig og kysset mig på munden, og så blev jeg puffet videre til den næste. Pludselig stod jeg der og havde ingen kys tilbage. Jeg var rådvild og gjorde et hurtigt tilbagetog ud på toilettet med en kæmpe bule i shortsene, mens pigerne skreg af grin.

Jeg måtte bruge noget tid derude til bulen havde lagt sig og læbestiften var fjernet. Da jeg kom tilbage var pigerne gået, og jeg løb ud på gaden i håb om at se dem, men de var væk. Tilbage ved bordet bestilte jeg endnu en Tuborg. Jeg sad smådeprimeret og pillede ved en rest af en øletiket, der lå på bordet, mens jeg tænkte på, at det her havde været mit livs chance, men at den nu var forpasset. Jeg rullede fraværende etiketten sammen og foldede den ud igen, mens jeg kastede et blik på etiketten. Der var skrevet noget på bagsiden, det var et telefonnummer!

– Det er Susanne, svarede hun.

 Hun hed Susanne, mit livs kærlighed.

– Det er Christian.

 – Hvem?

 – Christian, gentog jeg.

Der var en pause, og jeg tilføjede:

– Øh, ham du lige kyssede.

– Hej, sagde hun stille med alvorlig stemme. Du fandt det, tilføjede hun overflødigt.

Jeg kunne høre høje grin i baggrunden og én der råbte: - Din tur til at bunde, Laila!

- Hvor er I?

– På Absalon…

– Jeg kommer.

– Har du flere tiere? Spurgte hun stille.

Vi endte sammen på et diskotek, hvor det efter mange tilløb lykkedes mig at få Susanne lokket væk fra flokken af efterhånden ret berusede og højrøstede veninder og ud på dansegulvet. Vi dansede tæt til Ed Sheerans Perfect. Mens vi bevægede os rundt på dansegulvet lod jeg forsøgsvist mine hænder glide ned mod hendes satinklædte bagdel. Ingen reaktion. Mine hænder kuplede sig om hendes perfekte baller udenpå nederdelen, gled længere ned og trak den lidt op, så jeg nu kunne kærtegne hendes baller, der ikke var dækket af den lille g-streng. Alle der kiggede ind på dansegulvet havde nu frit udsyn til hendes frække baller. Hun kiggede op og kyssede mig, og jeg flyttede min ene hånd foran og mærkede en temmelig våd trusse og hendes stønnen i mit øre.

– Du skal ta’ mig udenfor i gården, hviskede hun.

Ved siden af indgangen til diskoteket var der en passage til gården og bagsiden af diskoteket, hvor der var lagerrum og skraldecontainere. Vi gik ned hver for sig og mødtes bagved en af containerne. Vi stod overfor hinanden. Toppen og nederdelen sad tæt og afslørede en fræk krop og det lange lyse hår skinnede i mørket.

–Ta’ mig så! sagde hun insisterende.

Jeg vendte hende om, trak nederdelen op, hev g-strengen til side og trængte uden videre op i hende, idet hun udstødte et højt hvin. Med et fast greb om brysterne, der lige kunne være i mine hænder jog jeg pikken op i hende igen og igen. Hendes hvin var temmelig højlydte, og pludselig kunne vi høre stemmer fra to mænd, der nærmede sig for at finde ud af, hvad der foregik.

– Hvad foregår der her? Nå for satan! Grinede den ene af mændene. Man hygger sig nok!

Mændene var stoppet op. De havde begge en øl i hånden og en smøg i den anden. Jeg trak mig hurtigt ud og skulle til at trække mine bukser op, da Susanne, der stadig stod med front op mod containeren og bagdelen skudt bagud, sagde:

–  Fortsæt Christian. Bliv ved med at kneppe mig, men du skal trække tøjet af mig først!

Jeg troede ikke, jeg havde hørt rigtigt og stod med bukserne nede om anklerne uden at foretage mig noget.

–  Du hørte godt, hvad hun sagde, lød det fra en af mændene. Træk tøjet af hende og fortsæt.

De stod nu helt tæt på. Ca. en meter fra os.

–  Kom Christian, hviskede hun. Du skal kneppe mig, helt nøgen.

Jeg var målløs. Mekanisk begyndte jeg at tage hendes top af, hendes smukke, fyldige bryster vippede frem under blusen og lokker fra hendes lange, lyse hår faldt ned over dem, da den jeg trak den op over hendes hoved.

– Også nederdelen, sagde den største af mændene, som var midaldrende iført lædervest og tatoveringer på armene. Hans ven var ca. på samme alder, lidt mindre, måske 180 cm høj, også iført vest og kasket på hovedet. Veltrænede, tatoverede arme. Han sagde ingenting men stirrede bare ufravendt på Susannes bryster med åben mund. Jeg trak satinnederdelen ned over hendes hofter, den faldt ned om benene på hende. Hun trådte ud af den og stod nu kun i g-streng og de højhælede sandaler med lædersnoreflet op ad et par velformede lægge. De to mænd sank et par gange og tog et par store sug af deres cigaretter.

–  G-strengen, sagde den største med hul stemme. Jeg adlød.

Nu var Susanne helt nøgen, bortset fra de højhælede sandaler.

–  Drej så rundt, så vi kan se ordentligt på dig, sagde den største. Susanne drejede rundt, så hun stod med front mod mændene, hendes brystvorter var hårde og stive og indersiden af hendes solbrune lår glinsede i måneskinnet af saften fra hendes mis. Hun drejede en halv omgang og viste sine smukke, velformede baller. Ham med kasketten var blevet tør i munden og tog en stor slurk af sin øl. Synet af denne smukke, sexede og afklædte pige blev for meget for dem. De lynede begge ned og begyndte at gnide på deres pikke.

– Ta’ hende så, sagde manden med kasketten.  –Du vender dig om mod containeren, sagde han henvendt til Susanne. Hun adlød og vendte sig igen mod containeren og støttede sig mod den med armene oppe over hovedet klar til at blive kneppet. Mændene gned videre på deres pikke, som efterhånden var vokset til en anseelig størrelse.

Jeg havde ikke noget valg, men måtte fortsætte det, jeg var blevet afbrudt i. Min pik var imidlertid blevet halvslap på grund af tilskuerne. Jeg stirrede på Susannes bagudvendte røv, mens jeg desperat gned på pikken i håb om at blive kampklar, for jeg havde en svag fornemmelse af, hvad det her godt kunne ende med, hvis jeg ikke kunne præstere. Jeg havde lagt mærke til mændenes blikke og deres velvoksne, stenhårde pikke.

–  Christian? Susanne drejede hovedet om mod mig og så spørgende på mig. Jeg gned desperat på pikken, men det hjalp ikke. Susanne vendte sig om og gik ned i knæ foran mig og tog mig i munden. Hun tog mig i lange sugende tag, og kort efter var jeg klar, vendte hende hurtigt om og trængte op i hende for anden gang den aften. Hun gav et højt støn fra sig, da jeg begyndte at kneppe hende med lange hårde stød og ælte hendes dejlige bryster. Med det tempo jeg kneppede hende i, vidste jeg, at det ikke ville vare længe, før jeg kom. Ud af øjenkrogen så jeg de to læderveste stå gnide på deres jernhårde pikke, mens de med store øjne og åben mund så den lækreste pige blive råbollet en meter væk. Pludselig indså jeg, at jeg måtte blive ved med at bolle Susanne, indtil de var kommet begge to. Jeg måtte ikke komme før dem, ellers kunne de let blive fristet til at gøre sig færdige i Susanne. Jeg satte straks tempoet ned.

–  Åh Christian, tag mig hårdt, stønnede Susanne, det er så dejligt! Jeg kommer snart! Hun skubbede sin velformede røv yderligere bagud, så hun kunne mærke mig endnu længere oppe. Det hjalp ikke på mine forsøg på at trække det hele ud, tværtimod, jeg var ved at komme og kiggede hurtigt på de to herrer for at se, hvor langt de var. De havde øget tempoet og deres blikke var blevet lidt fraværende, så der kunne ikke være langt igen. Pludselig kom Susanne med et lille skrig og hendes mis trak sig sammen om min pik samtidig med, at hun begyndte at ryste over hele kroppen.

–  Åååååhhh, jaaaa, jaa, ja, for fanden! Råbte hun.

Det gjorde udslaget, jeg kom og kom og kom dybt oppe i hende og kneppede hende i takt de sidste krampetrækninger af min orgasme. Jeg blev ved indtil spermen begyndte at vise sig omkring hendes mis og langsomt løb ned ad hendes inderlår. Mens orgasmen ebbede ud skelede jeg igen over til vore to tilskuere. De havde sat tempoet yderligere op og stod underligt foroverbøjede og stønnede højt. Susanne vendte sig om mod dem:

–  Kig så I liderlige gamle mænd. Se en fræk pige på 27, der lige er blevet bollet godt og grundigt foran jer! Var det noget for jer? Spurgte hun gudhjælpemig. Jeg bed tænderne sammen og holdt vejret.

Susanne rykkede helt tæt på de to mænd. Hun begyndte nu stønnende at vride sin lækre og velformede krop lige foran to topliderlige mænd med deres store jernhårde, parate pikke. Hun kærtegnede sit ene bryst, mens en hånd søgte ned mod skridtet, lod to fingre glide ind og smurte min sæd ud på maven, mens den anden hånd nulrede brystvorten.

– Susanne! Stop nu, for Guds skyld! Hviskede jeg ind i hendes øre. Men hun hørte mig ikke, hun var i sin egen verden.

–  I er da ikke mænd nok for mig, kan I overhovedet andet end at ryge smøger og drikke bajere? Fortsatte hun, mens hun stadig gned på missen og kærtegnede sine brystvorter. De kunne hvert øjeblik kaste sig over hende og bevise, at de kunne en hel del mere end det, og jeg var rystende nervøs og bad til, at hun ville holde kæft.

Heldigvis blev Susanne liveshow for meget for kasketkarl og hans makker, og de kom begge med dybe grynt ud over hende i 6-7 lange, seje sprøjt, inden de nåede at komme på andre ideer med hende. Kasketkarl havde ramt hende på maven og hans sæd løb langsomt ned over maven, ind i navlen, ned over hendes glatte venusbjerg, ind i hendes revne og videre ned ad låret. Den store havde ramt Susannes bryster , og hans sæd dryppede sejt fra hendes stive, opsvulmede brystvorter.

Inden Susanne eller mændene nåede at foretage sig yderligere, trak jeg hende væk, fik hende i nederdelen og toppen i en fart, og med en arm over skulderen på Susanne søgte jeg hurtigt hen mod smøgen, der førte ud ad baggården.

–  Hov stop, lød det bag mig. Skal I allerede gå? Hov dame, bliv lidt længere…

Jeg sagde ikke noget, men fortsatte med at gå i et hurtigt tempo, mens jeg bad til, at de ikke ville følge efter os. Susanne gjorde mine til at stoppe og vendte hovedet for at svare dem, men jeg holdt hende for munden og trak hende ud af smøgen og ud på hovedgaden, hvor vi forsvandt i mylderet af festglade mennesker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.